Találatok a következő kifejezésre: Hol tudok megyében vagy annak közelében (1 db)

Hol tudok Szabolcs megyében vagy annak közelében olyan pántot vagy akármilyen ilyesféle dolgot venni ami felfogja a hajam kosarazás közben?

Legjobb válasz: Bármilyen sport boltban, vagy egyszerûen elmégy egy kínaiba (úgyis annyi van, mint a nyûg) és veszel egy sima hajpántot.

Bármilyen sport boltban, vagy egyszerûen elmégy egy kínaiba (úgyis annyi van, mint a nyûg) és veszel egy sima hajpántot.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Budapesten a Budai felén, esetleg a 11. kerület körül, kosárlabdázási lehetőség, mivel itt az ősz, így terembe gondoltam, akár csak edzésekre, vagy netán játszani is, a lényeg, hogy kosárlabdát fogjak, és mozogjak. Lenne valami lehetőség?

2

Hol tudnék stoplis focicipőt venni relatív jó áron?

Versenyszerűen focizok, az is jó ha linkeltek, megbízható oldalakat is szívesen fogadok

0

Van arra esély hogy valaki 18 évesen elkezd rengeteget focizni, akkor olyan szintre fejlődjön, hogy bekerüljön egy híres focicsapatba pl Barcelonába vagy Real Madridba?

9

14 éves vagyok? 11. kerületben hol tippmixelhetek? Vagy valami ötlet hogy hogyan oldjam meg?

Mikor nem tudja feladni a bátyam a tippmixem.

4

Az újpest melyik stadionba szokott játszani otthon?

segítsetek már mert kiakarok menni a meccsére:))

3

Ma este lesz a Real-Atletiko meccs. Mivel nincs kábeltévém, hol tudnám megnézni a neten? Laci

1

Szerintetek egy lánynak illik focizni? Vagy álljak le?

az iskolában szoktunk focizni az osztály-al én és a többi csaj meg mindig beállunk a fiúk közzé , igaz annyira nem vagyok rossz játékos de ők mindig ki vannak vele h de a lányok takarodjanak a pályáról , de a torna tanár meg nem enged minket le , és egész végig nem is passzolnak se semmi , és még ha adok egy gólpaszt a másik meg nem rúgja be még én vagyok a hibás! jól van ez így? focizzak még vagy álljak le!?

6

Van olyan ember Magyarországon, aki szerint még érdemes pénzeket ölni a labdarúgásba?

Mi értelme az egésznek? Mi a helyzet más sportokkal, melyek fele ennyi támogatást se kapnak, pedig jóval többet érdemelnének?

4

Kosárlabda diákolimpia?

Hol/mikor lehet jelentkezni? Mik a feltételek, mit kell tudni róla?

0

A 16-osra miért van felfestve az a kis körív ( a fociban)?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!