Találatok a következő kifejezésre: Hol tudok megyében vagy (54 db)

Hol tudok Budapesten vagy Pest megyében TÖRPE ERSZÉNYESMÓKUST/CUKORMÓKUST venni?

Legjobb válasz: Én a Kökibe láttam, kb. 2 hete. Kisállat Kutserába.

Én a Kökibe láttam, kb. 2 hete. Kisállat Kutserába.

Hol tudom veszprém vagy zala megyében elvégezni a hajhosszabbító tanfolyamot?

Illetve az is érdekelne hogy most szeretném megcsinálni a műkörmös tanfolyamot okj képzésbe és akkor az még ingyenes nekem? ez lenne az első tanfolyamom, de szakmám már van de gondolom az nem tartozik ide nem ? hajhosszabbító tanfolyam máshol is érdekelne, köszönöm a segítséget

Hol tudok Budapesten vagy Békés megyében olcsón kisbuszt bérelni?

Nyáron megyünk haverokkal Horvátba, és szükségünk van egy kisbuszra sofőr nélkül, kb 2 hétre. Valaki tud valami jó helyet?


Sabrina a mélytengeri boszorkányt és a Sabrina Rómában megy filmeket hol tudom megnézni vagy letölteni?

Keresgéltem a google-ben is, de nem jártam szerencsére:(

Legjobb válasz: Ha jársz még erre akkor megírnád,hogy sikerült-e azóta megtalálni ezeket a filmeket?Elõre is köszönöm!

Ha jársz még erre akkor megírnád, hogy sikerült-e azóta megtalálni ezeket a filmeket?Elõre is köszönöm!
mozicsillagon fent van a sabrina rómába megy

Valaki meg tudja mondani, hogy hol van még mûködõ bowling vagy tekepálya Somogy megyében vagy ha ott nincs akkor általában az országban?

Legjobb válasz: Tekepályák Somogy megyében: Mokka Étterem és Tekepálya, Barcs, 7570 Nagyhíd utca 2. Közutasok Kaposvári TK, Kaposvár, 7400 Szántó utca 19. Vencel Sörözõ, Nagyatád, 7500 Szent István liget 2. Nagyberki Kaposvölgye Vállalkozók Sport Club, Nagyberki, 7255 Arany János utca 2. Route 65 Teke és Bowling Center, Siófok 8600 Vak Bottyán utca 47. Az országban elég sok van, fõleg a nyugati végeken (de sajnos nagyon sok meg is szûnt, fõleg Budapesten). Bowling az van szinte minden sarkon.

Tekepályák Somogy megyében: Mokka Étterem és Tekepálya, Barcs, 7570 Nagyhíd utca 2. Közutasok Kaposvári TK, Kaposvár, 7400 Szántó utca 19. Vencel Sörözõ, Nagyatád, 7500 Szent István liget 2. Nagyberki Kaposvölgye Vállalkozók Sport Club, Nagyberki, 7255 Arany János utca 2. Route 65 Teke és Bowling Center, Siófok 8600 Vak Bottyán utca 47. Az országban elég sok van, fõleg a nyugati végeken (de sajnos nagyon sok meg is szûnt, fõleg Budapesten). Bowling az van szinte minden sarkon.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
Igazán nincs mit. Örülök, ha segített az info. Biztosan ennél több is létezik vendéglátó helyeken, de adatbázisomban egyelõre csak ennyit találtam. De igyekszem az összeset felkutatni.

Mi a különbség a desztillált víz és a deutérium mentes víz között, mit szűrnek ki? A deutérium mentes vizet itthon elő tudom e állítani, vagy hol tudok hozzájutni. Desztillált vizet, amit itthon állítok elő, nem megy át semmilyen szűrőn iható e?

Legjobb válasz: A desztillált vízben nincsenek oldott anyagok, csak víz. A deutériummentes (valójában csak deutérium csökkentett) vízben kevesebb nehézvíz van. Magyarul semmi közük egymáshoz. A deszt vízben ugyanannyi nehézvíz van, mint a simában, a deut csökkentett víz viszont tartalmaz egyéb oldott anyagot. Nem tudok róla, hogy deut. mentes víz házilagos módszerrel elõállítható lenne. Árulják sok helyen, a Gugli a barátod. A deszt vizet nem kell tovább szûrni, elvileg iható, de nagy mennyiségben felboríthatja a sóháztartást.

A desztillált vízben nincsenek oldott anyagok, csak víz. A deutériummentes (valójában csak deutérium csökkentett) vízben kevesebb nehézvíz van. Magyarul semmi közük egymáshoz. A deszt vízben ugyanannyi nehézvíz van, mint a simában, a deut csökkentett víz viszont tartalmaz egyéb oldott anyagot. Nem tudok róla, hogy deut. mentes víz házilagos módszerrel elõállítható lenne. Árulják sok helyen, a Gugli a barátod. A deszt vizet nem kell tovább szûrni, elvileg iható, de nagy mennyiségben felboríthatja a sóháztartást.
Aztán lehet tévedtem. Itt azt írják, hogy desztilállással a deutérium szintje is csökken a vízben: http://www.zoldhaz.info/deut%C3%A9rium-mentes-v%C3%ADz De 1, 5 literbõl lesz a végén egy pohár víz, mivel többször is meg kell ismételni a desztillálást, hogy a nehézvíz szintje érdemben csökkenjen.
A desztilált vizet ha megiszod nem lesz tõle nagy bajod de elvileg emberi fogyasztásra nem alkalmas, fõleg nagy mennyiségben.
El lehet egymástól választani a könnyû vizet a nehéz víztöl. Többszöri desztillálással és beállított mérsékelettel. A könnyû víz forráspontja általában 100 fok körüli, a nehézvízé 101, 4 vagyis Defraktáló csõvel, vagy lassú desztillálással, például solár desztillálással, lehet a deutérium mennyiségét csökkenteni. A szolár desztillálás , folyamán mesterséges esõvizet állítunk elõ. Az esõvíz deutérium csökkentet víz.

Hol tudok parkolni, ha a Budai várhoz megyek? Esetleg a Hunyadi utcában van parkoló lehetőség, vagy a Szent Ilonka utcában? És ami a legfontosabb, hogy tudok kijutni az Attila út, Krisztina körút felé, illetve vissza a Clark Ádám térre?

Legjobb válasz: Akár a Várban is ha kifizeted. Egyéb kérdésidre több helyrõl is frappáns választ kaphatsz: http://bkv.utvonalterv.hu/ vagy http://elektronika.vatera.hu/navigacio_adovevo/gps/akcio_gps.. de vidéken a személyes kérdezõsködés is eredményes lehet. :D

Akár a Várban is ha kifizeted. Egyéb kérdésidre több helyrõl is frappáns választ kaphatsz: http://bkv.utvonalterv.hu/ vagy http://elektronika.vatera.hu/navigacio_adovevo/gps/akcio_gps.. de vidéken a személyes kérdezõsködés is eredményes lehet. :D
Ha a gimid nem tud, akkor egy hivatalos fordítóiroda.
Az Országos Fordító Irodában a Bajza utcában.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!
Országos Fordító és Fordításhitelesítõ Iroda Zrt. az aki neked hiteles fordítást tud készíteni. http://www.offi.hu
Vagy: Leforditod magad es hitelesitetted egy hivatalos ket nyelvu kozjegyzovel... (magyar angol tobb van)

Hol tudom meg nézni hogy különbözõ érzelmeknél vagy ha koncentrál az ember akkor mi megy végbe az agyában?

Ha pl dühös akkor milyen anyagok szabadulnak fel? stb

Legjobb válasz: Az ilyen irányú kutatásokkal foglalkozó kutatóközpontokban biztosan meg tudod nézni.

Az ilyen irányú kutatásokkal foglalkozó kutatóközpontokban biztosan meg tudod nézni.
A kérdező hozzászólása: És azoknak mi a neve? Mi foglalkozik konkrétan ezekkel?
EEG-vel bizonyos agyhullámokat meg lehet figyelni.

Szeptemberben megyek 9. -be, és arra vagyok kíváncsi, hogy hol tudom megnézni a jövőbeli osztálytársain névsorát. (? )

Legjobb válasz: Megnézed a középiskola honlapján a végleges sorrendet és ott meg tudod nézni, kivéve ha csak OM kódok vannak.

Megnézed a középiskola honlapján a végleges sorrendet és ott meg tudod nézni, kivéve ha csak OM kódok vannak.
A kérdező hozzászólása: Abban a suliban, ahova felvettek, még OM kódok sincsenek kiírva a honlapra. Csak azt írták ki, hogy az a diák, akit utolsóként vettek fel az adott osztályba, az az ideiglenes rangsorban hanyadik volt. Egyébként mindenki levelekbõl tájékozódik... :/ Na mindegy, így jártam, azért köszi a segítséget!
Hozz létre facebookon egy csoportot, hátha belépnek majd az osztályból.:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a tippet, de nem vagyok facebook-párti. :)
Azt tudod, még csinálni, hogy az ideglenest megnézve az OM azonosított kimásolod és beírod a Googleba.. ott ki adja valószínû egy másik iskola honlapján a nevét is majd.(Remélhetõleg, mert nem csak egy iskolát szokás megjelölni :) )
A kérdező hozzászólása: az a suli, ahova felvettek az OM azonosítókat sem tette közzé... :(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!