Találatok a következő kifejezésre: Hol tudok megyében (232 db)

A Fejér megyei könyvár elött van egy müvészeti alkotás fémből. Mi az és hol tudok utánaolvasni?

Legjobb válasz: Ha Székesfehérvári Megyei könyvtárra gondolsz ami ott van Ciszterci sulinál akkor elõtte Wekerle Sándor szobra van. Ott tanult a Ciszterci iskolában.Elsõ polgári származású miniszterelnök volt.Ennyit tudok róla.

Ha Székesfehérvári Megyei könyvtárra gondolsz ami ott van Ciszterci sulinál akkor elõtte Wekerle Sándor szobra van. Ott tanult a Ciszterci iskolában.Elsõ polgári származású miniszterelnök volt.Ennyit tudok róla.
A kérdező hozzászólása: Konkrétan arra az "épitményre" gondolok ami a könyvtár bejáratával szemben van, kb 3m magas fémszerkezet.
A kérdező hozzászólása: http://my.opera.com/bioscoopfan/blog/szekesfehervar-a-vorosm.. Erröl lenne szó (a kép bal oldalán)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ.

Hol tudok venni Szabolcs megyében szakét?

Nagyon kíváncsi vagyok az ízére, tudom, hogy hasonlít a borra, de igazából az egy sörféleség.

Legjobb válasz: Se nem bor, se nem sör!A szaké az egy rizsbõl erjesztett japán pálinka!És nagyon finom!Nem tudom hol lehet kapni!Utána nézek.

Se nem bor, se nem sör!A szaké az egy rizsbõl erjesztett japán pálinka!És nagyon finom!Nem tudom hol lehet kapni!Utána nézek.
Megkérdezed az egyik magyarországi japán étteremben, hogy õk honnan szerzik be. Ha ezt a titkot nem akarják veled megosztani, akkor is még vehetsz tõlük /elvitelre/, ami sajnos nem olcsó mulatság. 5000 is van egy üveg! De nézd meg itt hátha van: http://www.netpincer.hu
Ez egy rövidital, olyan pálinka féleség.
Általában a szaké, mint ital, pontosan nem definiált alapanyagból készül. Semmi köze a borhoz meg a sörhöz, sem kinézetre, sem ízre. Mindent szakénak hívnak Japánban, amit étkezés elõtt röviditalnak isznak. A legtöbbször egy LANGYOS és HÍG alkohol tartalmú ital.
A kérdező hozzászólása: Ez mind szép és jó, de még mindig nem kaptam választ a kérdésemre. Azért köszi az eddigi válaszokat, az 1. válaszolónak külön köszönöm ha utána néz.
A kérdező hozzászólása: Köszi, én is utánanéztem a kérdés elõtt és ezt az oldalt is megtaláltam, de én inkább személyesen venném meg, ezért is kérdeztem, hogy tudja-e valaki, hogy Szabolcs megyében lehet-e venni szakét.
valószínû, nem lehet venni, Nyíregyházán minek tartanának?
A kérdező hozzászólása: Movie Maker elfelejtettem ideírni.
A kérdező hozzászólása: Csak be kell húzni???? egyszerû..... Köszönöm szépen. és azt hogy a képek milyen idõközönként váltakozzanak azt hogy tudom beállítani?
2.1 verzió van nekem. Eszközök>beállítások>Speciális alatt van lehetõség alapértelmezett idõk beállítására. Ha külön akarod:rákattintasz Idõsor nézetben a képre, megfogod a szélét és nyújtod vagy zsugorítod.
Hogy mikor váltson azt itt is lehet állítani : http://kepfeltoltes.hu/100913/mm2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg


Hol tudok B-A-Z megyében esküvői meghívókat rendelni, zenekart kérni és olyan ruhaszalont hol találok, amibe vannak kismamáknak varrt ruhák is?

Legjobb válasz: Miskolcon van nyomda, ahol ki tudod választani a neked tetszõ meghívót és tudsz rendelni.Németh nyomda a neve. Zenekart az étteremben is szoktak ajánlani a pincérek, mi is így szereztünk.Sok sikert.

Miskolcon van nyomda, ahol ki tudod választani a neked tetszõ meghívót és tudsz rendelni.Németh nyomda a neve. Zenekart az étteremben is szoktak ajánlani a pincérek, mi is így szereztünk.Sok sikert.

Van egy SPCH-90004-es 0C-s PS2-m Ezen alap állapotában nem megy a Soft mod elméletileg (már találkoztam olyan hozzászólássál is, hogy megy) hol tudom megnézni a bios hanyas?

Lehetséges-e bios csere régebbire chipelést nem szeretném megcsináltatni.

Legjobb válasz: Bekapcsolod lemez nélkül elõjön a menü és nyomsz egy háromszöget és ott van.

Bekapcsolod lemez nélkül elõjön a menü és nyomsz egy háromszöget és ott van.

Amszterdamba utazok július 6. án és még sosem voltam. Budapestről csak Eindhovenig megy repülő onnan vonattal tudok tovább menni nem tudom hol tudod megnézni h mikor indulnak a vonatok, hogyan tudom ezt megnézni?

6:05 kor indulok Pestr?l 8:05 re érek Eindhoven-be.

Legjobb válasz: A Nederlandse Spoorwegen honlapján minden infót megtalálsz hollandul és angolul is: www.ns.nl De van egy jolly joker oldal, ahol szinte bármilyen európai vonatos utazást meg tudsz tervezni, érdemes megjegyezni: www.bahn.de (illetve vannak további URL-ek is, amik ugyanide mutatnak).

A Nederlandse Spoorwegen honlapján minden infót megtalálsz hollandul és angolul is: http://www.ns.nl De van egy jolly joker oldal, ahol szinte bármilyen európai vonatos utazást meg tudsz tervezni, érdemes megjegyezni: http://www.bahn.de (illetve vannak további URL-ek is, amik ugyanide mutatnak).
Miért nem mentél közvetlen repülõvel Amszterdamba a KLM-mel vagy a Transavia.com-mal? Akkor nem kellene vonatoznod.

Heves, Jász-nagykun megyében hol tudok venni kis királyteknősöket?

:)

Legjobb válasz: ja még azt elfelejtettem írni hogy még pest megyében

A kérdező hozzászólása: ja még azt elfelejtettem írni hogy még pest megyében
Most megy a COOL tv-n
A kérdező hozzászólása: nincs tv csak netem
elobe nem tudod megnezni, most az online kozvetites megy (nalam pl nem megy, bas%^ak meg sose megy mikor kene) majd kesobb teszik fel vv oldalara. :D

Hol tudok JNSZ megyében sugárzásmérőt venni?

Leginkább a Geiger-Müller csöves, digitális kijelz?s fajta érdekel az olcsóbbb(max 20k) fajtából. Ha tudtok boltot a megyében, ahol árulnak, különös tekintettel Szolnokra, akkor kérlek, osszátok meg velem. El?re is köszönöm.

Legjobb válasz: Az a baj, hogy nagyrészt elõre kell utalni, de nekem nincs bankszámlám(még nincs rá szükségem), szóval az nem megy.

Utitársam épített cirka 20 ezerbõl olyat, ami többszörösét tudja a Gamma Scoutnak. A sokadik updat-be már bekerült a gps tracker is. Amikor én elkezdtem tervezni a mûszer vásárlást, akkor történt a fukusimai baleset. A közönséges, gagyi mûszerek árai is felmentek kábé háromszorosukra (de némelyek többre is). Például a terra-P is.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy nagyrészt elõre kell utalni, de nekem nincs bankszámlám(még nincs rá szükségem), szóval az nem megy.
20 k-ért nem nagyon fogsz kapni sehol sem. Legalábbis hitelest, pontosat nem. Nem kell ám bankszámlaszám utaláshoz: besétálsz az adott bankba, és befizetsz készpénzt az illetõ számlaszámára.
A kérdező hozzászólása: Nem véletlenül kerül 10-szer annyiba. Bár igazából így se értem, hogy mi indokolja az árát. Hiszen egy olyan picike csõ, mint a gammascout-é csak nem kerül 100.000 forintba, a többi pedig csak elektronika, elméletileg semmi olyan, amit egy felprogramozott mikroprocesszorral ne lehetne reprodukálni. Utána csak kalibrálni kell a készülékedbe épített csövet egy ismert erõsségû forrással, és teljes értékû digitális dózis és intenzitásmérõt kapsz. Szerintem kihozható 100k alatt egy GammaScout tudására hasonlító készülék.
Milyen típus?
Mondjuk a gamma-scout dózist is mér, ami eléggé hasznos dolog tud lenni.
Ja, nem látom. Hmm. Ez elsõsorban felületi szennyezettség mérésére alkalmas. Énnekem Pripyat RKS20-asom van. Az elfér zsebben is (Csernobili zónában hasznos volt, hogy nem kellett cipelni), és eléggé sokoldalú, béta és gamma sugárzást is tud mérni (háttér + felületi szennyezettség).
Húha... És tudod is használni? Mert ez nem tud háttérsugárzást mérni, ha jól látom, az alsó határa kicsit fentebb van annál.
A kérdező hozzászólása: https://www.youtube.com/watch?v=VXPMq95jXsw Ezt a videót én készítettem róla.
A kérdező hozzászólása: már vettem a vaterán 10k-ért egy mûködõ, de régi szovjet modellt, azóta is megy
Vaterán/ Teszveszen nézted? Próbáld meg ott... meg expressz ilyesmi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!