Találatok a következő kifejezésre: Hol tudok bérelni szilveszteri bulihoz (1 db)

Hol tudok termet bérelni szilveszteri bulihoz és milyen árban?

Szilveszteri buliszervezést már szeretnénk elkezdeni és Igen nagy létszámmal vennénk részt. Budapesten hol lehet egy nagyobb termet kibérelni és milyen árban? Egy teljesen egyszer? helyre gondolok, mivel nagy bulizós, rocker/punk-rocker társaság vagyunk (igy tessék elképzelni milyen jelleg? buli lenne:P)

Legjobb válasz: Lehet,hogy már elkéstetek,hiszen nagy rész már foglalt.A vidéki mûvházakat még nagyobb eséllyel tudjátok bérelni,elég késõ már ehhez.Ja:remélem meghívsz:)

Lehet, hogy már elkéstetek, hiszen nagy rész már foglalt.A vidéki mûvházakat még nagyobb eséllyel tudjátok bérelni, elég késõ már ehhez.Ja:remélem meghívsz:)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Fittball labda létezik még?

Tud valaki olyan áruházat vagy ötletet hol találhatok fittball labdát?nem ezeket az uj fajtákat hanem a régit ami egy ovális labda peremmel,amin eggyensúlyozva lehet rajta ugrálni és nincs kapaszkodója sem!

3

Autóba hangrendszer mennyiből? és a beszerelése mennyi?

Autóba szeretnék egy hangrendszert.

4

Keresek egy régi sorozatot. Mi lehet?

Arra emlékszem hogy egy fiú meg egy csaj utazgat a világok között. (Lehet hogy többen voltak de arra már nem emlékszem)Próbálnak hazajutni és egyszer sikerül is.Vagy a tv2-ön vagy az rtl-en ment még régen hétvégente reggel.ha jól emlékszem.

3

Mi van akkor, ha részeges kávét iszunk?

Vagy energiaitalt... ?

2

Valaki linkelné nekem ezt a fanfictiont?

Nem egészen emlékszek rá, hisz rég olvastam, de amit tudok leírom. Exo (D.o & Kai) yaoi fanfic volt. A blog háttere sötét volt,K-pop fanfictionok voltak benne. A történet valami olyasmi volt, h D.o megharagudott Kai-re (egyik bandataggal volt folyton, karkötőt vett Kai-nek v vlmi ilyesmi)Utána párnákkal dobálta (szegény) falat (D.o), bement Kai, veszekedtek pár sort, aztán kiküldte.Utána 1 hétig nem beszélt senkivel se D.o .A vége az volt, h kibékültek és együtt töltötték az estét (remélem értitek :D ). Ennyi amire emlékszek. Remélem tudtam segíteni >< :D .

0

Mennyit illik adni a prímásnak a csárdában, ha elhúzza a nótámat?

1

Pécsen mostanában valami buli ahová nem kérnek a személyit vagy koncert? 15/F

0

A petárda legálisan kapható?

NEM tűzijátékra gondolok hanem petárdára !

6

Skóciában lehet-e rendelni "weed"-et neten?

Kint élek egy ideje, de még nem találkoztam az utcán senkivel aki tudna szerezni... Esetleg valakinek van olyan ismerőse aki tud?:) Természetesen csak saját használatra kéne.

1

Ask. Fm- en ki lehet deriteni h a nevtlen kerdezok kicsodak?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!