Találatok a következő kifejezésre: Hol tudok 16-18 éves (3 db)

Hol tudok megismerkedni 16-18 éves travikkal?

Nem szexuálisan, de érdekelnek a travik. Több kérdés is foglalkoztat engem. Miért szeretnek n?i ruhát felvenni a fiúk? Miért heterók vagy miért inkább homók? stb. L:o:L 16 éves csajszi

Legjobb válasz: próbáld társkeresõ oldalakon.

próbáld társkeresõ oldalakon.
Az elözönek: az emosok nem nõi ruhában járnak...
Csak kiváncsi vagyok... a 17 kerben, nem egy fekete hosszú hajú srác volt? Mert mást nem láttam arrafelé rajta kívül aki nõi ruhákban járna, de õ nem travi, csak egy bizonyos stilushoz tartozik :) Egyébként a legtöbb ilyen biszex, vagy hetero.
capella
Neten meleg oldalakon esetleg, mivel 18 alatt még nem igazán engedik be szórakozóhelyekre õket. Én is szoktam nõi ruhát felvenni, viszont nem vagyok travi, csak hülyeségbõl, a kép kedvéért meg hasonlók:D
Miért L:o:L ? (Mármint értem, de ha LOL, akkor miért akarsz velük találkozni? Alázni akarod õket?)
Hát szerintem 16-18 éveseket nem fosz találni, mert az egy hosszú folyamat, míg be is tudják maguknak vallani, hogy kicsit mások. Ebben a korban, ha kiderül róluk, csak a csúpolódás tárgyává válnak. Idõsebbekkel már inkább találkozhatsz. Biztos van a neten számukra ilyen beszélgetõs, ismerkedõs oldal. Nézz szét, hátha találsz valamit. Bár nem hiszem, hogy kíváncsi "kislányokkal" szívesen beszélgetnek a magándolgaikról.
16-18 évesenmég símán csak emosok, késõbb lesznek jófélék :D
A kérdező hozzászólása: Dehogy akarom megalázni õket...csak amióta nálunk a XVIi.kerben a buszmegálóban láttam egy 16 év körüli srácot nõnek öltözve és érdekel, hogy miért teszi.
Sikerült találnod? Engem is érdekelnek....Írj privit vagy vbárki aki tud segíteni
Én csak idõsebbeket ismerek azokat is csak pasikat.
http://www.worldhandball.com adatbázis vagy a handball.hu - személyek
Akkor még légy türelmes. Elõször csak zenész ismerõsöket keress.
A kérdező hozzászólása: am elirtam nem dogs hanem dobos


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!