Találatok a következő kifejezésre: Hol tudok fel tenni, (7 db)

Ha csak Holo UI kell akkor egy launcher sokkal egyszerûbb lenne. Ottvan pl a Nova és az Apex.
A kérdező hozzászólása: Én inkább rendszert szeretnék, mert a gyári elég laggos.

A bank és a pénzügyi szervezet kitől a hitelt vettem fel, több ízben is átvert és kijátszott, illetve nem tartotta a feltételeit. Ez a lakásomba került. Hol és kinél tudok feljelentést tenni?

feleslegesen fizettetek velem havi 200ezer ft ot (egy 8 milliós ingatlanra, hogy visszaállítsák a hitelem aktív státuszba)és eladták a "hátam mögött".. hova ment a pénzem és mit fizettem 2évig? 2009ben 5, 8 at vettem f?l és 85 ezret fizettem vissza havonta.. eddig jutottam.....

Legjobb válasz: Ennyibõl semmit nem lehet mondani. Miért lett "inaktiválva" a státuszod? Nyilván nem fizettél valamiért részletet, mást nem igen tudok elképzelni. Meg mi az, hogy a "Hátad mögött" elárverezték az ingatlant? Ilyen sincs... Itt valami nagyon sánta.

Ennyibõl semmit nem lehet mondani. Miért lett "inaktiválva" a státuszod? Nyilván nem fizettél valamiért részletet, mást nem igen tudok elképzelni. Meg mi az, hogy a "Hátad mögött" elárverezték az ingatlant? Ilyen sincs... Itt valami nagyon sánta.
Melyik cég volt ez?

Kik tesznek érdemben a környezetünkért? Milyen szervezethez tudok csatlakozni, hogy én is tudjak tenni valamit a Föld megmentéséért? Hol tudom ezt elmondani másoknak is, akik nem ébredtek még fel, fogjunk össze!

Figyeljünk jobban oda egymásra és a környezetünkre,hogy a gyerekeink is lássanak még jegesmedvét,havat,a folyókban halat,és mindenkinek legyen elég ivóvize és élelme.

Legjobb válasz: pl greenpeace, és ehhez hasonló szervezetek. Én természetvédelmi mérnök vagyok:)

pl greenpeace, és ehhez hasonló szervezetek. Én természetvédelmi mérnök vagyok:)
A kérdező hozzászólása: Jómagam kisember vagyok, de szeretnék tenni valamit.Nagyon irigylésre méltó szakmád van, kedvem lenne nekem is hasonló dolgoknak részese lenni.Kereskedelmi dolgozó vagyok, jelenleg épp munka nélkül, de nagyon izgat és mélyen érint a környezetünk pusztulása.

Hol tudok kerdest fel tenni, amire mas is valaszolhat?

Legjobb válasz: szerintem csak sok az ideje

szerintem csak sok az ideje
Ezen az oldalon ez egy nagyon jó kérdés volt :D:D:D:DDDD
Most tettél fel egyet. Ugyanígy, keresd meg a megfelelõ kategóriát és alkategóriát bal oldalt, majd kattints az Új kérdés linkre.
Ez aranyos volt :) )
te fogyatékos vagy?
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok sem fogyatekos.. es sok idom sincs.. csak nem talaltam meg, hogy hol lehet kerdest felteni :) ) Azert kossz ...

Sürgősen fel kell íratnom a fogamzásgátló tablettám aktuális adagját, de ne tudom hova forduljak az ünnepek alatt. Mit tudok tenni, hol tudnak nekem ebben segíteni? Van valami öteletek erre a problémára?

Legjobb válasz: Menj az sztk-ba, rendelnek, mert holnap megcsak 24-e lesz, vagy a haziorvoshoz, de nem tudom, hogy o ir fel fogamzasgatlot?? Nezd meg a neten a telszamat a haziorvosodnak, vagy talan tudod is, es hivd fel mindenkeppen, kerdezd meg tole, feleslegesen ne menj oda. Vagy van meg privat doki is, holnap menjel el valamelyikhez. Nezd meg hogy holnap melyik nogyogyasz rendel privat, menjel oda jo koran a rendelesere, hogy elso legyel.

A háziorvosnak fel kell írnia!
Barátnõm is ugyanigy járt, õ is ma reggel megy nõdokihoz feliratni. Szerintem a háziorvosod is felirja, fõleg ha jóba vagytok. Sõt még talán a gyógyszertár is kiadja neked recept nélkül.... Tudom ez nagyon nem helyes, de volt már rá példa amikor felajánlották nekem az egyik pici patikába, hogy 1-2szer meglehet oldani recept nélkül. Mondjuk ez nem fogamzásgátló volt, hanem bõrömre egy krém, ami erõs és drága és nagyon pici a kiszerelése és panaszkodtam a gyógyszerésznek, hogy olyan hamar elfogy. Arra mondta, hogy megoldható 1-2szer recept nélkül is.
Nekem a háziorvosom is felírta, két teljesen független nõgyógyász is felírta, meg két orvos is felírta, akinél nincs is kartonom. szerintem még az ügyeleten is felírják.
Szia! Nekem a háziorvosom minden gond nélkül felírta, semmiféle papírt nem kért a nõgyógyásztól! Telefonálj oda neki, hogy kéne ez a recept, és szerintem már mehetsz is érte! Ha nem, akkor marad az sztk, de elõbb csörögj rá a dokidra, akkor nem hiszem, hogy várnod kell!
Neked is áldott ünnepeket! :-) Remélem, el tudod hamar intézni.
Ja, elirtam, holnap megcsak 23-a lesz, ezert rendelnek meg. Elso voltam
Holnap 23. lesz :-) Telefonálj oda az egészségügyi intézménybe vagy egyenesen a dokidhoz, vagy menj oda, biztos megoldják.
Menj az sztk-ba, rendelnek, mert holnap megcsak 24-e lesz, vagy a haziorvoshoz, de nem tudom, hogy o ir fel fogamzasgatlot?? Nezd meg a neten a telszamat a haziorvosodnak, vagy talan tudod is, es hivd fel mindenkeppen, kerdezd meg tole, feleslegesen ne menj oda. Vagy van meg privat doki is, holnap menjel el valamelyikhez. Nezd meg hogy holnap melyik nogyogyasz rendel privat, menjel oda jo koran a rendelesere, hogy elso legyel.
A kérdező hozzászólása: Ok, köszi nagyon a segítséget, megnyugodtam. Kellemes Ünnepeket! A drága Moderátornak pedig ezúton üzenném, hogy igazán nem világos, miért kellett 8000-szer átfogalmaznom a kérdésemet, mire hajlandó volt a rendszer kiírni? Irreleváns, primitív, helyesírási hibáktól hemzsegõ kérdésektõl meg lassan már összeomlik a szerver, na de mindegy:S
A kérdező hozzászólása: Következõ a helyzet: Jövõ héten vasárnap el kell kezdenem szedni a fogamzásgátlóm következõ levelét. az elõzõ levélbõl szombaton szedtem be az utolsó szemet. Most gyógyszermentes hetem van, szerdán fog megjönni a menstruációm. Milligestet szedek, aminél ugye úgy van, hogy a dobozban 3 levél van, de nekem sajnos most fogyott el szombaton a 3. havi adagom. Egész múlt héten folyamatosan tanultam, írtam a zh-kat, meghalni alig volt idõm, a nõgyógyászomhoz nem tudtam elmenni felíratni a köv 3 havi adagot. Ugye ünnepek alatt nem tudok sehova menni orvoshoz, vas. márpedig el kell kezdenem a köv. levelet. 2 megoldás jutott eszembe. Az egyik, hogy holnap elmegyek egy nõdokihoz a kerületi sztk-ba és megkérem, hogy írja fel. A kérdésem az, hogy holnap még rendelnek rendelõintézetekben a szakorvosok? És ha csak úgy elmegyek talámomra egy ilyenhez, felírná nekem szerintetek? A másik verzió pedig, hogy elmegyek a háziorvosomhoz, és megkérem õt, hogy írja fel. Szerintetek? Ti mit tennétek a helyemben? Tudom, hogy butaság volt, hogy nem gondolkodtam elõre és nem írattam fel a múltkor többször 3 havi adagot, de most már késõ bánat.. Mit tehetek ebben az esetben?

Hol és hogyan tudok a fogasztóvédelemnek bejelentést tenni gyorsan és egyszerűen? Egyáltalán webáruházra vonatkoznak valami féle előirások?

Jól át lettem verve nem azt kaptam amit megrendeltem és azóta nem is válaszolnak a webáruháztól. Konkrétan mosógépet vettem nem két fillérért és a leirásban is és képen is nagy digitális kijelzős szerepelt én meg kaptam egy apró 2x4cm-es kijelzőjűt...

Legjobb válasz: Ha webáruházból rendeltél, akkor 8 munkanapon belül élhetsz az indoklás nélküli elállás jogával. A visszaszállítást neked kell megoldanod, de kötelesek visszaadni a teljes vételárat.

Ha webáruházból rendeltél, akkor 8 munkanapon belül élhetsz az indoklás nélküli elállás jogával. A visszaszállítást neked kell megoldanod, de kötelesek visszaadni a teljes vételárat.

Hol nyissak megtakarítási betétszámlát ha spórolni akarok és úgy tűnik félre is tudok tenni havi X összeget?

Nem tudom hosszú távra lekötni, év végéig szeretnék meghatározott célra havi összeget félretenni. Mit ajánlotok? Hol éri meg?

Legjobb válasz: Ha csak év végéig kell, akkor ne nyiss megtakarítási számlát, mert az jellemzõen hosszútávú forma. Kösd le a normál számládon a pénzt. Egyébként a PSZÁF oldalán van összehasonlító, nézd át és válassz utána.

Ha csak év végéig kell, akkor ne nyiss megtakarítási számlát, mert az jellemzõen hosszútávú forma. Kösd le a normál számládon a pénzt. Egyébként a PSZÁF oldalán van összehasonlító, nézd át és válassz utána.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Inkabb vegyel fel alacsony kamatra hitelt, a havi X osszegbol azt fizesd, a hitelbol pedig vegyel nemesfemet :) Annak amugy is mindig felfele megy az ara, a bank es egyeb penzintezet viszont csodot mondhat es oda a megtakaritasod... csak egy otlet.
A kérdező hozzászólása: Köszi, de a nemesfémbõl nem tudok házat felújítani, a megtakarításomból meg igen.
A nemesfemet el lehet adni, es annak altalaban mindig csak felfele kuszik az ara. Egy ismerosom (kulfoldon) 600 dollart csinalt 1 het alatt ugy, hogy jo idoben vett egy rakat ezustot, egy het mulva az ezust meg felment. Ha most eladna azt amit vett, mar 600 dodoval tobbet kapna erte.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!