Találatok a következő kifejezésre: Hol tudok Ilcsi (5 db)

Hol tudok Ilcsi termékeket venni?

Sokan mondták, hogy jó a pattanásokra de én még nem igazán találkoztam ilyen nev? termékkel...

Legjobb válasz: Menj fel az Ilcsi weboldalára és nézd meg a referencia kozmetikákat. Azokban lehet vásárolni. Én is utazok miatta, mert a legközelebbi 1 órás autóútra van... de máshol sajnos nem kapsz. Esetleg teszvesz vatera ilyesmiken van fent néha, de ott nem te választod ki, hanem amit felraknak az van.

Menj fel az Ilcsi weboldalára és nézd meg a referencia kozmetikákat. Azokban lehet vásárolni. Én is utazok miatta, mert a legközelebbi 1 órás autóútra van... de máshol sajnos nem kapsz. Esetleg teszvesz vatera ilyesmiken van fent néha, de ott nem te választod ki, hanem amit felraknak az van.
Kozmetikusnál. Boltokban nem nagyon kapsz, mert csak kozmetikusoknak adnak el.
Én is a kozmetikusomnál veszem. Üzletbe nem lehet kapni.
Szerencsére már lehet rendelni a neten is, itt a cím: http://www.ilcsirendeles.netii.net/
Én is találta egy oldalt. Már többször vásároltam innen. Csak bontatlan termékeket árulnak. http://ilcsirendelese.0fees.net

Hol tudok beszerezni Ilcsi feketeszppant és mennyiért?

Nagyon fontos lenne és már nem tudok mit 2kitalálni" az érzékeny b?r?mre.

Legjobb válasz: Csak Ilcsivel dolgozó kozmetikusoktól. És még lehet hogy az sem elég ha csak úgy betévedsz egy ilcsi kozmetikába, engem egyszer elküldtek egy ilyenbõl, mert csak klienseknek adnak el. Szóval lehet hogy be kell ülnöd egy kezelésre.

Csak Ilcsivel dolgozó kozmetikusoktól. És még lehet hogy az sem elég ha csak úgy betévedsz egy ilcsi kozmetikába, engem egyszer elküldtek egy ilyenbõl, mert csak klienseknek adnak el. Szóval lehet hogy be kell ülnöd egy kezelésre.
A kérdező hozzászólása: ha be kell üljek, az nem baj, csak hozzák már rendbe az arcomat végre!
az Ilcsi fekete szappan csodákra képes. Én nagyon ajánlom a mikrodermabráziót. az tuti rendbeteszi az arcodat. nekem régen nagyonronda bõröm volt, és most csodaszép sima. és komolyan. valamint a Gertrud Gruber Enka nevû kréme a csúcs. én nagyon ajánlom.
Én a kozmetikusomtól vettem, 1500 Ft volt. Szerintem bármelyik Ilcsivel dolgozó kozmetikustól lehet vásárolni. Tényleg nagyon jó.
én 2napja használok fekete szappant, és már most látom a változást:) nagyon jó:) (miteszeres, pattanásos arcra) amugy igen, 1500 ft:)

Az Ilcsi-féle fekete szappant csak kozmetikusnál lehet kapni? Vagy hol tudom megvásárolni?

Legjobb válasz: Igen! Egyszer hallottam nyilatkozni, hogy /bolti/ kereskedelmi forgalomban nem lehet kapni Ilcsi-készítményeket. Kizárólag a vele szerzõdésben álló kozmetikusok használhatják.

Igen! Egyszer hallottam nyilatkozni, hogy /bolti/ kereskedelmi forgalomban nem lehet kapni Ilcsi-készítményeket. Kizárólag a vele szerzõdésben álló kozmetikusok használhatják.
kozmetikusnál biztos, bár én már láttam néhány terméket vaterán/teszveszen is...persze, arról nem tudod, hogy meddig jó, ugye natúrkozmetikumok, nem olyan tartósak, úgyhogy szerintem jobban jársz ha kozmetikusnál érdeklõdsz inkább. :)
Csak kozmetikustól tudod beszerezni vagy az Ilcsi nagykereskedésében, de az nem tom hol van. Én a kozmetikusomtól veszem. Mindkét szappant használom a feketét és a zöldet is. Nagyon szupi termékek. Jah és nem is tudtam, de képzeld el azt mondta a kozmetikusom, hogy nincs benne tartósítószer, nem úgy mint a bolti készítményekben. Részben ezért is natúr kozmetikumok.
lehet ilcsi termekeket kapni a bp, keleti karoly u. 15/c-ben is. nem tudom, hogy konkretan fekete szappan van-e, de ilcsi dolgok vannak.


Hol tudom beszerzni az ilcsi termekeket. Van vmi bio bolt vagy ilyesmi?

a kozmetikusom nem hozassa mag nekem mert igy biztos benne hogy havonta elmegyek hozza tisztitasra.

Legjobb válasz: Írtam már valahova, remélem nem számít ismétlésnek. Én tudok egy oldalt ahol lehet rendelni, szerintem még olcsóbb is mintha a kozmetikusnál veszed meg. A teljes katalógusuk is böngészhetõ. http://tetotoltalpig.5mp.eu

Írtam már valahova, remélem nem számít ismétlésnek. Én tudok egy oldalt ahol lehet rendelni, szerintem még olcsóbb is mintha a kozmetikusnál veszed meg. A teljes katalógusuk is böngészhetõ. http://tetotoltalpig.5mp.eu
Ezt mondta neked a kozmetikus? Hogy nem hozat neked, mert akkor nem fogsz havonta menni hozzá? :O Az én egyik ismerõsöm is kozmetikustól szerzi, jobbat nem tudok.
Elõzõ vagyok: Esetleg menj el másik kozmetikushoz.
de ge ci ez a kozmetikus :D válassz másikat. http://www.ilcsi.com.
húú sok az elgépelés bocsika :)

Ilcsi kozmetikumokat hol tudok rendeli?

Fodrászkellékesnél már próbáltam, de csak kozmetikusoknak adnak.

Legjobb válasz: Én gyakran járok kozmetikushoz, az egyiket ismerem is, nekem õ szokott rendelni ha valamit szeretnék.

Én gyakran járok kozmetikushoz, az egyiket ismerem is, nekem õ szokott rendelni ha valamit szeretnék.
Viszonteladó valóban csak szakembernek adhat, de csakis akkor, ha van Ilcsis vevõkártyája. Keress egy kozmetikust, aki dolgozik Ilcsivel, tõle vehetsz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!