Találatok a következő kifejezésre: Hol tudok nézni, hogy egy adott (3 db)

Hol tudok utána nézni, hogy egy adott településen lévő kertes ház mennyit ér? Vagy milyen szempontok alapján értékelik fel? (még a hivatalos érték becslő előtt) Létezik, hogy "pofára" megy a dolog?

Legjobb válasz: Attól is függ milyen célra készül az értékbecslés. A piaci azt jelenti, hogy mennyiért tudnád eladni a lakást. Itt összehasonlító adatokat kap pl. az ingatlan.com-on, ahol megnézheted, hoyg mennyiért áruljnak hasomló házakat. A hitel céljára történõ értékbecslés kisebb értéket ad, hiszen itt a bank azt méri fel, ha elárverezteti a házad, mennyit kapna érte. Ez természetesen egy jóval alacsonybb ár, hiszen gyors eladásról lenne szó, ami ráadásul költségekkel is jár. Ez sokszor majdnem csak a felel a piaci árnak.

Attól is függ milyen célra készül az értékbecslés. A piaci azt jelenti, hogy mennyiért tudnád eladni a lakást. Itt összehasonlító adatokat kap pl. az ingatlan.com-on, ahol megnézheted, hoyg mennyiért áruljnak hasomló házakat. A hitel céljára történõ értékbecslés kisebb értéket ad, hiszen itt a bank azt méri fel, ha elárverezteti a házad, mennyit kapna érte. Ez természetesen egy jóval alacsonybb ár, hiszen gyors eladásról lenne szó, ami ráadásul költségekkel is jár. Ez sokszor majdnem csak a felel a piaci árnak.
Önkormányzat adó osztályán lehet kérni értékbizonyítványt.

Hol tudok utána nézni, hogy egy adott hétben mik a normális paraméterek?

Combcsont, fejkörfogat...

Legjobb válasz: A net tele van adatokkal, a googleba írd be, hogy "11 hetes magzat" és ötmillió oldal jön ki. Én is már rengeteg helyen találtam heti lebontásu leírásokat. Jó böngészést.-)

A net tele van adatokkal, a googleba írd be, hogy "11 hetes magzat" és ötmillió oldal jön ki. Én is már rengeteg helyen találtam heti lebontásu leírásokat. Jó böngészést.-)
Szia! Én az adatoknak és a rövidítéseknek a következõ címen szoktam utánna nézni, egy kicsit hosszú lesz: http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8. Boldog babavárást! (16. hetes kismami)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!