Találatok a következő kifejezésre: Hol tudnék meghívóra (10 db)

Torrent oldalra hol tudnék meghívót cserélgetni?

Hol tudnék meghívókat cserélgetni torrent oldalakra!Lehetőleg olyan oldalon ahol a válaszra nem kell heteket várni!!

Hol tudnék szerezni myvip meghívót?

Ismer?seim mind iwiw-en vagy facebook-on vannak. Tudna valaki küldeni egyet az e-mail címemre?

Legjobb válasz: Én tudok neked vip-es meghívót küldeni írj üzenetet!!

Én tudok neked vip-es meghívót küldeni írj üzenetet!!
nekem is kéne ayrisz kukac gmail.com ra

Hol tudnék esküvői meghívóra olyan versikét találni, amiben finoman tudani tudjuk a násznéppel, hogy pénzt kérnénk, mert mindenünk megvan már?

Legjobb válasz: mi annak idején normálisan megfogalmaztuk,rá írtuk egy kis kártyára és beletettük a meghívóba.ha lenne olyan vers nem biztos hogy mindenki értené belõle mit szeretnétek.lehet nem is mindenki figyeli a verset.nem ciki oda írni.mi még azt is oda írtuk,hogy a tyúkot koppasztva kérjük.sok boldogságot!

mi annak idején normálisan megfogalmaztuk, rá írtuk egy kis kártyára és beletettük a meghívóba.ha lenne olyan vers nem biztos hogy mindenki értené belõle mit szeretnétek.lehet nem is mindenki figyeli a verset.nem ciki oda írni.mi még azt is oda írtuk, hogy a tyúkot koppasztva kérjük.sok boldogságot!
Én is simán odaírnám, persze kultúrált formába öntve! A fent említett okok miatt nem versikében! Mindenki tudja és érti is, hogy az esküvõ is rengeteg kiadást jelent, bármennyire is örvendetes esemény!
Egy kis segítség :-) A nagy izgalomra együnk-igyunk egyet, Sok szeretettel várunk benneteket. Hangulatos kis vacsorával, Talp alá való muzsikával. Minden Kedves Vendég és Rokon! Kérünk titeket, hogy ne vegyétek zokon! De hogy ne halmozódjon öt edénykészlet Ennek elkerülése végett, Amit ajándékra szánnátok, Inkább borítékban kezünkbe adjátok. Ígérjük, hogy nem vész kárba, Elõbb utóbb befektetjük egy kisbabába.
Áááá, ez nagyon jóó :D:D Gratulálok a harmadik válaszolónak, nagyon tetszik a versike! Szerintem ezt kapásból rá lehet írni a meghívóra, de tuti még így is lesz, aki meglep egy salátástállal, mert lusta elolvasni egy verset. Ha kaptok olyat, amire nincs szükség, dobjátok fel a Vaterára ( http://www.vatera.hu )
Mi simán odaírtuk a végére, hogy: "Ajándékon ne törd fejed, háztartásunk komplett, a perselyünk viszont üres."
Szia, mi szimplán egy hasonló versikét tettünk a boritékba mint az elõttem író, szerintem nem ciki, nekünk nem volt belõle gond. Íme: Kedves meghívott vendég és rokon, kérjük ne vegyétek tõlünk zokon, hogy ne legyen öt kávéfözõ és pipere, ezért arra kérünk szépen titeket, hogy amit ajándékul nekünk szántok, azt egy boritékba a kezünkbe adjátok. Megigérjük, hogy nem vész kárba, hamarosan befektetjük egy kis házacskába. Köszönjük szépen a segítségeteket, Nagyon sok szeretettel várunk benneteket.


Hol tudnék bithumen meghívót szerezni?

lemaradtam az HDEVO-s átregisztrálásról hogy tudnék beregisztrálni bithumen-re?

Legjobb válasz: http://www.cylex-tudakozo.hu/ceg-info/magyar-aszfalt-kft-421..

Hol tudnék olcsó esküvői meghívót készíttetni Budapesten (XVIII. , XIX. , XX. , XXI. kerület előnyben)?

Legjobb válasz: Attól függ, Neked mi számít olcsónak... Itt 300 forint körül kezdõdnek az árak, egy e-mailt megér a dolog. http://eskuvovaro.blogspot.com/

Attól függ, Neked mi számít olcsónak... Itt 300 forint körül kezdõdnek az árak, egy e-mailt megér a dolog. http://eskuvovaro.blogspot.com/

Hol és kivel tudnék meghívót csereberélni?

Csak olyannal cserélnék aki becsületesen seedel!!!

Legjobb válasz: milyen oldalra tudnál adni? nekem cask ncore-ra van, többi magyar torrent oldalt már rég nem is használom

milyen oldalra tudnál adni? nekem cask ncore-ra van, többi magyar torrent oldalt már rég nem is használom
A kérdező hozzászólása: pl:moobs-ra, evolution-ra, rewolution-ra stb
ncore meghívót tudok adni bithumenért
A kérdező hozzászólása: xider, evolution, rewolution, diablo, moobs, bluedragon, malacka, 1st, pretorians meghívóim vannak.

Keresztelőre meghívót hol tudnék rendelni?

Nem akarom magam csinálni-nem vagyok túl kreatív,de olyat szeretnék,amibe belenyomják az adatokat-tehát nem papírboltit.Köszi

Legjobb válasz: Milyet szeretnél? És hány darabot?

Milyet szeretnél? És hány darabot?
szinte, az összes olyan nyomda csinál keresztelõre meghívót, amelyik esküvõit. Üsd be a keresõbe, hogy keresztelõ meghívó, feldob egy csomót, onnan választhatsz :)
A kérdező hozzászólása: Csak pár darab /kb.-5/ kell, és kinyithatot szeretnék.Persze, beírtam már a keresõbe...

Esküvői meghívóhoz borítékra lenne szükségem, hol tudnék vásárolni?

Házilag készítjük el a meghívónkat, de eddig sajnos nem találtunk olyan helyet, ahol csak borítékokat vásárolhatnánk.

Legjobb válasz: Szia! Mi a panton-nál vettük a borítékokat. http://www.panton.hu/index.php?option=com_content&task=view&..

Szia! Mi a panton-nál vettük a borítékokat. http://www.panton.hu/index.php?option=com_content&task=view&..
papir-iroszerben, lehetõleg ne a legkisebben, akár rendelni is lehet, olyat ami neked tetszik szin, minta ha egyszerü fehér, akkor meg posta...
Szia! Nem tudom hova valósi vagy, mi Kecskeméten a mûvészellátóban vettük. Nagy boríték (A 4-es belefér), ekrü színû, enyhén gyöngyházfényû. 30 ft volt darabja, amit szerintem nagyon jó ár érte. Esetleg kérdezd meg õket, hogy megoldható-e, hogy postán elküldjék neked, te meg utánvéttel fizeted. Ha a gugliba beütöd, hogy Kecskemét mûvészellátó, ezt adja ki elsõnek. Sok boldogságot!
Mi is a Pantonban vettük, különleges méretû, anyagúak is vannak, meg persze egyszerû, olcsóbbak is. Mi a papírt is ott vettük, összesen fizettünk 8000Ft-ot a 120 meghívó anyagára (ebbõl vagy 6000 a boríték volt, mert fényes bordót választottunk)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, Budapesti vagyok, így megnézem azokat a helyeket, melyeket írtatok!

Hol tudnék olcsó esküvői meghívót rendelni?

Olcsón azt értem hogy 150-200 ft legyen kb és valami nagyon egyszer? de azért szép,vagy tudtok nekem tanácsot adni saját kez?leg milyet lehetne csinálni?

Legjobb válasz: Szia! Én magunknak csináltam. Ha gondolod írj egy privát üzit és minden elmondok , leírok részletesen. És hát szép is és olcsó is. Olyan,amilyet szeretnél.

Szia! Én magunknak csináltam. Ha gondolod írj egy privát üzit és minden elmondok , leírok részletesen. És hát szép is és olcsó is. Olyan, amilyet szeretnél.
Mi is magunk készítettük. Csak egy jó ötlet kell hozzá (pl. esküvõ magazin, stb), vagy fantázia és kész is az egyedi meghívó. Mi kétféle szöveggel csináltuk, fiatalosat, és hagyományost is.
Szia! Mi is magunknak csináltuk. Nem kell hozzá más, mint színes papír szalag egyéb ilyesmi, nyomtató és fantázia.
http://www.weddigs.hu rengeteg magad készítette meghívó van ott. én 60 db-ot 6000 Ft-ból kihoztam.
mi is magunk csináltuk. Rajztanárként nem is bíztam volna másra! de jó ötleteket lehet látni a Panton Papírosoknál (neten megtalálhatók), és õk el is készítik ha kéritek normális áron.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!