Találatok a következő kifejezésre: Hol tudnék előre (148 db)

Hol tudnék elõzõ életek emlékeirõl olvasni?

Mostanában olvastam pár elõzõ életes beszámolót, fõleg gyerekekrõl, akik olyan dolgokat tudnak/mondanak, amiket koruknál meg egyéb okoknál fogva nem tudhatnának.

Legjobb válasz: Szia! Ajánlanám Dr Michael Newton - Lelkünk Útja könyveit. Nagyon érdekes és nem csak az elõzõ életekrõl szól hanem az életek közti életröl is.

Szia! Ajánlanám Dr Michael Newton - Lelkünk Útja könyveit. Nagyon érdekes és nem csak az elõzõ életekrõl szól hanem az életek közti életröl is.
A kérdező hozzászólása: köszi, az most van "beszerzés alatt" :)

Rendezvényszervezőként szeretnék dolgozni és gyakorlatot szerezni a visszalévő 1 főiskolai évem alatt. Hol tudnék el kezdeni dolgozni úgy, hogy minimális a tapasztalatom ezen a téren?

Mint rendezvényszervező szakos hallgatót, elsősorban a könnyűzenei rendezvények (partik), fesztiválok és a sportrendezvények vonzanak. Emellett persze bárhol el kezdenék dolgozni csak legyen ezen a téren tapasztalatom. Segítsetek, hogy hol találhatnék olyan céget, ahol nem elvárás a minimum 1-3 év tapasztalat rendezvényszervezési területen. Köszönöm.

Legjobb válasz: bármelyik céghez el tudsz menni ingyen pár hónapra. tapasztalat nélkül viszont teljesen esélytelen szerintem a dolog. és a helyedben bevállalnék fél év- egy év ingyen munkát,és még lehet ajánlanak is állást ott ahol vagy

bármelyik céghez el tudsz menni ingyen pár hónapra. tapasztalat nélkül viszont teljesen esélytelen szerintem a dolog. és a helyedben bevállalnék fél év- egy év ingyen munkát, és még lehet ajánlanak is állást ott ahol vagy

A Nemzeti Közszolgálati Egyetemen a katonai logisztika kar mit takar? Ha elvégzem a hadseregben hol tudnék el helyezkedni vele? Ha van valakinek valami tapasztalat az kérem a írjon.

Legjobb válasz: Hello, A logisztika a szállitmányozásról szól leginkább. Megszervezni az ellátást(hadtáp) illetve azt hogy miként menjen végbe az egyes eszközök szállitmányozása(katonai közlekedés)

Hello, A logisztika a szállitmányozásról szól leginkább. Megszervezni az ellátást(hadtáp) illetve azt hogy miként menjen végbe az egyes eszközök szállitmányozása(katonai közlekedés)

Hol tudnék élő vízibolhát vásárolni Budapesten de főkép a 11. kerület és környékén?

Legjobb válasz: http://www.google.hu/url?sa=t&rct=j&q=legu%C3%A1n&source=web.. itt lehet kapni

Így kora tavasszal sehol. Ilyenkor kandicsot árulnak helyette, ami a bolhánál sokkal kisebb jószág. Ha kis halaid vannak, még praktikusabb is.

Hol tudnék élőben online NFL meccset nézni?

Legjobb válasz: Tessék: http://myp2p.maninbo.com/livesports.php kattints az NFL Gameday-re, elvileg adnia kellene. Van még egy ilyen sport nézõs oldal, de nem jut eszembe a neve, ha beugrik leírom azt is.

Tessék: http://myp2p.maninbo.com/livesports.php kattints az NFL Gameday-re, elvileg adnia kellene. Van még egy ilyen sport nézõs oldal, de nem jut eszembe a neve, ha beugrik leírom azt is.
Sport 2 ad minden vasárnap élõben, online-t passzolom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
bemész bármelyik bevásárlóközpontba, ipari mennyiségû kotont találsz
Bocs, betáraztam belõle az ínséges idõkre, Pesten már nem találsz. :$
A kérdező hozzászólása: sok boltba voltam tescoba, dm-be, rossmann-ba es sehol nem talaltam.:s
A kérdező hozzászólása: nem tudom mar hol keressek..
Nézted már "Spar"-ban
[link]
A kérdező hozzászólása: azt elfelejtettem igen mar sparban is neztem. koszonom bob mar lattam ezt az oldalt fel is hivtam oket aranylag olcso is itt csak az vele a gond, h elore kell rendelni es azt mondtak, h az legalabb 5nap es nekem hetvegere kene az ovszer.:s
A kérdező hozzászólása: vagyis pentekre
A kérdező hozzászólása: olyan bolt kellene ahol tudok venni es nem webshop

Traktor Kontrol S4-et vettem használtan. Kaptam hozzá Traktor 2 programot, de nemtudok be regisztrálni mivel az elõzõ tulaj már beregisztrált! Hol tudnák új regsiztrációs kódot kérni?

Legjobb válasz: Az elõzõ tulaj tud kérni. Vedd fel vele a kapcsolatot. Neki kell írnia egy mailt a NI-nek, és akkor van mód és lehetõség.

Az elõzõ tulaj tud kérni. Vedd fel vele a kapcsolatot. Neki kell írnia egy mailt a NI-nek, és akkor van mód és lehetõség.

Hol tudnék Magyarországon élő japánokkal/japán származásúakkal megismerkedni?

Nagyon érdekel a japán kultúra, nyelv stb. és nagyon szeretnék pár japán barátot akár interneten, akár személyesen. :)

Legjobb válasz: hát maximum az interpalson tudsz ismerkedni japánokkal de nincs rá garancia h tudnak magyarul akkor érdemes ezen az oldalon ismerkedni ha tudsz németül vagy angolul élõben hááát max leszóltasz egy ázsiait az utcán egy próbát megér itt van két ismerkedõs oldal : http://www.interpals.net/index.php http://www.studentsoftheworld.info/

hát maximum az interpalson tudsz ismerkedni japánokkal de nincs rá garancia h tudnak magyarul akkor érdemes ezen az oldalon ismerkedni ha tudsz németül vagy angolul élõben hááát max leszóltasz egy ázsiait az utcán egy próbát megér itt van két ismerkedõs oldal : http://www.interpals.net/index.php http://www.studentsoftheworld.info/
A kérdező hozzászólása: Köszi, hát, Bécsben már leszólítottam párat XDD csak az a baj, hogy messze laknak :/

Hol tudnék dexamos középfokú írásbelire gyakorolni? Egy olyan oldal kellene ahol tudnék gyakorolni és a végén ki is írná hogy hány pontot, százalékot értem el.

linkelnétek ilyet?

Legjobb válasz: Szerintem nincs ilyen oldal,egyedül tanulsz? Nekem vannak feladataim amivel gyakorolhatsz, de nincs hozzá megoldókulcs szóval nem tudod kiszámolni mennyit értél el ha nincs aki leellenõrizze.(ha kéred átküldöm) Esetleg még a dexam honlapján találsz pár feladatot,de az nem sok minden.

Szerintem nincs ilyen oldal, egyedül tanulsz? Nekem vannak feladataim amivel gyakorolhatsz, de nincs hozzá megoldókulcs szóval nem tudod kiszámolni mennyit értél el ha nincs aki leellenõrizze.(ha kéred átküldöm) Esetleg még a dexam honlapján találsz pár feladatot, de az nem sok minden.
A kérdező hozzászólása: de neked dexamos van? Mert az is jó, nem baj ha nincs megoldókulcs...
Igen dexam feladatok, privátba elküldöm neked.
A kérdező hozzászólása: köszi
nekem vannak feladataim megoldassal 1utt, irj privatban lszi.
DExam-os konyv is van a neten rajta.
Nekem is tudnátok feladatokat küldeni dexam írásbeli nyelvvizsgához? Please! Sokat segítene! Elõre is köszi!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!