Találatok a következő kifejezésre: Hol tudok dolgozni (36 db)

15 éves diák vagyok, szeretnék nyáron dolgozni, de mindenhol 16év a minimum. Pest közelében hol tudok dolgozni?

Legjobb válasz: 15 évesen is dolgozhatsz, szülõi beleegyezés kell hozzá, ez van a törvényben. A másik kérdésben nem tudok segíteni.

15 évesen is dolgozhatsz, szülõi beleegyezés kell hozzá, ez van a törvényben. A másik kérdésben nem tudok segíteni.
feketén ambícióval
A kérdező hozzászólása: és holtudok ilyen engedélyt csináltatni?
Kérdezd meg a diákmunka táraságokat, hogy milyen fajta szülõi bele egyezzés kell nekik. Lehet van saját nyomtatványuk erre
Szerintem a városkörnyéki autópályák pont erre valók! A fiatal húsokra minden kamionos ráér legalább egy menet erejéig. ;-)
Én éppen tegnap jártam a "Melódiákban". Anyu írt egy 2 mondatos szülõi engedélyt, kinyomtatta és aláírta és elfogadták. Bár kétlem, hogy így kapok bármilyen munkát is, de próba szerencse

Gyesen leszek februártól de sajna vissza kell mennem dolgozni. Ha csak pár órát tudok vállalni akkor abba vesznek vissza amit én szeretnék? Mennyire kell figyelembe venni, mit szeretnék? Mik a jogaim? Hol tudok ennek utánanézni?

Legjobb válasz: Jogod van ahhoz, hogy abba a munkakörbe vegyenek vissza, ahonnal eljöttél. A munkáltató ajánlhat másikat,amit te nem vagy köteles elfogadni, de neki sem kötelezõ elfogadnia, ha te máshogyan szeretnél dolgozni. Pl 8 órában, 3 mûszakban dolgoztál, ehelyett 4ben szeretnél dolgozni csak délelõttös mûszakban-na ezt õ nem köteles megtenni. Tehát amire kötelezik, az az, hogy téged 3 mûszakban, 8 órában dolgoztasson. A többi megbeszélés kérdése.

Jogod van ahhoz, hogy abba a munkakörbe vegyenek vissza, ahonnal eljöttél. A munkáltató ajánlhat másikat, amit te nem vagy köteles elfogadni, de neki sem kötelezõ elfogadnia, ha te máshogyan szeretnél dolgozni. Pl 8 órában, 3 mûszakban dolgoztál, ehelyett 4ben szeretnél dolgozni csak délelõttös mûszakban-na ezt õ nem köteles megtenni. Tehát amire kötelezik, az az, hogy téged 3 mûszakban, 8 órában dolgoztasson. A többi megbeszélés kérdése.


Angliaban elek es dolgozom mar evek ota. Ha babat szeretnenk, mikor es milyen segelyeket kaphatok, es hany honapot kell egy munkahelyen dolgoznom hogy segelyt kapjak. Hol tudok ennek utana nezni?

Legjobb válasz: www.direct.gov.uk a baba megszületése elõtti 15. héten már minimum 26 hete ott kell dolgoznod a munkáltatódnál, hogy jogosult legyél a normál anyaságira. (statutory maternity pay). és min. 102 fontot kell keresned hetente. de ha nem vagy rá jogosult munkahelyileg, akkor küldenek egy formanyomtatványt, amivel be kell menned a jobcentrebe, és õk fogják adni (mert azt a munkahely az állam nevében adja). a munkahely lehet, hogy fizet occupational maternity payt is, de ez tõlük függ. Child benefitet is igényelhetsz, at hiszem, ez alanyi jogon jár, de ebben nem vagyok biztos.

http://www.direct.gov.uk a baba megszületése elõtti 15. héten már minimum 26 hete ott kell dolgoznod a munkáltatódnál, hogy jogosult legyél a normál anyaságira. (statutory maternity pay). és min. 102 fontot kell keresned hetente. de ha nem vagy rá jogosult munkahelyileg, akkor küldenek egy formanyomtatványt, amivel be kell menned a jobcentrebe, és õk fogják adni (mert azt a munkahely az állam nevében adja). a munkahely lehet, hogy fizet occupational maternity payt is, de ez tõlük függ. Child benefitet is igényelhetsz, at hiszem, ez alanyi jogon jár, de ebben nem vagyok biztos.
A kérdező hozzászólása: Koszi!:) Akkor ez azt jelenti, hogy dolgoznom kell 6 honapos terhesig?Mert konyhan dolgozom, es hat eleg stresszes, meg porgos.Es ha atmegyek part-time-ba akkor is kapok segelyt, ugye?
hát, ha a szülés elõtti 15. hét a hathónapos terhességet jelenti, akkor igen. de ha már régebb óta ott vagy, akkor persze ok. lényeg, hogy 15 héttel a várható szülés elõtt már fél éve legyél ott. igen, part-timeban is kapsz maternity-t, csak lehet, hogy nem a munkahely adja (ha nem éred el a heti 102 fontot), hanem a jobcentre. de ha utóbbi, akkor a munkahelyed küld egy papírt, hogy vidd azt be a jobcentrebe.

Mi lesz velünk? Márciusban lejár a GYESem és a gyerekemet nem vették fel bölcsibe, így nem tudok visszamenni dolgozni! Hol tudok érdeklődni ez után?

Legjobb válasz: Kérdezz meg több ovit is. 3éves korától már mehetne ovodába, oda fel kellene hogy vegyék. Bölcsit akkor úgy gondoltad hogy márciusban kezdené a pici? Vagy most akarod bölcsibe járatni?

Kérdezz meg több ovit is. 3éves korától már mehetne ovodába, oda fel kellene hogy vegyék. Bölcsit akkor úgy gondoltad hogy márciusban kezdené a pici? Vagy most akarod bölcsibe járatni?
Lakóhelyszerinti legközelebb Gyermekjóléti és családsegítõ szolgálatnál.
A kérdező hozzászólása: Minél elõbb szeretném, hogy elkezdje a bölcsit! Szeretnék visszamenni dolgozni, csak addig hiába keresek munkát, ha a gyereket nem veszik fel sehova! És rábízni sem tudom senkire!
Ez így van sajna. Az én fiam sem vették fel. Ha lesz munkád, és mutatsz munkáltatói igazolást, akkor felveszik a bölcsibe, másként nem. Marad az a verzió hogy kivárjátok az ovit, vagy családi napközibe viszed a picit. Nálunk még annak a picijét sem veszik fel, akinek az anyukája tanul, pedig azt fel kellene elméletileg.
A kérdező hozzászólása: Sajnos oviba is szerintem csak jövõ szeptembertõl veszik fel mert áprilisban tölti be a 3 évet! Csak az a baj, hogy utána csak a családi pótlék van és semmi! Abból nem tudok neki enni adni, számlákat fizetni, stb! Gondolom nem kell részletezni, mindenki tudja sajnos! Munkáltatóm is csak max 1 hónapig köteles foglalkoztatni! Én így tudom, de lehet rosszul! Nem tudok várni! Pedig itthon is dolgozhatnék, mert bébiszitter vizsgám is van, de nincs babóca, akire figyelhetnék! :(

Hol tudok utána nézni, hogy mi lesz a kisfiammal és velem ha már nem kapok GYESt csak családi pótlékot és őt nem vették fel bölcsibe így nem tudok elmenni dolgozni? !

Legjobb válasz: A Gyes 3 éves korig jár,akkor már nem bölcsibe kell íratni,hanem óvodába,ahova meg kötelezõ felvenni.Vagy nem? Egyébként nagyszülõk vagy valaki aki tud rá vigyázni amíg dolgozol.

A Gyes 3 éves korig jár, akkor már nem bölcsibe kell íratni, hanem óvodába, ahova meg kötelezõ felvenni.Vagy nem? Egyébként nagyszülõk vagy valaki aki tud rá vigyázni amíg dolgozol.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom senkire rábízni! Ha tudnám, akkor nem lenne ilyen problémám! Igen, 3 éves kortól ovi, de sokan vannak és nem biztos, hogy bekerül! Nagy a várólista!
A kérdező hozzászólása: Azért csak szeptembertõl, mert akkor tól veszik be a bölcsibe.
Igen. Nem kell sehol megérdeklõdni. Egyszerûen elmèsz dolgozni ès nem mondod le a gyest....

Még nyáron volt a hírekbe hogy egy gyerek elment egy családhoz dolgozni és hónapokig lopott és küldte haza a pénz. Hol tudom megtalálni a cikket?

Legjobb válasz: Erre gondolsz? http://hir.ma/belfold/bunugy/100-ezerert-gyereket-vasarolt-a.. Egy köszi is elég. Amúgy googlen megtalálható :)

Erre gondolsz? http://hir.ma/belfold/bunugy/100-ezerert-gyereket-vasarolt-a.. Egy köszi is elég. Amúgy googlen megtalálható :)
Visszajön a rabszolgaság -.-


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!