Találatok a következő kifejezésre: Hol tudok megyében vagy annak (1 db)

Hol tudok Szabolcs megyében vagy annak közelében olyan pántot vagy akármilyen ilyesféle dolgot venni ami felfogja a hajam kosarazás közben?

Legjobb válasz: Bármilyen sport boltban, vagy egyszerûen elmégy egy kínaiba (úgyis annyi van, mint a nyûg) és veszel egy sima hajpántot.

Bármilyen sport boltban, vagy egyszerûen elmégy egy kínaiba (úgyis annyi van, mint a nyûg) és veszel egy sima hajpántot.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Nike Elastico vagy mercurial teremcipőt vennétek inkább és miért?

2

Észbontók: miért rossz a válasz?

http://www.youtube.com/watch?v=x1McagEU_BU

20. percnél az a kérdés, hogy mi az a les. Szerintem a végére egész jól összhozták, ha nem is teljesen definíciószerűen. Miért nem fogadták el?

3

KI milyen badminton ütőt ajánl? Azt már tudom, hogy WILSON lesz, de nem akarok egy vagyonért venni mert még nem vagyok túl profi.

BADMINTON

0

Milyen engedélyek, eszközök szükségesek egy teniszpálya üzemeltetéséhez?

Salakos pálya

0

Fitnesz-strandlabda, nektek szükségetek lenne ilyenre?

Külföldi oldalon láttam ilyent. Kinézetre egy strandlabda, de fittball nagyságú a´tmérőjű, és erős pvc anyagból készült. Tornászni, üldögéln rajta frankón szuperál, és a strandon is megálja a helyét. Előnye a fitballhoz képest, hogy nem durranik ki mint a lufi ha hegyes tárgyal érintkezik, könyen javítható, ólcsóbb. Hátránya, ha leszpalsz róla akkor nehezebben nyeri vissza az alakját, pár percig geoid alakú lessz.

0

Milyen izületvédőt kéne vennem?

Sokat futottam betonon, szinte mindennap 10km-t, és elkezdett fájni a térdem belső része. Csak néha szúr. Mit kéne rá csinálnom?

1

Érdemes elmenni Szegedről a Grosics Akadémiára?

Egy szegedi gimnázium 10. osztályába, és lehetőségem lenne a következő tanévet a gyulai akadémián kezdeni. Érdemes megszakítani itteni tanulmányaimat és elmenni az akadémiára? Mi a véleményetek? Tudom, hogy rajtam múlik, de mégis ha kikerülök a Grosicsról, milyen lehetőségeim lesznek?
Előre is köszönöm

1

Hol lehet a barca tv-t megtalálni? Smart tv. -m van, de interneten is érdekelne. állítólag egész nap van adás.

arca tv

3

A városligetben pontosan hol található a strandröplabda pálya?

Úgy tudom, hogy van egy pálya, amit ingyen lehet használni, csak nem tudom pontosan merre. Tudnátok segíteni?:)

0

Az achilles huzódást hogy kell kezelni?

3hónapja focimeccsen megtapostak..És azóta fáj az achillesem...Akármien krémmel kenem nem lessz tőlle jobb...Segitsetek lécci

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!