Találatok a következő kifejezésre: Hol tudok neten direct (1 db)

Hol tudok a neten direct mail-okat letölteni?

Minél több klasszikus direct mail-re lenne szükségem egy iskolai feladathoz.

Legjobb válasz: Huh! Addig örülj, amíg nem kell ilyeneket letöltened! Egyébként ha erre vágysz, jelentkezz be néhány reklámcégnél. Csak úgy fogsz járni velük, mint egy hidrával. Ha levágod az egyik fejét, kb. 10 nõ helyette.

Huh! Addig örülj, amíg nem kell ilyeneket letöltened! Egyébként ha erre vágysz, jelentkezz be néhány reklámcégnél. Csak úgy fogsz járni velük, mint egy hidrával. Ha levágod az egyik fejét, kb. 10 nõ helyette.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A 0000, 0001, 0002, .2012 számok között melyikből van több, amelyben a jegyek különbözők, vagy amelyekben vannak egyformák is?

leírással kéne

1

Egy konvex négyszöget átlói négy háromszögre bontanak. Mind a négy háromszög területének a mértéke egész szám. Igazoljuk, hogy ennek a négy egész számnak a szorzata nem végződhet 2010-re!?

0

Matematika 10. osztály. Segítene valaki? Hogyan álljak neki?

Itt vannak a feladatok:

4

Házi feladatként kaptam, de még nem is tanultuk. Területszámítás. Levezetné valaki?

1,Az"elsőségadás kötelező"tábla magassága 70 cm,a szélén levő piros csík 8 cm.Hány %-a a piros sáv területe a fehér területnek?

9

Lehet-e 1*1*-es kis kockákból lapjaiknál összeragasztva azokat, olyan testet alkotni, amelynek felülete 1999 négyzetegység?

0

Oldjuk meg a következő egyenletet a természetes számok halmazán? ! X+y+z+xy+yz+zx+xyz=2013

7

Melyik Vácott készült épületet látogatta meg Mária Terézia?

csak az építmény neve kéne köszönöm.

2

Bontsuk fel 1989^4+4^1989-t két, ezernél nagyobb szám szorzatára!?

1

Hogyan oldhato meg az alabbi matek egyenlet?

a(gyok2-1)+b(gyok2+1)=3gyok2;

4

Hogyan kezdjek el verset írni?

Az osztálytársunkról kell írni egy verset és ezt majd felolvasni amikor a mikulás csomagot átadjuk neki. Hogyan kezdjek hozzá? Az illető fiú,kézilabdázik,barna szemű és hajú,jó tanuló ,jó sportoló. Külső és belsőről kell írni.

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!