Találatok a következő kifejezésre: Hol tudok ingyen (460 db)

Hol tudok manysi vagy hanti nyelven tanulni ingyen online vagy hol tudok ingyen ilyen nyelvkönyveket letölteni?

Legjobb válasz: Egyetemek finnugor tanszékét lenne érdemes megkeresned. Zürjén nyelvkönyvet már láttam ott, biztos van manysi, hanti is. Bár lehetséges, hogy nem magyar nyelven. Esetleg guglizz rá angolul: Mansi language, vagy Khanty language, és hasonlók.

Egyetemek finnugor tanszékét lenne érdemes megkeresned. Zürjén nyelvkönyvet már láttam ott, biztos van manysi, hanti is. Bár lehetséges, hogy nem magyar nyelven. Esetleg guglizz rá angolul: Mansi language, vagy Khanty language, és hasonlók.

Hol tudok ingyen domain-t + tárhelyet regisztrálni?

Legjobb válasz: Ingyen (.tk) domain http://www.dot.tk (co.cc) http://www.co.cc/ Ingyen tárhely atw freeweb uw és még sorolhatnám...

Ingyen (.tk) domain http://www.dot.tk (co.cc) http://www.co.cc/ Ingyen tárhely atw freeweb uw és még sorolhatnám...
A kérdező hozzászólása: kellene egy kis segítség:regisztráltam régen a 000webhost.com-ra, és ott a honlapomat hogy tudom szerkeszteni?
ahoz hogy szerkeszd millió egy program rendelkezésedre áll. (notepad++, share pont designer, adobe dreamweaver stb...) A kész honlapot töltöd fel a tárhelyre...
biztos mlaphoz vagy szokva. tanuld meg php, html, css... dolgokat, és 2-3 év mulva osszedobsz egy pofas oldalt.

Hol tudok ingyen torrentekhez jutni?

Legjobb válasz: A torrent protokoll használata ingyenes. Ahol tõled pénzt kérnek, az legfeljebb egy oldal eléréséhez kell, de azon is a torrent ingyenes lesz, más nem is tud lenni. Megfontolandó, hogy valóban be akarsz-e kerülni pénzért egy olyan ingyenes tartalmat szolgáltató oldalra, amit más ingyenes oldalakról is ingyen regisztrációval el tudsz érni. Ha az a kérdés, hogy milyen oldalak vannak, amikrõl tudsz letölteni, azt itt tudod megnézni, és kipróbálni õket: torrentek.info - nyílt regisztrációjú magyar oldalak piratebay.org - regisztrációmentes publikus, nemzetközi oldal Ezen felül Google ilyen dolgokban segíteni tud.

A torrent protokoll használata ingyenes. Ahol tõled pénzt kérnek, az legfeljebb egy oldal eléréséhez kell, de azon is a torrent ingyenes lesz, más nem is tud lenni. Megfontolandó, hogy valóban be akarsz-e kerülni pénzért egy olyan ingyenes tartalmat szolgáltató oldalra, amit más ingyenes oldalakról is ingyen regisztrációval el tudsz érni. Ha az a kérdés, hogy milyen oldalak vannak, amikrõl tudsz letölteni, azt itt tudod megnézni, és kipróbálni õket: torrentek.info - nyílt regisztrációjú magyar oldalak piratebay.org - regisztrációmentes publikus, nemzetközi oldal Ezen felül Google ilyen dolgokban segíteni tud.


Bp-en majdnem a belvárosban, ingyen? Sehol:-)))
Szia! Sehol! Rendkívül bosszantó, de így van. Nagy szemét az önkormányzat, hogy szülõ, vagy szülni készülõ nõkön élõsködik. A terhes ambulancián a CTG-re várakozás+ a vizsgálat, +hogy a doki megnézi az átlag 5 óra a klinikán. Ha kimegyek bedobni a parkolóórába akkor tutira közben szólítanak. A Mária utcában van egy idõkorlát nélküli parkoló, csak ott a gatyáját is ott hagyja az ember. Legalább a kórházak környékén lehetnének tekintettel az emberre!
Én amikor városba megyek lerakom valahol kocsit és metrózok
Legalább a kórházak környékén lehetnének tekintettel az emberre! Igazából ha ingyen lenne sem érnél sokat, mert a környéken lakók vagy épp az ügyüket intézõk akik arra járnak ( nem kórházi ügyben) biztos, hogy beállnának. Jó persze mindenki parkolhat ingyen a bejelentett címe kerületében, de tudjuk, hogy mindennel visszaélnek.
az új corvin plázában 5 órát ingyen parkolhatsz, onnan nincs nagyon messze gyalog sem a kórház, és a kocsi is biztos helyen van.üdv
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!Vidékrõl megyünk, nem is vagyunk nagyon ismerõsek arra, kisgyerek mellett még várakozni is nehéz, aztán még futkosni az órához...
Mi beálltunk mindig az udvarba, és a biztonságiakkal lehetett beszélni....:)
A kérdező hozzászólása: A Corvin pláza szuper ötlet volt, tényleg nem kellett sokat gyalogolnunk.:-)

Hol tudok ingyen sms-t küldeni internetről mobiltelefonra? Ahol nem kell pontokat összegyűjteni, ha lehet magyar nyelvű, csak regisztrálok és már küldhetem is. Mobiltelo.hu-n próbáltam de nem jó.

Legjobb válasz: ilyen dologhoz már van kész programok is például a microsoft.com oldalon is van sms-küldõ progi ingyen küldhetsz sms-t számítógépen keresztül viszont a Firefox böngészõnek is van egy ilyen kiegészítõje csak rá kell keresni a Mozilla Firefox oldalán erre kiegészítõre sajnos a nevét már nem tudom!

ilyen dologhoz már van kész programok is például a microsoft.com oldalon is van sms-küldõ progi ingyen küldhetsz sms-t számítógépen keresztül viszont a Firefox böngészõnek is van egy ilyen kiegészítõje csak rá kell keresni a Mozilla Firefox oldalán erre kiegészítõre sajnos a nevét már nem tudom!
Ez az sms dolog ez éngem is érdekelne. Kedves Drachvuv , ha te tényleg tudod hogy honnan lehet smst írni akkor lécci konkrétumokat, linkeket adjál , mert amit elsõnek írtál az sajnos csak egy megfoghatatlan , nagy semmi.
az iwiw-en van ilyen alkalmazás.
A kérdező hozzászólása: hol találom az iwiw-en?

Forma 1-es játékot hol tudok ingyen letölteni?

Segítséget kérek.

Legjobb válasz: http://www.f1_2007.extra.hu/Forum/ regisztrálsz ingyen és a letöltés résznél le tudod tölteni

http://www.f1_2007.extra.hu/Forum/ regisztrálsz ingyen és a letöltés résznél le tudod tölteni
Ingyen sehogy
ingyen nincs ilyen lehetõség
Van, dot.tk-n csinálj egy .tk accountot, majd irányítsd át a sth.blogspot.com-ra.
Minden domain név bérlése pénzbe kerül. A .tk is, csak itt van egy rövid beetetési idõszak, ugyanis az elsõ év után itt is fizetned kell, ha meg akarod tartani a nevet. A .tk ráadásul nem túl kedvelt domain, mivel gyakran becsapós oldalak, hackerek használják. Egy .hu domain két évre (regisztrátortól függõen) 1400-3000 Ft +Áfa. Szerintem az ininet.hu a legolcsóbb ezen a téren jelenleg.

Hol tudok ingyen filmeket letölteni, meg 1 torrentet?

Legjobb válasz: ingyen filmet például torrent segítségével tudsz letölteni, persze elöbb illik elolvasni majd értelmezni a jogi álláspontot ezzel kapcsolatban. elsõ lépés: Google a barátod, ird be hogy "utorrent letöltés", majd a megjelenõ linkek egyikére kattintva tégy az ott leirtaknak megfelelõen. második lépés: Torrent oldal keresése, google a barátod, ird be "torrent keresõ" kiválasztva a megfelelõ linket keresendõ kulcsszavak segítségével elkalauzol egy film torrent file-hoz, amit elinditva megkezdödik a letöltés.

ingyen filmet például torrent segítségével tudsz letölteni, persze elöbb illik elolvasni majd értelmezni a jogi álláspontot ezzel kapcsolatban. elsõ lépés: Google a barátod, ird be hogy "utorrent letöltés", majd a megjelenõ linkek egyikére kattintva tégy az ott leirtaknak megfelelõen. második lépés: Torrent oldal keresése, google a barátod, ird be "torrent keresõ" kiválasztva a megfelelõ linket keresendõ kulcsszavak segítségével elkalauzol egy film torrent file-hoz, amit elinditva megkezdödik a letöltés.

Hol tudok ingyen domaint és tárhelyet regisztrálni?

Legjobb válasz: http://www.google.hu/#q=ingyen+domain+%C3%A9s+t%C3%A1rhely&b..

Domaint az anonim-domainregisztracio.hu-n tudsz ha van napi 2000 látogatód! :)

Hol tudok ingyen sex-webcamerasni?

Legjobb válasz: Ha ingyen szeretnéd, akkor menj fel a www.extra.hu -ra és ott választ a videochatet... olyan este 9-tõl rengetegen vannak ott fenn, és sok szoba van külön erre, szex-webcamozni. Privátban kihívsz valakit, aztán hajrá. Ja, és plusz tippként, szerintem arcot ne mutass, elég a test, nem igaz? :)

Ha ingyen szeretnéd, akkor menj fel a http://www.extra.hu -ra és ott választ a videochatet... olyan este 9-tõl rengetegen vannak ott fenn, és sok szoba van külön erre, szex-webcamozni. Privátban kihívsz valakit, aztán hajrá. Ja, és plusz tippként, szerintem arcot ne mutass, elég a test, nem igaz? :)
Felszedsz vki chaten és skype-on vagy MSN-en ingyen kamozhattok.
sex-webcamerasni? Jesszus, erre még a Google sem dob ki semmit:) Egyszeûen webcam-szexelni:) Extra.hu:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!