Találatok a következő kifejezésre: Hol tudok neten (653 db)

Kérlek valaki segítsen! Hol tudom neten élőben nézni az x faktort? Linket kérek, és pontosan mondjátok meg, mert sehol sem találom!

Legjobb válasz: Élõben még az ATV-t sem lehet nézni, azt is csak egyórás késéssel. Ha neten lehetne élõben tévézni, csõdbe mennének a kereskedelmi TV-csatornák, mert senki sem nézné a tévéjüket. Én egy-két nappal késõbb szoktam megnézni az engem érdeklõ mûsorokat, az RTL oldalán a Most lapfülön tudod ezt megtenni. Sokkal jobb, mint élõben nézni, mert megúszod a reklámblokkokat, ami nem érdekel, azt nem kell végigszenvedned, ha meg valami nagyon tetszik, megnézheted mégegyszer.

Élõben még az ATV-t sem lehet nézni, azt is csak egyórás késéssel. Ha neten lehetne élõben tévézni, csõdbe mennének a kereskedelmi TV-csatornák, mert senki sem nézné a tévéjüket. Én egy-két nappal késõbb szoktam megnézni az engem érdeklõ mûsorokat, az RTL oldalán a Most lapfülön tudod ezt megtenni. Sokkal jobb, mint élõben nézni, mert megúszod a reklámblokkokat, ami nem érdekel, azt nem kell végigszenvedned, ha meg valami nagyon tetszik, megnézheted mégegyszer.

Hol tudok neten jósoltatni szerelem témakörben? (valami megbízható személyt keresek )

Legjobb válasz: Javasolnám az ötlet azonnali felfüggesztését, és újra tárgyalását. Maga a jóslás is egy igen gyenge lábakon álló, nem tudom rá a jó szót, szak ág. A szerelem témakör az egyik leg szeszélyesebb dolog a világon, már csak ezt a kettõt kombinálva szinte bármit mondanak neked az hihetõnek hangozhat, de ha ezt még kombinálod azzal, hogy a neten szeretnél találni valakit aki ezt elvállalja neked természetesen pénzdíj ellenében, akkor a lehetõ leg megbízhatatlanabb kombinációt sikerült összevadásznod. Javaslom a netes jóslás fogalmának a teljes körû neutralizálását, kérem nézzen a készülékbe.

Javasolnám az ötlet azonnali felfüggesztését, és újra tárgyalását. Maga a jóslás is egy igen gyenge lábakon álló, nem tudom rá a jó szót, szak ág. A szerelem témakör az egyik leg szeszélyesebb dolog a világon, már csak ezt a kettõt kombinálva szinte bármit mondanak neked az hihetõnek hangozhat, de ha ezt még kombinálod azzal, hogy a neten szeretnél találni valakit aki ezt elvállalja neked természetesen pénzdíj ellenében, akkor a lehetõ leg megbízhatatlanabb kombinációt sikerült összevadásznod. Javaslom a netes jóslás fogalmának a teljes körû neutralizálását, kérem nézzen a készülékbe.
A netes jóslást én sem ajánlom, szerintem nagyon nem megbízható.
Ha valaki tényleg ért hozzá, az nem tv-n vagy neten keresztül fogja hírdetgetni magát. Az ilyenek általában csalók. Ha mindenképpen jóslásra vágysz (a te döntésed, de szerintem jobb, ha nem tudod mi fog történni) akkor mindenképpen személyesen keress fel egy jóst.
merre laksz? szoktam jósolni(ingyen), de szerintem a jósláshoz elengedhetetlen a személyes találkozás
Szerintem is jobb a személyes tanácsadás, de a neten van egy oldal ahol több jós is van és ott élõben is meg tudod kérdezni vagy ha nincs adásban üzenetet hagysz neki. Tudom van több oldal ahol több jós is van de itt webkamerával azonnal is tudnak válaszolni és az online jóslás elõtt tudsz válogatni. Itt találtam http://www.ezovideo.hu/

Hol tudok neten rendelni bőrszínű rúzst?

ilyesmi szín?t:

Legjobb válasz: ez tök jó szín :P de szentem a dm-mel jobban jársz ott vannak korektorok és a környékén szokott lenni az ilyen bõrszínû rúzs féle,és olcsóbb is mintha a neten rendelnél és a neten a képek néha manipuláltak tehát nem olyan színû mint amilyen a képen(én már jártam így)de a boltban tudsz a rúzs színéhez hasonlót választani de nekem az a gyanum hogy ez korrektor hisz nagyon bõr színû rúzshoz képest ;)

ez tök jó szín :P de szentem a dm-mel jobban jársz ott vannak korektorok és a környékén szokott lenni az ilyen bõrszínû rúzs féle, és olcsóbb is mintha a neten rendelnél és a neten a képek néha manipuláltak tehát nem olyan színû mint amilyen a képen(én már jártam így)de a boltban tudsz a rúzs színéhez hasonlót választani de nekem az a gyanum hogy ez korrektor hisz nagyon bõr színû rúzshoz képest ;)
A kérdező hozzászólása: Nem ez biztos hogy rúzs mer van egy oldal ahol lehet rendelni csak nincs raktáron és nem is fognak hozni


Hol tudok neten szexi fehérneműket venni?

Nem tul drága helyeket. Linket léccy:)

Legjobb válasz: szerintem inkább ne a neten vegyél. kb a szállítási költség drágább mint maga a fehérnemû

szerintem inkább ne a neten vegyél. kb a szállítási költség drágább mint maga a fehérnemû
Ezt az oldalt ajánlom, teljesen új kezdeményezés, és minõségi fehérnemûket találsz! Vannak jelmezek is :) http://lapura.hu/
sok fehérnemû fûzõk is vannak: http://www.diamondsexshop.hu/

Mi a feltétele annak, hogy valaki Olaszországban járhasson egyetemre? Az elég, ha kezdetben csak angolul tudok, olaszul viszont nagyon alapszinten? Milyen nehezek átlagban az olasz egyetemek? Hol tudok neten utánanézni, hogy hogyan tudok jelentkezni?

Legjobb válasz: Tanítás biztos van angol nyelven, de a mindennapi életben csak olaszul tudsz kommunikálni (ez talán az elsõ 2-3 hónapban probléma, ha rá leszel kényszerítve muszáj lesz megtanulnod). Utánanézni az egyetem honlapján érdemes.

Tanítás biztos van angol nyelven, de a mindennapi életben csak olaszul tudsz kommunikálni (ez talán az elsõ 2-3 hónapban probléma, ha rá leszel kényszerítve muszáj lesz megtanulnod). Utánanézni az egyetem honlapján érdemes.
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
Az olaszok nem arro hiresek, hogy fantasztikus angoltudassal lennenek felvertezve...ha olaszul csak alapszinten tudsz, nem lenne erdemesebb mas orszagban nezelodni?:)
Nem szabad nekivágni Olaszországnak olasztudás nélkül!
Erasmus-szal sokkal jobb kimenni! Nem árt ha tan.átlagod 3.5 felett van, van középfokú nyelvtudásod, és a költségekre megvan a keret igaz adnak pár száz eurót havonta de biztos hogy ki kell egészítened, mert 600euró alatt nem jön ki az albérlet, étkezés, bérlet ecc.
A kérdező hozzászólása: köszi :)

Született feleségek 1-8. évadig olcsón hol tudom neten megvenni?

ha nincs így hogy 1-8-ig akkor csak külön külön és nem túl drágán?!

Legjobb válasz: Egybe nem tudom van-e, amazon.com-on a legolcsóbb, ott digitálisan is meg lehet venni 2 dollár/epizódért, vagy egybe a Deluxe Edition (mind a 8 évad) 100 dollár (~25k). Digitálisan biztos nincs szinkron, dvd-n szerintem van.

Egybe nem tudom van-e, amazon.com-on a legolcsóbb, ott digitálisan is meg lehet venni 2 dollár/epizódért, vagy egybe a Deluxe Edition (mind a 8 évad) 100 dollár (~25k). Digitálisan biztos nincs szinkron, dvd-n szerintem van.

Melyik programmal tudok ilyen "pöttyöket" tenni a képre, vagy hol tudok neten szerkeszteni így?

ocsi a "pötty" kifejezésért, csak nem tudtam megfogalmazni.:S

Legjobb válasz: Egy viszonylag jobb grafikai programmal megoldható. Például akár az ingyenes GIMP-el is.

Egy viszonylag jobb grafikai programmal megoldható. Például akár az ingyenes GIMP-el is.
A "pöttyöket" lens flare-nek hívják, és mint fentebb is írták, GIMP, Photoshop stb.
az ingyenes Photo Scape is tud ilyesmit, mutisztom mivel csináltam : http://s16.postimage.org/5wy1g4c4z/image.jpg

Hol tudok neten összerakni laptop-ot?

Olyanra gondolok mint a gépösszerakó.

Legjobb válasz: Én úgy gondolom sehol, mert ellentétben a PC-s alaplapokkal, ahol publikus és tudható a beépíthetõ kártyák, RAMok stb.-vel a kompatibilitás, ez laptop alaplapoknál nincs így. Nem tudom egyébként miért nem tudsz választani a talán több 100 laptop konfiguráció közül. Ahol veszel laptopot, azért a videókártyát meg lehet választani, cserélik az eredetit ha óhajtod és lehetséges.

Én úgy gondolom sehol, mert ellentétben a PC-s alaplapokkal, ahol publikus és tudható a beépíthetõ kártyák, RAMok stb.-vel a kompatibilitás, ez laptop alaplapoknál nincs így. Nem tudom egyébként miért nem tudsz választani a talán több 100 laptop konfiguráció közül. Ahol veszel laptopot, azért a videókártyát meg lehet választani, cserélik az eredetit ha óhajtod és lehetséges.
youtube-ot próbáltad már?
A kérdező hozzászólása: ja, de nem találtam. Ezért kérdezem.

Hol tudom neten újranézni a forma1-es nagydíjakat magyar kommentárral felvételről?

Nem leszek itthon a magyar nagydij idején,és szeretném újranézni.Rtlmost.hu-n nem lehet ugyh.azt ne irjátok.

Legjobb válasz: Ha rám hallgatsz, nem nézed meg magyarul... két akkora idióta magyaráz róla akik csak tévébõl látják az eseményeket, de a szabályhoz halvány lila sejtésük sincs... Ezt versenybíróként mondom... Amikor utoljára (kb 5 éve) hallottam utoljára akkor is a hajam az égnek állt a hülyeségük miatt... Most is egy idézet, amit hallottam: "Most egy hónap szünet következik... (fél perc múlva) a jövõhéti futamon..." Na szóval ennyit róluk. Felkészületlen banda. Ha rám hallgatsz, akkor keresel egy torrent oldalt, ahol a BBC adását le tudod szedni és Martin Brundle és David Coulthard kommentárjával nézed meg. Ha nem is vagy perfekt angol akkor is leesik, hogy mit magyaráznak mert annyira beszédes... (Google keresési kulcsszó: piranha excom) Mindenjót!

Ha rám hallgatsz, nem nézed meg magyarul... két akkora idióta magyaráz róla akik csak tévébõl látják az eseményeket, de a szabályhoz halvány lila sejtésük sincs... Ezt versenybíróként mondom... Amikor utoljára (kb 5 éve) hallottam utoljára akkor is a hajam az égnek állt a hülyeségük miatt... Most is egy idézet, amit hallottam: "Most egy hónap szünet következik... (fél perc múlva) a jövõhéti futamon..." Na szóval ennyit róluk. Felkészületlen banda. Ha rám hallgatsz, akkor keresel egy torrent oldalt, ahol a BBC adását le tudod szedni és Martin Brundle és David Coulthard kommentárjával nézed meg. Ha nem is vagy perfekt angol akkor is leesik, hogy mit magyaráznak mert annyira beszédes... (Google keresési kulcsszó: piranha excom) Mindenjót!
A kérdező hozzászólása: köszönöm.majd idén kiprobálom az angol verziót is, amit te irtál.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!