Találatok a következő kifejezésre: Hol tudok év (271 db)

Gyõrben hol tudok evõpálcát venni?

Legjobb válasz: Tescoban van.250-300Ft körül van egy csomag,talán 10 pár van benne.

Tescoban van.250-300Ft körül van egy csomag, talán 10 pár van benne.
lidl-ben pár hete volt ázsiai hét, de még a héten is láttam evõpálcát
Spar, Interspar, Tesco, Lidl, Kínai kajáldáknál.

En 4 eve angliaban elek, es most az apeh keri tolem az igazolast, hogy itt fizetek adot. Egy bizonyos E104-es nyomtatvanyt kernek. Hol tudom letolteni, vagy kerni? Ha itt angliaban, akkor hol, vagy magyarorszagon honnan?

Legjobb válasz: Ha 4 éve kint élsz akkor otthon az apeh nem kérhet semmit tõled. Jobban mondva az elsõ évedet amikor kijöttél csak azt kellett volna igazolnod. 2007-ben ha év közben jöttél ki,akkor a 2007-es évet kellett volna leadnod az apehnak.Az otthoni meg a kinti állással kapcsolatban.A következõ éveket már nem kell. Tudom mert én is 2007-ben jöttem ki,és én felhívtam az apeh irodát.Be is adtam az elsõ évet.Azóta is kint élek,és soha nem kértek semmit.Itt kint adózom és kész. Ezek szerint te ezt nem tetted meg. Kérdés.A TB-det otthon kérvényezted,hogy ideiglenesen szüneteltessék?? Mert ezt is meg kellett volna kérvényezned.Ha nem tetted meg,akkor ebbõl is lehet gondjaid.

Ha 4 éve kint élsz akkor otthon az apeh nem kérhet semmit tõled. Jobban mondva az elsõ évedet amikor kijöttél csak azt kellett volna igazolnod. 2007-ben ha év közben jöttél ki, akkor a 2007-es évet kellett volna leadnod az apehnak.Az otthoni meg a kinti állással kapcsolatban.A következõ éveket már nem kell. Tudom mert én is 2007-ben jöttem ki, és én felhívtam az apeh irodát.Be is adtam az elsõ évet.Azóta is kint élek, és soha nem kértek semmit.Itt kint adózom és kész. Ezek szerint te ezt nem tetted meg. Kérdés.A TB-det otthon kérvényezted, hogy ideiglenesen szüneteltessék?? Mert ezt is meg kellett volna kérvényezned.Ha nem tetted meg, akkor ebbõl is lehet gondjaid.
A kérdező hozzászólása: Mikor kijottem nem mondtam le a tbmet otthon.Ra 3 evre kuldtek bejelento nyomtatvanyt, kitoltottem, es kuldtek egy papirt, hogy minden rendben, igazolva van.Most megint kuldtek levelet h egy E 104-es nyomtatvanyt kell kitoltenem, amig nem addig jarnak ram!Valaki tudna valaszt a kerdesemre????Hol talalom ezt a nyomtatvanyt???Csak ennyit kertem.
elsõ vagyok Apeh honlapján le tudod tölteni
A kérdező hozzászólása: Koszi.:) Mar kerestem ott is meg az oep honlapjan, de nem talaltam.:((
Kint kell kérni az ottani TB-tõl. "Igazolására az E 104-nyomtatvány szolgál, melyet a tartózkodási hely szerinti tagállam illetékes biztosító szerve állít ki." http://www.apeh.hu/print/adoinfo/jarulek/eu_szolg_jarulek_va..

Futurama új részeihez (7. évad) készített már valaki magyar feliratot? Ha igen hol tudom letölteni?

Legjobb válasz: nincs 7. évad a 6. évad az új évad http://hungarian.imdb.com/title/tt0149460/episodes itt pedig vannak hozzájuk feliratok http://www.hosszupuskasub.com

nincs 7. évad a 6. évad az új évad http://hungarian.imdb.com/title/tt0149460/episodes itt pedig vannak hozzájuk feliratok http://www.hosszupuskasub.com
A kérdező hozzászólása: Köszi választ! De az angol wikipédia szerint idén június 24-én már leadták az elsõ két részt a 7. évadból. http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Futurama_episodes
A kérdező hozzászólása: Bakker figyelmetlen voltam, tényleg 6. évad:D Bocsi, és köszi mégegyszer segítséget.:)
4 nap múlva leadják a 7. évad elsõ részét.


Hol tudom megnézni, hogy az idei év tavaszi emelt érettségik hol lesznek?

Legjobb válasz: Sehol. Miért érdekel? Úgyis beosztanak valahova, azt majd az értesítõ levélben meg tudod nézni.

Sehol. Miért érdekel? Úgyis beosztanak valahova, azt majd az értesítõ levélben meg tudod nézni.
Neked valamelyik közeli iskolában (mert ugye a saját sulidban nem lehet) Megküldik idõben levélben, hova kell menned

Fejős Éva könyveit hol tudom online elolvasni? Tudtok adni linket? Ahol ingyen olvashatom, csak regisztrálnom kell!

Melyik könyvét tudnátok ajánlani els? olvasásra?

Legjobb válasz: Erõsen kétlem, hogy ilyen oldal egyáltalán létezik. Sõt, biztos nincs. Viszont torrent oldalakon le tudod tölteni akár .pdf formátumban, és olvashatod a gépen. Én megmondom õszintén, nekem nem tetszettek Fejõs Éva könyvei. Hármat olvastam, és mindegyik ugyanazon a szereplõgárdán és felépítésen alapul, a sztori is nagyon kiszámítható. A Csajok címû könyv volt a legjobb a 3 közül.

Erõsen kétlem, hogy ilyen oldal egyáltalán létezik. Sõt, biztos nincs. Viszont torrent oldalakon le tudod tölteni akár .pdf formátumban, és olvashatod a gépen. Én megmondom õszintén, nekem nem tetszettek Fejõs Éva könyvei. Hármat olvastam, és mindegyik ugyanazon a szereplõgárdán és felépítésen alapul, a sztori is nagyon kiszámítható. A Csajok címû könyv volt a legjobb a 3 közül.

Született feleségek 1-8. évadig olcsón hol tudom neten megvenni?

ha nincs így hogy 1-8-ig akkor csak külön külön és nem túl drágán?!

Legjobb válasz: Egybe nem tudom van-e, amazon.com-on a legolcsóbb, ott digitálisan is meg lehet venni 2 dollár/epizódért, vagy egybe a Deluxe Edition (mind a 8 évad) 100 dollár (~25k). Digitálisan biztos nincs szinkron, dvd-n szerintem van.

Egybe nem tudom van-e, amazon.com-on a legolcsóbb, ott digitálisan is meg lehet venni 2 dollár/epizódért, vagy egybe a Deluxe Edition (mind a 8 évad) 100 dollár (~25k). Digitálisan biztos nincs szinkron, dvd-n szerintem van.

Neten hol tudom megrendelni a "Szokes"-t es az "Eltuntek" cimu sorozatokat, az osszes evadot?

Legjobb válasz: http://www.divido.hu/index.phtml?op=result&quick=1&what=lost.. Vagy google, ezt is ott találtam. Amúgy lost-nak 02.01-én lesz a 6. évad elsõ része, így abból az egész sorozatot még nem tudod megrendelni.

http://www.divido.hu/index.phtml?op=result&quick=1&what=lost.. Vagy google, ezt is ott találtam. Amúgy lost-nak 02.01-én lesz a 6. évad elsõ része, így abból az egész sorozatot még nem tudod megrendelni.

Hol tudom megnézni és letölteni az idei év, nyelvvizsga válaszait?

Legjobb válasz: Milyen idei év nyelvvizsga válaszait? Magyarországon legalább 10 különbözõ nyelvvizsga van , azoknak évente kb 9 nyelvvizsgája. Arról nem is beszélve ,hogy a megoldókulcsokat nem tudod megnézni sehol, mivel nem publikusak, maximum annyit tudsz tenni,hogy ha nyelvvizsgáztál náluk akkor megnézheted, a kijavított írásbelidet. De ott is csak a hibák lesznek bekarikázva, a helyes megoldás nem lesz ott. Ez nem így mûködik.

Milyen idei év nyelvvizsga válaszait? Magyarországon legalább 10 különbözõ nyelvvizsga van , azoknak évente kb 9 nyelvvizsgája. Arról nem is beszélve , hogy a megoldókulcsokat nem tudod megnézni sehol, mivel nem publikusak, maximum annyit tudsz tenni, hogy ha nyelvvizsgáztál náluk akkor megnézheted, a kijavított írásbelidet. De ott is csak a hibák lesznek bekarikázva, a helyes megoldás nem lesz ott. Ez nem így mûködik.

Hol tudom a Szuletett Felesegek 2. evadot letolteni?

Legjobb válasz: Itt le tudod tölteni mind az 5 évadot! :)

Itt le tudod tölteni mind az 5 évadot! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!