Találatok a következő kifejezésre: Hol tudnék interneten (125 db)

Hol tudnék interneten 3D autómodelleket tuningolni? Optikailag esetleg motorikusan? Letölthetõ program is érdekel

Legjobb válasz: Az online megoldások nem az én világom, mellesleg a tuningolás sem, letölthetõ progikkal kapcsolatban: Nem tudom, pontosan értem-e, amire gondolsz. 3D-szerkesztésekre általában nagyon jó a Blender. Ha komolyabban foglalkoznál a szerkezeti részével, lehet, hogy érdemesebb CAD-programot használnod, ingyenes például a FreeCAD vagy a BRL-CAD. Látványos bemutatóképekhez ilyenkor sem árt a Blender. Karosszériamodelleket még csak-csak (kérdés, hogy az adott típust megcsinálta-e valaki), szerkezetit viszont szinte biztosan nem fogsz találni, mindent magadnak kell felépítened. [link] [link] [link]

Az online megoldások nem az én világom, mellesleg a tuningolás sem, letölthetõ progikkal kapcsolatban: Nem tudom, pontosan értem-e, amire gondolsz. 3D-szerkesztésekre általában nagyon jó a Blender. Ha komolyabban foglalkoznál a szerkezeti részével, lehet, hogy érdemesebb CAD-programot használnod, ingyenes például a FreeCAD vagy a BRL-CAD. Látványos bemutatóképekhez ilyenkor sem árt a Blender. Karosszériamodelleket még csak-csak (kérdés, hogy az adott típust megcsinálta-e valaki), szerkezetit viszont szinte biztosan nem fogsz találni, mindent magadnak kell felépítened. [link] [link] [link]
A kérdező hozzászólása: Köszi, hasznos válasz volt, bár ahogy elnézem Te egészen profi vagy a témában.Én leginkább olyanra gondoltam, hogy maguk az autók már megvannak, márka-évjárat-típus szerint és a választható tuningok is. Pl olyanra mint a http://www.3dtuning.com , csak nekem az az oldal folyton megáll, lefagy. Mégegyszer köszi a választ, megnéztem mindent amit javasoltál, de belekezdeni sem merek, elsõ ránézésre is túl bonyolult nekem:)

Hol tudnék interneten arany, gyermeknek való nyakláncot venni?

Keresztelőre szeretnénk kisfiúnak kereszt medállal.

Legjobb válasz: Heló! Tessék, egy csomó oldal: https://www.google.hu/search?client=opera&q=gyermek+arany+%C.. Viszont - szeirntem - jobb lenne ,ha egy arany medált vennél, és a lánc egy antiallergén anyagból készült kiegészítõ lenne - a lánc hamar "használhatatlan lesz", a medál viszont örök emlék. De ez cska az én véleményem.

Heló! Tessék, egy csomó oldal: https://www.google.hu/search?client=opera&q=gyermek+arany+%C.. Viszont - szeirntem - jobb lenne , ha egy arany medált vennél, és a lánc egy antiallergén anyagból készült kiegészítõ lenne - a lánc hamar "használhatatlan lesz", a medál viszont örök emlék. De ez cska az én véleményem.

Hol tudnék interneten keresztül, Magyarországon élő japánokkal/japán származásúakkal megismerkedni?

Nem és kor nem számít. Tudom, hogy sok ilyen kérdés van, de sajnos az azokra érkezett egyik válasz sem tudott segíteni ezügyben. Előre is köszönöm!!:)

Legjobb válasz: Milyen célból szeretnél ismerkedni?

Milyen célból szeretnél ismerkedni?
Engem rögtön, pár nap után betámadott egy, szóval nekem akkor úgy tûnik, szerencsém volt... :) Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy, hol laksz, és hogyan tanulsz japánt? Mármint tanárnál vagy önállóan?
Sajnos én is csak a személyes találkozót tudom javasolni, kevés a neten ismerkedõs tipus. Magyarországon is zárt közösségek vannak csak szinte, oda meg nagyon nehezen fogadnak be. Én is japán rendezvényeket javasolnék, ha nem is vagy pedti, szegeden vagy pécsen is élnek japánok, ott is vannak hasonló rendezvények, 1-1 napra megérheti leutazni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ezen az oldalon már én is fent vagyok jópár hónapja!:) De sajnos Magyarországon élõ japánokra még nem akadtam :(
Nézz rá erre a honlapra: http://www.interpals.net ;) Én alig egy hónapja regisztráltam másodjára (az elsõ fiókomat nem használtam és elfelejtettem az adatokat), és már 2 japánnal is írogatunk egymásnak. Az egyik srác Budapesti, szóval vele hamarosan találkozunk, a lány pedig sajnos Japánban él, de vele meg japánul beszélek, szal tudom gyakorolni a nyelvet. Állítsd be, hogy Japánból keressen/ajánljon neked emberkéket, és akkor valakit tuti találsz majd ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! Nem Pesten élek, így személyesen sajnos nincs esélyem ismerkedni, de azért szeretnék mindenképpen itt élõkkel beszélgetni, hogy esetleg késõbb legyen alkalom egy találkára is :)
Interneten nehéz ismerkedni, kiváltképp külföldiekkel, kiváltképp japánokkal. A nagyon eltérõ kultúra, vallás, év fõleg a nyelvi korlátok miatt többnyire zárt közösséget alkotnak Magyarországon, iskolákban, klubokban, amelyekbe neten keresztül vajmi kevés esélyed van beférkõzni. Én személyes ismerkedést javasolnék, bár tudom hogy ez nem válasz a kérdésre, de egy kis keresgéléssel találhatsz rendezvényeket ahol messze jobb esélyekkel próbálkozhatsz :) Itt érdemes körbenézned ha érdekel, sok sikert :) http://www.ilovejapan.hu/
A kérdező hozzászólása: Barátkozni szeretnék, nem a párkapcsolat/szerelem a célom. :) De persze nem vetném meg, ha az lenne belõle.
Menj el a nyóckeri piacra... ott biztos vannak vágottszemûek.
Én is szeretnék japánokkal ismerkedni es tanulni toluk :) ) ;)) szolj ha van vmi!! :) )
Magyarországon olyan japánokat kerestek, akik ismerik a kultúrát és beszélik a nyelvet? Ismerek japán származásúakat, de õk itt is születtek, itt élnek, szóval japánul tanulni nem fogtok tõlük és az életszemléletük is olyan, mint a magyaroké.


Hol Tudnék interneten gyűrűk ura maketteket venni mint pl:minas tirith várának a makettje vagy Vasudvar makettje?

Linkeljetek Már oldalakat légyszi

Legjobb válasz: Heló! Vaterán akadnak elvétve, de amazon.com vagy ebay.com a nyerõbb választás. Sajnos már nem igen találkozhatsz velük boltokban, amit láttam, az a Gyõri Alexandrában volt, A két torony bõvített kiadása, lehet, hogy az megvan még nekik. Én is a Minas Tirithemet Németországban szereztem be, az utolsó árom darabot rakták ki, leárazva, marha nagy fogás volt.

Heló! Vaterán akadnak elvétve, de amazon.com vagy ebay.com a nyerõbb választás. Sajnos már nem igen találkozhatsz velük boltokban, amit láttam, az a Gyõri Alexandrában volt, A két torony bõvített kiadása, lehet, hogy az megvan még nekik. Én is a Minas Tirithemet Németországban szereztem be, az utolsó árom darabot rakták ki, leárazva, marha nagy fogás volt.
Vaterán találni lehet néhány ilyet

Hol tudnék interneten MELEG 16 év körüli fiúkkal ismerkedni?

Valami társkereső vagy akármi?

Legjobb válasz: "A kérdés helyesírásilag kifogásolható (olvashatatlan), vagy indokolatlanul csupa nagybetûs" Ellenõrizzétek újra! Miért kell kiemelni azt, hogy buz.i? Lófasz az ilyenbe...

"A kérdés helyesírásilag kifogásolható (olvashatatlan), vagy indokolatlanul csupa nagybetûs" Ellenõrizzétek újra! Miért kell kiemelni azt, hogy buz.i? Lófasz az ilyenbe...
beirod a google-ba h meleg társkeresõ.....de remélem h te meg nem 61 vagy h 16 évesekkel akarsz ismerkedni meg amúgy is ...nah mind1
Hát sajna kevés olyan 16 éves van aki komolyan gondolja. Idõsebb srácokkal érdemes próbálkozni, hidd el nem is olyan nagy az eltérés... Ha segítség kell szólj, de vigyázz magadra mert sok csaló van.
hulye buuzi
Én szívesen ismerkednék veled :)
Én is szívesen ismerkednék veled! :)

Hol tudnék interneten Hello Kittys cuccokat rendelni?

http://hellokittysociety.hu/hello-kitty-faliora Ezt az oldalt ismerem meg a külföldieket,Pl:ebay

Legjobb válasz: Íírd be a google-ba, hogy Hello Kitty, és ontja a lehetõségeket!

Íírd be a google-ba, hogy Hello Kitty, és ontja a lehetõségeket!
Szia., Én a Vatera-t, Tesz-vesz, Jofógás-t ajánlom.Rengeteg mindent lehet venni vannak újak és használtak is.A bolt ár töredékéért lehet vásárolni!
A hülye azért nem vagyok boltban, palacsinta sütõt és más konyha kiegészítõket is árulnak kis macskásban. :)

Nasya orrsprayt hol tudnék interneten keresztül rendelni?

Egyetlen gyógyszertárban sem kaptam,s?t ismeretlen volt számukra.

Holt tudnék interneten olcsóbb bokavédőket nézni? Használt is jó lenne.

Legjobb válasz: http://www.klp.hu/ http://www.nagylovas.hu/lovas/index.php ezeket nézd meg hátha van valami jó :) Remélem segítettem :)

http://www.klp.hu/ http://www.nagylovas.hu/lovas/index.php ezeket nézd meg hátha van valami jó :) Remélem segítettem :)
Lovasok.hu apróhirdetések.
lovasok. hu apróhirdetések között találsz használtat olcsón

Hol tudnék interneten egyedi cicanadrágot venni/rendelni?

Legjobb válasz: Mire gondolsz egyedire? ezt kifejthetnéd!

Mire gondolsz egyedire? ezt kifejthetnéd!
A newyorkerben van olyan, hogy a cicanadrág egyik lábszára fehér-piros csíkos, a másik szár pedig kék alapon csillagos. Vagyis amerikai zászló van rajta. :)
A kérdező hozzászólása: ilyesmikre gondoltam, mint az elõzõ válaszokban.=) és köszönöm a válaszokat!^^


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!