Találatok a következő kifejezésre: Hol tudnék társastáncot vagy sütés-főzést (1 db)

Hol tudnék oktatni társastáncot vagy sütés-főzést? Ha a helyet elrendezném, akkor hogyan tudnék "tanítványokat" szerezni?

Cha-cha-cha, Mambó, Tangó, Bugi-bugi, Kering?:) Valami ilyesmire gondoltam:)

Legjobb válasz: Hírdeted hogy táncolni tanítas jöhetnek a tanulók. Hírdesd az újságban vagy a neten.

Hírdeted hogy táncolni tanítas jöhetnek a tanulók. Hírdesd az újságban vagy a neten.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha néha szűrős vizipipával dohányt szívok lehet bajom?

nem naponta gondoltam, hane csak néha

4

Ha átjön a barátnőd milyen programot ajánlotok?

2

Angol/amerikai kereszt és vezetéknév?

Egy történethez keresek vezeték és férfi/női keresztneveket. Van már néhány ötletem, de érdekelne a ti véleményetek, ötletetek.
Köszi a válaszokat előre is! : )

5

Legjobb budapesti gokartpálya? Saját tapasztalatok alapján.

Eddig G1-be jártam, nem volt rossz, viszonylag olcsó, és nincs messze, de egyre zavaróbb, hogy a gokartok között akár 1 mp különbség is van (ami azért 35-36mp-s köridőknél eléggé drasztikus), és sokszor variálnak a gumikkal (2 hónapja még a legjobbak 33 körül mentek, most meg 35 alá senki nem megy be, ismerősöm is konstans 1 mp-vel lassult a 2 hónappal ezelőtti önmagához). S hát pénzemért nem orosz-rulett jellegűen akarok szórakozni, hogy vagy jót kapok, vagy nem.

Tehát, bárki bármi gokart pályát Bp-n, amivel elégedett, és csak ajánlani tudja?

Köszönöm

0

Hogyan tudom kitörölni a blogomat blogspot.com-on?

Csináltam egy blogot, de nem jövök rá, hogy kell használni... Több oldalasat szeretnék, mint pl.: zenék, filmek, képek... De nem jövök rá... Ha valakinek van ötlete, lécci írjátok. És hogy lehet kitörölni??

1

Melyiket vegyem meg?

igen tudom hogy nem egy kategória


0

Hangosbemondót hol lehet vásárolni?

Adnátok egy lineket, v Pécsett hol lehet vásárolni?

0

Miért van ez a bulikban?

Egy idő után annyira elálmosodok akár mi van a buliban hogy egy fotelben eltudnék aludni.Persze hozzáteszem hogy annyira nem szoktak jók lenni a bulik szóval ha éppen 3 jó csaj mászna rám biztos nem lennék álmos de általában mindenki csajozik én meg csak iszok iszok aztán ilyen éjfél után1-2 körül már állva eltudnék aludni.18/f

1

Szerintetek a Play halloween partija hány éves kortól lesz? Esetleg hogy 16os e?

Nem találom sehol hogy hány éves kortól lehet bemenni. Valaki esetleg informált a kérdésben?

0

Szerintetek mit csináljak?

Szóval az van, hogy lesz holnap egy halloween-i buli, és én is fslirattam magam, hogy elmegyek. Eleinte még sok kedvem volt hozzá, de aztán elment a kedvem, amikor a nővérem megkérdezte hogy minek megyek, ha egyszer úgy sem lesznek ott olyanok, akikkel ellennék, max 1 közelebbi barátnőmlesz ott, de az is csak táncolni fog egész végig.. Ez egy kicsit elvette a kedvemet, pedig az elején nagyon vártam. Egyébként nincs arról szó, hogy én nem táncolnék, sőt. Csak ahogy elkezdte sorolni nővérem hogy kik lesznek még ott, azokkal tényleg nem vagyok vmi jóban (rosszban sem, de nem szoktam egyikkel sem 'el lenni'. Ahogy mondtam, kb. csak 1 ember lesz ott valószínűleg, akivel úgy szívesen lennék, de ami a baj, hogy lehet, hogy ő meg nem fog most éppen foglalkozni velem.. Az a baj, hogy mostanában összejött sok minden rossz, nagyon szomorú voltam, és azért is akartam elmenni ebbe a buliba, hogy hátha most végre vissza nyerhetem a régi, vidám énem.. De nem tudom mostmár, hogy elmenjek-e, vagy inkább maradjak itthon 'begubózva'.. Szerintetek?
16/L

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!