Találatok a következő kifejezésre: Hol tudnék beszerezni (271 db)

bemész bármelyik bevásárlóközpontba, ipari mennyiségû kotont találsz
Bocs, betáraztam belõle az ínséges idõkre, Pesten már nem találsz. :$
A kérdező hozzászólása: sok boltba voltam tescoba, dm-be, rossmann-ba es sehol nem talaltam.:s
A kérdező hozzászólása: nem tudom mar hol keressek..
Nézted már "Spar"-ban
[link]
A kérdező hozzászólása: azt elfelejtettem igen mar sparban is neztem. koszonom bob mar lattam ezt az oldalt fel is hivtam oket aranylag olcso is itt csak az vele a gond, h elore kell rendelni es azt mondtak, h az legalabb 5nap es nekem hetvegere kene az ovszer.:s
A kérdező hozzászólása: vagyis pentekre
A kérdező hozzászólása: olyan bolt kellene ahol tudok venni es nem webshop

Váácott hol tudnák beszerezni hosszú farmert (kisebb méretben S) olcsóbban?

legyszi mellékeljetek útbaigazítást is, kösszii

Legjobb válasz: TudNÉK!!!!

TudNÉK!!!!
A kérdező hozzászólása: jaja, köszii a kiigazítást!! esteleg vmi válasz a kérdésre???
Szerintem egyszerûbb, ha felszállsz a zónázóra, és körbenézel a Westendben, de ha mindenképp Vác, akkor a Széchenyi utca tele van kínai üzlettel, ki lehet fogni olyat, ami nem túl csicsás, és olcsó is.
A kérdező hozzászólása: köszöntem :)

Mivel fertőtlenítsek cipőt, körömvágó ollót, ruhaneműt? Formalint hol tudnék beszerezni?

Formalint április 1. óta nem forgalmazhatnak gyógyszertárakban. Hol lehet még venni, vajon? Valaki tud más fert?tlenít?t? (hypo, domestos, stb... kivéve)

Legjobb válasz: Régen lehetett kapni olyan tablettát, amit vízben feloldva fertõtlenítésre lehetett használni. Nem jut eszembe a neve, de a gyógyszertárban tudnak segíteni. Azt nem tudom, hogy ruha fertõtlenítésére jó-e, de arra tökéletes a vasalás! Mi anno a fizikai fertõtlenítéseknél tanultuk. (magas hõfok)

Régen lehetett kapni olyan tablettát, amit vízben feloldva fertõtlenítésre lehetett használni. Nem jut eszembe a neve, de a gyógyszertárban tudnak segíteni. Azt nem tudom, hogy ruha fertõtlenítésére jó-e, de arra tökéletes a vasalás! Mi anno a fizikai fertõtlenítéseknél tanultuk. (magas hõfok)
Hidrogénperoxid tablettával, azaz ennek oldatával. patikában kapható. Miért kell fertõtleníteni? Fõleg a cipõt és a ruhanemût nem értem, többen életben maradnak fertõtlenítés nélkül is. A túlzott higiéne során az immunrendszer nem mûködik megfelelõen... Másrészrõl tökéletesen csíramentesíteni otthoni körülmények között nem lehet- azon kívül, hogy (már bocsánat) ökörség.
Dede, lehet kapni formalint, ma vettem. Nejlon v gumikesztyûben kozmetikai vattakorongra v vattapamacsra kell pár csepp, be a cipõbe, az be a nejlonba, szorosan bekötni, 1 napig dunsztolni, 2 napig szellõztetni õket nyitott térben. Ne lepõdj meg ha egy-két hétnyi idõ alatt kiszárad a bõr a talpadon és lehámlik. Körömvágó ollót, csipeszt öngyújtó lángjával szoktam fertõtleníteni. Mielõbbi gyógyulást kívánok!
Neomagnol tabletta.
Mi ellen fertõtleníted?
Én se értem mért kell ez a nagy fertõtlenítés, de nem is ez a lényeg. Állatorvosi rendelõkben szokaták használni fertõtlenítésre a Betadin mellett a Bradobad fertõtlenítõszert. Ez állatok fürdetésére is jó, de a kéz, -és mûszer fertõtlenítésére is szokták használni. Gondolom, ha egy rendelõben elég ez, akkor otthon is.
A kérdező hozzászólása: Háát, mit is mondjak... Ha már ennyire "jó" fejek vagytok és vigyáztok az immunrendszerem megfelelõ mûködésére, akkor elárulom, hogy egy fincsi gomba után szeretném a cipõket, zoknikat, ollókat, stb..., fertõtleníteni! Pont azért írtam, hogy nem a domestosra gondoltam, mert nem általános fertõtlenítõre van szükségem! Azért köszi a válaszokat!
Ózonnal, mint a kórházakban.
Itt a gyakorin biztos van. Kereskedésben esetleg?
Nyilván adni fognak hozzá, mit gondoltál? Odadobják a slusszkulcsot, aztán nyomogasd a gombokat amíg rá nem jössz hogyan mûködik? :D Egy csomag fogpiszkálót nem lehet úgy forgalomba hozni Magyarországon, hogy nincsen rajta magyar nyelvû leírás...
A kérdező hozzászólása: Holland inport ezért nincs magyar papír. Márkaszervíz nagyon drágán adja 10.e. Ezért keresgélek magam.
Könnyebb lenne a helyzet, ha angolul tudnál...picit sem megy? Mert akkor nézhetnél mondjuk youtube videókat, biztosan csomó review van fenn. Ha minden kötél szakad, akkor viszont én a helyedben nem fillérb*sz*skodnék azon a 10e Ft-on, ha már 10 millió körüli autót veszel...
Megírhatnád, hogy milyen a Prius III. Itt van egy angol nyelvû leírás: [link]
A kérdező hozzászólása: Akinek van Priusa annak a 3 nem lesz újdonság hisz a technologia ugyan az mint a régebbi változatba. Nekem ez az elsõ priusom de az biztos hogy a következõ is csak hibrid lesz. ((((Ürtechnologia)))) Egész nap sorolhatnàm mennyi jó megoldás van benne Ami szerintem mindenkit érdekel az a fogyasztás nos amít a gyártó igér tartható. Odafigyeléssel 3.9l Normál vezetés 5.5 5.7l 1500kg teljes értékû autó SZUPER Mindenkinek ajánlóm menjen el egy tesztvezetésre.

Hol tudnék beszerezni ilyen retró handheld pc-t? (palmtop) Pl. : Hp620LX

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Hol tudnék beszerezni ilyen retró handheld pc-t? (palmtop) Pl. : Hp620LX

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Conductive pencile-t hol tudnék beszerezni Magyarországon?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: 6B-s ceruzával tudsz elérni hasonló hatást, olyan vékonyságban a grafittal is lehet áramköröket rajzolni. (Persze jóval vastagabban, pár centi széles ágakkal.)

6B-s ceruzával tudsz elérni hasonló hatást, olyan vékonyságban a grafittal is lehet áramköröket rajzolni. (Persze jóval vastagabban, pár centi széles ágakkal.)

Hol tudnék beszerezni ehhez a típushoz, Nokia ST743 a bakelit lejátszó részébe tût?

Legjobb válasz: Pl. itt:[link] Apródon is van:[link] De nem bakelit, hanem vinyl.

Pl. itt:[link] Apródon is van:[link] De nem bakelit, hanem vinyl.
[link]
A kérdező hozzászólása: Mibõl látni hogy ez tuti kezeli a upc kártyát? RSS olvasó funkciók az mi?
Onnan hogy mondom.
Már csak azt az egyet nem értem, mi köze ennek a MinDig TV-hez? Valami orbitális keverc van itt...
Mit nem értesz benne? Egy beltérivel tudja nézni a földi adókat és az upct is. Igaz sok értelme nincs a földiknek, ha van upc, de ha valakinek ez kell akkor mit lehet tenni.
Ja, ha ez a beltéri tudja a DVBT-t is meg a DVBS-et is, akkor értem. Csak ez nekem új volt.
A kérdező hozzászólása: Nekem azért kell hogy tudjam vinni ide oda. Pl a nyaralóba.

28V 600W-os és olyan 21.43A-es lámpához keresek egy tápegységet vagy 230V/28V 600W transzformátort, egyenirányítóval! Kerestem már pár darab oldalon, de nem jártam sikerrel. Hol tudnék beszerezni?

ERRÕL VAN SZÓ: <[link]

Legjobb válasz: Ilyen feszültségre(28Volt!) és ilyen teljesítményre(600W) reménytelen! Csak csináltatni lehet, de nem olcsó mulatság! Egyébként egyenirányító nem kell ezekhez a lámpákhoz!

Ilyen feszültségre(28Volt!) és ilyen teljesítményre(600W) reménytelen! Csak csináltatni lehet, de nem olcsó mulatság! Egyébként egyenirányító nem kell ezekhez a lámpákhoz!
Csak keressél egy olyan 24V trafót amin legalább 800W-os és egyenirányítás és pufferelés után meglesz a feszültséged.
De leginkább egy hegesztõtrafót lehetne átalakítani ilyen célra. Mihez kell ilyen lámpa?
" egyenirányítás és pufferelés után meglesz a feszültséged." Legalább 25 Amperes diódák kellenek + több ezer mikrós puffer elkók! Az sem lesz olcsó!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Majd akkor az összes válaszból kihozok 1 jót :D
Fogod magad szépen, felhívsz egy trafó tekercselõ mûhelyt, és vázolod az igényeid pont így ahogy nekünk, kérsz egy árajánlatot. Kicsi az esélye hogy pont ilyet találsz. Elsõnek üzenem, autóhifi monoblockok tesztelésére, demofalakhoz léteznek 12 volton 2-300 amperes trafók, nem egy ördöngõsség, ugyan úgy mûködik, mint egy 12V/100mA trafó csak picit nagyobb. Tudod, nyerges vontató is létezik, nem csak Ford Transit. :)
[link] Pl itt is tekernek toroid trafót. Csak meg kell adnod a primer feszültséget (230V) a szekunder feszültséget (28V), és megtekerik. A 630VA-s trafó megfelelõ lesz. Nem kell egyenirányítás.
"Toroid transzformátor gyártását véglegesen megszüntettük!"
Bocsánat, fel sem tûnt, csak a linket másoltam be :P Legutóbb még náluk tekertettem, de mondjuk az sem most volt. De rajtuk kívül is tekercselnek még toroidot, keresni kell egyet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!