Találatok a következő kifejezésre: Hol tudok a (8635 db)

nézz körül a tesz-vesz en!Szoktam látni ilyeneket, és jó áron!
Ezt találtam: http://www.bababirodalom.hu/product.php?id=1363 elég drága, tényleg érdemes teszveszen, vaterán nézni, hátha maradt vkinek felesleges. Üvegmatricát meg Te is tudsz készíteni, nagyon egyszerû és élvezetes!
baumax bricostore

Hogy/hol tudok a napiszarn -nak a .hu-snak képet küldeni, vagy hol tudom elérni őket?

Lenne pár képem amit elszeretnék nekik küldeni de nem tom hol.

Legjobb válasz: Sehogy. Ha lenne valami elérhetõség az oldalukon, akkor tudnál, de hát nincs, legalábbis én nem találtam.

Sehogy. Ha lenne valami elérhetõség az oldalukon, akkor tudnál, de hát nincs, legalábbis én nem találtam.
Bocs, benéztem.
küld be a legalja.hu-ra

Hol tudok a legkönyebben, gyorsan és egyszerűen munkaerőt találni alkalmi munkára?

fél-1 napos munkáim szoktak lenni ahova szükségem lenne 1 segédre időnként, de nem mindig tudok az ismerősök közül találni.. Ilyenkor lenne jó vmi kereső ahol gyorsan fel tudok venni vkit aki pár nap mulva meg is tud jelenni és besegíteni arra az 1 napra.

Legjobb válasz: Attól függ milyen munkáról lenne szó,hol,és milyen nemû kéne!én vállalnám!:)

Attól függ milyen munkáról lenne szó, hol, és milyen nemû kéne!én vállalnám!:)
A kérdező hozzászólása: Kispesti vagyok és ott is keresek munkaerõt, szerelgetni kellene, fúrni falat, vezetéket behúzni, felszerelni a falra, dobozokat, konzolokat, stb.. Nem vészes munka, nem folyamatosan ezt kell csinálni, 5-10 luk óránként kb és mondjuk 1 nap 4-5 órát kellene dolgozni.
Hát viszont aki nem csinált ilyet, annak nem könnyû, nem?
bárcsak kispesti lennék biztos jelentkeztem volna
Egy barétom megtalálta a tuti ötletet.Elment kocsmába, beszélt emberekkel akik válalták is másnap ra a munkát.Persze elõre fizette a felét-úgy kérték-és persze pár sört is.Mondja nekem:kezdhetnek a kõmûvesek õ szerzett embereket, ügyes mondom neki.Reggel kezdene falat rakni a 3 kõmûves, s.munkás egy se!Ment a kocsmába, ott vannak, kettõ már részeg, eggyet nagy nehezen hozott.Bizony ilyen ma a választék munkásokban.
Ha kocsmában végzed az állásinterjút mit vársz te gyökér?
6-os Nem magamról írtam "Te gyökér" Humorod az nincs, nem érted amit olvasol, és még TE MINÕSÍTESZ VALAKIT, FAJANKÓ!!
Ez a kocsmai állás interjú vicces :-) de az se normális, hogy elõre ad akárcsak egy fillért is. Kérdezõ: tipikus diák munka is lehet az ilyesmi. Valamelyik diákmunka szövetkezettel szerzõdsz aztán rajtuk keresztül akkor és annyi idõre kérsz embert amennyire szükséges.


Hol tudom a forma 1 ISMÉTLÉSÉT online megnézni?

Legjobb válasz: interneten baz há hol ?

interneten baz há hol ?

Hol tudok a legolcsóbban mikorofont venni? CS hez kéne

Legjobb válasz: Hol keressem a pc játékoknal vagy hol?

A kérdező hozzászólása: Hol keressem a pc játékoknal vagy hol?
Tesco
A kérdező hozzászólása: ott biztos van?
Igen, van.
Ja, 390.- pénz! :)
Valahol arra vagy az elektronikai osztályon, azért nem olyan nagy a Tesznyó :)
A kérdező hozzászólása: ok kössz ment mindekinek a felértékleés

A World of Warcraft Tauri szerverhez hol tudom a patcheket le tölteni? És mennyi patch kell pontosan? És ezeket hol tudom le tölteni?

Legjobb válasz: mondok pár dolgot 1. ne játssz Taurin mert annál szarabb szervert nem találsz 2. bugos ( sok a hiba ) 3. ne zavarjon, hogy egybõl a Tauri fõ oldalán ott van, hogy Szükséges Patch: 3.2.2a A patchek letölthetõek: itt! A patcheléshez segítséget itt taláhattok: http://wiki.tauri.hu/patch/ már tudod is mit kell csinálnod... ellátogatsz ide : http://wiki.tauri.hu/patch/

mondok pár dolgot 1. ne játssz Taurin mert annál szarabb szervert nem találsz 2. bugos ( sok a hiba ) 3. ne zavarjon, hogy egybõl a Tauri fõ oldalán ott van, hogy Szükséges Patch: 3.2.2a A patchek letölthetõek: itt! A patcheléshez segítséget itt taláhattok: http://wiki.tauri.hu/patch/ már tudod is mit kell csinálnod... ellátogatsz ide : http://wiki.tauri.hu/patch/
A kérdező hozzászólása: De akkor melyik jó szerver?Amin van egy csomó magyar.

Hol tudok a netről rendelni mam-os csörös poharat, aminek füle is van? Minden képpen rendelni szeretném, hol lehet ilyet mert én nem találtam.

Legjobb válasz: Szia! Nem tudom, szoktál-e a tesz-vesz-rõl rendelni, ott most is van több is. http://www.teszvesz.hu/item552173069_mam_csopogesmentes_csor.. http://www.teszvesz.hu/item552618092_mam_cseppmentes_itatopo..

Szia! Nem tudom, szoktál-e a tesz-vesz-rõl rendelni, ott most is van több is. http://www.teszvesz.hu/item552173069_mam_csopogesmentes_csor.. http://www.teszvesz.hu/item552618092_mam_cseppmentes_itatopo..

Hol tudom a Class FM korábbi műsorait megtalálni?

Konkrétan a Class Magyarok c. műsor régebbi adásaira lenne szükségem.

Legjobb válasz: ha aClass Fm es oldalon regisztrálsz meg tudod hallgatni õket.

ha aClass Fm es oldalon regisztrálsz meg tudod hallgatni õket.
A kérdező hozzászólása: nem tudok sajnos regisztrálni, mert nem küldi el az aktiváló linket. többször is próbáltam. G-Mali-re. CitroMailre, IndaMailre is megpróbáltam, de sehova se küldik ki. De a választ nagyon köszönöm.

Mezőkovácsházán hol tudom a lenti eszközöket megveni?

Üdv! A következő eszközökre lenne szükségem: - F-Dugó RG6 KOAX. kábelhez (NEM krimpelős) - KOAX. TV-Dugó (90°) - KOAX. Diplexer (Jelközösítő) Mezőkovácsházán van olyan bolt, ahol ezeket be tudom szerezni?

Legjobb válasz: Ezt csak egy helyben lakó tudja. Egyéáltalán nem biztos hogy egy közsgben mindezeket be lehet szerezni. Villanyszedrelõ bolt vagy barkácsbolt minden bizonnyal van. Ha ott nincs, akkor a legközelebbi város elsõ mûszaki boltjában. De bemehetsz akár az Euronicsba is, az úgy tudom van Mkházán.

Ezt csak egy helyben lakó tudja. Egyéáltalán nem biztos hogy egy közsgben mindezeket be lehet szerezni. Villanyszedrelõ bolt vagy barkácsbolt minden bizonnyal van. Ha ott nincs, akkor a legközelebbi város elsõ mûszaki boltjában. De bemehetsz akár az Euronicsba is, az úgy tudom van Mkházán.
A kérdező hozzászólása: Elvileg egy Vas-Mûszaki boltban megkaphatom ezeket? Vagy legalább a csatlakozókat? Euronics - ban nem szeretek csatlakozókat venni, mert 6 áráért adnak 1-et, és csak csomagban van Úgy értem, KOAX TV-Dugót akartam venni régebben, csak 10-es csomagban volt, és az 1.000 ft - ba került, aztán találtam itthon egyet Egyébként az említett dugasz 20-50 ft/db között mozog Azt hiszem, volz Mkházán egy ilyesmi kosbolt, de nem emlékszem sem a nevére, sem arra, hogy merre volt. Régi TV - ket, meg audiovizuális eszközöket, kábeleket, csatlakozógat, stb.. árultak, elég olcsón, néha még használt hûtõszekrényt is lehetett találni.... Csak elfelejtettem, hogy merre van, de asszem' , nem volt messze a Buszállomástól.... Na legfeljebb a "Paraszt-GPS" megmondja :) :)
A kérdező hozzászólása: Paraszt-GPS segített :) Még megvolt a bolt, és kaptam is cuccot


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!