Találatok a következő kifejezésre: Hol tudok LG (45 db)

LG G2-re hol tudok LG tokot venni?

Sziasztok, egy hete van LG G2-m és szeretnék rá egy LG tokot venni (amin az a kis ablak van), a neten szeretném mevenni. Légyszi a ki jártasabb ebben segítsen.

Legjobb válasz: e-bay? Vatera? Esetleg magyar gsm-boltok, szolgáltatók, ahol +1500forintért vehetsz ugyanazt, amit e-bayen 300-1000ft-ért meg tudod venni.

e-bay? Vatera? Esetleg magyar gsm-boltok, szolgáltatók, ahol +1500forintért vehetsz ugyanazt, amit e-bayen 300-1000ft-ért meg tudod venni.
A kérdező hozzászólása: köszi, most én is találtam csak amikor kiírtam elõte nem találtam valamiért

Hol tudom lg kp502-re letölteni az adobe flash player-t?

Próbáltam letölteni a telefonon de ott nem tudtam

Legjobb válasz: nem lehet flash player-t rakni rá

nem lehet flash player-t rakni rá
A kérdező hozzászólása: köszi a választ


Hol tudok LG GS290-re témákat letölteni? Egyéltalán lehet erre a telóra témát tölteni? KÖszi

Legjobb válasz: Erre a telefonra nincs téma csak kép. De képek vannak itt: www.zedge.net Ott van fent hogy "No Phone" arra rákattintasz kiválasztod a telefont,aztán rámész a "Download"-ra ezután a wallpapers-ra.Ha van konkrét elképzelésed a képedrõl akkor lehet keresni.Szivesen

Erre a telefonra nincs téma csak kép. De képek vannak itt: http://www.zedge.net Ott van fent hogy "No Phone" arra rákattintasz kiválasztod a telefont, aztán rámész a "Download"-ra ezután a wallpapers-ra.Ha van konkrét elképzelésed a képedrõl akkor lehet keresni.Szivesen

Hol tudok letölteni LG mobiltelefonra játékokat, témákat és képeket a számítógépről (interneten)?

Legjobb válasz: Erre nagyon egyszerû a válasz...A kérdés hogy milyen fajta LG a mobilod?! Az internetes keresõbe a WEB opcíora kattintasz(google,...)beírod hogy:LG *** témák, képek, játékok... vagy amit akarsz és aztán õ kimutat talált adatokat és akkor te kiválasztod hogy melyik kell... Csak ennyi! Remélem hogy tudtam segíteni:)

Erre nagyon egyszerû a válasz...A kérdés hogy milyen fajta LG a mobilod?! Az internetes keresõbe a WEB opcíora kattintasz(google, ...)beírod hogy:LG *** témák, képek, játékok... vagy amit akarsz és aztán õ kimutat talált adatokat és akkor te kiválasztod hogy melyik kell... Csak ennyi! Remélem hogy tudtam segíteni:)

Hol tudok venni LG km900 arenát?

lehet?leg nem pink et és 50-55-ér újat.

Legjobb válasz: egyik barátom árulja, nagyon jó állapotban van. http://hardverapro.hu/apro/lg_km900_arena_8_gb_elado_fuggetl..

egyik barátom árulja, nagyon jó állapotban van. http://hardverapro.hu/apro/lg_km900_arena_8_gb_elado_fuggetl..
A kérdező hozzászólása: használtat nem veszek
vodafone t-mobile telenor speedshop xxlgsm stb..
A kérdező hozzászólása: köszi speedshop-ban télleg van de 80-ér émmeg láttam 50 ér is újat.mind 1 megnézem holnap saturnba hátha ott van akciós kártyafüggetlen
a google-lel. free Lg Cookye games for kp502

Szerinted hol tudok húsvétra venni magamnak egy LG KC550-et? Neten akarom megrendelni. Én a "VipPhone"-t néztem, eddig ott láttam legolcsóbban. Pécs mellett lakok. Szerinted hol rendeljem?

Legjobb válasz: Elfelejtettem: Az lenne a lényeg hogy olcsó legyen(kb.35000 alatt)és méginkább, ne legyen hiányos a doboz, minden benne legyen és új legyen ne pedig egy régit rakjanak egy új dobozba "új" néven.

A kérdező hozzászólása: Elfelejtettem: Az lenne a lényeg hogy olcsó legyen(kb.35000 alatt)és méginkább, ne legyen hiányos a doboz, minden benne legyen és új legyen ne pedig egy régit rakjanak egy új dobozba "új" néven.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!