Találatok a következő kifejezésre: Hol tudnám kutyámat (14 db)

Hol tudnám megnézni azt a részt a caesar millan-kutyákkal suttogóban amikor egy kutya megharapta a gazdáját ha az a közelébe ment mikor a kutya evett?

Legjobb válasz: Több ilyen is volt, szinte minden este ismételnek a Nat.Geon, talán el tudsz csípni belõle olyan részt, amelyben ez is van.

Több ilyen is volt, szinte minden este ismételnek a Nat.Geon, talán el tudsz csípni belõle olyan részt, amelyben ez is van.
keresgélj a honlapján, azt hiszem ott vannak videók, vagy ha emlékszel a kutya nevére, akkor you tubon :D http://www.cesarsway.com/
***** Elsõ évad. 7-13 rész nem emlékszem pontosan , hogy hol is van.* Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat

Hol tudnám átíratni a kutyám a nevemre?

Tudnátok segíteni ebben? Postai úton hol lehetne átíratni a kutyám? Sajnos még az els? tulaj nevén van,de szeretném átíratni. Tk. szerz?désem meg van. Gondolom a tk. és a szerz?dés másolatát kell el küldenem. Vagy az eredeti tk-kell elküldenem? A tk. hátulján a tulajdonos résznél a tenyészt? áthúzta az el?z? tulaj nevét stb adatait, és beírta az enyémet. az baj?

Legjobb válasz: A MEOE-ba kéne bemenned, és pénzért átiratni. Ilyen nincs hogy a tenyésztõ fogja és áthúzza és odaírja ate neved. De ha papiron ott van, attól még hivatalosan nem a te neveden lesz a kutya. A meoe-ba vinned kell a tk-t, és az adás-vételi szerzõdést, meg persze pénzt.:)

A MEOE-ba kéne bemenned, és pénzért átiratni. Ilyen nincs hogy a tenyésztõ fogja és áthúzza és odaírja ate neved. De ha papiron ott van, attól még hivatalosan nem a te neveden lesz a kutya. A meoe-ba vinned kell a tk-t, és az adás-vételi szerzõdést, meg persze pénzt.:)
Hol laksz? Vidéken vannak szervezetek, ahol el lehet intézni. Pesten pedig a központban. De az eredeti papírra szükség van hozzá.
A kérdező hozzászólása: Pest határában egy kis faluban. A legközelebb ami nekem jó is lenne a XVIII. kerben lenne MKSZ iroda.
A kérdező hozzászólása: Csak nem tom a címét..... :-(
A származási lapra bárki ráírhatja az új tulaj nevét, de pecsét nélkül úgyis érvénytelen. Ahhoz meg személyesen be kell menni az eredeti származási lappal. Most akkor MKSZ vagy MEOE törzskönyvrõl van szó? Hamár MKSZ irodát emlegetsz, akkor gondolom az.
Milyen fajta a kutyád? MKSZ csak bizonyos fajtáknak, amelyek nem elismertek FCI által- vezeti a törzskönyvét.
iwiw, facebook?
Közösségi oldalakon. Amúgy én nem szeretem az ilyen lájkolgatós-szavazgatós versenyeket, mert úgyse a szép kutya nyer, hanem akinek több ismerõse szavaz rá. Mellesleg rühellem, hogy ilyen hülyeségekkel posztolják tele a falamat.
A kérdező hozzászólása: Igen, ezért nem szeretem én sem. Ez lesz szerintem az elsõ és az utolsó, csak hogy legyen egy ilyen is.:) Amúgy nem azért, mert az én kutyám, de tényleg jól elkapott kép.:) Facebook megvolt, máshol nem vagyok fönn. Sokszor találkoztam olyannal, hogy nem volt szép a kutyus, vagy legyen emberrõl szó, mindegy, de akinek több ismerõse volt az nyert.:/
adj egy linket, face-en lájkolom :)


Hol tudnám megnézni, hogy a lakhelyemen milyen kutya fajtákra kötelező a szájkosár?

Legjobb válasz: az önkormányzatok oldalán fenn szokott lenni, vagy beuglizod hogy "lakhelyed" és "ebrendelet" aztán kidobja

az önkormányzatok oldalán fenn szokott lenni, vagy beuglizod hogy "lakhelyed" és "ebrendelet" aztán kidobja
Nálunk (Veszprémben) azt írja, hogy 11 kutyafuttató van. Én egyrõl sem tudok és neten sem találtam :S. http://www.naplo-online.hu/cimlapon/20091204_uj_ebrendelet

Hol tudnék beszerezni olyan szőrnyírót, amivel trimmelni tudnám kutyám bundáját?

Nekem jobban megengedi, és hosszútávon olcsóbb is lenne.

Legjobb válasz: http://szemesbolt.hu/?p=p_5&sName=ny%EDrog%E9pek A trimmelés nem egyenlõ a nyírással. A trimmelés szó jelentése Magyarországon: a drót vagy szálkás szõrû kutyáknál alkalmazzák, az elhalt és kihulló szõrszálakat úgynevezett trimmelõkéssel, kézzel, vagy trimmelõkõvel távolítják el.

http://szemesbolt.hu/?p=p_5&sName=ny%EDrog%E9pek A trimmelés nem egyenlõ a nyírással. A trimmelés szó jelentése Magyarországon: a drót vagy szálkás szõrû kutyáknál alkalmazzák, az elhalt és kihulló szõrszálakat úgynevezett trimmelõkéssel, kézzel, vagy trimmelõkõvel távolítják el.
A kérdező hozzászólása: Tudom. Drótszõrû kutyám van. Elég húzós az áruk, ahogy nézem, ami ér is valamit, de azért köszönöm. Segítettél:)
http://www.webkutya.hu/kutyaknak/apolas/fesu-kefe-trimmelo/1.. Nekem ilyen van. Karbantartásra jó, de az egész kutyát inkább kozmetikusra bízom.
A kérdező hozzászólása: Ez is jó! Sõt! Olcsóbb is, és gondolom csak a pengét kell benne cserélni! Én megoldom egyedül.
A kérdező hozzászólása: És még a házhozszállítás is ingyenes! Szuper!
Szörnyírtót olvastam xD
Ebbe nem penge van, mivel nem elvágni kell a szõrt, hanem kihúzni. Ez a trimmelés lényege. Én 3 éve használom az enyémet, meg se látszik rajta :) Második
A kérdező hozzászólása: Akkor nem is fog csorbulni a kés éle az erõs drótszõrtõl?
Nem, mondom mivel nem elvágja a szõrt ezért nem éles. Kihúzza a szõrt ahogy beleakad a V alakú vájatban.

Hol tudnám a kutyám Fülét levágatni?

aranya megyében

Legjobb válasz: Elsõ válaszoló: gondolom a fülvágásra vagy kupírozásra gondolt. Egyébként vidd el egy állatorvoshoz. Az ilyeneket õk csinálják.

Elsõ válaszoló: gondolom a fülvágásra vagy kupírozásra gondolt. Egyébként vidd el egy állatorvoshoz. Az ilyeneket õk csinálják.
Csak állatorvos végezheti el, mûtétnek minõsül. Ha esetleg valami "magánember" mégis felajánlaná, alacsony áron, hogy megcsinálja, mégse ott tedd, mert valószínûleg egy hazug kontár. Szóval állatorvos.
Milyen fajta?mennyi idõs?
Üdv! Állatorvossal beszéld meg, pár ezer forintért megcsinálja. Máskülömben sittre kerülsz állatkínzárt!
A kutyák fülének kozmetikai okból való csonkítása ma már szigorúan tilos! Nem fogja elvégezni egyetlen állatorvos sem, mert állatvédelmi törvényt sért vele. Úgy tudom, ez azóta van így, amióta az Európai Unióba beléptünk. Egy jóérzésû, gondos gazdi nem is tenni ki szeretett kutyáját ilyen fájdalomnak csak azért, mert úgy szebb lenne! Gondold meg te is, mielõtt "vágóhídra" viszed a kedvencedet.
Én ingyen levágom, nagyon szépen dolgozom. 4 fül levágása nekem 20 perc. Ráadásul ajándékként te fekszel a szikém alá elsõnek.
Megmondom, ha levágatod a sajátodat is te [email protected]
Minek kéne levágni basszus!? :@
Ahol a sajátodat is megcsináltattad...
Sehol! Minek akarod megkínozni szerencsétlent?!
A kérdező hozzászólása: pontosan vanak olyan fajok akiknek muszály és nem éreznek smemit sem ez egy házörzö és kiképzett kutyáim vanak és ha megnézel vagy ird be a neten cane corso vagy pitt bull temészetesen nem pulli csivava meg ilyan kutyák azoknak én sem söt alabradoromnak sincsen vágva akik csak f... irnak azok nézék már meg h azok a fajok még a tenyésztönél átesnek ezen csak menny rá egy cenel oldalra......olyan kutyáknál és utána válaszolj mielött csak a szádat járatod nem ezeknek az emberenek vagyok kiváncsi a avéleményükre hanem azoknak akik jol látják a dolgot és segitettek köszönöm mégegyszer
A kérdező hozzászólása: természetesen nem azoknak szol mert pontosan nincsen betiltva épp ezért irtm h a orvososk 70%még mai napig megcsinálja köszönöm a kommenteket akik ugyan igy vélekednek!!!!THX és nem nekik szol az üzenet és a kérdés sem az volt h lehet e vagy hanem h valki tud e olyan orvost aki elvégzi!!!!!!
A kérdező hozzászólása: csak annyit mondok ti F.....fejek hogy gondolj már bele hogy egy pitt vagy cane corso hogy nz ki ha nincs vágva a füle különben is a kikutyák föleg az olyan fajtáknak aminek kell esztétikailag meg egy csomo tenyésztben már kiskorukban levágják a farkukat meg 100000%ben vágják ti kutya tudosok és olyan válaszokat vártam akik tudnak segiteni vagy olyan állatorvost ajánlani mert még mindig 70%csinál ilyan mütétet és nem éreznek belöle smemit mert porc és ha szép kutyát szeretnél akkor muszály mert különben vicc a kutya (fajtához ilöen)mert egy pincsinek természetesen nem kell de egy kikpzet kutyának kell!!!!!különben cane vorsom van meg egy pitem amit szintén ugy vetem hogy a füle mega farkát már vágták
Hát ha egy csivavát akarsz házõrzõnek tartani te is nagy marha lehetsz :D vagy egy pincsit... Nem minden kutya házõrzésre való... Pl: a dán dog házõrzõnek jó, de ugyanakkor kiállitási kutyának is megfelelõ... A border collie nem igazán jó házõrzõ, õ inkább a dog-dancingben, frisbeeben, terelésben, agilityben és a kiállitásokon állja meg a helyét.. A vizslák meg inkább vadász kutyák...
Azé hogy az ilyen f...nak mint te legyen mit kérdeznie. :-D :-D
És mi a [email protected]ért kell kiállításra hordani szerencsétlent? A kutya az házõrzõ, nem kiállítási darab...
Pár szó a , , lázadóknak" Ti lehet állatknzásnak találjátok, ám itt Mo. vannak olyan fajták, amelyikkel a kiállításon szóba se állnak az illetõvel ha nincs a füle vágva. Ez van. Sok minden van itt amit nem szeretünk, de el kell fogadni. Bocsi az offért, további szép napot mindenkinek!
Ez állatkínzás!!!!!! Nem gondoltam hogy léteznek még ilyen szemét emberek!!!!!! Milyen mer levágni a farkát vagy a fülét egy állatnak, csak azért, hogy "szebb" legyen? Am meg egyáltalán nem lesz szebb! Úgy tökéletes, ahogy született! Ez annnnyira gáz! Remélem nem találsz olyan állatorvost aki levágná! Szerencsétlen kutya! Elõre sajnálom! Látom te is nagyon szeretheted a kutyád......
Európa több országába nem viheted kiállításra, mert kizáró ok a csonkítás. Mármint a nem balkáni országokba.
Így van, egyes fajtáknál még lehet, bár én nem támogatom. Nem hiába van ott a kutya füle, farka, ahol. A MAOK honlapján fel vannak sorolva a fajták, melyeknél megengedett. Ha a Te fajtád nincs, akkor remélem egy orvos sem fogja megcsinálni. nem értem, miért kellett neked az a kutya, ha nem tetszik így, ahogy van? Nekem spánieleim vannak, és a tenyésztõ sem csonkolta már a farkát, pedig ennél a fajtánál megengedett de hál'Istennek egyre kevesebben csonkítják!
Dombóváron van egy doki, de ha most agyoncsapnak se jut eszembe a neve. De ez türelemjáték. Hívj fel minél több orvost, van aki elvállalja, van aki nem. Egyébként pedig halkan megjegyzem a sok lázadónak, hogy nincsen betiltva.
Be van tiltva, de vannak olyan állatorvosok, akik még most is megcsinálják.Egyik ismerõsömnek a kutyákának a fülét 12.500.- ért levágta egy állatorvos. Ez Hajdú-Bihar megyében volt!
Tetris írta le az igazságot!!! Érdemes lenne utánanézni mindenkinek, aki állatorvost javasol. Régen be van tiltva!
A kérdező hozzászólása: És nem kinozni kivánom a kutyámat csak h minél szebb legyen néztek már meg a cane corsokat vagy a piteket és utána válaszoljatok!!!!mert ott a tenyésztö is levágatja öket!!természetsen nem haragszom mert ezek szereint nem nagyon van egy két ember tisztában a fajokkal és a hozzá tartozo kinézettel

Nyíregyházán hol tudnám vágatni a kutyám körmeit? És kb. mennyibe kerülne?

Legjobb válasz: A saját házadban, és kb. 1 ollóba.

A saját házadban, és kb. 1 ollóba.
Bármelyik állatorvosi asszisztens megcsinálja. Az ára 620 ft. Nem árt, ha elsõre elviszed, és megkéred mutassa meg, hogyan kell csinálni. Ha pedig fáj a kutyusnak, megkaphatja a kezedet is. Nem mindegy az sem, hogyan fogod a kutyát. Szóval a kutyus is, meg te is jobban jérsz, ha elõször megnézed, egy szakember hogyan csinálja.
Vásárolsz egy speciális kutya köröm csipeszt (kb 500Ft), és azzal te szépen le tudod vágni. Arra figyelj oda, hogy a kutya körme úgy nõ, hogy körülbelül a köröm feléig élõ hús van nekik (mint egy ujjperc), és ha abba belevágsz, fáj a kutyának, és kegyetlenül vérezhet. Világítsd át valamivel a körmét, vagy tartsd fény felé, és a sötétebb rész (élõ hús) után 4-5 milivel vágd le a körmöt.
A kérdező hozzászólása: Ok!Akkor nem egy nehéz dolog!Csak ha valamit rosszul csinálnék és fájna neki abba tuti belehalnék!!!De megpróbálom!Nagyon köszönöm a válaszokat! :) Szép napot
A kérdező hozzászólása: Ez szimpatikusabb, biztonságosabb mind2nek és nagyon olcsó! Köszönöm a válaszokat!

Hol tudnám megnézni letölteni animal planet 101 nagy kutya tegnapi adását?

sziasztok egy olyan kérdésem lenne hogy tegnap volt az animal panet en a 101 nagy kutya és a rottweiler is volt benne sajnos lemaradtam róla nem tudja valaki,hol tudnám magyarul megnézni? vagy letölteni esetleg ha valakinek meg van átküldeni? köszönöm

Legjobb válasz: :) én pont láttam.. de csak angolul tudom elõszedni neten...:S én is keresek 101 nagykutyás videót magyarul a német dogról de semmi :(

:) én pont láttam.. de csak angolul tudom elõszedni neten...:S én is keresek 101 nagykutyás videót magyarul a német dogról de semmi :(
A kérdező hozzászólása: hát én addig jártam utána míg ha minden igaz szombaton ismétlik a tegnapi adást talán az a részt is ismétlik ami neked kellene

Hol tudnám megnézni/letölteni magyar szinkronosan a "Charlie minden kutya a mennybe jut" c. rajzfilmet?

Nagyon fontos lenne!

Legjobb válasz: www.animeseries.gportal.hu csak regisztrálni kell

http://www.animeseries.gportal.hu csak regisztrálni kell
A kérdező hozzászólása: Kösz a linket, de itt sajnos csak japán mesék vannak, nekem pedig a fent említett rajzfilmre lenne szükségem. :(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!