Találatok a következő kifejezésre: Hol tudnék interneten (129 db)

Hol tudnék interneten utána nézni hogy melyik banknál mennyibe kerül a pénzfelvétel ATM-bõl?

Pl. Ha az adott bank ügyfele vagyok vagy ha nem a saját bankom ATM-ét használom! Régebben láttam ilyen táblázatot a neten,hogy hol mennyi a pénzfelvétel díja ,de most sehogy sem bukkanok rá!

Legjobb válasz: bankmonitor.hu

bankmonitor.hu
Mivel törvényileg a készpénzfelvétel díja havi 150 ezer Ft-ig ingyenes, ezért nincs sok értelme már egy ilyen táblázatnak.
És aki több mint 150 ezret vagy 2-nél többször akar felvenni pénzt, kedves #2?
A kérdező hozzászólása: Ha nem a saját bankom ATM-ét használom akkor is ingyenes az elsõ két készpénz felvétel?
Igen, akkor is ingyenes.
De csak akkor ha kerted a bankodtol ilyen nyilatkozatban vagy miben. En ugy tudom.

Hol tudnék interneten TELC német (b2) nyelvizsga feladatokat megoldani?

Legjobb válasz: Szerintem elõször teszt megoldás helyett olvasgass egy kicsit lejjebb és máshol is, hogy milyen véleménnyel vannak a TELC német nyelvvizsgáról.

Szerintem elõször teszt megoldás helyett olvasgass egy kicsit lejjebb és máshol is, hogy milyen véleménnyel vannak a TELC német nyelvvizsgáról.
már megint a telc lehúzás.... ha õ ezt akarja megcsinálni, hadd csinálja, nem biztos, hogy ahhoz kell neki, hogy valami hiperszuper német egyetemre bejuthasson vele, ha pedig egyszerûen csak a diploma kiadásához kell, ahhoz meg tökéletesen megfelel, nem értem miért fáj egyeseknek, hogy ki milyen nyelvvizsgát akar tenni.... egyébként csak hogy érdemben válaszoljak a kérdésre, itt egy feladatsor: [link]
Hát én is egyetértek az elsõvel. A TELC-et csak annak érdemes megcsinálni, aki soha a büdös életben nem akar a nyelvvizsgájával semmit sem kezdeni. Az, hogy hiperszuper német egyetem... hát... nem kell hiperszupernek lennie, egy egyszerû egyetemre sem fogadják el. Bécsben sem. Egyébként, külföldön is nagyon kevés helyen fogadják el pl. cégeknél... Én azt mondom rá, felesleges.
lehet, de itt most nagyon nem ez a téma és azt se tudjuk, hogy miért szeretné ezt a nyelvvizsgát, a kérdezõ egyszerûen csak online feladatokra lett volna kíváncsi. nyilván nem hasra ütés szerûen választotta a telcet, utána nézett, az pedig már az õ dolga, hogy mit kezd a nyelvvizsgájával. annak viszont nem látom értelmét, hogy jön xy, benyögi, hogy a telc [email protected], de hogy esetleg ajánlana is helyette valamit, vagy tényekkel alátámasztaná az állítását, azt már nem... hát ezzel így tényleg nagyon ki lett segítve a kérdezõ, ha esetleg elgondolkozott volna azon, hogy esetleg más típusú nyelvvizsga után néz....
Akkor most megteszem. Német-Angol szaos nyelvtanár vagyok. Rengeteg diákot készítettem már fel nyelvvizsgára, és még egy sem bánta meg, hogy lebeszéltem a TELC-rõl. az a baj azzal a nyelvvizsgával, hogy nagyon gyenge lett. Régen pedig az egyik legjobb nyelvvizsga volt németbõl. Ma már sajnos sehol sincs, sõt szerintem nem nyelvvizsgához méltó. Az írásbeli részénél nagyon hiányolom azt, hogy nincs önálló válaszadós feladat. Viszont ami nagyon "gáz" az a szóbeli része. Minimum 20 tételnek kéne lennie, és nem úgy, hogy te választod ki, hogy melyiket akarod elmondani, hanem kihúzod. Én vizsgáztatóval beszéltetném a vizsgázókat, nem pedig egymással. A hallott szövegértésnél pedig nem csak Igaz/Hamis feladatokat kéne bele tenni, hanem válaszadósat is. Ezekkel az újításokkal már valószínûleg sokkal jobb helyet kapna a rangsorolásban. Amit a TELC helyett tudok ajánlani az a BME vagy a Goethe. Ha nagyon jól tudsz németül, akkor érdemes egy DSD-t is megpróbálni, de az nagyon nehéz!
Szerintem is eléggé gyér lett a TELC németbõl. Az angol az még úgy elmegy, de a német... :/ Kár, hogy a régen egy nagyon erõs nyelvvizsga ma már itt tart.

Hol tudnék interneten 3D autómodelleket tuningolni? Optikailag esetleg motorikusan? Letölthetõ program is érdekel

Legjobb válasz: Az online megoldások nem az én világom, mellesleg a tuningolás sem, letölthetõ progikkal kapcsolatban: Nem tudom, pontosan értem-e, amire gondolsz. 3D-szerkesztésekre általában nagyon jó a Blender. Ha komolyabban foglalkoznál a szerkezeti részével, lehet, hogy érdemesebb CAD-programot használnod, ingyenes például a FreeCAD vagy a BRL-CAD. Látványos bemutatóképekhez ilyenkor sem árt a Blender. Karosszériamodelleket még csak-csak (kérdés, hogy az adott típust megcsinálta-e valaki), szerkezetit viszont szinte biztosan nem fogsz találni, mindent magadnak kell felépítened. [link] [link] [link]

Az online megoldások nem az én világom, mellesleg a tuningolás sem, letölthetõ progikkal kapcsolatban: Nem tudom, pontosan értem-e, amire gondolsz. 3D-szerkesztésekre általában nagyon jó a Blender. Ha komolyabban foglalkoznál a szerkezeti részével, lehet, hogy érdemesebb CAD-programot használnod, ingyenes például a FreeCAD vagy a BRL-CAD. Látványos bemutatóképekhez ilyenkor sem árt a Blender. Karosszériamodelleket még csak-csak (kérdés, hogy az adott típust megcsinálta-e valaki), szerkezetit viszont szinte biztosan nem fogsz találni, mindent magadnak kell felépítened. [link] [link] [link]
A kérdező hozzászólása: Köszi, hasznos válasz volt, bár ahogy elnézem Te egészen profi vagy a témában.Én leginkább olyanra gondoltam, hogy maguk az autók már megvannak, márka-évjárat-típus szerint és a választható tuningok is. Pl olyanra mint a http://www.3dtuning.com , csak nekem az az oldal folyton megáll, lefagy. Mégegyszer köszi a választ, megnéztem mindent amit javasoltál, de belekezdeni sem merek, elsõ ránézésre is túl bonyolult nekem:)


Hol tudnék interneten arany, gyermeknek való nyakláncot venni?

Keresztelőre szeretnénk kisfiúnak kereszt medállal.

Legjobb válasz: Heló! Tessék, egy csomó oldal: https://www.google.hu/search?client=opera&q=gyermek+arany+%C.. Viszont - szeirntem - jobb lenne ,ha egy arany medált vennél, és a lánc egy antiallergén anyagból készült kiegészítõ lenne - a lánc hamar "használhatatlan lesz", a medál viszont örök emlék. De ez cska az én véleményem.

Heló! Tessék, egy csomó oldal: https://www.google.hu/search?client=opera&q=gyermek+arany+%C.. Viszont - szeirntem - jobb lenne , ha egy arany medált vennél, és a lánc egy antiallergén anyagból készült kiegészítõ lenne - a lánc hamar "használhatatlan lesz", a medál viszont örök emlék. De ez cska az én véleményem.

Hol tudnék interneten keresztül, Magyarországon élő japánokkal/japán származásúakkal megismerkedni?

Nem és kor nem számít. Tudom, hogy sok ilyen kérdés van, de sajnos az azokra érkezett egyik válasz sem tudott segíteni ezügyben. Előre is köszönöm!!:)

Legjobb válasz: Milyen célból szeretnél ismerkedni?

Milyen célból szeretnél ismerkedni?
Engem rögtön, pár nap után betámadott egy, szóval nekem akkor úgy tûnik, szerencsém volt... :) Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy, hol laksz, és hogyan tanulsz japánt? Mármint tanárnál vagy önállóan?
Sajnos én is csak a személyes találkozót tudom javasolni, kevés a neten ismerkedõs tipus. Magyarországon is zárt közösségek vannak csak szinte, oda meg nagyon nehezen fogadnak be. Én is japán rendezvényeket javasolnék, ha nem is vagy pedti, szegeden vagy pécsen is élnek japánok, ott is vannak hasonló rendezvények, 1-1 napra megérheti leutazni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ezen az oldalon már én is fent vagyok jópár hónapja!:) De sajnos Magyarországon élõ japánokra még nem akadtam :(
Nézz rá erre a honlapra: http://www.interpals.net ;) Én alig egy hónapja regisztráltam másodjára (az elsõ fiókomat nem használtam és elfelejtettem az adatokat), és már 2 japánnal is írogatunk egymásnak. Az egyik srác Budapesti, szóval vele hamarosan találkozunk, a lány pedig sajnos Japánban él, de vele meg japánul beszélek, szal tudom gyakorolni a nyelvet. Állítsd be, hogy Japánból keressen/ajánljon neked emberkéket, és akkor valakit tuti találsz majd ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! Nem Pesten élek, így személyesen sajnos nincs esélyem ismerkedni, de azért szeretnék mindenképpen itt élõkkel beszélgetni, hogy esetleg késõbb legyen alkalom egy találkára is :)
Interneten nehéz ismerkedni, kiváltképp külföldiekkel, kiváltképp japánokkal. A nagyon eltérõ kultúra, vallás, év fõleg a nyelvi korlátok miatt többnyire zárt közösséget alkotnak Magyarországon, iskolákban, klubokban, amelyekbe neten keresztül vajmi kevés esélyed van beférkõzni. Én személyes ismerkedést javasolnék, bár tudom hogy ez nem válasz a kérdésre, de egy kis keresgéléssel találhatsz rendezvényeket ahol messze jobb esélyekkel próbálkozhatsz :) Itt érdemes körbenézned ha érdekel, sok sikert :) http://www.ilovejapan.hu/
A kérdező hozzászólása: Barátkozni szeretnék, nem a párkapcsolat/szerelem a célom. :) De persze nem vetném meg, ha az lenne belõle.
Menj el a nyóckeri piacra... ott biztos vannak vágottszemûek.
Én is szeretnék japánokkal ismerkedni es tanulni toluk :) ) ;)) szolj ha van vmi!! :) )
Magyarországon olyan japánokat kerestek, akik ismerik a kultúrát és beszélik a nyelvet? Ismerek japán származásúakat, de õk itt is születtek, itt élnek, szóval japánul tanulni nem fogtok tõlük és az életszemléletük is olyan, mint a magyaroké.

Hol Tudnék interneten gyűrűk ura maketteket venni mint pl:minas tirith várának a makettje vagy Vasudvar makettje?

Linkeljetek Már oldalakat légyszi

Legjobb válasz: Heló! Vaterán akadnak elvétve, de amazon.com vagy ebay.com a nyerõbb választás. Sajnos már nem igen találkozhatsz velük boltokban, amit láttam, az a Gyõri Alexandrában volt, A két torony bõvített kiadása, lehet, hogy az megvan még nekik. Én is a Minas Tirithemet Németországban szereztem be, az utolsó árom darabot rakták ki, leárazva, marha nagy fogás volt.

Heló! Vaterán akadnak elvétve, de amazon.com vagy ebay.com a nyerõbb választás. Sajnos már nem igen találkozhatsz velük boltokban, amit láttam, az a Gyõri Alexandrában volt, A két torony bõvített kiadása, lehet, hogy az megvan még nekik. Én is a Minas Tirithemet Németországban szereztem be, az utolsó árom darabot rakták ki, leárazva, marha nagy fogás volt.
Vaterán találni lehet néhány ilyet

Hol tudnék interneten MELEG 16 év körüli fiúkkal ismerkedni?

Valami társkereső vagy akármi?

Legjobb válasz: "A kérdés helyesírásilag kifogásolható (olvashatatlan), vagy indokolatlanul csupa nagybetûs" Ellenõrizzétek újra! Miért kell kiemelni azt, hogy buz.i? Lófasz az ilyenbe...

"A kérdés helyesírásilag kifogásolható (olvashatatlan), vagy indokolatlanul csupa nagybetûs" Ellenõrizzétek újra! Miért kell kiemelni azt, hogy buz.i? Lófasz az ilyenbe...
beirod a google-ba h meleg társkeresõ.....de remélem h te meg nem 61 vagy h 16 évesekkel akarsz ismerkedni meg amúgy is ...nah mind1
Hát sajna kevés olyan 16 éves van aki komolyan gondolja. Idõsebb srácokkal érdemes próbálkozni, hidd el nem is olyan nagy az eltérés... Ha segítség kell szólj, de vigyázz magadra mert sok csaló van.
hulye buuzi
Én szívesen ismerkednék veled :)
Én is szívesen ismerkednék veled! :)

Hol tudnék interneten Hello Kittys cuccokat rendelni?

http://hellokittysociety.hu/hello-kitty-faliora Ezt az oldalt ismerem meg a külföldieket,Pl:ebay

Legjobb válasz: Íírd be a google-ba, hogy Hello Kitty, és ontja a lehetõségeket!

Íírd be a google-ba, hogy Hello Kitty, és ontja a lehetõségeket!
Szia., Én a Vatera-t, Tesz-vesz, Jofógás-t ajánlom.Rengeteg mindent lehet venni vannak újak és használtak is.A bolt ár töredékéért lehet vásárolni!
A hülye azért nem vagyok boltban, palacsinta sütõt és más konyha kiegészítõket is árulnak kis macskásban. :)

Nasya orrsprayt hol tudnék interneten keresztül rendelni?

Egyetlen gyógyszertárban sem kaptam,s?t ismeretlen volt számukra.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!