Találatok a következő kifejezésre: Hol tudok beszerezni (540 db)

Párom indiai - én magyar - és össze szeretnénk házasodni. Milyen papírokra van szükségünk és hol tudjuk beszerezni ezeket?

Esküv? után továbbra is szüksége lesz vízumra az ittmaradáshoz, illetve nekem ha Indiába szeretnénk utazni?

Legjobb válasz: Szuletesi anyakonyvi kivonat, igazolas arrol,hogy nem hazas. Ezeket ott lehet beszerezni ahol szuletett, de ha nem tud indiaba menni,akkor az indiai nagykovetsegen keresztul tudja beszerezni.

Szuletesi anyakonyvi kivonat, igazolas arrol, hogy nem hazas. Ezeket ott lehet beszerezni ahol szuletett, de ha nem tud indiaba menni, akkor az indiai nagykovetsegen keresztul tudja beszerezni.
Feltétlen az anyakönyvi hivatalban kérdezz rá, mert nem mindenhol egyformák a követelmények.

Hol tudok beszerezni tejserkentő homeopátiás bogyót?

Esetleg konkrétan Miskolcon? Milyet ajánlotok, és mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Homeopátiás szereket a gyógyszertárak jó része árul, valamint tudsz még tejserkentõ teát is beszerezni azt herbáriákban.A bogyók ára olyan 6-700Ft között van.A teáét nem tudom sajna.

Homeopátiás szereket a gyógyszertárak jó része árul, valamint tudsz még tejserkentõ teát is beszerezni azt herbáriákban.A bogyók ára olyan 6-700Ft között van.A teáét nem tudom sajna.
Tejserkentõ tea még a dm-ben is kapható, bár nem tudom mennyire használ. Homeós bogyót árulnak a gyógyszertárban is, legalábbis én fogzásra ott vettem.
Gyógyszertárban. Urtica urens 5CH a neve. 5és 700Ft között van.
A kérdező hozzászólása: köszönöm

Cinket, magnéziumot, stroncium-nitrátot és stronciumot hol tudok beszerezni ja meg folyékony pvc-t?

Legjobb válasz: Ezeket nem nagyon fogom beszerezni nem tucc más olyan agyagokat ami meg festi a tüzet vörösre, kékre, zöldre.

A kérdező hozzászólása: Ezeket nem nagyon fogom beszerezni nem tucc más olyan agyagokat ami meg festi a tüzet vörösre, kékre, zöldre.
Lángfestésre alkálifémeket jó használni. Litiumtól zöld lesz, Nátriumtól sárga stb.
Hupsz! A lítium nem is zöldre fest... Mea culpa! De legalább a nátriumot eltaláltam :D
A kérdező hozzászólása: Nem zudom õket beszerezni és a lítium és a nátrium vizzel érintkezve hidrogén fejlõdik és és az olmot próbáltam nekem hamarabb elolvat mint oxidálódot és a rézoxidklorid is kéken ég de mit érjek csak kékel meg zöldel nkem az összes szín kell más láng festõt nem tudtok. A válaszokat elõre is köszönöm.
"a lítium és a nátrium vizzel érintkezve hidrogén fejlõdik" Ühüm, és a stroncium még inkább ezt csinálja, úgyhogy hanyagold.
A kérdező hozzászólása: Tudom és azért kérdezem tõletek hogy más beszerezhetõ anyag is meg tudja szinezni a lángot.


A Logótár című könyveket hol tudom beszerezni?

elvileg már nincs forgalomban...

Legjobb válasz: Ha még esetleg nem sikerült beszerezni, akkor: http://www.grando.hu/fishel-catharine-logotar-3-2000-valogat.. Itt elég jó áron van. Érdemes körülnézni a "licitálós" oldalakon. ;)

Ha még esetleg nem sikerült beszerezni, akkor: http://www.grando.hu/fishel-catharine-logotar-3-2000-valogat.. Itt elég jó áron van. Érdemes körülnézni a "licitálós" oldalakon. ;)

Testépítők! Novedex XT: hol tudom beszerezni, ha lehet még kapni?

Legjobb válasz: nem lehet, megszünt a gyártása, kifogytak valamelyik anyagból amit raktak bele, nem lehet beszerezni... (a reklám szerint túl erõs volt és betiltották)

nem lehet, megszünt a gyártása, kifogytak valamelyik anyagból amit raktak bele, nem lehet beszerezni... (a reklám szerint túl erõs volt és betiltották)

Hol tudok beszerezni feketén egypár kék férfi tornacipőt? Az mindegy, h alacsony vagy magas szárú.

Jah és nem használtat, nem is újszerű állapotban lévőt, hanem újat szeretnék venni, inkább hamisított nagy márkájú érdekelne, mert úgy olcsóbb lenne. Aki tudja hol lehet beszerezni az írjon legyen olyan kedves, köszönöm.

Legjobb válasz: Nem egészen éretelek.Mit akarsz ezen feketén beszerezni. elmész bármelyikre piacra,vagy kínaiba, és még válogathatsz,meg alkudhatsz is.

Nem egészen éretelek.Mit akarsz ezen feketén beszerezni. elmész bármelyikre piacra, vagy kínaiba, és még válogathatsz, meg alkudhatsz is.
A vaterán sok eladó van de azok tényleg alja kínai hamisítványok és nem is vagyok benne biztos hogy valóban megérkezik és nem csak a pénzedet akarják. Talán józsefvárosi piacon.

Hol tudok beszerezni apidexet? Úgy hallottam nem került forgalomba Magyarországon. Akkor mégis hol tudok venni belőle?

Legjobb válasz: írd be a googléba hogy : apidexet rendelése egyböl be jön majd az oldalak ahol meg tudod rendelni :) De szép árúk van 30 db = 6300 ft Remélem segítettem ^^

írd be a googléba hogy : apidexet rendelése egyböl be jön majd az oldalak ahol meg tudod rendelni :) De szép árúk van 30 db = 6300 ft Remélem segítettem ^^
Adipex * Bocsi el írtam ^-^
4500 ft 30 szemes, egy másfél hónapra elég.googl ba beütöd.postán, vagy talizol.
elirtam, bocsi, tényleg 6 körül van 30 szem. regenont szedtem régebben, annak az árát irtam véletlenül.
hát igen a kábítószerek be vannak tiltva....
Nincs betiltva! A gyártó Magyarországon nem törzskönyveztette, ennyi. Ha a doki felírja itt, akkor máshol kiválthatod, nekem a párom Ausztriában váltotta ki.

Budapesten hol tudok beszerezni hullahopp karikát?

Lehetőleg nem olyan drágán és kérlek titeket konkrét boltokat mondjatok :)

Legjobb válasz: Szia! nem tudom hol laksz de tesco-auchan gyerek sportosztály. vagy bármelyik sportbol. csak érdemes figyelni a méretre. a te magasságod-sulyod/ karika átmérõ!!

Szia! nem tudom hol laksz de tesco-auchan gyerek sportosztály. vagy bármelyik sportbol. csak érdemes figyelni a méretre. a te magasságod-sulyod/ karika átmérõ!!
A kérdező hozzászólása: Ma voltam az auchanba de nem láttam, majd máskor jobban figyelek :) Köszi

Hol tudom beszerezni a papírokat?

Régi kb. 30.-éves zárójelentést és leszázalékolási határozatot keresek.Az intézmény bezárt azóta.Hova kerülnek ilyenkor az orvosi papírok?

Legjobb válasz: Mivel tilos 50-illetve 70-ig megsemmisíteni ezeket a papírokat, ha jól tudom el kell nekik küldeni a kijelölt hatósághoz. Én bemennék a TB központba megkérdezni, hátha ott rögzítve van, vagy ott megmondják, hogy hol keresd. Elvileg nyilvántartásban kéne lennie az adataidban.

Mivel tilos 50-illetve 70-ig megsemmisíteni ezeket a papírokat, ha jól tudom el kell nekik küldeni a kijelölt hatósághoz. Én bemennék a TB központba megkérdezni, hátha ott rögzítve van, vagy ott megmondják, hogy hol keresd. Elvileg nyilvántartásban kéne lennie az adataidban.

Régi Rockszínházas - magyar változat - musicaleket CD-n hol tudom beszerezni? Pl. Nyomorultak, Miss Saigon

Legjobb válasz: ***** Errõl az oldalról talán le tudsz tölteni néhányat.. CD-n nem tudom, hol kaphatók sajnos:S * Automatikusan eltávolított tartalom.

***** Errõl az oldalról talán le tudsz tölteni néhányat.. CD-n nem tudom, hol kaphatók sajnos:S* Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: Sajnos itt nem találtam:((
Én még errõl az oldalról szoktam töltögetni, itt találtam egy Miss Saigont Rockszínházas elõadásban: http://musicalzon.milleniumlist.info/forum/viewtopic.php?f=2.. Nyomorultak is van fent, de videóként..
YouTube-on fent van a Nyomorultak és a Jézus Krisztus Szupersztár is. Ez a http://www.youtube.com/user/DavidTrumpeter fazon töltögeti õket, áldott legyen a neve :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!