Találatok a következő kifejezésre: Hol tudnék hogy rendel az (2 db)

Hol tudnék utánanézni, hogy rendel az állatorvos?

A VIII. kerületi Auróra utcai állatorvosi rendel? nyitvatartására lennék kíváncsi.

Legjobb válasz: általában 10-12ig, majd 16-19ig vannak nyitva a rendelõk... 06 20 934 22 43 ezen a számon érdeklõdj (forrás: http://www.kisallatortopedia.hu/index1.php?inc=5)

általában 10-12ig, majd 16-19ig vannak nyitva a rendelõk... 06 20 934 22 43 ezen a számon érdeklõdj (forrás: http://www.kisallatortopedia.hu/index1.php?inc=5)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.

Dr. Rácz Krisztina számát meg tudná adni vki és azt hogy mikor és hol rendel magán? (Nyíregyháza) Vki tud itt ajánlani más női nőgyógyászt, aki jó?

Legjobb válasz: Én nemrég voltam Dr Seres Andreánál, nagyon szimpatikus volt. Szerdán a Mini Klinikán rendel, csütörtökön Lázár K. utcán. Ha beírod a google-ba, akkor megkapod az adataid, telószámát.Eddig õ tûnt a legszimpatikusabbnak, pedig elfogyasztottam már egy pár (férfi) nõgyógyászt.

Én nemrég voltam Dr Seres Andreánál, nagyon szimpatikus volt. Szerdán a Mini Klinikán rendel, csütörtökön Lázár K. utcán. Ha beírod a google-ba, akkor megkapod az adataid, telószámát.Eddig õ tûnt a legszimpatikusabbnak, pedig elfogyasztottam már egy pár (férfi) nõgyógyászt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!