Találatok a következő kifejezésre: Hol tudnék sms-t küldeni (3 db)

Hol tudnék sms-t küldeni interneten ingyen? {fontos}

Lehet?leg ne kelljen regisztrálni:S

Legjobb válasz: Régen kiábrándultam az efféle lehetõségekbõl. Rém ciki, égõ amikor kéretlen reklámok csatolása teszi bosszantóvá az egészet. Diszkréten NEM mûködik, mindenki látja a reklámot, sõt még plusz sms-ekkel is zaklathatja a rendszer. Skype, Msn világában ez már nevetséges.

Régen kiábrándultam az efféle lehetõségekbõl. Rém ciki, égõ amikor kéretlen reklámok csatolása teszi bosszantóvá az egészet. Diszkréten NEM mûködik, mindenki látja a reklámot, sõt még plusz sms-ekkel is zaklathatja a rendszer. Skype, Msn világában ez már nevetséges.
Szia! Itt össze vannak szedve az oldalak és le is van írva a használatuk! :) http://ingyensms.eu/index.php?option=com_content&task=view&i.. Remélem tudtam segíteni! :)

Hol tudnék ingyen sms-t küldeni?

Legjobb válasz: netrol le lehet huzni az icq-t ha lehuzod javaslom a magyart es a legujjabbat,akkor be aktivatatod azt is ingyen es irhatsz ingyen sms-eket viszont csak t-mobilra....az ugy van,hogy irkalj valakivel akinek szolj,hogy o irjon neked az icq-re mikor te fent leszel es te pedig onnand irsz vissza neki a telefonjara.....de elore te irj neki onnand,hogy tudjon neked irni icq-re......ha pedig o fog irni akkor neked mindig 2 ingyen sms-essel novekszik az sms-ek szama...nekem mar 500 sms-t lehet kuldenem icq-rol tok jo :)

netrol le lehet huzni az icq-t ha lehuzod javaslom a magyart es a legujjabbat, akkor be aktivatatod azt is ingyen es irhatsz ingyen sms-eket viszont csak t-mobilra....az ugy van, hogy irkalj valakivel akinek szolj, hogy o irjon neked az icq-re mikor te fent leszel es te pedig onnand irsz vissza neki a telefonjara.....de elore te irj neki onnand, hogy tudjon neked irni icq-re......ha pedig o fog irni akkor neked mindig 2 ingyen sms-essel novekszik az sms-ek szama...nekem mar 500 sms-t lehet kuldenem icq-rol tok jo :)
http://www. wadja.com
smsgott.de ez egy német oldal, bármennyi sms-t tudsz küldeni és ingyenes, csak az a gáz h 1 óra múlva kapja + akinek kûldted.
Ajánlom a guglit!:)
A kérdező hozzászólása: Köszi!már én is rátaláltam!:)
Most sehol nem lehet küldeni. :(

Volt régebben olyan reklám, amiben sms-t kellett küldeni, hogy telefonszám alapján megtudjuk valakiről, hogy hol van jelenleg? Segítsen aki tud, hogy mi volt a szó és a tel. Szám vagy hol tudom megnézni az interneten a reklámokat. Köszönöm.

Egy id?ben nagyon sok hasonló reklám volt bizonyos tévécsatornákon.

Legjobb válasz: Van egy Google Lattitude nevû alkalmazás Android-ra. Az ingyé van, csak internet kell hozzá és GPS-es telefon.

Van egy Google Lattitude nevû alkalmazás Android-ra. Az ingyé van, csak internet kell hozzá és GPS-es telefon.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!