Találatok a következő kifejezésre: Hol tudnék környékén (153 db)

Hol tudnák Komárom környékén fenyő gyerekágyat venni?

Esetleg még normális áron is...

Legjobb válasz: Ha idetéved valaki és ismeri a környéket, akkor még az is érdekelne, hogy futóbiciklit hol vehetnék a környéken?

A kérdező hozzászólása: Ha idetéved valaki és ismeri a környéket, akkor még az is érdekelne, hogy futóbiciklit hol vehetnék a környéken?
Guglizni meg öreganyám fog, nem?!
A kérdező hozzászólása: Kedves Nagyon Inteligens Válaszadó! Tudtommal ez az oldal azért van, hogy kérdezzünk. Viszont értelmes válasz híján válaszolni nem lenne muszáj... Szóval köszönöm a nagy semmit!
Futóbiciklit az összes ismerõsöm innen rendelt: http://www.tanulobicikli.hu , most a faluban hét gyereknek van egyforma, csak más színû.:D Ágyat nem próbáltál használtan? Aztán bele egy új matracot.:)
1.Boltba/Turiba 2.Telefon boltba amúgy tényleg
Cosmos

Debrecenben vagy környékén hol tudnék combzoknit venni?

Lehetõleg olyat ami nem nagyon drága.

Legjobb válasz: Fórumban Tezenisben nézd meg, calzedoniában biztos van de ott szerintem 2000 forint környékén van, bár lehet már ott is van leárazás nézz be azért. Ha nem akkor a Maya-ban nézd meg.

Fórumban Tezenisben nézd meg, calzedoniában biztos van de ott szerintem 2000 forint környékén van, bár lehet már ott is van leárazás nézz be azért. Ha nem akkor a Maya-ban nézd meg.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszod de annyit nem szeretnék kiadni érte. olcsóbban nem tudod esetleg hol lehet kapni?


A Budai vár környékén hol tudnék parkolni biztonságosan (éjszaka is)? Akár fizetős v parkolóház is érdekel. És onnan hogy jutok el a várba és vissza éjszaka? Taxival v esetleg gyalog éjszaka biztonságos?

Legjobb válasz: Bent a várban is tudsz parkolni, de igen borsos az ára. Ha valahol lent állsz meg, éjszaka nem kell fizetni. Gyalog is felmehetsz nyugodtan, nem egy veszélyes környék, de használhatod a Clark Ádám tér felõl a Budavári Siklót (mondjuk ez sem sokkal olcsóbb a taxinál) vagy a 16-os buszt (ez meg 11 után nem közlekedik), továbbá a Széll Kálmán tér felõl a 16A buszt.

Bent a várban is tudsz parkolni, de igen borsos az ára. Ha valahol lent állsz meg, éjszaka nem kell fizetni. Gyalog is felmehetsz nyugodtan, nem egy veszélyes környék, de használhatod a Clark Ádám tér felõl a Budavári Siklót (mondjuk ez sem sokkal olcsóbb a taxinál) vagy a 16-os buszt (ez meg 11 után nem közlekedik), továbbá a Széll Kálmán tér felõl a 16A buszt.
A kérdező hozzászólása: Parkolóházban nagyobb biztonságban van ? Van-e a közelben ? A sikló megy-e éjszaka?
Parkolóház a Mammutban, nyitott fizetõ parkoló a vele szemben a Hattyú-házzal átellenben. Onnan a Vár öt perc séta és a környék kifejezetten biztonságosnak mondható éjszaka is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat !

Vácon vagy környékén hol tudnak íriszdiagnosztikát végezni?

Legjobb válasz: Vácon, és környékén tudtom szerint sehol, de Bp.-en az Ormos Intézetben igen. Bp. 1184 Hengersor u. 73. tel: 295-5963 www.ormosintezet.hu Íriszfényképezést meg csináltathatsz 15.30-19.00-ig Maklári Zoltán-nál, Bp. 1074 Vörösmarthy utca 9. fsz.4. alatt. Tel: 122-5552

Vácon, és környékén tudtom szerint sehol, de Bp.-en az Ormos Intézetben igen. Bp. 1184 Hengersor u. 73. tel: 295-5963 http://www.ormosintezet.hu Íriszfényképezést meg csináltathatsz 15.30-19.00-ig Maklári Zoltán-nál, Bp. 1074 Vörösmarthy utca 9. fsz.4. alatt. Tel: 122-5552
*Vörösmarty

Olcsón téligumit vagy 4 évszakosat (akár használtat is) hol tudnék venni Budapesten vagy környékén? Ötletek? Vagy tapasztalatok?

Idáig csak messze találtam jó árba... :(

Legjobb válasz: budapest környékén??? pl a gyorsforgalmin ahogy megyünk ki a reptér fele ott van egy nagyon jo gumis, és ha elfogadsz 1-2 jo tanácsot akkor pl: használtat NE vegyél, mert ugye azt nem láthatod hogy szálszakadásos e vagy van e más baja, még ha gari van rá akkor se, mert nem tudod bizonyitani, hogy nem nálad lett az, de ök se tudják, hogy nálad lett az, és 4évszakosat messziröl kerüld el! ez az EGYÉNI véleményem

budapest környékén??? pl a gyorsforgalmin ahogy megyünk ki a reptér fele ott van egy nagyon jo gumis, és ha elfogadsz 1-2 jo tanácsot akkor pl: használtat NE vegyél, mert ugye azt nem láthatod hogy szálszakadásos e vagy van e más baja, még ha gari van rá akkor se, mert nem tudod bizonyitani, hogy nem nálad lett az, de ök se tudják, hogy nálad lett az, és 4évszakosat messziröl kerüld el! ez az EGYÉNI véleményem
Kisteherautómra a "nyári" gumi az 4-évszakos. Más nincs, nincsen csak "nyári gumi". Mivel ez az elsõ tél mióta megvan a kocsi, kipróbáltam az elmúlt heti fagyokban és majdhogynem lecsúsztam az útról (pedig 4-évszakos Barum! és júniusban vettem, szóval viszonylag új gumik). Na akkor döntöttem el, hogy mégis veszek "téli gumit". Másnap meg is lett - összehasonlíthatatlanul stabilabb az úton a kocsi, nem kell rettegni lejtõre felmenni vagy lejönni arról. Nagyobb hóban sem akadtam el. Pedig a 4-évszakosra rá van az is írva hogy M+S (sár+hó). Ezekkel a téli gumikkal pedig nincsen gond jégen vagy havon megrakott autóval sem és üres autóval sem. Hát ennyit a 4-évszakosról.
Látom nagyon nem kedvelitek a négy évszakosokat, pedig egy- két márka (Goodyear, Barum) egész jó kis 4 évszakosokat dobnak piacra, melyek képességei vetekednek a téli gumikkal, az tény hogy ezek a 4 évszakosak nyáron konkrétan úgy viselkednek, mintha sikosítót kentél vna rájuk. szal 4 évszakos se jó mind a 4 évszakban, max 2 ben és ott se tökéletes
Új Dayton, 9e/db
Suzukid van?
A kérdező hozzászólása: Azért jó nekem a használt gumi is, mert nem kellene sokáig, csak 1, legfeljebb 2 évre, mert le akarjuk cserélni az autót majd. Nem használjuk minden nap, heti max 2szer, 3szor. Ritkán megyünk hosszú útra vele. Most muszáj valami gumit vennünk, mert mind a négy már "tükör radiál".
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a véleményeket! 155/70 R13-as kellene.
tegnap 14:42 - te vagy az aki megteszi a 2 km-t hétvégente a Tescóba meg vissza?
Mekkora kéne?
4évszakosunk van, használtan vettem most 10éves! tapad mint a drága pillanatragasztó, és télen sincs semmi probléma vele!
Lehet, hogy hülyeséget írok, de csak olcsóbban jössz ki szerintem, ha veszel egy garnitúra téli gumit is, üzletben, újat. Lesz két szett gumid, tovább bírják mintha állandóan a nyárival, vagy a 4 évszakossal járnál. Biztonságról nem is beszélve. Ja és a 4 évszakost, meg a felújítottat szerintem is felejtsd el.
elsõ hsz vok! és amennyiért "vesztegetik" a használt gumikat annyiért veszel "vadi" ujat igaz nem olyan márkásat, de legalább ujat vettél amit te amortizálsz és nem más! és a rendõrt NEM érdekli milyen gumid van csak a profilmélység legyen megfelelõ, mert magyarországon NEM kötelezõ a téli gumi.
Így igaz, vagy új téli gumi vagy semmi. A többi csak szemfényvesztés és fölösleges kiadás. Meg ugye nem is biztonságos. Akkor meg minek? Arra hogy a rendõr meg ne büntessen?
A 4 évszakos semmire se jó mindegy milyen márkájú.De lehet olcsón használt de jó téligumit venni, nekem 90% os Michlen Alpin van most az autómon és darabja 5.000 volt.

Hol tudnék venni sétáló lufit szülinapra Győrben és környékén? (Tata, Tatabánya, Komárom is szóba jöhet)

Legjobb válasz: Szia! Tatabányán lakunk, de itt nem nagyon lehet kapni. Szerintem a környéken nem biztos hogy fogsz kapni, csak Pesten. Esetleg itt körül nézhetsz : http://www.partikellekaruhaz.hu/index.php?stilus=webaruhaz&h.. És még õket tudod megkérdezni: http://virag.jimdo.com/ (õk tatabányaiak,és mégis lehet hogy van) Remélem tudtam segíteni. :)

Szia! Tatabányán lakunk, de itt nem nagyon lehet kapni. Szerintem a környéken nem biztos hogy fogsz kapni, csak Pesten. Esetleg itt körül nézhetsz : http://www.partikellekaruhaz.hu/index.php?stilus=webaruhaz&h.. És még õket tudod megkérdezni: http://virag.jimdo.com/ (õk tatabányaiak, és mégis lehet hogy van) Remélem tudtam segíteni. :)

Hol tudnék parkourozni Budapesten (vagy valahol a környékén)? És hol találhatnék hozzá társaságot?

El szeretnék kezdeni parkourozni(teljesen az alapoktól),de egyedül nem szívesen megyek ki bárhova gyakorolni,mert olyan furán érzem magam,hogy ott egyedül "hősködök".:D A haverjaim egyszerűen teljesen elzárkóznak a dologtól,ráadásul nem is ismerek olyanokat,akik ezzel foglalkoznának. 17 éves vagyok. :)

Legjobb válasz: Elõbb keress egy zárt helyet, sok-sok szivaccsal. Lehetõleg ne egybõl menj fel a panelok tetejére futkosni.

Elõbb keress egy zárt helyet, sok-sok szivaccsal. Lehetõleg ne egybõl menj fel a panelok tetejére futkosni.
Street Workout - Calisthenics edzések Ha most szeretnéd elkezdeni ezt az egész világon elterjedt edzésmódszert, és szeretnél profiktól tanulni, itt a lehetõség. Ha - Budapest - Pécs - Ráckeve - Székesfehérvár környékén élsz, lehetõséged van street workout-calisthenics edzéseken részt venni, illetve csatlakozni hozzánk, így elsajátíthatod biztonságosan a sport minden lépését, egészen az alapoktól, az elit gyakorlatokig, kör edzéseken át, legyen szó zsírégetésrõl, vagy izom-erõ növelésrõl megteheted-hiteles személyektõl, amelyeket érdemes a sportban legtöbbet jártas személyektõl elsajátítani. Várunk minden érdeklõdõt, sportolni vágyót, aki szeretne tenni az egészségéért egy nagyon hatékony és jótékony hatású mozgásrendszerrel, amely nemtõl, kortól, testsúlytól elvégezhetõ edzést kínál. Jelentkezz! [email protected]
2-es vagyok! Bocsánat, elnéztem a kérdést! Azt hittem street workout-ra gondolsz! Bocsi!
Jövõre pesti leszek szóval ha még akkor is aktuális lesz akkor keress meg majd :D sajnos az én spanjaim is elzárkóznak mindentõl ami extrém, még szaltózni sem hajlandóak tesiórán szivacsba... elõre. hátra fel sem merem hozni a témát. szerintem olyan helyet kéne keresni amit a tornászok is használnak ilyen szivacsos dolgot.
Parkourozni barhol lehet egy kis kreativitas kerdese de eloszor ha van ra lehetoseged akkor szivacson tanulj meg ezt azt es utana menny ki a szabadba tarsasagot barhol talalsz ja es nezz par vidit a neten ott vanna remek tutorialok.

Hol tudnék spanyol zászlót vásárolni netes rendelésen kívül? Valaki tud boltot ahol lehet venni zászlót? Budapest környékén?

Spanyol zászlót szeretnék. nemtúl kicsit,de nem is kell óráiási. neten énis találtam rendel?s áruházból, de boltot szeretnék. esetleg Pesten nem tud valaki ilyen üzletet ahol lehet kapni spanyol zászlót??vagy Pest megyében? KÖSZI!!

Legjobb válasz: Ilyen árban üzletben biztosan nem kapsz. http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=csaki96&ob=2&pt=3

Ilyen árban üzletben biztosan nem kapsz. http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=csaki96&ob=2&pt=3


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!