Találatok a következő kifejezésre: Hol tudok nézni, hogy egy (26 db)

A mostani újabb Facebookon, hol tudom megnézni, hogy egy idegen mennyit lát az adatlapomból? A régebbinél még volt olyan opció az adatvédelem közt, hogy meg tudtam nézni. De most, mióta új külsőt kapott nem találom!

Legjobb válasz: Adatok frissítése és Tevékenységnapló gomb mellett jobb oldalt van 1 kis fogas kerék arra katt és lesz ott egy olyan menüpont, hogy Megtekintés mint.. ezt keresed gondolom!

Adatok frissítése és Tevékenységnapló gomb mellett jobb oldalt van 1 kis fogas kerék arra katt és lesz ott egy olyan menüpont, hogy Megtekintés mint.. ezt keresed gondolom!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ!!!esküszöm mindenhol eszembe jutott már keresni, csak ott nem:D
A kérdező hozzászólása: Vagyis hol tudok utánanézni, hogy lefordítottak e egy mûvet magyarra?
Ha ezekben nem találod, nagy valószínûséggel nincs meg magyarul: http://nektar.oszk.hu/ http://odr.lib.klte.hu/ http://webpac.mokka.hu/WebPac/CorvinaWeb Ha ez nem elég, kérdezd meg itt: http://libinfo.oszk.hu/
A kérdező hozzászólása: Köszi.:)

Hol tudok utánna nézni, hogy egy orvos valóban orvos?

Orvostudakozòt néztem , ott nem szerepel . Volt egy különös (a különösbe még más is beletartozik) vizsgálatom . A gyanús nekem az, hogy ahol vizsgált , ott àltalànos orvos , neten sebész , szülész - nőgyógyász. Ha tudtok segíteni részletesen mindent elmesélek ...

Legjobb válasz: Itt baloldalt be tudod írni a nevét és kiad róla mindent. Orvosok, gyógyszerészek, fogorvosok melyik egyetemen, mikor végeztek, milyen szakvizsgái vannak stb... http://kereso.eekh.hu/index.php?tipus=1#

Itt baloldalt be tudod írni a nevét és kiad róla mindent. Orvosok, gyógyszerészek, fogorvosok melyik egyetemen, mikor végeztek, milyen szakvizsgái vannak stb... http://kereso.eekh.hu/index.php?tipus=1#
benn a listában?


Hol tudom meg nézni hogy egy program hova kapcsolódik neten?

Legjobb válasz: Szia. Leszedsz a netrõl egy "network sniffert" és feltelepited, ingyenes : WireShark : [link] Sok sikert. Üdv.

Szia. Leszedsz a netrõl egy "network sniffert" és feltelepited, ingyenes : WireShark : [link] Sok sikert. Üdv.

Hol tudok utána nézni, hogy egy adott településen lévő kertes ház mennyit ér? Vagy milyen szempontok alapján értékelik fel? (még a hivatalos érték becslő előtt) Létezik, hogy "pofára" megy a dolog?

Legjobb válasz: Attól is függ milyen célra készül az értékbecslés. A piaci azt jelenti, hogy mennyiért tudnád eladni a lakást. Itt összehasonlító adatokat kap pl. az ingatlan.com-on, ahol megnézheted, hoyg mennyiért áruljnak hasomló házakat. A hitel céljára történõ értékbecslés kisebb értéket ad, hiszen itt a bank azt méri fel, ha elárverezteti a házad, mennyit kapna érte. Ez természetesen egy jóval alacsonybb ár, hiszen gyors eladásról lenne szó, ami ráadásul költségekkel is jár. Ez sokszor majdnem csak a felel a piaci árnak.

Attól is függ milyen célra készül az értékbecslés. A piaci azt jelenti, hogy mennyiért tudnád eladni a lakást. Itt összehasonlító adatokat kap pl. az ingatlan.com-on, ahol megnézheted, hoyg mennyiért áruljnak hasomló házakat. A hitel céljára történõ értékbecslés kisebb értéket ad, hiszen itt a bank azt méri fel, ha elárverezteti a házad, mennyit kapna érte. Ez természetesen egy jóval alacsonybb ár, hiszen gyors eladásról lenne szó, ami ráadásul költségekkel is jár. Ez sokszor majdnem csak a felel a piaci árnak.
Önkormányzat adó osztályán lehet kérni értékbizonyítványt.

Hol találok a neten olyan oldalt, ahol meg tudom nézni, hogy a nagyátlag szerint egy babának, ha ennyi kilóval és ennyi centivel született, akkor most mennyinek kell lennie?

Na nem érzem úgy, mintha gondok lennének a fejl?désével, s?t szerintem pont ideális, csak hogy össze tudjam hasonlítani.

Legjobb válasz: aA Gyermekegészségügyi kiskönyv hátulján van egy táblázat, abban benne van.

aA Gyermekegészségügyi kiskönyv hátulján van egy táblázat, abban benne van.
Sok babás oldalon is találsz ilyet:pl.babaszoba.hu


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!