Találatok a következő kifejezésre: Hol tudnék olcsón gravíroztatni (3 db)

Hol tudnék olyan poharat venni, amire rá van gravírozva? Vagy olcsón gravíroztatni?

Szeretnék két boros poharat gravíroztatni, anyu és apu névvel. Lehet ilyet valahol venni?

Legjobb válasz: Veszel borospoharat, elmész egy Gravírexpresszbe, és megcsináltatod :) Ez a legegyszerûbb, (mondjuk nem éppen olcsó) de az lesz a poháron, amit csak szeretnél :)

Veszel borospoharat, elmész egy Gravírexpresszbe, és megcsináltatod :) Ez a legegyszerûbb, (mondjuk nem éppen olcsó) de az lesz a poháron, amit csak szeretnél :)
A kérdező hozzászólása: Igen, épp azért kérdezem, mert nem olcsó. :(
Olyan üvegeshez kell vinned, ahol csinálnak homokfúvást.Ugyanis így készülnek ezek. A kívánt részt, ami sima marad le szokták matricával fedni és a többi, ami homokot kap, az lesz , matt. Így keresd a googleben, hogy üveg homokfúvás, üveg gravírozás.
Boccs az off-ért, de mennyi az a nem olcsó? A homokfúvásos más, mint a gravírozás; gravírozni felénk is szoktak, de azt egy kis szerszámmal csinálják, amin olyan van, mint kb. egy fúróhegy.
A kérdező hozzászólása: 2200 maga a gravírozás. Nem tartom olcsónak, mert csak három betût szeretnék a pohárra tenni. De lehet nem is sok, csak én találom annak?
Szerintem sok. Itt borospalackra gravírozott rajz 300 Ft/db. Igaz, ez Borsod és kisváros.
A kérdező hozzászólása: Szerintem is sok. :( De hát karácsonyig már nem sok idõm van...

Hol tudnék relatíve olcsón gravíroztatni Budapesten vagy Vácon?

A barátomnak szeretnék 0,5 l üvegcsészére (nem hengeres, hanem kiöblösöd?) gravíroztatni egy kis ábrát és egy szót. Kérlek segítsetek, hol tudnám beszerezni az említett üvegcsészét, illetve a rá való feliratot.

Legjobb válasz: esetleg itt: http://www.gravirexpressz.hu/index.php?main_page=indexHa éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!