Találatok a következő kifejezésre: Hol tudok jó (642 db)

Hol tudok jó steakhúst kapni?

Elmentem pár henteshez de csak magyar marhájuk volt, és azt hallottam h magyarországon nevelkedett marhából nem lehet jó steaket készíteni.

Legjobb válasz: Nem egészen így van, Magyarországon nagyon jó húsmarhákat tudunk tenyészteni, a probléma az, hogy ezeknek minimális része marad Ma.o.-n, a többi megy exportra nyugatra. Az általánosan kapható marhahúsok valóban nem jó minõségûek, gyakran selejtes tejhasznú tehenek húsát kapjuk... Ha esetleg van vendéglõs, éttermes ismerõsöd, olyan helyen, ahol tudni lehet, hogy minõségi, drága ételeket szolgálnak fel, ott megkérdezhetnéd, hogy honnan szerzik be a marhát, de szerintem, ha ismeretlenül keresel meg valami séfet, akkor sem fog elzavarni. Jó étvágyat a steakhez!

Nem egészen így van, Magyarországon nagyon jó húsmarhákat tudunk tenyészteni, a probléma az, hogy ezeknek minimális része marad Ma.o.-n, a többi megy exportra nyugatra. Az általánosan kapható marhahúsok valóban nem jó minõségûek, gyakran selejtes tejhasznú tehenek húsát kapjuk... Ha esetleg van vendéglõs, éttermes ismerõsöd, olyan helyen, ahol tudni lehet, hogy minõségi, drága ételeket szolgálnak fel, ott megkérdezhetnéd, hogy honnan szerzik be a marhát, de szerintem, ha ismeretlenül keresel meg valami séfet, akkor sem fog elzavarni. Jó étvágyat a steakhez!
A kérdező hozzászólása: köszönöm!

Hol tudok jó farmeringet/kabátot venni? HELP

Olyanra gondolok amit ráveszek simán egy pólóra. már sok helyen kerestem de sehol se találtam normálisat pedig nagyon tetszenek! kérlek segítsetek :) linkelhettek is akár online oldalakat ilyesmi :

Legjobb válasz: nem tudom hol kerestél eddig ilyen kabátokat, de viccen kívül a turkálók zöme tele van velük. nekem 2 farmeringem és egy kabátom van turiból amikrõl meg nem mondanád, hogy honann vannak.

nem tudom hol kerestél eddig ilyen kabátokat, de viccen kívül a turkálók zöme tele van velük. nekem 2 farmeringem és egy kabátom van turiból amikrõl meg nem mondanád, hogy honann vannak.
Nem találtál normálisat?!!? Tele vannak már ezekkel a márkás boltok (H&M, Mirror, NewYorker) de még a kínaik is...a terep mintás cuccokkal együtt.. :DD

Hol tudok jó babakonyhát venni?

4 éves kislánynak szeretnék valami nagyon jó, de viszonylag olcsó babakonyhát venni...

Legjobb válasz: Vatera, Teszvesz, ha újonnan keresel most a TESCO-ban láttam egy akciósat (bár nem tudom hogy meddig az), de nem tudom milyen magas, jó-e még 4 évesnek.

Vatera, Teszvesz, ha újonnan keresel most a TESCO-ban láttam egy akciósat (bár nem tudom hogy meddig az), de nem tudom milyen magas, jó-e még 4 évesnek.
Csináljatok neki. Mi babaházat csináltunk. Vagy nlzd meg az Ikeásat.
Szetintem tezskóban, auchanban nem vegyél, lányomnak auchan-os van, nagyohn gagyi, a teszkó is ugynaz a gagyikategória mindenben.
Szia! Mi interneten rendeltük az egyik játékboltból akciósan a Smoby Bon Apetit konyhát a lányom 3. szülinapjára. Csak ajánlani tudom, nagyon jó minõség, jó magas és imád vele játszani a kislányom. Ezt: http://www.tulli.hu/product_info.php?products_id=23212&utm_s..
A 4. válaszoló vagyok. A teszveszen találtam neked olcsóbban is: http://jatek.teszvesz.hu/szerepjatek/hazimunka_konyha/smoby_..


Pécsen hol tudok jo lakáshitelhez jutni, hol vannak jo hitelirodák?

Irjon aki már talált!

Legjobb válasz: http://www.baranyahitel.info/kontakt.php Bankfüggetlenek, ami hitel csak elérhetõ ma Magyarországon, mindegyiket tudják ajánlani, érdemes hozzájuk benézni.

http://www.baranyahitel.info/kontakt.php Bankfüggetlenek, ami hitel csak elérhetõ ma Magyarországon, mindegyiket tudják ajánlani, érdemes hozzájuk benézni.
uzsorás!! ajánlom. xx

Hütõszekrényt hol tudok jó áron venni?

Egy személyre kell csak, szóval a kisebb méretû bõven elég. Albérletbe kellene, tehát valami kis energiafogyasztású.

Legjobb válasz: Találtam egyet: http://www.grando.hu/hausmeister-hm-3108-egyajtos-hutoszekre.. Ez sz.tem jó, nektek mi a véleményetek? :) Vagy valahol tudok olcsón venni hütõt?

A kérdező hozzászólása: Találtam egyet: http://www.grando.hu/hausmeister-hm-3108-egyajtos-hutoszekre.. Ez sz.tem jó, nektek mi a véleményetek? :) Vagy valahol tudok olcsón venni hütõt?
http://www.dabradio.hu/hutoszekreny.html http://szepseghibas.com/nordfrost-dd212a-felulfagyasztos-hut.. (A++ energia osztályú! ....49 ezer HUF) esetleg, ha használt is megteszi (garanciával!) http://olcsohaztartasigep.hu/

Milyen hordozóTAKARÓt vegyek? Mei-tai-hoz. Hol tudom jó áron beszerezni? Mennyire nagy a különbség egy-egy márka között? Vízlepergetős, polárbélésest szeretnék.

Legjobb válasz: bocs, tudom, hogy kiemelted, hogy takarót akarsz, de nem lenne kényelmesebb a hordozós kabát? amúgy a gremese nagyon jó. http://www.mei-tai.hu/webshop/?group=5

bocs, tudom, hogy kiemelted, hogy takarót akarsz, de nem lenne kényelmesebb a hordozós kabát? amúgy a gremese nagyon jó. http://www.mei-tai.hu/webshop/?group=5
A kérdező hozzászólása: :DDDDD Észre sem vettem! :DDD Na én is várom a takinkat XD Jövõ hét elején érkezik....
Háháá, BABkocsit írtam! :D
Hát elég macerás, az biztos! :) De én nem is használom minden nap, általában úgy idõzítem a délutáni sétát, hogy pont akkor aludjon és akkor nem üvölt a babkocsiban! Ha viszont alvás után megyünk, akkor muszáj. Nagyobb bevásárlásoknál szoktam még magamra kötni, oda viszont nem kell ez a takaró. Csatos, úgyhogy elvileg csak be kell bújni a kezekkel meg a háton egyet összekapcsolni. Még csak itthon próbáltam ki, de hát baromi nagy/bumfordi (rajtam meg pláne a 163 centimmel), el sem merem képzelni, hogy fog ez a kabáton mutatni... Arra viszont tényleg jó, ha csak gyorsan le kell ugranom valamiért! De jó is volt nyáron!!! :)
A kérdező hozzászólása: Egyébként én kezdek picit félni ettõl a hordozástól télen. Félek, hogy túl körülményes, macerás lesz, mert ha én is télikabátba, a kicsi overálban a mei-tai-ban plusz még a hordozótakarót magamra kötni....bár az enyém csatos lesz. Amit rendeltél, milyen? írd meg hogy boldogulsz vele.
A kérdező hozzászólása: Köszi!! Nagyon köszönöm, hogy írtál! Amúgy én is varratok közben...remélem nagyon jó lesz az is. Küldesz majd képet? :) ))
Szia! Tegnap megérkezett a takaró. Tök úgy néz ki, mint a Gremese féle hordozó takaró, csak egyszínû. A hosszúsága is olyan. Még nem próbáltam ki, de jónak tûnik...
Holnap vagy hétfõn postázzák a takarót, úgyhogy azt majd csak a jövõ héten fogom megkapni! Kíváncsi vagyok, milyen lett. Gremese: szerintem igen, használható elöl is, hátul is, bár nem tudom, nem-e zavaró a hossza...
A kérdező hozzászólása: A Gremese hordozótakaró elöl és hátul is használható?
A kérdező hozzászólása: Szia! Ha megjött amit rendeltél, várom a véleményed és a képeket!:)
A kérdező hozzászólása: Oké, várom!!:) Köszi! Én decemberben tudok csak venni, sajnos...nade itt van az hamar :) ))))
Feketében kértem (fekete a kabátom) piros polár béléssel (piros a Mei-Tai). Ha megérkezett, megpróbálok képet feltenni! :) Most Apa polár pulcsiját csavarom körénk, úgyhogy annál biztos szebb lesz! :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Kedves 2., tudnál feltenni képet, ha megérkezett? :) Nekem ezek aképek nem olyan szépek....hátha a tied szebb. Milyen színben kérted?
Én most rendeltem innen egy ilyet: http://www.tunderputtony.hupont.hu/24/hordozo-takaro Még nem érkezett ugyan meg, de az interneten körülnézve ez volt a legszimpatikusabb.
Na kíváncsi vagyok milyen lesz! Honnan rendelted végül is? Holnap megpróbálom lefényképezni és feltölteni a cuccot!

Szép ezüst tuját hol tudok jó áron vásárolni Csepel-Halásztelek-Ráckeve körzetében?

Mi a jó ár? :O)

Legjobb válasz: Azt nem tudom mit értesz jó ár alatt, de Szigetszentmiklós felé vezetõ úton, ahol a volánbusz is jár, a JET kút körforgalma után bal kézre esik a Profi Partner, ott van bõven választék örökzöldekben.

Azt nem tudom mit értesz jó ár alatt, de Szigetszentmiklós felé vezetõ úton, ahol a volánbusz is jár, a JET kút körforgalma után bal kézre esik a Profi Partner, ott van bõven választék örökzöldekben.
Pl Bauhausban van, Szigetszentmiklós-Lakihegy határában vannak.Elég nagy a kertes választékuk! 38 és 138-as busz megy arra azt hiszem.
Bauhaus de ha túl mész rajta akkor a toronnyal szemben van az ALDI és az utca túloldalán van kertészet.

Hódmezővásárhelyen hol tudok jó minőségű mikroszkópot venni?

(Csak Hódmez?vásárhelyiek írjanak légy szíves)

Legjobb válasz: Azt tudom, hogy régen volt az ofotértben, de hogy még lehet-e kapni nem tudom.

Azt tudom, hogy régen volt az ofotértben, de hogy még lehet-e kapni nem tudom.
A kérdező hozzászólása: okés, köszi, majd megnézem akkor ott :)

Hol tudok jó árok menyasszonyi ruhát venni vagy kölcsönözni? (Budapesten)

Legjobb válasz: Milady szalont csak ajánlani tudom,(körúton van)kedvesen kiszolgálnak,nagy a kínálat(pedig válogatos vagyok)....nekem egy 100.000ft-os ruha volt az álmom és édesanyám lealkudta 80.000ftra mert mondtuk,hogy maximum ennyit tudunk ruhára költeni

Milady szalont csak ajánlani tudom, (körúton van)kedvesen kiszolgálnak, nagy a kínálat(pedig válogatos vagyok)....nekem egy 100.000ft-os ruha volt az álmom és édesanyám lealkudta 80.000ftra mert mondtuk, hogy maximum ennyit tudunk ruhára költeni
Szia, én a 17. kerületi Pesti úti szalonban kölcsönöztem. Gyönyörû is volt, és a hölgy is egy tünemény! Én 4 hónapos terhes voltam, és elkeseredetten kerestem fel ezt a szalont, miután már koppantam pár helyen (pl. nem szabják rám, mit képzelek, meg hogy én csak ezt a fajtát vehetem fel, stb. kedves megjegyzéseket kaptam.) Itt a hölgytõl megkérdeztem, hogy melyik ruhák jöhetnének számításba. Azt mondta, bármelyiket rám szabja! Így is lett, az elsõt rámszabta, amit választottam, beleszerettem, és 20 ezer forint volt. 3 napra megkaptam. És mindenki szerint gyönyörû volt!
Én az Araonline-t ajánlom, az én ruhám onnan van, 70ezer volt, gyönyörû! A szalon Pomázon van, HÉV-vel könnyen elérhetõ.
A Mirmy szalonban megkérdezte, mennyit szánok a ruhára. MOndtam hogy max 60. Azt válaszolta, rendben, akkor legyen 60, válasszak. És választottam magamnak egy álomszép ruhát :)
Szia! Az ara online-t én is ajánlanám, nekem onnan volt, egy drágábbat választottam, ez volt 60.000 Ft, de van már 40-ért is csudiszép :)
én is a milady szalonban vettem a ruhát :) szép volt, de annyira azért nem olcsó :) viszont tényleg nagy a választék. a molettszalont ajánlom még, a nevével ellentétben nem csak moletteknek van ruha, a korália szalont és az araonline ruháit. Igaz, csak megvételre van ruha, de 40-tõl kezdõdnek a ruhák, 80-nál drágábban nem láttam, és azt még el is adhatod. :)
Az az elsõ, a Vaterán, gyönyörû, és nem is drága.
És a 4-6-os villamos vonalán a Mechwart tér közelében van egy túri, ahol árulnak menyasszonyi ruhákat, és vannak köztük szépek! Amit én lecsekkoltam az 25 ezer volt.
Ázsia Centerben a földszinten van egy esküvõi ruhákat is áruló üzlet. Tavaly 40 ezer körül lehetett már venni gyönyörû ruhákat. (Viszont az emeleti szalont már nem ajánlom.)
off, de mi a "pushy"?

Hol tudok jó áron nagyobb méretű gömb akváriumot venni?

Kb. 10-15 literesre gondoltam.

Legjobb válasz: Szia.A Freshnapfban én is láttam,bár,nem akarok itt papolni neked,de a gömbakvárium akvarisztikai célra való használata,egy dologra jó.Növényeknek,bár valaki még azt is mondta hogy azoknak sem jó,de én nem hiszem,hogy azoknak ártana,de ha egészséges,élõ halakat akarsz szokványos,tégla akváriumot vegyél.Üdv Lucky

Ejj de elszált itt egy kis rasszista lufifej.Gondolom akváriumvíz van az agyad helyén, és a koponyád pedig egy üveggömb.Nem is kell menned vásárolni gömbakváriumot.Elég ha levágod azt a golyót a fejed helyérõl.Amugy gondolom egy dagatt állat vagy, hiszen, nem illenél bele a szoba design-jébe hogyha nem lennél gömb alaku.Szevasz öcsi, Lucky/Barack obama...Amugy hogy ne sírj, mert akkor kifolyik a víz a gömbaksidból(fejedbõl) és akkor megdöglik a hal benne, de ahogy elgondolom, ezek szerint mien állattartó lehetsz, akkor úgy 20-25 db aranyhal van benne.kaptá normális választ SN-tõl, úgyhogy, irány a vásár, és vegyél egy 2 literes gömbaksit, hogy jól ellegyen a hal benne...
Szia.A Freshnapfban én is láttam, bár, nem akarok itt papolni neked, de a gömbakvárium akvarisztikai célra való használata, egy dologra jó.Növényeknek, bár valaki még azt is mondta hogy azoknak sem jó, de én nem hiszem, hogy azoknak ártana, de ha egészséges, élõ halakat akarsz szokványos, tégla akváriumot vegyél.Üdv Lucky
Mi parasztok, ügyebár, a haladdal törõdünk, és nem azzal hogy neked mi tetszene.Lehet neked az tetszene hogy levágod a fejét, de ez mi elleneznénk, hogy ugy bizony meghal...Ugyan ez van a gömbaksiddal is.Gondolom ti már olyan jó viszonyban vagytok, hogy elcuppogja neked hogy jól érzi magát.Nem lehet hogy félreérted a cuppogását, és azt mondha hogy 4 hónapot ki bír benne, de a maximális élettartamot közelsem éri el?Mert akkor vízkezelõ is felesleges a vízbe, mert egy darabig eléldegélnek benne a halak gond nélkül.
Te tudod... nem az én bettám, de én biztos nm tenném gömbaksiba.sõt, egy kicsit nagyobb aksi is jó tehetne.de õ a tied....
A Fressnapf akvarisztikában nem a legolcsóbb és a nagy hozzáértésüket bizonyítja, hogy van gömbakváriumuk... bár nem kötelezõ benne halat tartani. Egy 15 literes akvárium nem nagy, de ennek az ára kb. 3600 Ft. Ennyi pénzért vehetsz egy 40 literes akváriumot.
A 10-15 literes nem "nagyobb méretû"... Ha nem fér a szoba profiljába téglatest alakú, akkor nem fog beleférni szûrõ, fûtés, világítás... sem, nem lesz lefedve, stb? Miért nem hagyod a gömbakváriumot halatlanul, úgy is be lehet rendzni esztétikusan, és szerzel a haladnak egy normálisat, amit olyan helyre teszel, ahová illik? Én azt tenném.
Gondolom mivel a gömbakvárium nem illik a szoba profiljába, akkor minden kör és ovális alaku.Kiváncsi lennék a bútoraidra...Hogy nézhet ni egy gömb könyvespolc.A betta az aksiban is gömb betta?Mert akkor inkább tegyél bele Gömb mollit.
Kedves kérdezõ, rossz helyre írtál. Ez az oldal, akvarisztikával foglalkozik.
Nekem is gömbaksim van, benne egy aranyhallal, semmi extra nélkül. Van egy növénykéje, hetente van rajta cserélve a víz. Jelentem semmi baja nincs, lassan egy éve él benne, és még nõtt is. Bettának se lehet rossz, ha annak megteszi.
Miért nem kaptál? Szóltunk, hogy nem jó, ajánlottunk, helyette mást, meg lett írva, hogy a vásárban a legolcsóbb.SN.
A kérdező hozzászólása: Ááá, hagyjuk... :-( Feltettem egy kérdést, nem kaptam rá választ, ennyi.
A kérdező hozzászólása: Felõlem Barakobama is lehetsz, akkor is nyúlj fel az agyadig és tépd ki jó erõsen. Nigger.
Jah, amugy csavadr ki a villanykörtédetvágd le a tetejét, tegyél ele vizet, és a halat.Szépen mutat, és gömb alaku.Amugy Lucky voltam.
A kérdező hozzászólása: Nekem betta van most egy kisebb gömbben, és nem érzem rajta, hogy bármi baja lenne.
Ha nem érdekel a véleményünk, akkor miért az akvaristákat kérdezed és miért lepõdsz meg a válaszokon? Ha már tetszik a kerek forma, miét nem választasz, ívelt elejû aksit, az jó a halaknak is és kisebb méretben is gyártják.Nem véletlenül és nem is rossz szándékból írjuk, hogy nem jó!De hát, te döntesz.Amúgy, a vásárban a legolcsóbb.SN.
PARASZT!!!
A kérdező hozzászólása: Válaszolj inkább a kérdésre haver, ne okoskodj. Nem azt kérdeztem, hogy ajánlod-e a gömb akváriumot vagy nem. Nekem bevált, a halat, ezt a fajta halat mindenki merte mondani, ezért is vágtam bele. És miután a hal is elvan, mi több, egészen jól érzi magát már hónapok óta, ezért szarom le a gúnyos véleményeitek. A kérdés az volt, hogy hol kapok nagyobbat jó áron, nem arra voltam kíváncsi, hogy valaki mennyire talál humoros frázisokat a gömb szóra. Szóval köszönöm szépen az elsõ válaszadóknak, a többiek meg nyaljanak be a sárga szarig.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, de nem illik bele a szoba profiljába. Igazat adok abban, hogy mindenki óva intett a gömbtõl, ellenben a bettát nem ellenezték. Hát nekem az él benne. Ennyi.
Fressnapf-ban láttam ilyen nagyokat. Árakat nem tudok, de szerintem azért nem olyan olcsó.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!