Találatok a következő kifejezésre: Hol tudnék ingyen (79 db)

Hol tudnék ingyen sms-t küldeni?

Legjobb válasz: netrol le lehet huzni az icq-t ha lehuzod javaslom a magyart es a legujjabbat,akkor be aktivatatod azt is ingyen es irhatsz ingyen sms-eket viszont csak t-mobilra....az ugy van,hogy irkalj valakivel akinek szolj,hogy o irjon neked az icq-re mikor te fent leszel es te pedig onnand irsz vissza neki a telefonjara.....de elore te irj neki onnand,hogy tudjon neked irni icq-re......ha pedig o fog irni akkor neked mindig 2 ingyen sms-essel novekszik az sms-ek szama...nekem mar 500 sms-t lehet kuldenem icq-rol tok jo :)

netrol le lehet huzni az icq-t ha lehuzod javaslom a magyart es a legujjabbat, akkor be aktivatatod azt is ingyen es irhatsz ingyen sms-eket viszont csak t-mobilra....az ugy van, hogy irkalj valakivel akinek szolj, hogy o irjon neked az icq-re mikor te fent leszel es te pedig onnand irsz vissza neki a telefonjara.....de elore te irj neki onnand, hogy tudjon neked irni icq-re......ha pedig o fog irni akkor neked mindig 2 ingyen sms-essel novekszik az sms-ek szama...nekem mar 500 sms-t lehet kuldenem icq-rol tok jo :)
http://www. wadja.com
smsgott.de ez egy német oldal, bármennyi sms-t tudsz küldeni és ingyenes, csak az a gáz h 1 óra múlva kapja + akinek kûldted.
Ajánlom a guglit!:)
A kérdező hozzászólása: Köszi!már én is rátaláltam!:)
Most sehol nem lehet küldeni. :(

Hol tudnek ingyen zeneket letolteni, ? .! ahol audio cd-re is letolthetnem!

Legjobb válasz: Szia ingyen zenéket ott van a torrent :) audio cd re meg közvetlen nem tudsz letölteni mert a letöltött zene mp3 és nero segítségével tudod kiírni audio formátumba

Szia ingyen zenéket ott van a torrent :) audio cd re meg közvetlen nem tudsz letölteni mert a letöltött zene mp3 és nero segítségével tudod kiírni audio formátumba
A kérdező hozzászólása: Ertem es koszi szepen!!
***** http://www.zene.net/mp3/download_list.php vagy pedig frostwire alkalmazás és ott kikeresteted* Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szepen koszi es a linkeket is!!tovabbi szep delutant!!

Hol tudnék ingyen vagy olcsón elvinni kölyök ölebeket Budapesten és környékén?

Legjobb válasz: megkérdezhetem, miért/mire kell egyszerre több öleb ingyen vagy olcsón?

megkérdezhetem, miért/mire kell egyszerre több öleb ingyen vagy olcsón?
Utolsó: express a szaporítók nagyüzeme én innen SOHA nem vennék kutyát, mivel sok baja lehet a túlszaporítástól!
kedves utolsó!:) a kutyák, akiket belinkeltem, keverékek. matematikailag náluk van a legkisebb esély az öröklött betegségekre. egyéb betegség pedig bármelyik kutyánál beüthet... (tanultam genetikát és konyítok valamicskét az örökléstanhoz is.) a túlszaporítás konyhanyelven azt jelenti, hogy össze-vissza kereszteznek akár rokon kutyákat is, az anyakutyát pedig sokszor fél éves kora óta minden tüzelésnél megelletik, amíg el nem pusztul. na ebbõl lesznek az ideggyenge, beteg, defektes kölykök... nem a falusi mixekbõl. tehát de, nyugodtan fogadj örökbe kedves kérdezõ menhelyrõl.:)
Ha fajtiszta kell akkor szaporítótól de azt nem ajánlom mert mindenféle betegsége lesz.. tehát menhely+fajtamentõk.. :)
A kérdező hozzászólása: 1.-nek köszönöm 2. gondolom másoknak is azért mint nekem. Lakásba szeretném és egy nagyobb kutya nem hiszem, hogy jól viselné a bezártságot.
kedves utolsó!:) légyszíves, olvasd el megint, amit írtam, és értelmezd. nyilván akkor van a legkisebb esély az örökletes betegségekre, ha szûrtek a szülõk és jó tenyésztõtõl van a kutya. de az nem olcsó. innentõl marad: szaporító, vagy "falusi keverék". ezek közül pedig mind genetikai, mind matematikai, mind mindenféle szempontból a falusival jár jobban a kedves kérdezõ. a barátnõd kutyusát nagyon sajnálom, de attól még, hogy ez a szegény kutya így járt, Te is beláthatod, hogy a legtöbb keverékre ez nagyon nem jellemzõ! és mellesleg megjegyezném, hogy ha genetikáról van szó, ugyanazok a szabályok érvényesek a növényekre, állatokra és emberekre is.:) az én szakterületem az állatok. elkezdhetünk vitatkozni, de szerintem nincs sok értelme.
Nem vita kérdése, tényközlés. Simán tévhit, hogy egy falusi láncos keverék egészségesebb. Persze, kevesebbet jár orvoshoz, de ez nem az egészségén, hanem a megítélésén múlik. Amíg én havonta találkozom az állatorvossal valamilyen okból, egy ilyen ún. falusi keverék esélyes, hogy rövid kis életében soha. Ha valami baja van, vagy szélnek eresztik vagy elássák. Így nem kerülnek be a statisztikába. Azért mert a legtöbb ilyen beteg keverékkutyáról nem tudunk, azért léteznek sajnos. És nem ugyanazok a szabályok érvényesek, még kutyán belül is mások az öröklésmenetek még különbözõ fajtáknál is. A kérdésre visszatérve: A lényeg, hogy ha a kedves kérdezõ olcsón akar kutyához jutni, akkor ne az expresszes szaporítókat támogassa, hanem hozzon menhelyrõl.
A kérdező hozzászólása: Nagyon-nagyon szépen köszönöm! Biztos hogy ezt a Noé állatotthont megnézem. Sokat segítettetek! KÖSZÖNÖM!


Hol tudnék ingyen Sony ericcson w200i-re ingyen játékokat letölteni? ( ami érdekes, mászkálós esetleg ügyességi játék)

Legjobb válasz: SE portál -Pappfer.hu Zedge.com ( v .net) meg beirod a gugliba a képernyõméretet és mellé h game v játék

SE portál -Pappfer.hu Zedge.com ( v .net) meg beirod a gugliba a képernyõméretet és mellé h game v játék

Hol tudnék ingyen tüzifát kapni?

XVII.kerületben nagycsaládosoknak,hol tudnék segítséget kérni,hogy kapjak némi ingyen fát a hidegre.

Legjobb válasz: Budapesten rengeteg lehetõség van (vidéket hírül sincs ennyi). Csak lépj rá pl. az Expressz.hu-ra, és ott sokan hirdetnek olyat, hogy ingyen elvihetõ fa, faanyag.

Budapesten rengeteg lehetõség van (vidéket hírül sincs ennyi). Csak lépj rá pl. az Expressz.hu-ra, és ott sokan hirdetnek olyat, hogy ingyen elvihetõ fa, faanyag.

Hol tudnék ingyen online hollandul tanulni?

Teljesen az elejétõl, kezdõ vagyok, még semmit sem tudok, de szeretnék hobbiként valamennyire megtanulni hollandul. Tud valaki egy jó oldalt?

Legjobb válasz: livemocha.com italki.com angoltudás szükséges, de remek oldalak.:) az elsõn teljesen kezdõ szinttõl vannak leckék, mindenfélék. a másodikon inkább kiválaszthatod a tanulni kívánt nyelvet és anyanyelvi beszélõkkel veheted fel a kapcsolatot. rengeteg barátot szereztem ott :)

livemocha.com italki.com angoltudás szükséges, de remek oldalak.:) az elsõn teljesen kezdõ szinttõl vannak leckék, mindenfélék. a másodikon inkább kiválaszthatod a tanulni kívánt nyelvet és anyanyelvi beszélõkkel veheted fel a kapcsolatot. rengeteg barátot szereztem ott :)

Hol tudnék ingyen v. olcsón babaholmikhoz jutni itt a neten?

Olyanokra gondolok mint pl. babakocsi,kiságy,etetõszék,babaruhák,cecsemõmérleg,bébiõrzõ,

Legjobb válasz: Legél Te is tagja az ad6kap6.hu oldalnak. Ott többnyire tartós élelmiszerért cserélnek gazdát a holmik. Remélem, segítettem.

Legél Te is tagja az ad6kap6.hu oldalnak. Ott többnyire tartós élelmiszerért cserélnek gazdát a holmik. Remélem, segítettem.
Jófogás.hu-n sok ingyenes babacsomag van fenn - nem is értem, hogyhogy nem kapkodják el õket???
vaterán elég sok régi, "lelakott" babaholmikat raknak fel 1Ft-ért. ha kitartó vagy, biztos összejön. ingyen azért ne várj mindent és ne is jó minõségût várj, mindenki pénzbõl él....
A fentieken kívül a Vöröskeresztnek idõnként szokott lenni olyan adományos "vására", ahol zsákonként lehet pár ezer Ft.ért megvenni kisruhákat (életkor, nem szerinti vannak csoportosítva). A védõnõknél szoktak anyukák leadni ilyen adományra szánt dolgokat, nála érdemes kérdezni, illetve a családsegítõben. Rokonság körében, munkatársak között is megy a "körbeadogatás"- esetleg kérdezz körbe, hátha ismerõs-ismerõsének is van ilyen épp használaton kívüli holmija.

Hol tudnék ingyen online német tévét nézni, szóval ami épp megy ott a tévébe?

Most épp az RTL érdekelne, de még az ARD-t is szívesen megnézném, illetve más csatornákat is. Jó lenne ha lenne több csatorna is.

Legjobb válasz: http://www.ingyentv.net/orszag/N%C3%A9metorsz%C3%A1g

Hol tudnék ingyen gyógyszertári asszisztensként tanulni? Lehetőleg pesten?

Legjobb válasz: Computer School, a Puskás Ferenc Stadionnál van

Computer School, a Puskás Ferenc Stadionnál van
A kérdező hozzászólása: kösziiii nagyon sokat segítettél :)
szívesen :)

Hol tudnék ingyen, vagy nagyon olcsón vizes hordót, ballont vagy tartályt szerezni?

Pakson, Ózdon és Gyömr?n kifogytak az állatmenhelyek a vízb?l! Vizet még valahogy tudunk szerezni, de nincs miben tárolni!

Legjobb válasz: Tudom, hogy vannak olcsón mosott vegyszeres ballonok. Persze mennyire alkalmas az inni... http://ibctartaly.blogspot.hu/

Tudom, hogy vannak olcsón mosott vegyszeres ballonok. Persze mennyire alkalmas az inni... http://ibctartaly.blogspot.hu/
A kérdező hozzászólása: vegyszeres nem jó, mert abból a vizbõl innának


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!