Találatok a következő kifejezésre: Hol tudnék hogy rendel (4 db)

Hol tudnék utánanézni, hogy rendel az állatorvos?

A VIII. kerületi Auróra utcai állatorvosi rendel? nyitvatartására lennék kíváncsi.

Legjobb válasz: általában 10-12ig, majd 16-19ig vannak nyitva a rendelõk... 06 20 934 22 43 ezen a számon érdeklõdj (forrás: http://www.kisallatortopedia.hu/index1.php?inc=5)

általában 10-12ig, majd 16-19ig vannak nyitva a rendelõk... 06 20 934 22 43 ezen a számon érdeklõdj (forrás: http://www.kisallatortopedia.hu/index1.php?inc=5)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.
a csomagküldõ vagy futárszolgálat honlapján...a kódot kitõl kaptad?
A kérdező hozzászólása: A feladótól kaptam. RC... HK a kód. Van a postánál telefonszámom, de nem akarom õket ezzel "zaklatni". ELvileg van valahol a neten ahol követhetõ.
Szoktak szólni, hogy mivel küldik, szolgáltató, cég...most már nem csak a posta szállít csomagot. Benne kell legyen az e-mailben...DHL, Royal Mail UPC...kicsit figyelmesebben nézd meg, nem adnak tracking kódot a szállító megnevezése nélkül. Vagy az oldalon ahol eredetileg vetted megjelenik, hogy milyen módon, kivel szállítják, arra is fizettél is biztos.
A kérdező hozzászólása: Hu köszi:) ezt egyszer már megtaláltam, de most amikor kéne nem találtam..

Dr. Rácz Krisztina számát meg tudná adni vki és azt hogy mikor és hol rendel magán? (Nyíregyháza) Vki tud itt ajánlani más női nőgyógyászt, aki jó?

Legjobb válasz: Én nemrég voltam Dr Seres Andreánál, nagyon szimpatikus volt. Szerdán a Mini Klinikán rendel, csütörtökön Lázár K. utcán. Ha beírod a google-ba, akkor megkapod az adataid, telószámát.Eddig õ tûnt a legszimpatikusabbnak, pedig elfogyasztottam már egy pár (férfi) nõgyógyászt.

Én nemrég voltam Dr Seres Andreánál, nagyon szimpatikus volt. Szerdán a Mini Klinikán rendel, csütörtökön Lázár K. utcán. Ha beírod a google-ba, akkor megkapod az adataid, telószámát.Eddig õ tûnt a legszimpatikusabbnak, pedig elfogyasztottam már egy pár (férfi) nõgyógyászt.


Dr Lengyel Mária hol rendel? Van-e sima nőgyógyászati magánrendelése? Hogyan tudnék bejelentkezni Hozzá?

Legjobb válasz: Szia! Van magánrendelése a doktornönek a II. kerületben a Horváth utca 18 szám alatt. Minden kedden 14:00-20:00ig rendel. De ha hosszabb távra keresel orvost, akkor ne válaszd a doktornöt, mert ugy tudom kisbabát vár.

Szia! Van magánrendelése a doktornönek a II. kerületben a Horváth utca 18 szám alatt. Minden kedden 14:00-20:00ig rendel. De ha hosszabb távra keresel orvost, akkor ne válaszd a doktornöt, mert ugy tudom kisbabát vár.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!