Találatok a következő kifejezésre: Hol tudok digitális (26 db)

Hol tudok digitális EVP felvevõt venni ebben a #*€@"! Országban? ! Amerikai oldalakat találtam természetesen mindenhova postázzák, csak ide nem!

Legjobb válasz: Senki nem akar itt átverni? Ez mondjuk tényleg hihetetlen és merõben szokatlan errefelé.

Senki nem akar itt átverni? Ez mondjuk tényleg hihetetlen és merõben szokatlan errefelé.
Ebay-en ráböktem találomra 3 EVP tételre és mind postáz ide.
telefonos 5.1-es hangfelvevõ is jó!

Hol tudok digitális aláírás igényelni?

Hol, hogyan, s mennyibe kerül, ha fizetni kell érte? Mennyi id?? S id?nként meg kell újítani? Magánszemélyként (természetes személy) igényelhetem?

Legjobb válasz: Itt nézz körül, a részletek megtalálhatók az oldalakon: http://www.netlock.net/ http://srv.e-szigno.hu/menu/

Itt nézz körül, a részletek megtalálhatók az oldalakon: http://www.netlock.net/ http://srv.e-szigno.hu/menu/
https://digitalid.verisign.com/ Ha van pénzed akkor igen :D:D

Sony Cyber-Shot DSC-W220 Digitális fényképezőgéphez mi a pontos neve a gyári töltőnek? Ugyanis elveszett a töltőm és nem tudom hol tudok újat venni

Legjobb válasz: Szia. HA az akkud típusa NP BG1 (valószínû) Akkor utángyártottat 3000 Ft-ért Eredetit 4000 Ft-ért találtam Bp IIIker. Hunor u. 35 személyes átvét elõtte TEL: 06-20-9341320 rendelés v posta + 550Ft

Szia. HA az akkud típusa NP BG1 (valószínû) Akkor utángyártottat 3000 Ft-ért Eredetit 4000 Ft-ért találtam Bp IIIker. Hunor u. 35 személyes átvét elõtte TEL: 06-20-9341320 rendelés v posta + 550Ft
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. melyik oldalon találtad? ugyanis csak postán tudnám megrendelni
Huhh, bocsi, nem jegyeztem meg, valami Webáruház. DE mégegyszer nem keresem meg... GOOGLE nem csak az én barátom, a TIÉD is! :) ) Telefonálni csak tudsz? tel számuk ott van.


Értesz a digitális képek nyomtatásához? Melyik a legtartósabb anyag/eljárás? Hol tudok így közepes mennyiségben nyomtatni?

Olyan, kereskedelemben mindenki számára elérhetõ fotónyomtatási technikát keresek, amely hosszú távon biztosítja a kép színhûségét - albumba szeretném tenni a képeket. Fontos, hogy különálló képek nyomtatásáról van szó, nem fotókönyv létrehozásáról (az is jó dolog egyébként, de most nem olyan kellene).

Legjobb válasz: Papírra akarsz nyomtatni? Vagy vászonra akarsz valamilyen módon szitázni? Én semmiképp nem kísérleteznék magam, hanem fognám rászánnék néhány száz forintot, és bevinném fotóstudióba, OFOTÉRT, Fotó Porst, stb., õk ha elszúrják, kötelesek ingyen adni a 2. fotópapírt, de pont ezért nem szokták elszúrni...

Papírra akarsz nyomtatni? Vagy vászonra akarsz valamilyen módon szitázni? Én semmiképp nem kísérleteznék magam, hanem fognám rászánnék néhány száz forintot, és bevinném fotóstudióba, OFOTÉRT, Fotó Porst, stb., õk ha elszúrják, kötelesek ingyen adni a 2. fotópapírt, de pont ezért nem szokták elszúrni...
A kérdező hozzászólása: Igaz, ez nem elég info. OK, én is fotóstúdióra gondoltam, de azért nem árt egy kis felkészültség, hogy ne sózzák rám a legdrágább eljárásukat, ami esetleg nem is a legjobb, vagy túlzás az igényeimhez képest. Papírra, lehetõleg fényes papírra.

Hol tudok venni set top boxot a digitális átálláshoz Vásárosnaményban és mennyiért?

Legjobb válasz: http://www.avplanet.hu/rendelesi_informaciok Itt válaszd ki a készüléket. Rendeld meg. Az egész ország területére szállítanak.

http://www.avplanet.hu/rendelesi_informaciok Itt válaszd ki a készüléket. Rendeld meg. Az egész ország területére szállítanak.

Hol tudok venni olyan digitális számos órát ami így világít a sötétben és jól láthatók rajta a számok? És mennyibe kerülne kb?

Lehetőleg Szolnokon v Cegléden melyik boltba? Például ilyeneket:

Legjobb válasz: Media Markt (Szolnokon), de kevésbé dizájnosat kapsz akár egy Tescoban is.

Media Markt (Szolnokon), de kevésbé dizájnosat kapsz akár egy Tescoban is.

DIGITÁLIS PÓLÓNYOMÁS-hol tudom intézni, ahol minőségi-és relatíve olcsó? (helyek, weblapok)

Digitális transzfer technika érdekel csak, mert kis tétel.

Legjobb válasz: Google Kb 2k lesz, olcsóbb nem nagyon van.

Google Kb 2k lesz, olcsóbb nem nagyon van.
http://onlinepolo.hu Itt megtudod tervezni a pólót és elkészítik neked.

Hol tudom elérni digitális formában Magyarország részletes vízrajzát?

a kis patakoktól a nagyobb víztárolókig kellene minden ami felszínin víz.

Legjobb válasz: köszönöm a válaszokat, a Magyar Állami Földtani Intétzet munkatársainak. Itt meg nincs senki, aki értene ehhez.

A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, a Magyar Állami Földtani Intétzet munkatársainak. Itt meg nincs senki, aki értene ehhez.

Hol tudok venni digitális alkohol fokolót?

Legjobb válasz: ha ilyet tudsz szólj nekem is mert ez ujdonság lenne mert szerintem nem létezik

ha ilyet tudsz szólj nekem is mert ez ujdonság lenne mert szerintem nem létezik
A kérdező hozzászólása: Dehogynem létezik.Szted a Vámosok mivel fokolnak?

Hol tudok olyan genius g pen f610 vagy m712x digitális rajztáblát vásárolni amelyik bármilyen képernyő méretre jó?

Mert mindenhol azt írja hogy szélesvásznú képerny?re. De remélem nem csak olyan monitorhoz lehet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!