Találatok a következő kifejezésre: Hol tudnék nézni egy (17 db)

Hol tudnék nézni/Honnan tudnék letölteni olyan filmet, ami azt mutatja be, hogy hogyan készült egy film?

A Star Wars 3-nak láttam ilyen filmjét. Bemutatták, hogy hogyan készülnek a díszletek, a fegyverek, koreográfiák stb.

Legjobb válasz: Werkfilm a mûfaj neve, a cgi készítésének bemutatásának pedig demo reel a neve. Erre a két kifejezésre rá tudsz már keresni, de nem feltétlenül elérhetõ minden film werkje a neten. például: http://vimeo.com/20541810 (itt a Stargate Studios elérhetõ tett pár demo reelt.)

Werkfilm a mûfaj neve, a cgi készítésének bemutatásának pedig demo reel a neve. Erre a két kifejezésre rá tudsz már keresni, de nem feltétlenül elérhetõ minden film werkje a neten. például: http://vimeo.com/20541810 (itt a Stargate Studios elérhetõ tett pár demo reelt.)
Nézd meg a Csapnivalót......:) Letöltést nem találok, ha fejre állok sem, pedig nekem is kellene, régen láttam már.Mondjuk merõben más mint egy Star Wars werkfilm.
Úgy kell rákeresni werkekre, hogy a cím elé beírod, hogy "making of", pl. Making of Star Wars. Sajnos nincs sok werk fent a neten, de youtube-on akad pár jóféle. A Csapnivaló nem werkfilm, hanem rendes játékfilm, ami egy filmforgatásról szól :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Egy vidéki kisvárosban szeretnék kismama ruházati boltot nyitni, hol tudnék utána nézni, hogy honnan tudnék olcsón kismama ruhákat beszerezni?

Hol találok ilyen nagykereket?Esetleg kínai is érdekelne...

Legjobb válasz: Internet. Szerintem nagyon jó ötleteket lehet meríteni belõle. Vagy: kicsit maffiás eljárás, de elmész egy-két kismama-baba boltba, nézelõdsz, és megnézed a gyártó vagy a forgalmazó címkéjét a rucin. Akkor már csak egy telefon, hogy hol-melyik nagykereskedésben lehet az õ holmijaikat megvenni.

Internet. Szerintem nagyon jó ötleteket lehet meríteni belõle. Vagy: kicsit maffiás eljárás, de elmész egy-két kismama-baba boltba, nézelõdsz, és megnézed a gyártó vagy a forgalmazó címkéjét a rucin. Akkor már csak egy telefon, hogy hol-melyik nagykereskedésben lehet az õ holmijaikat megvenni.
A kérdező hozzászólása: Na erre nem is gondoltam, köszi az ötletet!:-)

Hol tudnék utána nézni egy biztosító társaság megbízhatóságának?

az érdekel,hogy mekkora az esélye annak,hogy bedől.

Legjobb válasz: Ha ennek utána lehetne nézni, szerinted hányan zárhatnák be máris a boltot? :D Meg mégis mibõl állapítja azt meg valaki, hogy bedõl-e egy biztosító vagy egy bank? Kérdezd meg a tulajdonosokat, hogy van e likvidálási szándékuk :D Amúgy meg ne bízz egy biztosítóban se. Legalábbis ami a káreseményekre adott biztosítást illeti...

Ha ennek utána lehetne nézni, szerinted hányan zárhatnák be máris a boltot? :D Meg mégis mibõl állapítja azt meg valaki, hogy bedõl-e egy biztosító vagy egy bank? Kérdezd meg a tulajdonosokat, hogy van e likvidálási szándékuk :D Amúgy meg ne bízz egy biztosítóban se. Legalábbis ami a káreseményekre adott biztosítást illeti...
Nagyon szigorú követelményeknek kell megfelelniük úgyhogy szinte kizárt a "csõd" kivéve az egyesületek mint MÁV ÁBe vagy KÖBE azokat nem javaslom! Allianz Aegon Generali Groupama garancia ha ezek bedölnének akkor ez lenne a legkevesebb bajod mert" világvége lenne"
A kérdező hozzászólása: jövedelem biztositásra gondoltam.
Biztosító még sohasem dõlt be és nem is fog. Lsd, ha nem meg az egyiknek a másik szimplán felvásárolja. A másik pedig, hogy biztosító nem tud bedõlni, mivel nem helyez ki pénzt, hanem csak kezel és gyûjt, így amit te befizettél, az hitelként nem landolt más pénztárcájában, tehát náluk van. Ez okozza azt, hogy a Biztosó csõdje határos a lehetetlennel.
Krisztián, sajnos amit írtál nem igaz. A biztosító is tönkre tud menni, lásd AIG. Ha megvásárolja egy másik biztosító az az állományra vonatkozik és a kockázati térítésekre, a befektetéseket elbukják az ügyfelek.
Illetve a legfontosabbat kihagytam, az AIG bank, biztosító és egyéb más intézményeket tartalmaz. Ez már egy újabb rendszer, hogy egy társaság több mindennel foglalkozik egyszerre s mint tudjuk bank csõdbe mehet. Itt is ez történt, az AIG bank kapta végül a támogatást 70 Millió dollár értékben.
Akkor ezek szerint ne bízzak az AIG-be Most akartam biztosítást kötni velük


Esküvőmre szeretnék bérelni egy kamion traktor, amiben a menyasszonyt vinnék. Hol tudnék utánna nézni hogy hol lehet ilyet bérelni? Google-ban hiába keresek.

Legjobb válasz: http://v8cars.hu/berbeadas.php Probáld meg öket, biztos van valami ötletük. De ha megengedsz egy zárojeles megjegyzést ultragagyi ötlet ... én biztos nem égetném magam vele.

http://v8cars.hu/berbeadas.php Probáld meg öket, biztos van valami ötletük. De ha megengedsz egy zárojeles megjegyzést ultragagyi ötlet ... én biztos nem égetném magam vele.
a harmadik egy sima nyergesvontató, akkor most egy kamionról beszélünk? azt hittem monster-truckról van szó .. még mindig fenttartoma véleményem hogy ultragagyi elsõ
a kamion az a vontató és a pótkocsi egybe. azt hivják kamion nak.
Hát...akkor asszem tudom melyik...Viccesnek vicces, de az olyan mint a test nélküli hal vagy mihez hasonlítsam....olyan "hiányérzetem" van, ha olyant látok.... Ilyet max. kamionostól tudnál kölcsönkérni....bár hogy milyen sikerrel, meg hogy mennyiért??...
Szia! Hogy néz ki az a kamion traktor? Mert a kamiont ismerem, meg a traktort is... Nem akarok beleszólni, de bárhogy is néz ki, max. attól tudsz kölcsönkérni, aki használ ilyet....meg hát izé....A hintó vagy a limuzin jobban "dívik" egy esküvõhöz...
A kérdező hozzászólása: http://gportal.hu/portal/formulaszerviz/image/gallery/115340.. http://stipistop.com/wp-content/uploads/2009/04/freightliner.. http://img.index.hu/cikkepek/totalcar/tesztek/haszon/scaniat..
a kamion elejét hivják nyergesvontatónak ...
A kérdező hozzászólása: sajonos nincs ismerõs, ezért kezdtem el keresgélni a neten, de sikertelen a keresgélésem eddig. és nyakamon az esküvõ . szept. 10
háháh. sokkal jobb, mintha egy sima kocsival menne a menyasszony ;D sztem tök jó ötlet :D -bocs hogy nem a kérdésre válaszoltam-
figyeljetek, neki egy kamion kell pót nélkül ha van valaki ismerõsöd, akkor kérd meg õt, vagy az elõbbi oldalakon nézelõdj, de a menyasszonynak szerezz egy létrát ;-) én tûzoltóautóval mentem :-)
A kérdező hozzászólása: csak a kamion elejérõl beszélek
A kérdező hozzászólása: a traktor a kamion eleje, amiben benne ülsz. :) Egy szép csilli villi traktor szerintem mutatós
A kérdező hozzászólása: tehát valami ilyesmire gondoltam

Ha pályázol egy munkára és nem említed előzőleg hol dolgoztál, mert nem akarod, akkor azt ki tudják deríteni? Mondjuk utánna tudnak nézni hová voltál bejelentve?

Legjobb válasz: ha felvesznek, akkor a tb kiskönyvedbõl kiderül de mégis mi értelme letagadni a munkatapasztalatot, ha az elõny egy melónál?

ha felvesznek, akkor a tb kiskönyvedbõl kiderül de mégis mi értelme letagadni a munkatapasztalatot, ha az elõny egy melónál?
A kérdező hozzászólása: Azért, mert lehet rosszat mondanának rólam az elõzõ munkahelyen, ami persze nem lenne igaz. Az a tb-s kiskönyv kinél van? - bocsi de nemsokat tudok róla.
tb kiskönyv a munkáltatódnál van hagyd ki az önéletrajzodból a mostani munkahelyedet (bár úgy sem fogják õket hívni) és kész, utólag senki nem fog kérdezõsködni
Elég ritkán szokták felhívni az elõzõ munkahelyet, hacsak nem valami fontos beosztásban dolgoztál.

Egy mesecsatornán (Mini. ) láttam egy Thomas-os játékot, hol tudnék utána nézni?

Egy komplett sínpálya, valami fafeldolgozó vagy ilyesmi. Keres?be beírtam, de nem találom sehol. Trackmaster, és Fisher Price. Ennyi infót tudok róla a reklámból.

Legjobb válasz: általában a játéksziget játékboltokban vannak ezek a játékok.

általában a játéksziget játékboltokban vannak ezek a játékok.
gyerekjatekbolt.eu/thomas-track-master-c397/ Szerintem itt megtalálod, amit keresel!
Én is nézegettem , de 20 ezer a legolcsóbb helyen is.Mekkora gyereknek akarod?Az én fiam 2, 5 éves és imádja.Én inkább take along fajtát veszek neki.Ezt szerintem hamar széttörné. http://gyerekjatekbolt.eu/mattel-m18/thomas-track-master-sze..

Hol tudnék egy oldalon végig nézni filmet amin minden fent van?

Legjobb válasz: google-mozicsillag-keresõ

google-mozicsillag-keresõ
Keress valami egyesületet, vidd be a gyûjteményt h értékeljék fel
Javaslom a Magyar Bélyeg Szövetséget. Mi is most keressük fel õket, van a honlapon telefonszám. Mi elvittük amúgy egy helyre a bélyegeinket, 2000Ft-ot akartak adni... Tudjuk, hogy többet ér, neten nézegettük, és csak egy bélyeg az albumból 4000Ft. Szóval ilyen helyre, amik eladnak, felvásárolnak, csak óvatosan. A Bélyeg Szövetség az tuti megmondja, mennyit ér valójában, és akkor megpróbálhatod eladni.

Hol, melyik weboldalon tudnék utána nézni egy cégnek, aminek csak a REGISZTRÁCIÓS SZÁMÁT tudom?

Legjobb válasz: Mármint cégjegyzékszámot? www.e-cegjegyzek.hu

Mármint cégjegyzékszámot? http://www.e-cegjegyzek.hu
úgy látom annyira mégsem fontos...
A munkaerõ közvetítõ cégeket a Munkaügyi Központ nyilvántartásba veszi. Ennek van egy regisztrációs száma. Hívd fel a helyi munkaügyi központot, vagy keress rá a cég nevére a magyarorszag.hu cégkeresõjével.
+ a cég nevét
hát banyek, írd ide és majd kinyomozzuk ha tudjuk...
A kérdező hozzászólása: Semmi mást nem tudok csak egy reg. számot... :(
A kérdező hozzászólása: Alaptevékenységük a munkaerõ-közvetítés- és kölcsönzés.
A fenti oldalon név szerint is lehet keresni. Regisztrációs szám? Milyen szervezetnél regisztráltak?
A kérdező hozzászólása: Nem, reg. számot írtak nekem a válaszlevelükben...
A kérdező hozzászólása: bocsi, de kórházban vagyok, mert szültem... Innen nem tudok segíteni. Ha hazamentem és lesz idõm, megírom a reg. számot. De semmi mást nem tudok, csakis ennyit.

Hol tudnék hetaliat nézni? Valaki be tudna linkelni egy oldalt amiben magyar feliratos hetaliat nézhetek?

Eddig indavideón néztem, de ott csak a world series 48. részé-ig van feltöltve, angolból meg nem vagyok valami jó.

Legjobb válasz: Akkor nézd angolul, és fordítsd le guglin vagy valami xD Hidd el, hogy megéri :'D

Akkor nézd angolul, és fordítsd le guglin vagy valami xD Hidd el, hogy megéri :'D
A kérdező hozzászólása: Már próbáltam de rohadt sok idõ xD


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!