Találatok a következő kifejezésre: Hol tudok hátsó (17 db)

Hol tudok ladába hátsó ülésre beszereltetni biztonsági övet?

-lehet esetleg rendelni valahonnan?

Legjobb válasz: Amennyiben nincs gyárilag kialakított helye a hátsó biztonsági öveknek, UTÓLAG NEM SZABAD beszerelni, beszereltetni, ha mégis berakatod, nem kapja meg az autó a mûszaki vizsgát. Én végigjártam a kálváriát a Közlekedésfelügyeletnél, nem engedélyezték. Ha gyárilag be vannak hegesztve az anyacsavarok, akkor te is be tudod szerelni. A C oszlopon és a hátsó ülés alatt kell keresni a lyukakat.

Amennyiben nincs gyárilag kialakított helye a hátsó biztonsági öveknek, UTÓLAG NEM SZABAD beszerelni, beszereltetni, ha mégis berakatod, nem kapja meg az autó a mûszaki vizsgát. Én végigjártam a kálváriát a Közlekedésfelügyeletnél, nem engedélyezték. Ha gyárilag be vannak hegesztve az anyacsavarok, akkor te is be tudod szerelni. A C oszlopon és a hátsó ülés alatt kell keresni a lyukakat.
Ha van egy nagyon csöppnyi mûszaki affinitásod akár saját magad is be tudod szerelni. Nem akarok hülyeséget beszélni hogy melyik évjárattól van benn meglévõ hely, de az én 1986-os ezerkettesemben már gyárilag ott volt a helye. Ha kiveszed a hátsó ülést Te magad is láthatod a lyukakat, csak be kell csavarozni, meg a "c" oszlopon felül és kész. Egy fél órás müvelet az egész. Ha nincs benne a hely akkor kasznishoz kell vinni a gépet. Övet bármelyik autósboltban lehet kapni, nem is nagyon drága, de ha van a közeledben egy autóbontó ott nagyon olcsón meguszod, és még be is szerelik neked.
Az 1976 után gyártottakban már benne kell lennie a rögzítési pontoknak, legfeljebb be vannak rohadva! Akkor a karosszériás segít! A vételre a legjobb, és legolcsóbb hely a bontó!
Az én 1974-esem gépkönyvében már benne van a hátsó övek helye. Nem tudom, ott vannak-e a furatok, mert még nem szedtem szét. Ha kockába kell automata övet tenni, arra ügyelj, hogy nehogy kombiét szereltesd be, mert az más szögben áll, mint a négyajtósé, ezért beszerelve nem lehet majd kihúzni, mert a borulásérzékelõ reteszel.
...és hogy konkrétum is legyen: "6/1990. (IV. 12.) KöHÉM rendelet a közúti jármûvek forgalomba helyezésének és forgalomban tartásának mûszaki feltételeirõl (4) Biztonsági övvel fel kell szerelni b) az 1992. évi július hó 1. napja után forgalomba helyezésre kerülõ személygépkocsik hátsó üléseit, (5) A biztonsági övnek meg kell felelni a jármûvön kialakított rögzítési pontok elhelyezésének és darabszámának. Biztonsági övet csak gyárilag kialakított, biztonsági öv rögzítésére szolgáló elemekhez szabad csatlakoztatni." Tehát utólag nem szabad belebarkácsolni az övet.

Hátsó lámpabúra sötétítést szeretnék! Hol tudok venni ilyen sötétített lámpabúrát Corsa b re? Vagy hogyan tudnám megcsináléni magamnak? Van ez a motip búraspay hogyan használjam?

Legjobb válasz: Én sem ajánlanám! Fiam vett vaterán VW Polojához sötétített hátsó búrákat. Közúti ellenõrzésen (KPM+Rendõrség) le akarták venni a rendszámot. Szerencsére a csomagtartóban ott voltak az eredeti búrák, de addig nem engedték tovább, míg vissza nem cserélte.

Én sem ajánlanám! Fiam vett vaterán VW Polojához sötétített hátsó búrákat. Közúti ellenõrzésen (KPM+Rendõrség) le akarták venni a rendszámot. Szerencsére a csomagtartóban ott voltak az eredeti búrák, de addig nem engedték tovább, míg vissza nem cserélte.
Engem a mûszaki vizsgán nem akartak átengedni sötétített hátsó lámpák miatt. Kicseréltem és egybõl megfelelt.
A kérdező hozzászólása: elsõ válaszloló! van esetleg ajánlatod ilyen tuning boltra, vagy helyre ho llehet ilyeneket rendelni? szted milyen árfekvésben vannak?
Egyik barátom festékboltban talált olyan spray-t amit szándékosan lámpbúrákhoz van, avval lefújta, full sötét volt az egész, egyszer a rendõrök kötekedtek vele de mûszakin átengedték.
Szia!Az üzletbe ahol vettem a kocsit azt mondták tudnak rendelni külön kereket!
a nikicabababolt.hu-n vásárolt babakocsihoz ugyanott vettem kereket 1000 ft+1200 pkts volt.
A kérdező hozzászólása: Melyik volt ez a bolt? Telefonszámuk van esetleg? Elküldenéd privát? Árat nem tudsz véletlenül? Segítséget elõre is köszi.
Szia!www.babacity.net itt tudsz érdeklõdni


Opel Corsa Swing 1.4 autóban a hátsó ablakfütést hol tudom bekapcsolni?

Legjobb válasz: Nem tudom melyik Corsád van de a ventilátor kapcsolóját húzd ki. A régi corsáknál így mûködött.

Nem tudom melyik Corsád van de a ventilátor kapcsolóját húzd ki. A régi corsáknál így mûködött.
én is ugy tudom, hogy az amit elöttem irtak, és az F astrában is ugy kell
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Tényleg ki kellett húzni.

Hol tudok venni lazább kismama felsőket, ami nem annyira passzos, ami csinos is, de egyben a hátsó úszógumik nem látszanak benne?

Legjobb válasz: tunikaszerûségek a legjobbak és már kinai üzletekben is kapsz..meg ezeket utána is tudod hordani...de ha tudsz rá áldozni akkor persze kismama bolt,de ott egeket verik az árak...meg figyeld a brendonban lévõ akciókat

tunikaszerûségek a legjobbak és már kinai üzletekben is kapsz..meg ezeket utána is tudod hordani...de ha tudsz rá áldozni akkor persze kismama bolt, de ott egeket verik az árak...meg figyeld a brendonban lévõ akciókat
Én is a kínaiban vettem jó néhányat, szinte 1000-2000 Ftért tudtam õket beszerezni, és nekem nagyon jó szolgálatot tesz. No nem úgy kerestem õket, hogy kismama felsõ, csak ilyen mell alatti varrással ami volt az jó volt. esetleg, még a Quellében is szét nézhetsz. De a tescoban is ki lehet fogni jó darabokat, bár ott 2500-3500 körüli árakat fogsz találni. Légy csini kismama, és boldog hetket! 35 hetes kismama
nekem is a kínai tunikák váltak be, és a tesco-s cuccok! A pamuttól a zsákanyagig minden van, nem cuppanósak, és csinik!
szerintem is a kínai butik, az tök jó, vagy a kínai piac, pl Bpen nem kell márkás butikban több ezerért venned
Nekem is a kínai üzeletek jöttek be, de nemcsak az áruk miatt, hanem, mert utánna is tudom hordani a felsõket. 1000 max 3000 ft-ért olyan jókat lehet venni! Nézz be egy kettõbe. Gratulálok! 18 hetes kismama

Hol tudok venni autóba való napvédõt, amit a hátsó ablakokra (ajtók fölé) lehet tapasztani?

Legjobb válasz: ...napvédõt venni. Boltot szeretnék, webshop nem jó, mert sürgõsen kell.

A kérdező hozzászólása: ...napvédõt venni. Boltot szeretnék, webshop nem jó, mert sürgõsen kell.
A kérdező hozzászólása: Meg van, Praktiker.

Hol tudok venni a ford fiestámra a hátsó ablaktörõ rögzítõ csavarra egy kupakot?

Legjobb válasz: Narancssárgával körbe rajzoltam aki "nem tudná" mire gondoltam: http://kepfeltoltes.hu/view/131106/xdxdxddd_www.kepfeltoltes..

A kérdező hozzászólása: Narancssárgával körbe rajzoltam aki "nem tudná" mire gondoltam: http://kepfeltoltes.hu/view/131106/xdxdxddd_www.kepfeltoltes..
Gondolom 6-os a csavar, mint máshol(10-es kulcs megy rá), ennek jónak kell lennie http://polswatbolt.hu/spd/17_386/muanyag-kupak-10es-kulcsnyi..
Ford bontóban keresgélj.

A hátsó féket hol tudom beállítani, hogy erősebben fogjon?

El?l a fékkarból jön egy drót ki, ott tekergettem valami fémet, de gondolom hátul a bóvdeneknél kell?

Legjobb válasz: Ami a a fékkarból jön ki az a bovden , a "fém" meg a feszítõcsavar.De azt hagyjad, a féktesten van egy csavar (ami lehet imbuszos vagy hagyományos) lazítsd ki ,fogd meg a bovdent egy kombinált fogóval és húzzál rajta,majd húzd meg a csavart. Ezután húzd be párszor a fékkart és fényderûl a végeredményre.

Ami a a fékkarból jön ki az a bovden , a "fém" meg a feszítõcsavar.De azt hagyjad, a féktesten van egy csavar (ami lehet imbuszos vagy hagyományos) lazítsd ki , fogd meg a bovdent egy kombinált fogóval és húzzál rajta, majd húzd meg a csavart. Ezután húzd be párszor a fékkart és fényderûl a végeredményre.
ha v féked van tekerd ki imbuszkulcsal ahol a bowden van a kart és ott húzz a bowdenen :D
A kérdező hozzászólása: tárcsafék.

Wartburg 353-ba (1990) hol tudok eredeti hátsó biztonsági övet venni, és mennyiért?

Tudom hogy bontóban érdemes megnézni, de környéken nem találtam még!

Legjobb válasz: Szerintem az övet elküldik postán is, legfeljebb fizetned kell a kiépítésért, meg persze elõtte ki kell könyörögnöd néhány részletes fotót. Gondolom felújításhoz kell ép, szép darab.

Szerintem az övet elküldik postán is, legfeljebb fizetned kell a kiépítésért, meg persze elõtte ki kell könyörögnöd néhány részletes fotót. Gondolom felújításhoz kell ép, szép darab.
A kérdező hozzászólása: Igen felújitáshoz kellene! Mennyiért lehet hozzájutni körülbelül???
Nem emlékszem rá hogy 353ban gyártottak volna hátsó övet.... Nekem 87es van, de nincs még helye sem.
Nem tudom, csak általánosságot írtam, én öregmotor-párti vagyok, autóm pár éves van. :) Lehet hogy a Wartbis kollégádnak igaza van és ilyen alkatrész nem is elérhetõ. Gondolom megnézted, ha van helye gyárilag, akkor lehet volt benne és tudsz szerezni. Ha nincs kiképezve a felfogatási pont, onnantól vagy nem teszel bele és korhû marad, vagy nem felújítás, hanem átalakítás amit csinálsz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!