Találatok a következő kifejezésre: Hol tudok legolcsóbb (19 db)

Hol a legolcsóbb vagy hol tudom pontosan megnézni, hogy hol a legolcsóbb a kötelező használt autóra?

Legjobb válasz: Többféle alkusz is van, aki ezzel foglalkozik. Személyes tapasztalataim alapján a Netrisket ajánlanám. www.netrisk.hu Vagy a www.biztositas.hu oldal is jó, bár az õ munkájukat nem ismerem Ezeken van kalkulátor, és akár azonnal meg is kötheted a biztosítást.

Többféle alkusz is van, aki ezzel foglalkozik. Személyes tapasztalataim alapján a Netrisket ajánlanám. http://www.netrisk.hu Vagy a http://www.biztositas.hu oldal is jó, bár az õ munkájukat nem ismerem Ezeken van kalkulátor, és akár azonnal meg is kötheted a biztosítást.
én 1 hónapja vettem autót. akkor én a biztositas.hun számoltam ki. és pontosan annyi lett ami kilett számolva!

Bp. -en hol tudok forintért eurót venni, és hol a legolcsóbb?

Utcai pénzváltók? Bankok? És lehet kérni bármilyen címletben?

Legjobb válasz: Ha készpénzben kell, én mindig a Váci utcánál lévõ McDonalds melletti pénzváltónál váltottam. De nyilván az a legolcsóbb, ha bankon keresztül, devizaárfolyamon váltasz számlapénzt.

Ha készpénzben kell, én mindig a Váci utcánál lévõ McDonalds melletti pénzváltónál váltottam. De nyilván az a legolcsóbb, ha bankon keresztül, devizaárfolyamon váltasz számlapénzt.
Készpénz esetén csak papírpénzt adnak. Én múltkor csináltam egy összehasonlítást, és akkor igenis egy banknál jött ki a legjobban (de én dollárt néztem), viszont ez naponta változik, szóval aktuálisan akkor kell megnézned, mikor váltani akarsz. Már a neten is megtalálod az árfolyamokat, szóval érdemes keresgélni: megnézed a bankokat, körbejársz pár pénzváltót...
a bankok messze nem a legolcsóbbak. valutánál röhejesen drágák, de még devizánál is jó pár százalékot rávernek az utcai pénzváltókra. a legolcsóbb a Dob utca-Körút sarkán lévõ. Általában másfél Forint alatt van a vételi-eladási közötti különbözet.
Hát az OTP-ben pl 6 Forint a különbség. És nem, nem változik naponta, fixen ennyi.
valutacentrum.hu

Darált háztartási kekszet milyen kiszerelésben, hol és milyen áron tudok venni? Hol a legolcsóbb?

Legjobb válasz: Én fél kilósat szoktam és tényleg csak pár száz forint.Valamivel drágább mintha nem darálva venném meg,de nem sokkal.Szinte bárhol lehet kapni,a kisebb élelmiszerboltokban is,nem kell a hiperekbe menni.Ha a legolcsóbbat keresed,akkor szerintem Auchan.Hacsak nincs már abból is teszkó valjús.

Én fél kilósat szoktam és tényleg csak pár száz forint.Valamivel drágább mintha nem darálva venném meg, de nem sokkal.Szinte bárhol lehet kapni, a kisebb élelmiszerboltokban is, nem kell a hiperekbe menni.Ha a legolcsóbbat keresed, akkor szerintem Auchan.Hacsak nincs már abból is teszkó valjús.
Utoljára a Corában vettem, fél kg-os kiszerelésben. Az árára nem emlékszem, de nem volt egy vészesen nagy összeg. Hasonló árban volt mint az egész háztartási keksz. Szerintem minden nagyobb közértben fellelhetõ.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat!
mindenhol lehet kapni 250-300ft.tudom mert kókusz golyó függõ vagyok


Hol tudok rendelni etetőcumit, hol a legolcsóbb a postaköltség?

Legjobb válasz: Pontosan milyet szeretnél?

Pontosan milyet szeretnél?
http://baba-mama.vatera.hu/szoptatas_etetes/cumisuveg_etetoc.. Mi azért heti rendszerességgel járunk tescoba, ha gondolod, megnézem ott mennyibe kerül.
http://baba-mama.vatera.hu/szoptatas_etetes/cumisuveg_etetoc.. Ha nem boltból rendelsz, akkor a posta nem 1000 ft, hanem egy ilyennél kb 300-400ft. Átérzem a helyzeted, mi a nuk szélest keressük... De várjál, tesoban is van keskeny!
már csak egy kérdés :) Mekkora a baba? Milyen lyuku kell? S, M, L? Ja ez 2 , bocsi
Értem.A Brendonból ingyenes a házhozszállítás, de csak ha min. 5000 Ft-ért rendelsz. (ha jól tudom) Biztosan találsz kedvezõbb lehetõséget is.
A kérdező hozzászólása: keskeny
és a szélesszájú üveghez kell, vagy a keskenyhez?
A kérdező hozzászólása: 60km-re van legközelebb Brendon és picivel nem tudok elmenni. Ezért akarok szerezni interneten, mert nálunk a városba 3 bababolt van, de egyikben sem tudnak szerezni.
Nem értem, a Brendonban mindíg látok. Én is ott veszem, csak szilikont, de mindíg ott van mellette a latex is. Itt is: http://www.brendon.hu/Products/List/etetõcumik_1085/Nuk Meg is szokták rendelni az árut, ha épp nincs készleten.
A kérdező hozzászólása: Nuk latex, mert egyik bababoltban sem tudnak szerezni.
Nàlunk van brendon. Ird meg priviben milyen kell pontosan mekkora méret hány darab. Megveszem és elküldöm postàn.én most vettem ott etetõszéket de csak 30e felett ingyenes a szállítás. Vàrom válaszod. Szívesen megveszem és elküldöm postàn

Hol tudok venni biciklire első kosarat, műanyag sárvédőket? Hol a legolcsóbb?

Legjobb válasz: Mûanyag sárvédõ szettet a praktikerben vettem 890Ft-ért. Ugyan az a márka és típus 1500Ft volt bringaboltban. J minõségû kosarakat is lehet ott kapni.

Mûanyag sárvédõ szettet a praktikerben vettem 890Ft-ért. Ugyan az a márka és típus 1500Ft volt bringaboltban. J minõségû kosarakat is lehet ott kapni.
Én is ott vettem mûanyag egyszerû sárvédõt tavaly, de ha jól emlékszem valami 1200Ft volt. A célnak megfelel. Szinte ugyan ez Hervisben a duplája lett volna.

Melyik fajta windows 7 a legolcsóbb és hol tudom megvenni legolcsóbban, valamint mennyibe kerül?

Eredeti win 7-et szeretnék venni, csak netezésre, képnézegetésre. Filmet nézni meg játszani nem szoktam.

Legjobb válasz: Nem mindegy (ha jól tudom) az árnál és a vásárlásnál, hogy hány bites kell, 32 avagy 64? http://www.olcsobbat.hu/szamitastechnika/operacios_rendszere.. http://www.arukereso.hu/szoftver-c3084/microsoft/windows-7-h.. http://www.arukereso.hu/szoftver-c3084/microsoft/windows-7-h..

Érteni annyit kell hozzá, kérdezõ, hogy el kell tudni olvasni, hogy kell futtatni rajt a loadert, aztán .exe-re klikkelni. Nem kell nagy hackernek lenni, windowst törnéshez szükséges programot mindenki képes beszerezni és használni, aki tud írni és olvasni. Ha ez nem megy, akkor használj linuxot (nekem csak jó véleményem van róla), vagy valóban, hagyj ott érte több 10 ezret, ha megteheted. Egyébként nezetésre, képnézegetésre XP is tökéletesen megfelel, könnyebb törni, mint a 7-t, és kevesebb felesleges, rendszerzabáló program van benne.
"Aki nem tudja megvenni, az ne használja." Mert? Nem tudom megvenni, de használom. Alávaló vagyok. Köpjél le.
Google: RemoveWAT Két kattintás, nem kell érteni semmihez.
azt megnézném hogy a gépemre hogy tennéd rá a linuxot
"Húzzál már a Linuxoddal innen! Minden ingyen van csak használni kell az eszedet..." aha ez az átlag júzer véleménye. õ nem tudja, hogy amint elküldi a hozzászólásást a szervernek ott egy linux oprendszer fogadja :)
Húzzál már a Linuxoddal innen! Minden ingyen van csak használni kell az eszedet...
Fú egy ember aki eredetit használ! Majd megmutatod? Enyém agyon van törve és a Microsoft eredetiségvizsgáló webhely szerint eredeti és köszönik, hogy megvettem...
"Húzzál már a Linuxoddal innen! Minden ingyen van csak használni kell az eszedet..." Akik használják az eszüket, azok már túljutottak azon, hogy "ellopom, mer' az jár nekem!!!44!!" + "azé' nem adok pénzt, amit nem lehet kézzel megfogni" dolgokon Ha van jogtiszta, ingyenes alternatíva, akkor miért lopjon?
22:22 Miért lopjon? Természetesen azért kell "lopni" mert erõsebb kutya b*szik, amíg te a Linuxal szenvedsz, hogy alternatívákat találj rá én pillanatok alatt megszerzek bármit a "lopott" windózommal. Használtam Linuxot, nem rossz, de én nem szenvedek minden kis aprósággal. De ki ahogy gondolja természetesen be lehet menni a boltba megvenni 60ezerért egy windózt vagy le lehet tölteni és 3 perc alatt aktiválni, majd ezt a 60ezret elkölteni egy szép nagy monitorra amin a "lopott" windózommal filmet nézek széles vásznon például...
válság van még
20:47 -nek igaza van. Errõl szól az elõbb említett "kiskapu" elméletem. Ha a nagyhalak mohó álnok kígyó módon kihasználják, akkor a kishalaktól miért sajnálod ezt, nem értem? De ne aggódj, te biztosan a mennyországba jutsz, mert nem lopod Windózt ! XDDD!
buga cucc a legjobb
Aki nem tudja megvenni, az ne használja. Nincs benne szerintem az alkotmányban, hogy a magyarnak márpedig jár a Windows. Van alternatíva ingyen. Nem vagyok álszent, 4. éve van Linux a gépemen és nem érzem úgy, hogy korlátozva lennék vagy, hogy valamiért nekem szükségem lenne Winre. Arra végképp jó bármelyik Linux distro, amire a kérdezõ használná.
Én amondó vagyok, hogy ha megteheted, akkor vegyél eredeti Windowst. Én nem tudok venni. Nincs 30.000+-om. Néha 300 sem. Igen, lopom a Windowst. És olyan verziót kapok, ami az eredetivel is elhiteti, hogy hamis. Amire a kérdezõ akarja használni, arra bõven elég valóban egy linux szerintem:) (nem hiszem, hogy a Microsoft csõdközelben van...)
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: tegnapelõtt 13:28 KIRÁLY VAGY!!!!!!
én is linugzos vagyok, de van win7-em is mert néha napján játszok is. windows ultimate-m van, és removeWAT-al tisztítva, de én amondó vagyok, hogy ha értesz/érteni akarsz a számítógépekhez, akkor linux. ( szóval az átlag usereknek maradjon a windows csili-vili világa )
A kérdező hozzászólása: Akik értenek hozzá azok megtudják oldani, de én nem értek hozzá és már elegem van abból hogy örökké kiírja hogy nem eredeti windows fut és már a vírusírtó is kiírta hogy nem eredeti a rendszer így le lesz tiltva. Samsung R528-as laptopom van és úgy gondoltam veszek rá eredetit.
Rosszak az érveid. Érdekes módon én nem szenvedek a Linuxszal, ez hülyeség. Sõt sok embernek megtetszik az az Ubuntu, amit a Dell gépekre raknak. Nem is akarnak utána Win-t. Egyébként monitort minek venni? Azt is lehet lopni. Úgy olcsóbb is. Vagy te fizetsz a kajáért? Hülye vagy??? Azt is lophatsz! Éppen azt írtam, hogy sok ember már túljutott ezen az "ellopom, mert ellophatom" dolgon, de ezt nem tudom neked elmagyarázni. Amúgy pont a warezolt szarokkal lehet szívni a legtöbbet.
Igen, mint utolsó is írta, a zöldet kell venni! A lényeg, hogy Home Premium legyen.
Piszok egyszerû , mi is a M*dia marktban vettük meg , ki vannak rakva a polcra a Win7-ek ilyen zöld könyv alakú dobozban méghozzá növekvõ ár sorrendben. (azt hiszem harminc ezertõl ötven ezerig voltak).Mi is a legolcsóbbat vettük le a polcról, hibátlan és legális.
Ha csak netezésre és képnézegetésre kell, érdemes megfontolni a Linuxra váltást. Ingyen van. http://ubuntu.hu/
Nekem van egy ismerõsöm aki 4000 forintért felrakja a win 7et és még kaptam hozzá ESET smart security 5-öt is!Nagyon jó, meg vagyok vele elégedve.És nem is hamisítvány, eredeti!!

Hol tudom a legolcsóbb kötelező biztosítást kötni?

Vettem egy Opel vectrát (1.6-os) és a groupama biztosítóhoz mentem biztosítást kötni. Mivel 21 éves vagyok és els? autómról van szó, azt mondta az ügyintéz?, hogy ez évi 270000 forint. Kicsit meglep?dtem. Valami olcsóbb kéne ha egyáltalán van. 100000forinton belül szeretnék biztosítást évente. Lehetséges ez?

Legjobb válasz: Itt ki tudod számolni percek alatt: http://www.biztositastipp.hu/kotelezo-biztositas/

Itt ki tudod számolni percek alatt: http://www.biztositastipp.hu/kotelezo-biztositas/
A kérdező hozzászólása: köszönöm
Sikerült? Én is így kötöttem biztosítást.
Én általában kiszámolom több helyen is a biztosítást, de ez idáig mindig a legolcsóbbat a http://www.nr1biztositas.hu weboldalon találtam. Remélem tudtam segíteni :D

Gyöngyfűzéshez gyöngyöt hol tudok olcsóbban venni Bp-en? Illetve melyik a legolcsóbb üzlet, ahol kreatív cuccokat vásárolhatok?

Legjobb válasz: én az üllõi úton szoktam venni a ferenc krt és a kálvin tér között van 2 kreatív bolt is. nem tudom, hogy olcsónak számítanak-e, de szerintem rettentõ nagy a választék és megéri az árát

én az üllõi úton szoktam venni a ferenc krt és a kálvin tér között van 2 kreatív bolt is. nem tudom, hogy olcsónak számítanak-e, de szerintem rettentõ nagy a választék és megéri az árát
Az Üllõi úti bolt távolkeleti gyöngyöket árul, annak megfelelõ az ára is. ilyet találsz a teszveszen, vaterán is. Minõségi gyöngyöket drágában tudsz venni például a Király utca Teréz körúthoz közel vagy a Király utca Eötvös utca sarkán.
A Blahától a Keleti felé is van egy klassz bolt, nagyobb kiszereléseket is árulnak aránylag olcsón.
A meleg hajvágás a Kék-Osztriga bárban.
A kérdező hozzászólása: Jaj, köszönöm szépen a tippet, majd küldök neked árkedvezményes kupont + extrákkal ... Valaki más, akiben van némi segítõkészség? :)
Más még ennyit sem segít mint én, láthatod:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!