Találatok a következő kifejezésre: Hol tudok megyében (235 db)

A Fejér megyei könyvár elött van egy müvészeti alkotás fémből. Mi az és hol tudok utánaolvasni?

Legjobb válasz: Ha Székesfehérvári Megyei könyvtárra gondolsz ami ott van Ciszterci sulinál akkor elõtte Wekerle Sándor szobra van. Ott tanult a Ciszterci iskolában.Elsõ polgári származású miniszterelnök volt.Ennyit tudok róla.

Ha Székesfehérvári Megyei könyvtárra gondolsz ami ott van Ciszterci sulinál akkor elõtte Wekerle Sándor szobra van. Ott tanult a Ciszterci iskolában.Elsõ polgári származású miniszterelnök volt.Ennyit tudok róla.
A kérdező hozzászólása: Konkrétan arra az "épitményre" gondolok ami a könyvtár bejáratával szemben van, kb 3m magas fémszerkezet.
A kérdező hozzászólása: http://my.opera.com/bioscoopfan/blog/szekesfehervar-a-vorosm.. Erröl lenne szó (a kép bal oldalán)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ.

Hol tudok venni Szabolcs megyében szakét?

Nagyon kíváncsi vagyok az ízére, tudom, hogy hasonlít a borra, de igazából az egy sörféleség.

Legjobb válasz: Se nem bor, se nem sör!A szaké az egy rizsbõl erjesztett japán pálinka!És nagyon finom!Nem tudom hol lehet kapni!Utána nézek.

Se nem bor, se nem sör!A szaké az egy rizsbõl erjesztett japán pálinka!És nagyon finom!Nem tudom hol lehet kapni!Utána nézek.
Megkérdezed az egyik magyarországi japán étteremben, hogy õk honnan szerzik be. Ha ezt a titkot nem akarják veled megosztani, akkor is még vehetsz tõlük /elvitelre/, ami sajnos nem olcsó mulatság. 5000 is van egy üveg! De nézd meg itt hátha van: http://www.netpincer.hu
Ez egy rövidital, olyan pálinka féleség.
Általában a szaké, mint ital, pontosan nem definiált alapanyagból készül. Semmi köze a borhoz meg a sörhöz, sem kinézetre, sem ízre. Mindent szakénak hívnak Japánban, amit étkezés elõtt röviditalnak isznak. A legtöbbször egy LANGYOS és HÍG alkohol tartalmú ital.
A kérdező hozzászólása: Ez mind szép és jó, de még mindig nem kaptam választ a kérdésemre. Azért köszi az eddigi válaszokat, az 1. válaszolónak külön köszönöm ha utána néz.
A kérdező hozzászólása: Köszi, én is utánanéztem a kérdés elõtt és ezt az oldalt is megtaláltam, de én inkább személyesen venném meg, ezért is kérdeztem, hogy tudja-e valaki, hogy Szabolcs megyében lehet-e venni szakét.
valószínû, nem lehet venni, Nyíregyházán minek tartanának?
A kérdező hozzászólása: Movie Maker elfelejtettem ideírni.
A kérdező hozzászólása: Csak be kell húzni???? egyszerû..... Köszönöm szépen. és azt hogy a képek milyen idõközönként váltakozzanak azt hogy tudom beállítani?
2.1 verzió van nekem. Eszközök>beállítások>Speciális alatt van lehetõség alapértelmezett idõk beállítására. Ha külön akarod:rákattintasz Idõsor nézetben a képre, megfogod a szélét és nyújtod vagy zsugorítod.
Hogy mikor váltson azt itt is lehet állítani : http://kepfeltoltes.hu/100913/mm2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg


Hol tudok B-A-Z megyében esküvői meghívókat rendelni, zenekart kérni és olyan ruhaszalont hol találok, amibe vannak kismamáknak varrt ruhák is?

Legjobb válasz: Miskolcon van nyomda, ahol ki tudod választani a neked tetszõ meghívót és tudsz rendelni.Németh nyomda a neve. Zenekart az étteremben is szoktak ajánlani a pincérek, mi is így szereztünk.Sok sikert.

Miskolcon van nyomda, ahol ki tudod választani a neked tetszõ meghívót és tudsz rendelni.Németh nyomda a neve. Zenekart az étteremben is szoktak ajánlani a pincérek, mi is így szereztünk.Sok sikert.

Hol tudom elkezdeni a az autóversenyzést heves megyében?

17éves vagy és rámjött a versenyzés.

Legjobb válasz:
Elõször, szerintem gokartozz egy kicsit, tudom nem az igazi, de ha van jó ellenfél a az elõzésekhez szükséges mentalitást fel tudod építeni(legtöbb esetben pár kör minimum mire elõzöl és a megfigyelését a hibáknak felismerését tudod gyakorolni). Autós szimulátorokat is ajánlanék, amíg nem kerülsz valódi verseny közelében valami "pótszerként" jó+ ha jó ligában mész még az elõzést meg ilyeneket is tudsz gyakorolni(valódi kezelést nem de a másik megismerését hibakeresését, csak ne felejtsd el ott is úgy vigyázz a kocsira mintha benne ülnél). Olvasgatnám helyetted [link] a szabályok satöbbi miatt. magát, hogy hogyan tudsz indulni versenyeken(gondolom legálon akarsz) nem tudom. Ha van kocsid a versenypályák pályanapjain lehet próbálgatni de nem túlzottan. 17 Éves koromban érdekelt engem is csak pénz eléggé keresztbe tett. Van Amatõr gokart és rally bajnokság is, de ezeket most találtam. Ha legálban gondolkosz(remélem(drágább de orvosi biztosítás, lezárt pálya stb miatt érdemesebb)), akkor ajánlom keresd fel MNASZ hogy mit tudnának ajánlani. Nem tudom mennyire lesznek segítõkészek, de egy mailt megér. Ja nem tudom mennyire vagy tisztában autó mûködésével és közben ébredõ erõkkel, ha nem teljesen érdemes utánaolvasni. Remélem valamivel tudtam segíteni.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Elõször, szerintem gokartozz egy kicsit, tudom nem az igazi, de ha van jó ellenfél a az elõzésekhez szükséges mentalitást fel tudod építeni(legtöbb esetben pár kör minimum mire elõzöl és a megfigyelését a hibáknak felismerését tudod gyakorolni). Autós szimulátorokat is ajánlanék, amíg nem kerülsz valódi verseny közelében valami "pótszerként" jó+ ha jó ligában mész még az elõzést meg ilyeneket is tudsz gyakorolni(valódi kezelést nem de a másik megismerését hibakeresését, csak ne felejtsd el ott is úgy vigyázz a kocsira mintha benne ülnél). Olvasgatnám helyetted [link] a szabályok satöbbi miatt. magát, hogy hogyan tudsz indulni versenyeken(gondolom legálon akarsz) nem tudom. Ha van kocsid a versenypályák pályanapjain lehet próbálgatni de nem túlzottan. 17 Éves koromban érdekelt engem is csak pénz eléggé keresztbe tett. Van Amatõr gokart és rally bajnokság is, de ezeket most találtam. Ha legálban gondolkosz(remélem(drágább de orvosi biztosítás, lezárt pálya stb miatt érdemesebb)), akkor ajánlom keresd fel MNASZ hogy mit tudnának ajánlani. Nem tudom mennyire lesznek segítõkészek, de egy mailt megér. Ja nem tudom mennyire vagy tisztában autó mûködésével és közben ébredõ erõkkel, ha nem teljesen érdemes utánaolvasni. Remélem valamivel tudtam segíteni.

Van egy SPCH-90004-es 0C-s PS2-m Ezen alap állapotában nem megy a Soft mod elméletileg (már találkoztam olyan hozzászólássál is, hogy megy) hol tudom megnézni a bios hanyas?

Lehetséges-e bios csere régebbire chipelést nem szeretném megcsináltatni.

Legjobb válasz: Bekapcsolod lemez nélkül elõjön a menü és nyomsz egy háromszöget és ott van.

Bekapcsolod lemez nélkül elõjön a menü és nyomsz egy háromszöget és ott van.

Amszterdamba utazok július 6. án és még sosem voltam. Budapestről csak Eindhovenig megy repülő onnan vonattal tudok tovább menni nem tudom hol tudod megnézni h mikor indulnak a vonatok, hogyan tudom ezt megnézni?

6:05 kor indulok Pestr?l 8:05 re érek Eindhoven-be.

Legjobb válasz: A Nederlandse Spoorwegen honlapján minden infót megtalálsz hollandul és angolul is: www.ns.nl De van egy jolly joker oldal, ahol szinte bármilyen európai vonatos utazást meg tudsz tervezni, érdemes megjegyezni: www.bahn.de (illetve vannak további URL-ek is, amik ugyanide mutatnak).

A Nederlandse Spoorwegen honlapján minden infót megtalálsz hollandul és angolul is: http://www.ns.nl De van egy jolly joker oldal, ahol szinte bármilyen európai vonatos utazást meg tudsz tervezni, érdemes megjegyezni: http://www.bahn.de (illetve vannak további URL-ek is, amik ugyanide mutatnak).
Miért nem mentél közvetlen repülõvel Amszterdamba a KLM-mel vagy a Transavia.com-mal? Akkor nem kellene vonatoznod.

Heves, Jász-nagykun megyében hol tudok venni kis királyteknősöket?

:)

Legjobb válasz: ja még azt elfelejtettem írni hogy még pest megyében

A kérdező hozzászólása: ja még azt elfelejtettem írni hogy még pest megyében
Most megy a COOL tv-n
A kérdező hozzászólása: nincs tv csak netem
elobe nem tudod megnezni, most az online kozvetites megy (nalam pl nem megy, bas%^ak meg sose megy mikor kene) majd kesobb teszik fel vv oldalara. :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!