Találatok a következő kifejezésre: Hol tudnék interneten megtanulni (4 db)

Interneten hol tudnék a leghatékonyabban megtanulni angolul?

5 évig tanultam németet, most pedig olaszt és franciát tanulok, így azt gondolom, hogy nem menne nehezen az angol. Ezért szeretnék elkezdeni, csak nincs lehet?ségem arra, hogy pénzt adjak ki érte.

Legjobb válasz: Kb. beírod a gugliba hogy angol tanulás és kihoz bõ 1000000 lehetõséget rá. Fõleg angolból iszonyat mennyiségû oktatóanyag, leírás és magyarázat van mindenhez. Össze lehet mindent szépen szedegetni.

Kb. beírod a gugliba hogy angol tanulás és kihoz bõ 1000000 lehetõséget rá. Fõleg angolból iszonyat mennyiségû oktatóanyag, leírás és magyarázat van mindenhez. Össze lehet mindent szépen szedegetni.
A kérdező hozzászólása: Igen, de épp ez az, hogy annyi van, hogy nem tudom, melyik lenne a legmegfelelõbb.

Hol tudnék az interneten rendesen megtanulni szintetizátorozni?

Legjobb válasz: Ez egy jó kezdõ oldal. Az alapokat tisztába teszi: http://www.zeneiskolam.hu/fo-temakorok/zenei-alapok

Ez egy jó kezdõ oldal. Az alapokat tisztába teszi: http://www.zeneiskolam.hu/fo-temakorok/zenei-alapok
Elõzõ vagyok: Nagy nehezen megtaláltam a papírjaimat amikrõl én tanulok szintetizátorozni:) (Itthoniak eltalálták, hogy legyen nagytakarítás...azóta semmit nem találok...) Szerencsére a lapon rajta van a honlap címe. http://zenetanoda.mindenkilapja.hu/?m=1515470 Nagyon jó tanár ez a honlap:) Érthetõen leír mindent. Igazából még én is tanulok, és nagyon az elején vagyok, így nem tudom megítélni, hogy mennyire jó a tanítási módszere, de nekem eddig megfelelt. sok sikert hozzá!

Hol tudnék az interneten megtanulni táncolni?

Ha van egy barátn?m és táncolni akar velem és én nem tok táncolni hol tunnék a neten megtanulni?????

Legjobb válasz: vannak a yputube-n táncvideók. Avril lavignetõl elkezdve Balázs Kláriig. Hajrá ;)

vannak a yputube-n táncvideók. Avril lavignetõl elkezdve Balázs Kláriig. Hajrá ;)
miért nem kéred meg a barátnõdet hogy tanítson meg? neten nem lehet megtanulni táncolni! bár attól is függ milyen táncról van szó.
Én láttam táncot oktató dvd- ket a Sparban. Ha van rá lehetõséged, menj el egybe és nézd meg õket, 900-1000 forint körül volt az ára.


Hol tanuljak meg az interneten gitározni, és mennyi idő alatt tudnék megtanulni?

Nos van egy gitárom nem rég kaptam és meg szeretnék tanulni gitározni.Csak nem tudom hogy hol kezdjem!!ezért kérdezlek titekett!!!kérlek segítsetek!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!