Találatok a következő kifejezésre: Hol tudnám hogyan kell (73 db)

A kérdező hozzászólása: Kösz itt minden van csak xperia play hez nincs cucc flashtool muszály meg csinálnom ?
Hülye vagy hozzá. Ne állj neki.

Letöltöttem a fifa 12-őt de, úgy van beállítva mintha ps3-am lenne hogy ezekel a billentyűkominációkkal kell irányítani. Hol tudnám átállítani hogy pcre adja a tippeket stb?

Legjobb válasz: azt nem is fogod tudni átállítani, mert már a 11-et sem lehet billentyûzettel irányítani, a fejlesztõk úgy gondoltáák, hogy a tökéletes játék érdekében mindenki álljon át a gamepados irányításra, így csak annyit tudsz beállítani, hogy a gamepadod a,b,x,y, vagy 1,2,3,4 gombokkal írja kiamit irányítani szeretnél, én mikor megvettem a fifa 11-et addig be sem kapcsoltam, míg meg nem vettem a "rohadt drága" 8€ (2400ft)- s gamepadomat, de ha én 8000ft-t kifizettem a játékért, meg 2400-at a gamepadért, amit ráadásul más játékokhoz is használhatok, téged sem fog agyoncsapni a 10400ft helyett 2400, persze ha speckóbbat akarsz az drágább, de gyakorolni jó :) ezenkívül olyanokkal is tudsz játszani akiknek PS3 vagy Xbox360-ra van meg a játék mert nekem speciel sok bajom volt, hogy hiába fifáztam jól mikor valaki elhívott PS-en fifázni nem tudtam semmit, szal ne bánkódj a FIFA 10 még irányítható billentyûzettel.....

azt nem is fogod tudni átállítani, mert már a 11-et sem lehet billentyûzettel irányítani, a fejlesztõk úgy gondoltáák, hogy a tökéletes játék érdekében mindenki álljon át a gamepados irányításra, így csak annyit tudsz beállítani, hogy a gamepadod a, b, x, y, vagy 1, 2, 3, 4 gombokkal írja kiamit irányítani szeretnél, én mikor megvettem a fifa 11-et addig be sem kapcsoltam, míg meg nem vettem a "rohadt drága" 8€ (2400ft)- s gamepadomat, de ha én 8000ft-t kifizettem a játékért, meg 2400-at a gamepadért, amit ráadásul más játékokhoz is használhatok, téged sem fog agyoncsapni a 10400ft helyett 2400, persze ha speckóbbat akarsz az drágább, de gyakorolni jó :) ezenkívül olyanokkal is tudsz játszani akiknek PS3 vagy Xbox360-ra van meg a játék mert nekem speciel sok bajom volt, hogy hiába fifáztam jól mikor valaki elhívott PS-en fifázni nem tudtam semmit, szal ne bánkódj a FIFA 10 még irányítható billentyûzettel.....
A kérdező hozzászólása: köszönöm :D

Valaki meg tudná nekem mondani hogy hogyan működik az E-napló az iskolákban? Az azonosítóhoz tudom mit kell megadnom de a jelszóhoz nem tudom, regisztrálni kell? Ha igen akkor hol és hogyan?

Legjobb válasz: Ezt az adott iskolában kell megkérdezni, mindenhol más. Nálunk regisztrálni nem kellett, csak felmenni az oldalra, és a kezdeti jelszó a születési dátum volt kötõjelekkel elválasztva.

Ezt az adott iskolában kell megkérdezni, mindenhol más. Nálunk regisztrálni nem kellett, csak felmenni az oldalra, és a kezdeti jelszó a születési dátum volt kötõjelekkel elválasztva.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen :) , akkor majd megkérdezem a suliban is. :)


google a barátod, a tanár megadta mire kell rákeresned.
A kérdező hozzászólása: Nagyon-nagyon köszönöm!! Ez jó lesz! Mégegyszer is nagyon köszönöm!!
Nem tudom, ez mennyire segít. A fejhallgatónak van itt valami mûszaki jellemzõi. De hogy ez neked elég-e... http://www2.produktinfo.conrad.com/datenblaetter/350000-3749..
Hát az a baj, hogy sajnos én sem. Nem tudom, hogyan kellene keresni.
A kérdező hozzászólása: Én egyszerûen nem találom sehol se a neten..Amúgy köszönöm!
Úgy látom, a mûszaki leírás nincs benne. Akkor még tovább keresünk.
Tudom. Azért segítettem. :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm!! Életmentõ volt!
Most látom, hogy a fejhallgató is itt van, a 20. oldaltól kezdõdik. Akkor talán ez elég is lesz.
Akkor ez sajnálatos. Kérj felmentés ebbõl a tárgyból.
A kérdező hozzászólása: Több órán át kerestem Google-n de nem találtam semmit.
Jaj de jó! Örülök neki!

Hol tudnám megnézni hogy mi az pontosan amit a kórházba nekem ill. a kicsinek is kell vinni?

Nem akarok sok mindent azért érdekel.Felsorolásra gondolok,mib?l mennyi stb.

Legjobb válasz: http://www.google.hu/search?q=mama++csomag+k%C3%B3rh%C3%A1z&.. Ez alatt a link alatt találsz rád vonatkozó csomagokat. Arról, hogy a babának mi kell, kell-e egyáltalán a védõnõnél vagy helyben kellene érdeklõdni, mert ez a semmitõl a komplett ruhatárig széles skálán mozoghat.

http://www.google.hu/search?q=mama++csomag+k%C3%B3rh%C3%A1z&.. Ez alatt a link alatt találsz rád vonatkozó csomagokat. Arról, hogy a babának mi kell, kell-e egyáltalán a védõnõnél vagy helyben kellene érdeklõdni, mert ez a semmitõl a komplett ruhatárig széles skálán mozoghat.
szia! Elméletileg (!) a net mellett a védõnõd tanácsait is kikérheted. Össze is állíthattok egy listát, vagy adhat ilyen kis összefoglalót neked. 37 hetes kismami
Én a védõnõmtõl kaptam egy felicitász kiskönyvet, abban levan írva minden a te és a kicsi részérõl, felsorolás színten.
[link]
A kérdező hozzászólása: Mibõl látni hogy ez tuti kezeli a upc kártyát? RSS olvasó funkciók az mi?
Onnan hogy mondom.
Már csak azt az egyet nem értem, mi köze ennek a MinDig TV-hez? Valami orbitális keverc van itt...
Mit nem értesz benne? Egy beltérivel tudja nézni a földi adókat és az upct is. Igaz sok értelme nincs a földiknek, ha van upc, de ha valakinek ez kell akkor mit lehet tenni.
Ja, ha ez a beltéri tudja a DVBT-t is meg a DVBS-et is, akkor értem. Csak ez nekem új volt.
A kérdező hozzászólása: Nekem azért kell hogy tudjam vinni ide oda. Pl a nyaralóba.

Ennél a 7 komfortzónás matracnál honnan lehet tudni hogy hol kell lenni a fejnek, melyik az "eleje"?

Nincs ráírva. Ilyen: <http://www.jobbanjar.hu/lakberendezes-akciok/butor-t56818/

Legjobb válasz: Ez egy fajtája a matracok közül, nincs megjelölve melyik végénél kell lennie a fejnek.

Ez egy fajtája a matracok közül, nincs megjelölve melyik végénél kell lennie a fejnek.
Nincs jelentõsége hogyan fekszel rá.
A kérdező hozzászólása: De biztos van mivel az a lényege hogy pl a vállnak más puhaság kell mint a seggnek vagy mint a lábnak. 7 keménységi zóna hosszában, kell hogy legyen jelentõssége!
Nincs jelentõsége szerintem csak reklám, mert a jysk nem valami jó minõségû, ki kellett találjanak valamit.
Ahogy gondolod kérdezõ. Menj be egy matracos boltba és nézd meg a kiállított matracok rétegzõdését és gyõzõdj meg magad, milyen az a matrac valójában.
A rövidebb oldal felé legyen a fejed.

Ha 3-as metróról a Nagyvárad téren leszállok, honnan fogom tudni hogy hol kell feljönnöm a Orczy parkhoz?

Legjobb válasz: Mivel az aluljáró kb. köralakú, nincs jobbra, balra. Ha jól akarsz tájékozódni, akkor a 24-es villamos Közvágóhíd H felé menõ feljárója baloldalán lévõ feljáró kell neked.

Mivel az aluljáró kb. köralakú, nincs jobbra, balra. Ha jól akarsz tájékozódni, akkor a 24-es villamos Közvágóhíd H felé menõ feljárója baloldalán lévõ feljáró kell neked.
Felmész a metrótól és jobbra, az utolsó felüljárón kisétálsz.
"Mivel az aluljáró kb. köralakú, nincs jobbra, balra." Tévedsz, mert metrókijárat a fix hely, és onnan, 4 irányba mehet: elõre, jobbra, balra és hátra (vagyis vissza). Az aluljáró hiába köralakú, de az emberek, benne nem körbeforognak. Viszont, ha így, jobban tetszik, akkor a kör alakhoz is lehet igazítani: az óra járásával ellentétben mész, 2 óra irányába. Ha így írnám, hiába pontos lenne, de nem így szoktunk tájékozódni.
"az óra járásával ellentétben mész, 2 óra irányába" levõ lépcsõt kell megtalálnod. Na ennyit. A kérdezõt, meg nem kell összezavarni, így az utolsó jobboldali kijáraton kell felmenni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. :)

Busszal megyek Budapestre, az M3-as bevezetőn kell leszállnom. Honnan fogom látni, tudni, hogy hol kell pontosan leszállnom? Valaki aki jártas erre, segítene eligazodni?

Voltam már busszal Pesten, és tudom, hogyha nincs leszálló, akkor nem áll meg a busz, csak bent a Stadionoknál. Nekem viszont a M3 bevezetőnél kell leszállnom, egész pontosan a Kacsóh Pongrác utcában. Nagyon ritkán járok Pestre, akkor is inkább autóval, így nem igazán tudom, hogy pontosan hol van ez a megálló. Az M3-as bevezetőn van egy benzinkút, azt hiszem OMV, meg ott van valahol az BVSC uszoda is. A Kacsóh Pongrác utcai megálló a benzinkút után, beljebb van, ugye? Mert akkor ha a benzinkútnál megnyomom a leszállógombot, elvileg a Kacsóh Pongrác utcába megáll a busz, ugye? :D

Legjobb válasz: Szerintem az a biztos, ha az autópálya bevezetõjén található egyetlen jelzõlámpás csomópont után megnyomod a gombot. Ez a csomópont ugyanis a Szerencs utcánál, a távolsági buszok elsõ budapesti megállójánál van, így ha közvetlenül utána jelzel, tuti nem maradsz le a Kacsóh Pongrác úti megàllóról sem.

Szerintem az a biztos, ha az autópálya bevezetõjén található egyetlen jelzõlámpás csomópont után megnyomod a gombot. Ez a csomópont ugyanis a Szerencs utcánál, a távolsági buszok elsõ budapesti megállójánál van, így ha közvetlenül utána jelzel, tuti nem maradsz le a Kacsóh Pongrác úti megàllóról sem.
Amikor felszállsz kérd meg a buszvezetõt, hogy szóljon a megállónál, sokszor hallom, hogy szól azoknak, akik kérték, hogy most kell leszállniuk.
Az ötlet nem rossz, de ha van közben megálló, akkor gáz van. Szerintem amikor beértek a bevezetõre menj oda a sofõrhöz és kérdezd meg tõle. Õ is inkább fog örülni annak, hogy a megadott állomáson rak le, mintha feleslegesen nyomkodod a leszállásjelzõt, de mégsem szállsz le...
A kérdező hozzászólása: Hû, köszönöm ezt a sok hasznos és gyors választ! :) Akkor megkérdezem majd a sofõrt, meg a benzinkút környékén megnyomom a gombot, hogy tuti megálljon a busz. Azt néztem én is a menetrendnél, hogy Pesten 3 helyen áll meg, a Szerencs utcában, a Kacsóh Pongrác úton és bent a Stadionoknál, szóval csak nem tévedek el. Köszönöm a válaszokat! :)
Még egyszerûbbet mondok: A távolsági buszok 2 helyenállnak meg Pesten, úgy tudom. A bevezetõnél, majd a Stadionoknál. Ha már látod Pestet közeledni, jelzel, a következõ megálló a bevezetõ.
http://www.google.hu/#sclient=psy-ab&q=budapest+t%C3%A9rk%C3.. Nem tudom segít-e, ha valamelyik "utcakeresõ" térképet lekéred és talán tudsz rajta kicsit tájékozódni. Ez csak egy ötlet. (Én is bajban szoktam lenni, ha busszal megyek valami ismeretlen városba, Pesten meg kész káosz eligazodni!)
Elsõnek: Szerencs utca, Kacsóh Pongrác út, Stadion aut.pu., ez az összes megálló, így nemigen lehet az általad említett módon elszúrni. Az összes többi köztes megállóban csak a helyi járatok állnak meg.
A Kacsóh Pongrác út párhuzamos az M3 bevezetõvel, és a Hungária körúttól a Rákospatak utcáig tart. Viszont az M3-ason nem sok helyen lehet átkelni gyalogosan: Van felüljáró a Rákospataknál, és a Kassai térnél is át lehet menni. Jó lenne tudni, hogy pontosan melyik részére készülsz a Kacsóh Pongrác útnak.
A BVSC-nél áll meg a busz! (ott van a Kacsóh Pongrác utca) Egy felüljáró alatt átmegy a busz és már ott is a BVSC. A felüljáró elõtt van egy keresztezõdés azelõtt meg van egy nagy autó kereskedés. A benzinkútnál megnyomhatod a gombot.
Az OMV kútnál megnyomod a leszállásjelzõ gombot, akkor a BVSC sportuszodánál fog megállni a busz.

Projektor vásárlásakor mire kell figyelni? Szeretnék egy projektort filmnézésre úgy kb 90-110 e körül, amibe nem túl drága az égő és bír is 5-6000 órát az égő! Tudnátok ajánlani készülékeket + hogy hol tudnám beszerezni?

Legjobb válasz: Én a BenQ márkát javaslom elsõsorban, elvileg nem olyan drága bele az égõ és elég jól is bírja. Bátyámnak otthon ilyenje van, nem is használ Tv-t csak projektort azon nézi az RTL-t meg a sport tv-t napi 2-3 órán át plusz DVD meg néha a laptopra is ráköti youtube oldalt nézik társaságban. A projektor kb 4 éve van meg neki és még azóta nem volt benne égõcsere tudtommal. Szóval nem mindig a legmárkásabbat kell venni.

Én a BenQ márkát javaslom elsõsorban, elvileg nem olyan drága bele az égõ és elég jól is bírja. Bátyámnak otthon ilyenje van, nem is használ Tv-t csak projektort azon nézi az RTL-t meg a sport tv-t napi 2-3 órán át plusz DVD meg néha a laptopra is ráköti youtube oldalt nézik társaságban. A projektor kb 4 éve van meg neki és még azóta nem volt benne égõcsere tudtommal. Szóval nem mindig a legmárkásabbat kell venni.
Milyen az a projektor 100 rongyért? Egy 1080p-s minimum 200, de inkább 300-ba kerül. 100-ért inkább tv-t.
A kérdező hozzászólása: ezt néztem 109e euronics: http://www.epson.hu/Projektor/Epson-EB-S9
És neked elég a 800x600-as felbontás? Csak mert ennyi pénzért már olyan telefont kapsz, aminek nagyobb a felbontása.
Ha élvezhetõ képet akarsz kapni, akkor a vászon a másik 100e Erre készülj! Ha nincs vásznad, mind1 mit veszel, hisz a képminõséged az minõségnek nem lesz nevezhetõ. Tapasztalatból mondom!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!