Találatok a következő kifejezésre: Hol tudok használt játék konzolt (2 db)

Szerintetek melyik jobb konzol ps3 vagy xbox 360? és ps3-ra hol tudok olcsón játékot venni lehet ujj vagy használt játék? !

Legjobb válasz: Bocsi, de csak helyesbíteni szeretnék! Az új játékról van szó, tehát: hosszú ú-val és egy j-vel írjuk!

"Az Xbox360 ha csak nem vagy õsi PS fan. A PS3 elméleti képességei grafikai számítás terén jobbak tudtommal. Viszont bonyolult programozni a PS3 ezért hol jóban - ez kezdetben igen nagy probléma volt - , hol kevésbé sikerül ezt a teljesítményt kihasználni. Az Xbox360 minden képen versenyképes több okból is a grafikája, ráadásul kiegyensúlyozott minõséget hoz a kezdetektõl. És nem kell PS fannak lenni hozzá. Viszont egyes Sony érdekkörébe tartozó játékok csak PS generációkra jelenek meg. - nekem egyik sem hiányzik, de valaki csak ezekkel játszik." - 2009. év
Bocsi, de csak helyesbíteni szeretnék! Az új játékról van szó, tehát: hosszú ú-val és egy j-vel írjuk!
A kérdező hozzászólása: vagy cserélni ps3 játékot az is jó lenne!!
"Xbox 360 ráadásul kiegyensúlyozott minõséget hoz a KEZDETEKTÖL."???és a 3 ledes korszak??????
Hoppá, megjött a helyesírás ellenõrzõ kommandó!
Nekem az Xbox jött be jobban, nem tudom hogy miért. Haveromnál mindíg a PS-t gyilkoljuk, nálam az Xboxot, és mindkettõnknek jobban bejön az Xboxos játékélmény.
nekem élesebb!!
Hogy lenne már grafika jobb?! Esetleg a szín élesebb..
Nekem van mind kettõ HD-tv-n játszok! Xbox360 jobb a játék élménye! a irányítója is jobb! jön a kinect! grafika is picit jobb!
576 bolt, Media Markt, Electro world, ilyenekbe ne vegyegyél PS3-mas játékokat ezekbe a boltokba pofátlanul drágák!
PS3 jobb! De majd lesz olyan aki a Xbox360 esküszik, mivel neki is olyan van! Én nekem volt mind2 és PS3 nálam jobban bejön! 576? Nevetséges! R*hadt drága... Ajánlom neked: http://www.consolecorner.hu http://multiformat.hu http://www.platinumshop.hu/ http://www.konzolstudio.hu lehet válogatni, hol itt hol ott adják olcsóbban, és vannak használt játékok olcsón!
PS3?Abban a használt játék boltban ami ott van a Nyugatitól a Margit híd felé egy megállóra? Vagy ha új kell akkor 567 bolt, Media Markt, Electro world, ilyenek.
"Az Xbox360 minden képen versenyképes több okból is a grafikája ráadásul kiegyensúlyozott minõséget hoz a kezdetektõl." Bevallom, a korai generációs Xbox360-ról csak olvastam. Bár a 3 ledes, hiba a kép azonnali megszûnésével jár - ha az jól vettem ki, a mûszaki leírásából -, mégsem grafikai inkább mûszaki minõség kérdéskörébe tartozik. Bár mondom, csak olvastam, nem tapasztaltam meg. Ha valaki pontosan ismeri a hiba tüneteit, írja le, legyen szíves! Utána olvastam, a korai generációs gépek amúgy is, mint általában minden összetett korszerû mûszaki szerkezet, rengeteg gyermekbetegséggel küszködött.

Hol tudok eladni használt játék konzolt + játékokat?

nem akarok aukciós oldalakkal szenvedni, hamar túl akarok adni rajta, ha van olyan hely ahová be lehet vinni.

Legjobb válasz: Tesz-vesz, Vatera, express.hu, 576 Kb...

Tesz-vesz, Vatera, express.hu, 576 Kb...
"nem akarok aukciós oldalakkal szenvedni" Te... legalább olvasnád el amit írt!!!
Nem tudom, hogy merre laksz, így konkrét címet sem tudok írni, de beírtam a Google-ba: Használt játékkonzol vétele És 715 db. találatot kaptam. Írd be Te is, és böngéssz, biztos találsz köztük Neked megfelelõt! Sok sikert!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!