Találatok a következő kifejezésre: Hol tudok legolcsóbban (161 db)

Hol tudok legolcsóbban olyan lámpát venni, amibe g23 vagy 2g11 es foglalatú kompakt fénycsövet tudok tenni?

egy pici akvárium fölé kéne kb 15-18W (pl.:1x18W, 2X9W. Választék alig van, de barkácsolni tapasztalat hiányában nem merek.

Legjobb válasz: Akvárium fölé jobb lenne páramentes foglalat. Ezt T5 és T8-as fénycsõhöz kapsz. A 18W-s elektronikus elõtétet megkapod 3500Ft-ért (Osram), a két páramentes foglalat attól függõen hogy T5 vagy T8 1400-2000Ft. Az elõtéten rajta van a bekötés, nem nehéz összerakni, csak oda kell figyelni. A másik megoldás, ezt a barátom a kis akváriumán használja: Egy e27-es foglalat van a tetõn, ebben egy 20W-s kompakt fénycsõ. Nagyon szépen bevilágítja. A hálózati kábel bevezetésénél akril tömítõvel ki van töltve, illetve a mûanyag "búra" (egy átlátszó fagyis doboz) kapott körben egy gumitömítést. kis bilincsek odaszorítják a búrát, egy csepp víz vagy pára nem megy be az akváriumból. Egy tungsram kompakt fénycsõ van benne, eddig két éve, három havonta cseréli a fagyis a dobozt, de más baja nincs.

Akvárium fölé jobb lenne páramentes foglalat. Ezt T5 és T8-as fénycsõhöz kapsz. A 18W-s elektronikus elõtétet megkapod 3500Ft-ért (Osram), a két páramentes foglalat attól függõen hogy T5 vagy T8 1400-2000Ft. Az elõtéten rajta van a bekötés, nem nehéz összerakni, csak oda kell figyelni. A másik megoldás, ezt a barátom a kis akváriumán használja: Egy e27-es foglalat van a tetõn, ebben egy 20W-s kompakt fénycsõ. Nagyon szépen bevilágítja. A hálózati kábel bevezetésénél akril tömítõvel ki van töltve, illetve a mûanyag "búra" (egy átlátszó fagyis doboz) kapott körben egy gumitömítést. kis bilincsek odaszorítják a búrát, egy csepp víz vagy pára nem megy be az akváriumból. Egy tungsram kompakt fénycsõ van benne, eddig két éve, három havonta cseréli a fagyis a dobozt, de más baja nincs.
A kérdező hozzászólása: szia, köszi a választ. A neonra én is gondoltam, de mivel 36cm a leghosszabb oldala az aksinak így nem nagyon van hozzá csõ ilyen piciben. Erre lenne jo elvileg a fent említett 2 PC. még sosem barkácsoltam világítást, csak olyantol tartok, hogy nem megfelelõ a hûtése az elõtétnek pl, és túlmelegszik a rendszer.. A becsavarható E27 az ami ha nincs jobb, akkor annál maradok, csak az nagyon egy helyre koncentrálná a fényt.
Nem lehet észrevenni, elég hosszú fénycsõ. Körülbelül 11Cm maga csõ, ha nem közvetlen a víz fölött van, kényelmesen bevilágítja. Ha átmegyek hozzá, majd csinálok pár képet, nem látszik rajta. Ráadásul a növényeknek jót tesz a 2700k-s kompakt.
A kérdező hozzászólása: oks, köszönöm! Lehet akkor megpróbálkozok velük, de amúgy abból is lehet kapni 6500k-est is a tungsramnál. Még nem is drágább mint egy sima.
A növények miatt van benne 2700-as, volt benne 4500-as és 6500-as is, egyiket sem tolerálták a növényei, nagyon csúnyán néztek ki. off: Ma már nem nagyon találok hideg fehér tungsram fénycsövet. Mindenhol a meleg fehér van 20W-s kivitelben :( Még a tungsram boltban sem tudtak adni.
A kérdező hozzászólása: hát nekem egy másik aksi fölött 6500k 11W os kompakt(g23) van és nagyon szépne nõnek a növények, meg a színük is sokkal jobban kijön. Amúgy itt van becsavarhatósból is 6500k-s: http://bolthely.hu/tungsram/lista/4b54daa4c7x37_Becsavarhato..
Sajna egy csõért több lenne a posta, de majd megkérdezm, hogy tudnak-e hozni ilyet.

Hol tudok legolcsóbban retúr repülőjegyet venni Görögországba? Illetékkel együtt kéne.

Bármilyen jó: fapados, turista, stb...

Legjobb válasz: Korfura wizzairnél szeptember 10 vagy 14 odaútra csak 8 ezer forint. Visszaút kicsit drágább, úgyhogy én is egy átszállásos megoldást javasolnék. Ha tudod konkrétabban a dátumokat akkor pl. Azuonnal érdemes rá egy keresést csinálni az jól tud átszállásos utakat keresni.

Korfura wizzairnél szeptember 10 vagy 14 odaútra csak 8 ezer forint. Visszaút kicsit drágább, úgyhogy én is egy átszállásos megoldást javasolnék. Ha tudod konkrétabban a dátumokat akkor pl. Azuonnal érdemes rá egy keresést csinálni az jól tud átszállásos utakat keresni.
Nagyon nehéz irtani az emberi butaságot, kérlek sose nézelõdj más oldalon, mint a légitársaság közvetlen oldalán. Szóval az ilyen ostobaságokat, mint pelikán meg fapados pont hu tessék felejteni nagy ívben!!!!! Korfura jelenleg 9eFt az odaút teljes árban a wizzairnél, pl szept 10, 14. Átszállással iss le tudsz menni 40 euróból pl CIA repterén keresztül. Hazafele a helyedben keresnék pl CFU bergamot, ami most 23 euró, és a Bergamo Budapest 13. Azt kell mondanom, mint az Aszterix és Obelixben a pálmanövesztõ varázslatnál, sajna ennél olcsóbb nincs. De ez is szarrá ver minden más árat. Ha megkeresel privátban, adok konkrét idõpontokra tanácsot. De még egyszer kérlek, pelikánnal és társaival sose kezdj...
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ. Szeptember elején utaznék.
A kérdező hozzászólása: De ezeknél mind 100 ezer forint fölötti árak vannak. Fapados repülésnél nincs olcsóbb? Csomó helyen hallottam, hogy pár ezer/tízezerért már lehet kapni jegyet. De sehol se találok...
Nem kerül százezrekbe. Hova akarsz pontosan menni? Annyit írtál, hogy Görögország. Thessaloniki is Görögország. Pl Budapest-Thessaloniki-Budapest.: Október 11-25 oda-vissza egy fõre összesen kb. 10 ezer forintból kihozható (ha feladott poggyászt is kérsz akkor összesen 21680Ft)
A kérdező hozzászólása: Korfura szeretnék eljutni.

Hol tudok legolcsóbban kristálycukrot vásárolni?

Mely áruházláncban, helyileg hol és mennyiért? Nagyobb tételben kellene.

Legjobb válasz: Cukorral sem magadat,sem másokat nem tudod megmérgezni! Mindenkinek szüksége van rá!Nélküle a szervezet nem tud inzulint termelni,és amiatt lesz cukorbeteg. Nézz szét az áruházakban.

Én 5.-nek válaszoltam. ha , mint méhész Áfa-körös vagy, akkor a metro. és szeretem a cukrot is és a mézet is:) mindent a maga helyén.
Cukorral sem magadat, sem másokat nem tudod megmérgezni! Mindenkinek szüksége van rá!Nélküle a szervezet nem tud inzulint termelni, és amiatt lesz cukorbeteg. Nézz szét az áruházakban.
Metro.
Én válaszoltam! Olvasd el a 2. hozzászólást.
A kérdező hozzászólása: Kedves válaszolók! MÉHÉSZKEDÜNK! A gonosz méhészek elveszik elveszik a méhektõl a mézet - hogy eladják az egészségtudatos embereknek, akik nem esznek cukrot, és hogy a méhek télen ne pusztuljanak éhen, cukorral etetjük õket. Kérlek ezért, a kérdésemre válaszoljatok!!!!!!
"Cukorral sem magadat, sem másokat nem tudod megmérgezni! Mindenkinek szüksége van rá!Nélküle a szervezet nem tud inzulint termelni, és amiatt lesz cukorbeteg." 4-es, ezt az ostobaságot meg honnan vetted? Érdekes, az én szervezetemnek nincs szüksége cukorra. Pont, hogy a sok cukortól ill. gyorsan felszívódó szénhidráttól lesznek az emberek cukorbetegek...
Mindenhol 280 ft körül van. a metro is csak annak éri meg, aki jogosult az Áfát visszaigényelni.
Szándékosan vagy öntudatlanul akarod mérgezni magad (esetleg másokat)?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!


Kecskeméten hol tudom legolcsóbban kilyukasztatni a fülemet?

és az mennyi lenne? És egyszerre csak egy lyukat csinálnak, és ha akarok mondjuk az egyikbe 4-t a másikba meg hármat akkor vissza kell mennem hétszer? vagy lehet kettessével? vagy hogyan?

Legjobb válasz: Én 6 éve lövettem, akkor 1000 ft-ért a Rossmann utcájában van egy kozmetika és ott, a központi Rossmannál, ami a Az Univernél van. Én csak 1-et kértem, nem tudom, hogy ha egyszerre többet akarsz egymás felé, megcsinálják-e, de majd megmondja hölgy.

Én 6 éve lövettem, akkor 1000 ft-ért a Rossmann utcájában van egy kozmetika és ott, a központi Rossmannál, ami a Az Univernél van. Én csak 1-et kértem, nem tudom, hogy ha egyszerre többet akarsz egymás felé, megcsinálják-e, de majd megmondja hölgy.
Otthon tûvel.
Nekem a Malomban lõtték a Bijou Brigitte-ben, azt hiszem 900.- volt a két lyuk a fülbevalõval együtt, de egy fülbe csak úgy tudnak többet lõni, ha elfér gép a belõtt fülbevalótól vagy vársz 2-3 hetet.
A kérdező hozzászólása: köszi az infókat :P
A kérdező hozzászólása: Ha 15 éves vagyok szülõvel kell megjelennem, és esetleg kell szülõi engedély?? :O:O:O
A kérdező hozzászólása: A bijou brigitt-ben nekem azt mondták a legolcsóbb 3250 FT fülbevalóval :/
Én tavaly nyáron csináltattam, szerintem lesz nyári ació megint, várj még egy kicsit.
A kérdező hozzászólása: ok köszii ^^

Hol tudok legolcsóbban venni XFX TS 550-et?

Legjobb válasz: Szerintem a Hardverkerben: [link]

Szerintem a Hardverkerben: [link]
Viszont ott csak két év garit adnak rá öt helyett.
ipon

Budapesten hol tudok legolcsóbban csomagolópapírt és dekorkellékeket, írószereket beszerezni?

köszönöm elõre is a válaszokat!

Legjobb válasz: szerintem nagyobb áruházakban nézz körül, pl tesco.. semmiképpen sem a kes papírban és társaiban :)

szerintem nagyobb áruházakban nézz körül, pl tesco.. semmiképpen sem a kes papírban és társaiban :)
diszkretshop.hu ;)
a legolcsobban? ott van a ket kezed...
Nemrég indult egy ilyen oldal: [link] Jónak tûnik és olcsó is! Máshol nem is nagyon láttam ilyen termékeket mint itt, fõleg nem ennyiért!

Hol tudok legolcsóbban venni Nike Air Force cipőt?

magas szárú kéne és személyesen szeretnék venni nem bízok a vatera meg az ilyesmi rendelösbe


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!