Találatok a következő kifejezésre: Hol tudok bérelni (32 db)

Hol tudok bérelni vagy havi részletre vásárolni ipari elektromos pizzaütőt, dagasztót és kis asztalokat valamint bárszékeket?

Kis büfém bővítése miatt ki lesz alakítva beülős helyé továbbá pizzákat is szeretnék csinálni és ehhez kellenének ipari pizza sütő,dagasztó valamint vendéglátós asztal és bárszék. Hol tudom ezeket megtalálni?

Legjobb válasz: Pl: http://gasztroapro.hu/konyhagepek/pizzasuto/ http://www.tchungary.com/pult-alatti/index.php?search=pizza&.. Sütõt bérelni nem nagyon fogsz tudni, sajna.

Hol tudok bérelni VPS-t évi 10000 Ft környékén?

Legjobb válasz: Bármelyik VPS szolgáltatónál kb. De van olcsóbban is: http://www.vpsplant.hu/

Bármelyik VPS szolgáltatónál kb. De van olcsóbban is: http://www.vpsplant.hu/
"De van olcsóbban is: http://www.vpsplant.hu/" Ez kapásból legkisebb csomagnál több mint 14.000. :D
Jah, sry nem évire néztem. (Nem tudom miért gondoltam havi 10k-ra.) Hm 10 körül az évi viszont már nagyon necces.
Pár GB. 5-10 bõven elég neki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Most külföldön nézelõdöm, olcsóbb ott.
A kérdező hozzászólása: Egy Linux/Ubuntu kb. mennyit foglal a vincseszteren?


Van egy internetes weboldalam, ahhoz hol tudok bérelni egy erős szervert, hogy ne legyen lassú?

A googlén már kerestem, de nem igazán találtam.

Legjobb válasz: Minek ehhez erõs szerver? Elég egy jó tárhely szolgáltatás is. De persze ha akarsz, bérelhetsz szervert, de az JÓVAL drágább lesz.

Minek ehhez erõs szerver? Elég egy jó tárhely szolgáltatás is. De persze ha akarsz, bérelhetsz szervert, de az JÓVAL drágább lesz.
A kérdező hozzászólása: Oks, köszi! Maradok a tárhelynél.

A barátom szülinapjára szeretnék bérelni egy '68-as Chargert 1 napra. Szerintetek hol és mennyiért tudnám megoldani? Egyáltalán megoldható lenne ez itt Magyarországon? Hol tudok ilyesmi régi amcsi autókat bérelni?

Legjobb válasz: Vannak olyan cégek, amik luxus sportkocsik rövidtávú bérbeadásával foglalkoznak, kvázi "élményvezetést" biztosítanak. Ez kb 30-50e Ft-ba kerül alkalmanként. Keress meg ilyen cégeket, hátha tudnak segíteni. Esetleg amcsi izomatós fórumon keress olyat, akinek van ilyen kocsija, és némi anyagi ellenszolgáltatásért hajlandó lenne odaadni. De lehet csak annyit tudsz elérni, hogy beülhet a barátod a tulaj mellé, és mennek pár kört. Én sem adnám oda szívesen, ha lenne ilyen autóm, mert egy 300 LE-s, hátsókerekes szörnyeteget azért nem annyira egyszerû vezetni, mint egy 1.6-os H Astrát.

Vannak olyan cégek, amik luxus sportkocsik rövidtávú bérbeadásával foglalkoznak, kvázi "élményvezetést" biztosítanak. Ez kb 30-50e Ft-ba kerül alkalmanként. Keress meg ilyen cégeket, hátha tudnak segíteni. Esetleg amcsi izomatós fórumon keress olyat, akinek van ilyen kocsija, és némi anyagi ellenszolgáltatásért hajlandó lenne odaadni. De lehet csak annyit tudsz elérni, hogy beülhet a barátod a tulaj mellé, és mennek pár kört. Én sem adnám oda szívesen, ha lenne ilyen autóm, mert egy 300 LE-s, hátsókerekes szörnyeteget azért nem annyira egyszerû vezetni, mint egy 1.6-os H Astrát.
A kérdező hozzászólása: Hát igen, az meg a másik dolog, hogy kicsit én is félek, hogy nem bírnék el vele... De köszi a választ, átgondolom. ;)
az tuti, nekem az omega is keresztbe dobja magat, aki nincs felkeszulve ra es ugy indul vele mint elsossel, meg ilyed, semmi jot nem josolok. en nem mernem pl telen oda adni nektek, de eppugy kis sar utan ami az uton volt is tud riszalni, pedig nem en akartam.
A kérdező hozzászólása: Nyáron kéne. És természetesen elõször kipróbálnám óvatosan, nem vágok bele hülyeségekbe ész nélkül. ;) ha nem megy, nem megy, nem erõltetem, csak érdeklõdtem, hogy elméletben megoldhatnám-e.

Hol tudok termet bérelni szilveszteri bulihoz és milyen árban?

Szilveszteri buliszervezést már szeretnénk elkezdeni és Igen nagy létszámmal vennénk részt. Budapesten hol lehet egy nagyobb termet kibérelni és milyen árban? Egy teljesen egyszer? helyre gondolok, mivel nagy bulizós, rocker/punk-rocker társaság vagyunk (igy tessék elképzelni milyen jelleg? buli lenne:P)

Legjobb válasz: Lehet,hogy már elkéstetek,hiszen nagy rész már foglalt.A vidéki mûvházakat még nagyobb eséllyel tudjátok bérelni,elég késõ már ehhez.Ja:remélem meghívsz:)

Lehet, hogy már elkéstetek, hiszen nagy rész már foglalt.A vidéki mûvházakat még nagyobb eséllyel tudjátok bérelni, elég késõ már ehhez.Ja:remélem meghívsz:)

Hol tudok Budapesten belül olyan autót bérelni amire nem kérnek kauciót?

Legjobb válasz: Hát Pesten nem nagyon vannak, max ha magánszemélytõl bérelsz. Viszont Kecskeméten tudok, ahol 100%, hogy nem kérnek kaciót, és lehet hogy ki tudod alkudni, hogy Pestig elvigyék az autót. http://luxusautoberles.hu/

Hát Pesten nem nagyon vannak, max ha magánszemélytõl bérelsz. Viszont Kecskeméten tudok, ahol 100%, hogy nem kérnek kaciót, és lehet hogy ki tudod alkudni, hogy Pestig elvigyék az autót. http://luxusautoberles.hu/
Bárhol, még sofõrt is adnak mellé, taxinak nevezik... :P
ha olyan autó kell ami A-B elvisz akkor itt van pl ez http://www.fapados.sokoldal.hu/ A kaució mentes bérlés feltételei: Életkor:21 Személyi igazolvány Adókártya Jogosítvány másolata Lakcímkártya másolata http://autoberleskaucionelkul.hu/arak.html

Pécsett hol tudok állványt bérelni?

Elérhet?séget is szeretnék. Köszönöm.

Legjobb válasz: Ramirent, úgy tudom nekik van állványuk.

Ramirent, úgy tudom nekik van állványuk.

Hol tudok Medela swing mellszîvòt bérelni?

Mindenhol a medela többi Mellszîvó termèkèt làtom

Legjobb válasz: Nem javaslom, hogy otthoni felhasználásra való készüléket bérelj! A Swing ilyen. Bérlésre a Medela Symphonyt vagy a Lactinát javaslom. Ezek kórházi fokozatú készülékek, két mellen fejhetsz velük és biztosan nem kaptok az elõzõ bérlõtõl származó fertõzést. A "medela mellszívó bérlés" -re keress és megtaládod a bérlési helyek listáját!

Nem javaslom, hogy otthoni felhasználásra való készüléket bérelj! A Swing ilyen. Bérlésre a Medela Symphonyt vagy a Lactinát javaslom. Ezek kórházi fokozatú készülékek, két mellen fejhetsz velük és biztosan nem kaptok az elõzõ bérlõtõl származó fertõzést. A "medela mellszívó bérlés" -re keress és megtaládod a bérlési helyek listáját!

Budapesten hol tudok görkorcsolyát bérelni?

találtam oldalakat, de azok helyhez vannak kötve legtöbbször... illetve a kaució-s rendszert nem ismerem tulságosan tudtok segíteni?

Legjobb válasz: talán az óbudai görzenálban de ott sem mehetsz vele ki bárhová

talán az óbudai görzenálban de ott sem mehetsz vele ki bárhová


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!