Találatok a következő kifejezésre: Hol tudok annak, Hogy (49 db)

OneMusicRadion hol tudom megnézni hogy éppen mi annak a számnak a címe amit játszanak?

Legjobb válasz: Hát nagyon nem tudom hogy tudod e követni. De egy két tippet tudok adni amit én szoktam csinálni. Elõször is lájkold az Igazi Fórumját a OneMR-nak. Másodszor pedig ha otthon hallgatod, és van mikrofonod akkor van egy zene felismerõ oldal. 10/8at felismer kb. http://www.midomi.com/

Hát nagyon nem tudom hogy tudod e követni. De egy két tippet tudok adni amit én szoktam csinálni. Elõször is lájkold az Igazi Fórumját a OneMR-nak. Másodszor pedig ha otthon hallgatod, és van mikrofonod akkor van egy zene felismerõ oldal. 10/8at felismer kb. http://www.midomi.com/
Jah kihagytam hogy, ha lájkoltad és szól egy zene amit nem tudsz akkor pontos idõt pl: 3 óra 15kor szólt, akkor beírod nekik és úgy a playlist alapján megtudják mondani :)


Hol tudok anime-készítő programot letölteni? Nem muszáj, hogy magyar legyen, lehet angol is!

El?re is köszi!

Legjobb válasz: online van egy pár (már ha csak figurát akarsz) http://www.google.hu/search?aq=f&gcx=c&sourceid=chrome&ie=UT..

online van egy pár (már ha csak figurát akarsz) http://www.google.hu/search?aq=f&gcx=c&sourceid=chrome&ie=UT..
A kérdező hozzászólása: Köszi, de én rendes animációra gondoltam!
minimum adobe flash, egyszerûbbeket tudsz majd vele készíteni, de rengeteg melóba lesz egy 10 perces is. http://www.adobe.com/products/flash.html

Valaki meg tudja nekem mondani, hogy hol van és mik a feltételei magyarországon annak hogy valaki tankon legyen a személyzet valamelyik tagja?

Legjobb válasz: http://www.honvedelem.hu/files/9/8663/hogyan_lehetek_szerzod.. Itt leírják, hol érdeklõdj a lehetséges üres posztokról és mik az alapfeltételek.

http://www.honvedelem.hu/files/9/8663/hogyan_lehetek_szerzod.. Itt leírják, hol érdeklõdj a lehetséges üres posztokról és mik az alapfeltételek.

Amszterdamba utazok július 6. án és még sosem voltam. Budapestről csak Eindhovenig megy repülő onnan vonattal tudok tovább menni nem tudom hol tudod megnézni h mikor indulnak a vonatok, hogyan tudom ezt megnézni?

6:05 kor indulok Pestr?l 8:05 re érek Eindhoven-be.

Legjobb válasz: A Nederlandse Spoorwegen honlapján minden infót megtalálsz hollandul és angolul is: www.ns.nl De van egy jolly joker oldal, ahol szinte bármilyen európai vonatos utazást meg tudsz tervezni, érdemes megjegyezni: www.bahn.de (illetve vannak további URL-ek is, amik ugyanide mutatnak).

A Nederlandse Spoorwegen honlapján minden infót megtalálsz hollandul és angolul is: http://www.ns.nl De van egy jolly joker oldal, ahol szinte bármilyen európai vonatos utazást meg tudsz tervezni, érdemes megjegyezni: http://www.bahn.de (illetve vannak további URL-ek is, amik ugyanide mutatnak).
Miért nem mentél közvetlen repülõvel Amszterdamba a KLM-mel vagy a Transavia.com-mal? Akkor nem kellene vonatoznod.

Mi a feltétele annak, hogy valaki Olaszországban járhasson egyetemre? Az elég, ha kezdetben csak angolul tudok, olaszul viszont nagyon alapszinten? Milyen nehezek átlagban az olasz egyetemek? Hol tudok neten utánanézni, hogy hogyan tudok jelentkezni?

Legjobb válasz: Tanítás biztos van angol nyelven, de a mindennapi életben csak olaszul tudsz kommunikálni (ez talán az elsõ 2-3 hónapban probléma, ha rá leszel kényszerítve muszáj lesz megtanulnod). Utánanézni az egyetem honlapján érdemes.

Tanítás biztos van angol nyelven, de a mindennapi életben csak olaszul tudsz kommunikálni (ez talán az elsõ 2-3 hónapban probléma, ha rá leszel kényszerítve muszáj lesz megtanulnod). Utánanézni az egyetem honlapján érdemes.
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
Az olaszok nem arro hiresek, hogy fantasztikus angoltudassal lennenek felvertezve...ha olaszul csak alapszinten tudsz, nem lenne erdemesebb mas orszagban nezelodni?:)
Nem szabad nekivágni Olaszországnak olasztudás nélkül!
Erasmus-szal sokkal jobb kimenni! Nem árt ha tan.átlagod 3.5 felett van, van középfokú nyelvtudásod, és a költségekre megvan a keret igaz adnak pár száz eurót havonta de biztos hogy ki kell egészítened, mert 600euró alatt nem jön ki az albérlet, étkezés, bérlet ecc.
A kérdező hozzászólása: köszi :)

Lenne egy olyan kérdésem hogy mi az oka lehet annak hogy a Nissan Almera autómnál elektronikai hibákat jelez: kézifék behúzva, index kiéget, és ezek a hibák nem valósak. Ezeket hogyan tudom orvosolni? Meg a váltóolajat hol tudom feltölteni?

Legjobb válasz: Váltóolajat betöltheted a szuszogón,vagy az útjeladón keresztül is. Az elektronikánál nézd át az központi egység csatlakozóit,biztosítékokat,reléket takarítsd át kontaktsprével,ha nem segít,kapd ki a mûszerfalat nincs-e szétcsúszva valami.

Váltóolajat betöltheted a szuszogón, vagy az útjeladón keresztül is. Az elektronikánál nézd át az központi egység csatlakozóit, biztosítékokat, reléket takarítsd át kontaktsprével, ha nem segít, kapd ki a mûszerfalat nincs-e szétcsúszva valami.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!