Találatok a következő kifejezésre: Hol tudok könyveket (349 db)

Hol tudok könyveket letölteni?

Egy oldal,vagy több kéne,(torrent lehet?leg ne,ahhoz nem értek:$:/)ahonnan könyveket tudnék letölteni.Bármilyeneket.(:(Újonnan rákaptam az olvasásra.(:Szerintem jót tesz.:D)

Legjobb válasz: shadow-and-light.gportal.hu (ezen sok könyv van) zumm.mindenkilapja.hu (itt a vámpírnaplók elsõ 4 részét lehet)

shadow-and-light.gportal.hu (ezen sok könyv van) zumm.mindenkilapja.hu (itt a vámpírnaplók elsõ 4 részét lehet)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.!(:

Hol tudok könyveket online olvasni?

Legjobb válasz: beírod hogy könyvcime.pdf és ott van. ha nincs, máshol sem lehet fent

beírod hogy könyvcime.pdf és ott van. ha nincs, máshol sem lehet fent
MEK, Scribd

Hol tudok könyveket keresni az interneten?

Nincs semmilyen konkrét cím, csak a szakdogámhoz kellene irodalom. Találtam már egyet kett?t véletlenszer?en, de még kéne. Hol tudom megnézni azokat a közgazdaságtannal kapcsolatos könyveket amiket eddig kiadtak Magyarországon? van vmilyen központi adatbázis ezzel kapcsolatban?

Legjobb válasz: a google a barátod :) meg a mek.oszk.hu

a google a barátod :) meg a mek.oszk.hu


Hol tudok könyveket olvasni online?

Legjobb válasz: www.scribd.hu

Az elsõ válaszadó vagyok. Elírtam az oldal nevét, így helyes: ****** Automatikusan eltávolított tartalom.

Hol tudok könyvet olvasni a neten? Pl. Olyanra gondolok amit nem akarok megvenni csak 1x elolvasni.

Legjobb válasz: most konkrétan a "house of the night 2"-t, mármint ez a címe csak magyarul, de azt nem írhatom ki

A kérdező hozzászólása: most konkrétan a "house of the night 2"-t, mármint ez a címe csak magyarul, de azt nem írhatom ki
Nem tudok angolul, de ha ez az, aminek gondolom akkor nekem megvan :D
A kérdező hozzászólása: ha tudnék neked e-mail-t küldeni akk megírnám a magyar címét, de am sztem az amire gondolsz:) Szóval tudod?
akkor adj címet és megkapod amúgy megvan a 3 is, ha tényleg az, amit gondolok
A kérdező hozzászólása: az éjszaka háza 2 + 3. el tudod küldeni e-mailben?
Mondom, hogy igen csak adj címet :D
http://www.oszk.hu rengeteg van csak meg kell találni amegfelelõ kategóriát. Bocs, ha elkéstem.

Hol tudom letölteni Duncan Shelley- Az elme gyilkosai és a Téboly katonái könyvet? Vagy vmi tipp, hogy hol lehet még megvenni?

Legjobb válasz: Sziasztok! Én ismerem az írót személyesen... Miért akarjátok tõle elvenni a bevételét? Én tudom jól, hogy mekkora munka egy ilyen majdnem ezer oldalas trilógiát megírni. Rengeteg kutatómunka, energia, tanulás, pénz, idõ stb. http://www.expressz.hu/konyvek/konyv/krimi/hirdetes-25858844/ A másik: http://brookskiado.hu/content/01-duncan-shelley-elme-gyilkosai http://konyves-bolt.blog.hu/

Sziasztok! Én ismerem az írót személyesen... Miért akarjátok tõle elvenni a bevételét? Én tudom jól, hogy mekkora munka egy ilyen majdnem ezer oldalas trilógiát megírni. Rengeteg kutatómunka, energia, tanulás, pénz, idõ stb. http://www.expressz.hu/konyvek/konyv/krimi/hirdetes-25858844/ A másik: http://brookskiado.hu/content/01-duncan-shelley-elme-gyilkosai http://konyves-bolt.blog.hu/
torrent vagy online shop
A kérdező hozzászólása: pontosabban?
http://www.ncore.cc Itt fenn volt a teljes trilógia, most lekapcsolták a szervert, írj elérhetõséget, és ha újraindul, akkor szívesen letöltöm neked. Letérdelt a laptopom, és azon volt. :-((( Ja, és egyébként reg után a http://www.scribd.com-on sztem megtalálod - sok más értékes írásmûvel egyetemben. :-)
A Duncan Shelley csak álnév? Milyen nemzetiségû az illetõ?

Hol tudom az alábbi könyveket beszerezni Standovár, T. , Primack, R. B. (2001) : A természetvédelmi biológia alapjai. Nemzeti Tankönyvkiadó, Budapest. Margóczi K. , (2005) : Természetvédelmi biológia, JATEPRESS?

Legjobb válasz:
Standovár könyvét tulajdonképpen lehetetlen beszerezni. Ki már nem adják, a használt könyvek pedig ritkán cserélnek gazdát, mert egyrészt jó könyv, másrészt ha kell másmilyen jegyzet/könyv/szívesség/korrepetálás, akkor a Standi könyv jó ütõkártya. :D PDF-ben fent van, de a könyv megszerzésének esélye minimális. Ha gondolod, adsz egy e-mail címet, és a pdf-et átküldöm. A Természetvédelmi biológia már könnyebb eset. Google 10 másodperc alatt kiadta, hogy van eladó példány a Jófogáson. [link] Jó tanulást! :) Üdv.: polarbeer

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Standovár könyvét tulajdonképpen lehetetlen beszerezni. Ki már nem adják, a használt könyvek pedig ritkán cserélnek gazdát, mert egyrészt jó könyv, másrészt ha kell másmilyen jegyzet/könyv/szívesség/korrepetálás, akkor a Standi könyv jó ütõkártya. :D PDF-ben fent van, de a könyv megszerzésének esélye minimális. Ha gondolod, adsz egy e-mail címet, és a pdf-et átküldöm. A Természetvédelmi biológia már könnyebb eset. Google 10 másodperc alatt kiadta, hogy van eladó példány a Jófogáson. [link] Jó tanulást! :) Üdv.: polarbeer
Köszönöm :)

Hol tudok venni norvég nyelvû könyvet/mesekönyvet?

Karácsonyra szeretnék venni ajándékba és sehol nem találok interneten meg konyvesboltokban is csak szótárakat lehet kapni es antikváriumokban is neztem de ott általában angol nyelven lehet kapni.:S

Legjobb válasz: Nem tudom merre felé laksz, de... Egerben szokott lenni könyvvásár a belvárosban, 50-1000 ft-ért lehet venni használt könyveket, ott már háromszor is belefutottam norvég nyelvû könyvekbe, meg is vettem õket. :) Hasonló árus szokott lenni Bp-n az újpesti buszpályaudvaron, és ilyesmi van a nyugati aluljáróban is. Érdemes szétnézni ott is, mindig vannak idegennyelvû könyveik, csak alaposan át kell nézni a kínálatot. :) Remélem sikerrel jársz!

Nem tudom merre felé laksz, de... Egerben szokott lenni könyvvásár a belvárosban, 50-1000 ft-ért lehet venni használt könyveket, ott már háromszor is belefutottam norvég nyelvû könyvekbe, meg is vettem õket. :) Hasonló árus szokott lenni Bp-n az újpesti buszpályaudvaron, és ilyesmi van a nyugati aluljáróban is. Érdemes szétnézni ott is, mindig vannak idegennyelvû könyveik, csak alaposan át kell nézni a kínálatot. :) Remélem sikerrel jársz!
A kérdező hozzászólása: budapesten lakok ujpesttõl nem messze az ujpesti buszpalyaudvarnal merre lehet? es koszonom szepen!!
3-as metró Újpest-városkapu megállóhelye. Ha feljössz az aluljáróból, akkor szemben kell lennie veled, ha ott van. :) De talán a Nyugati aluljáróban érdemesebb szétnézni, mert ebben a hidegben nem biztos, h Újpesten kint lesz az árus.
Jajj, ne haragudj, elõször azt olvastam, hogy merre van a pályaudvar? :) De végül is az eredeti kérdésre is válaszoltam. Remélem sikerrel jársz!

Hol tudom eladni a könyveimet?

Van 10 könyv, ami csak feleslegesen foglalja a helyet, és az újakat már nem tudom hova tenni. És amúgy is, jól jönne egy kis pénz. Nem az eladomakonyvem.hu-n, sem az ilyen teszvesz, vatera, meg az intikvárium féleségeken. Azokon kívül lehetséges?

Legjobb válasz: szia:) éppen pár napja jött létre új oldal, az a neve, hogy http://rukkola.hu/ az a lényege, hogy felteszed a könyved, ha valaki jelentkezik rá, ingyen elviheti. Te viszont pontokat kapsz minden "eladásért", amikkel te is tudsz ingyen könyveket "venni". Szerintem tök jó, de majd akkor lesz az igaz, ha már jó sok felhasználó lesz:)) Csak azért írtam, mert hátha könyvmoly vagy, akkor érdekelhet:) amúgy nem írnád le a könyvek címét? Talán még én is vennék egyet-kettõt. Oh, és moly.hu-ra is lehet könyveket feltölteni eladásra. Ezt az oldalt rengeteg olvasó látogatja.

szia:) éppen pár napja jött létre új oldal, az a neve, hogy http://rukkola.hu/ az a lényege, hogy felteszed a könyved, ha valaki jelentkezik rá, ingyen elviheti. Te viszont pontokat kapsz minden "eladásért", amikkel te is tudsz ingyen könyveket "venni". Szerintem tök jó, de majd akkor lesz az igaz, ha már jó sok felhasználó lesz:) ) Csak azért írtam, mert hátha könyvmoly vagy, akkor érdekelhet:) amúgy nem írnád le a könyvek címét? Talán még én is vennék egyet-kettõt. Oh, és moly.hu-ra is lehet könyveket feltölteni eladásra. Ezt az oldalt rengeteg olvasó látogatja.
A kérdező hozzászólása: Persze, leírom õket! :) könyv: Pusztító angyal Vámpírnaplók 1-2 Vérvonal 1-2-3 ( ez nem alkonyat koppintás! ) Mangák: Éjféli opera 1-2 Death Note 1 Ez csak 9, de inkább úgy döntöttem, hogy a Démonnaplókat megtartom, mert a inkább azt gyûjtöm tovább. Nem tudom, hogy érdekelne-e ezek körül valami...
Tedd fel apródra vagy hasonló helyekre. De valahol fizetni kell érte hogy feltehesd.

Hol tudom megszerezni a 39 kulcs c. sorozat könyveihez a kártyákat? ( meg az összes többit )

Legjobb válasz: Magyarországon sehol. Itthon csak a könyveket forgalmazzák, az USA-ban pedig a kártyák a könyvek borítóiba vannak rejtve. Szóval, 230Ft/$ áron megrendelheted Amazonon, plusz még egy vagyonba kerül, míg áthozzák az Atlanti-óceánon, úgyhogy nem éri meg. Azon belül is, ha mindenáron meg akarod õket szerezni, megveszed az összes könyvet egy ház áráért az eredeti kiadásban, vagy pedig lekeresgélheted a Card Packokat (3 van az elsõ sorozathoz), olcsóbban.

Magyarországon sehol. Itthon csak a könyveket forgalmazzák, az USA-ban pedig a kártyák a könyvek borítóiba vannak rejtve. Szóval, 230Ft/$ áron megrendelheted Amazonon, plusz még egy vagyonba kerül, míg áthozzák az Atlanti-óceánon, úgyhogy nem éri meg. Azon belül is, ha mindenáron meg akarod õket szerezni, megveszed az összes könyvet egy ház áráért az eredeti kiadásban, vagy pedig lekeresgélheted a Card Packokat (3 van az elsõ sorozathoz), olcsóbban.
A kérdező hozzászólása: Köszi megpróbálom a card packot. Csak az a baj hogy nézegettem már a neten kódokat de csak a saját készítésû kártyákét találtam többségben( vagyis a 400. Utániakat)
Rendben, de attól még fizetni kell azért, hogy áthozzák az USA-ból.
A kérdező hozzászólása: Ok megvan ugyértem neten csak van vmi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!