Találatok a következő kifejezésre: Hol tudok Budapesten (730 db)

Hol tudok Budapesten Chanel Táskát venni?

Csak eredeti érdekel, szóval ha valaki tudja a bolt nevét ahol lehet kapni és címét írja le köszi.

Legjobb válasz: Eredetit csak Chanel üzletben lehet venni, szóval olyan nem nagyon van, hogy pl xy nevû üzletben árulnak Chanel meg Prada meg pl Hermes táskákat is. Én tavaly vagy azelõtt olvastam, hogy az Andrássy úton tervezik Chanel üzlet nyitását,de nem tudom, hogy megnyitották-e (nem vagyok budapesti :D) remélem tudtam segíteni

Eredetit csak Chanel üzletben lehet venni, szóval olyan nem nagyon van, hogy pl xy nevû üzletben árulnak Chanel meg Prada meg pl Hermes táskákat is. Én tavaly vagy azelõtt olvastam, hogy az Andrássy úton tervezik Chanel üzlet nyitását, de nem tudom, hogy megnyitották-e (nem vagyok budapesti :D) remélem tudtam segíteni
az andrássy-n can chanel
vajon mi lehet egy chanel üzlet neve? a helyes megfejtõ két égbõl pottyant pofont nyer!:)

Hol tudok Budapesten kiwidot, meteort venni?

Legjobb válasz: Mintha Budapestre potyognának meteorok....

Mintha Budapestre potyognának meteorok....

Hol tudok Budapesten törpenyulat venni? Mennyiért?

Legjobb válasz: http://www.expressz.hu/allat-noveny/haziallat/kisemlos-ragcs.. itt van egy pár budapesti, az ár megoszlik :D keresgélj :)

http://www.expressz.hu/allat-noveny/haziallat/kisemlos-ragcs.. itt van egy pár budapesti, az ár megoszlik :D keresgélj :)
A kérdező hozzászólása: Köszi!:)


Hol tudok Budapesten Vogue magazint vásárolni, és mennyibe kerül?

Legjobb válasz: ugyan gyõri vagyok, de egy Inmedio-s újságárusnál láttam nálunk, biztos Budapesten is van. arra készülj fel, hogy újsághoz képest drága, a nemzetközi 2000-valamennyi forint.

ugyan gyõri vagyok, de egy Inmedio-s újságárusnál láttam nálunk, biztos Budapesten is van. arra készülj fel, hogy újsághoz képest drága, a nemzetközi 2000-valamennyi forint.

Hol tudok Budapesten (vagy legjobb lenne Óbudán) ZETPOL cipőt BOLTBAN venni?

webáruházat 1000et találtam, de fel is kéne próbálnunk :)

Legjobb válasz: Szia!Itt találsz Budapesti üzleteket,ahol árulnak zetpolt:) http://www.kacper.hu/ViszonteladokFrameset-1.html

Szia!Itt találsz Budapesti üzleteket, ahol árulnak zetpolt:) http://www.kacper.hu/ViszonteladokFrameset-1.html

Hol tudok Budapesten olcsón ezüst /fehér arany gyűrűt venni?

Nem eljegyzési, hanem egyszerű évfordulóra adnám. Köszönöm a segítséget.

Legjobb válasz: aranyat hol akarsz olcsón venni? szánalom

aranyat hol akarsz olcsón venni? szánalom

Hol tudok Budapesten megnézni 17, 3"-os laptopot, hol vannak kiállítva?

Média Marktban és hasonló helyeken 15,6-os a legnagyobb. Ha egyetlen egyet is tudtok, az már jó.

Legjobb válasz: Ez nem Van Gogh oO

Ez nem Van Gogh oO
A kérdező hozzászólása: gyökér
Laptopszalon budapesti üzlete :) remélem segítettem :) http://www.laptopszalon.hu/
A kérdező hozzászólása: köszönöm.

Hol tudok Budapesten belül olyan autót bérelni amire nem kérnek kauciót?

Legjobb válasz: Hát Pesten nem nagyon vannak, max ha magánszemélytõl bérelsz. Viszont Kecskeméten tudok, ahol 100%, hogy nem kérnek kaciót, és lehet hogy ki tudod alkudni, hogy Pestig elvigyék az autót. http://luxusautoberles.hu/

Hát Pesten nem nagyon vannak, max ha magánszemélytõl bérelsz. Viszont Kecskeméten tudok, ahol 100%, hogy nem kérnek kaciót, és lehet hogy ki tudod alkudni, hogy Pestig elvigyék az autót. http://luxusautoberles.hu/
Bárhol, még sofõrt is adnak mellé, taxinak nevezik... :P
ha olyan autó kell ami A-B elvisz akkor itt van pl ez http://www.fapados.sokoldal.hu/ A kaució mentes bérlés feltételei: Életkor:21 Személyi igazolvány Adókártya Jogosítvány másolata Lakcímkártya másolata http://autoberleskaucionelkul.hu/arak.html

Hol tudok Budapesten esküvõi dekorációs boltot találni, ahol lehet nézelõdni, bérelni futót, szõnyeget, kellékeket?

esküvõ, dekoráció, kellékek, bérlés, szõnyeg, futó

Legjobb válasz: Hát megnéztem neten,nem találtam semmit,a kérdéssel van baj mert ennyi dolog egy helyen nem igen van/nincs. Amit ajánlani tudok az az hogy inkább webáruházakban keresgélj. remélem tudtam segíteni:)

Hát megnéztem neten, nem találtam semmit, a kérdéssel van baj mert ennyi dolog egy helyen nem igen van/nincs. Amit ajánlani tudok az az hogy inkább webáruházakban keresgélj. remélem tudtam segíteni:)
Orsi dekor újpesten van nézz utána. Tavaly volt az esküvõnk, székszoknyát futót vázákat mennyezeti "anyagot" gyûrûpárnát emlékkönyvet tõlük béreltünk. De szintén újpesten van a magicworld ahonnan a lufijaink voltak! Rendben volt minden korrekt ár!

Hol tudok Budapesten néhány éjszakát aludni júniusban?

Nyíregyházán élek, de Budapesten a Bartók konziban tanulok. Most érettségizek és felvételizek majd, még zongora óráim vannak, és a baj, hogy szombaton elõkészítõ van a Zeneakadémián és nem szeretnék egy héten hatszor vonatozni három órát. A koliból meg kidobtak pár napja a múlt hét pénteken elkövetett öngyilkossági kísérletem miatt. Kérlek segítsetek.

Legjobb válasz: Hát ha megígéred, hogy nem leszel öngyilkos, akkor a Nyugatinál tudok kiadó mini garzont.

Hát ha megígéred, hogy nem leszel öngyilkos, akkor a Nyugatinál tudok kiadó mini garzont.
Hostel? Tudok egy olcsót


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!