Találatok a következő kifejezésre: Hol tudok Debrecenben agresszív görkorihoz (1 db)

Hol tudok venni Debrecenben agresszív görkorihoz használt kerekeket?

Hol vannak használt sportboltok, vagy bizományik?

Legjobb válasz: a nagyerdõn az aquaticum mellett van egy sportszerbolt,majd nézz be :)

a nagyerdõn az aquaticum mellett van egy sportszerbolt, majd nézz be :)
vaterán


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Fiúk, nektek bejönnek a BMX-ezős lányok?

13/L nemrég kezdtem de már néhány trükköt tudok

6

Airsoft H&K MP5 A5 (rugós) vagy H&K G36c (elektromos)?

Nagyon sokat olvastam mind kétt airsoft fegyverről és mindkettő tetszik. G36c 15950 Ft az MP5 A5 pedig 19500 Ft csak segítség kéne hogy melyik a jobb fegyó. :)

7

A Dartmoor Sector V.2 BMX hátsó agy 36H jó a mongoose thrive-ba?

http://www.offlineshop.hu/termekek/bmx-mountain-bike/bmx/bmx..


0

Levegyem a boxzsákot ha már nem használom? Mert hallottam olyat, hogy ha soha nem veszem le a kampóról akkor meggyengül a varrás és szétszakad mert húzodik, ez igaz?

2

Box-rol par kerdesre ha tudnatok e valaszolni?

2 hete boxolok,heti 2 edzes(hetfon es penteken).Vagy 3-szor voltam mar bent ringbe egy fiuval amelyik 2 eve boxol.siman szetut,ez normalis dolog is.szerintetek jo igy ha egybol a kozepebe vagunk?nem ut nagyon a srac csak olyan kozepes utesek ezek.mit mondtok jo ez igy?igy hamarabb tanulok?a fiu szerint igen.de lehet vannak itt okosabb emberek is!!

5

Van egy íjam és olvastam, hogy havonta egyszer át kell törölni a húrt méhviasz gyantával. Hol lehet ilyet kapni és mennyibe kerül?

2

A shotokan karatéban hány éves kortól vizsgázhat az ember fekete övre?

8

Milyen nehéz egy átlag gördeszka?

Egy komplett profi gördeszkának mekkora a tömege?

0

Mikortól számítok igazán deszkásnak?

Kis magyarázat: Ugye vannak a pózerek, akik általában menőzésből hordanak magukkal deszkát (rosszabb esetben rá se állnak, kézben viszik) és legtöbb esetben az alap trükköket se tudják megcsinálni. Vannak a kezdők, akik mennek a deszkával, ollie-t, pop shove it-ot...szóval a könnyebb/alap trükköket meg tudják csinálni. És vannak a gyakorlottabb trükköket tudók, akik már mondhatják magukra hogy deszkások. Igazándiból örülnék minél több verziónak, véleménynek. Ez inkább afféle felmérés, mintsem valami konkrét problémára megoldás keresés. Ténylegesen érdekel, hogy erről kik hogy vélekednek. Egy deszkás haverom szerint a kickflip már eléggé olyan trükk, ami -ha nem elég türelmes és elszánt az illető - tanulása közben gyakran feladják az egész deszkázást, rosta a maga módján. Ezért ő úgy gondolja, hogy a kickflip kitanulása után már nyugodtan nevezheti az ember magát deszkásnak.

3

Milyen extrém sportokat lehet idősebb korban is elkezdeni? 20/L

Kedvem támadt valami ilyesmit is kipróbálni, egyszerűen valamiért vonz ez az egész, ráadásul imádom ha valami újdonságot vihetek az életembe. Meg valamit szeretnék sportolni most a nyáron, mert előző félévben sok időmet lefoglalta a tanulás és teljesen masszává alakultam és ez nagyon zavar.
Tudtok ajánlani ilyeneket, meg azt is odaírnátok, hogy milyen feltételeknek kell megfelelni, hogy el lehessen kezdeni?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!