Találatok a következő kifejezésre: Hol tudok neten direct (1 db)

Hol tudok a neten direct mail-okat letölteni?

Minél több klasszikus direct mail-re lenne szükségem egy iskolai feladathoz.

Legjobb válasz: Huh! Addig örülj, amíg nem kell ilyeneket letöltened! Egyébként ha erre vágysz, jelentkezz be néhány reklámcégnél. Csak úgy fogsz járni velük, mint egy hidrával. Ha levágod az egyik fejét, kb. 10 nõ helyette.

Huh! Addig örülj, amíg nem kell ilyeneket letöltened! Egyébként ha erre vágysz, jelentkezz be néhány reklámcégnél. Csak úgy fogsz járni velük, mint egy hidrával. Ha levágod az egyik fejét, kb. 10 nõ helyette.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Segítséég! 25m/s =? km/h

5

Akhilleusz mint az Iliász főszereplője? Ezt be kell mutatni

Fogalmazást kell róla írni 1 oldalt ha valaki tud róla valamit akkor az írjon előre is köszönöm a segítséget! :)

3

Hol tudnék nagyságrendőrző felső és alsó becslésű (NRF, NRA) feladatokat megnézni, megoldásokkal? Nincsen meg véletlenül valakinek a lentebb található jegyzet teljes egészében?

1

Hogy van most ez reciprok dolog?

sqrt(2)-1 reciproka miért 1+sqrt(2). Az sqrt ebben az esetben a gyökjelet jelenti. Találtam egy példát és annak a megoldásában ez szerepel.

2

Miért nem tudok mostanában tanulni?

Egyszerűen tavaly egész évben nem kaptam ennyi hármast mint idén összesítve, mostanában az agyam nagy részét lefoglalja a programozás ugyanis versenyre készülök, de nem hinném hogy ez miatt van ugyanis mindig a tanulás az első nekem és az is marad, még a nem is nyerem meg a vacak versenyt(7.-es vagyok)
Nem lehet hogy a kamaszodás miatt van, mivel mostanában elég sokszor kiabálok anyukámmal aki az ég világon semmit nem tett ellenem, de nem akartam leordibálni csak hirtelen felindulásból. Ha a kamaszkor miatt van ezt hogy fékezzem meg, ugyanis sajnos vettem észre hogy mostanában csak a gépet veszem komolyan. Szóval hogy lehet megfékezni ezt?

2

Fizika Elektrosztatikahoz tudnátok ajanlani oktato videokat amiben példákat számolnak ki (lehet magyar, angol)?

masnem valmi jo jegyzetet amibol megtanulhatnam a peldakat kiszámolni

0

Véleményt kell irjak az Európai Unioról idézet formájában!? Ez egy nagy hülyeség nem jut eszembe semmi X- (

2

Gyökvonás, matek?

Holnap doga(azonosságos).A helyzet az,hogy soha nem értettem a matekot,ezt meg pláne.Most az csavart meg,hogy a 2. tag van gyök alatt.Ilyenkor hogyan kéne megoldani?
Valaki ezt vezesse le kérem,ha ez meglenne,a mintján meg tudnám oldani a többit :S

Gyök alatt 7+gyök24 x Gyök alatt 7-gyök24
Ezzel eljutottam odáig(ami lehet,hogy rossz),hogy Nagy gyökjel alatt (7+gyök24)(7-gyök24)

7

Kémia. Hogyan olvashatjuk le vagy számolhatjuk ki egy elem atomsugarát? Kaptam pár oldalt ahol írta h honnan hova nő, de konkrét számítást vagy számokat egyiken sem találtam, elmondanátok, hogy hogy kell kiszámítani?

a vlaszokat előre is köszönöm :)

0

S. O. S Fogalmazast kellene irnom Ady Endre tajleiro kolteszetenek ujszerusegerol vagy valaszthatom a forradalmi kolteszetet is! Segitene valaki ebben?

Elfelejtettem,hogy holnapra kell csak most jutott eszembe es gyorsan kellene vmi tipp mit irjak, szoval ha vki tud segiteni lecci irjon! Koszonom!

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!