Találatok a következő kifejezésre: Hol tudnám hogyan kell (77 db)

A kérdező hozzászólása: Kösz itt minden van csak xperia play hez nincs cucc flashtool muszály meg csinálnom ?
Hülye vagy hozzá. Ne állj neki.

Letöltöttem a fifa 12-őt de, úgy van beállítva mintha ps3-am lenne hogy ezekel a billentyűkominációkkal kell irányítani. Hol tudnám átállítani hogy pcre adja a tippeket stb?

Legjobb válasz: azt nem is fogod tudni átállítani, mert már a 11-et sem lehet billentyûzettel irányítani, a fejlesztõk úgy gondoltáák, hogy a tökéletes játék érdekében mindenki álljon át a gamepados irányításra, így csak annyit tudsz beállítani, hogy a gamepadod a,b,x,y, vagy 1,2,3,4 gombokkal írja kiamit irányítani szeretnél, én mikor megvettem a fifa 11-et addig be sem kapcsoltam, míg meg nem vettem a "rohadt drága" 8€ (2400ft)- s gamepadomat, de ha én 8000ft-t kifizettem a játékért, meg 2400-at a gamepadért, amit ráadásul más játékokhoz is használhatok, téged sem fog agyoncsapni a 10400ft helyett 2400, persze ha speckóbbat akarsz az drágább, de gyakorolni jó :) ezenkívül olyanokkal is tudsz játszani akiknek PS3 vagy Xbox360-ra van meg a játék mert nekem speciel sok bajom volt, hogy hiába fifáztam jól mikor valaki elhívott PS-en fifázni nem tudtam semmit, szal ne bánkódj a FIFA 10 még irányítható billentyûzettel.....

azt nem is fogod tudni átállítani, mert már a 11-et sem lehet billentyûzettel irányítani, a fejlesztõk úgy gondoltáák, hogy a tökéletes játék érdekében mindenki álljon át a gamepados irányításra, így csak annyit tudsz beállítani, hogy a gamepadod a, b, x, y, vagy 1, 2, 3, 4 gombokkal írja kiamit irányítani szeretnél, én mikor megvettem a fifa 11-et addig be sem kapcsoltam, míg meg nem vettem a "rohadt drága" 8€ (2400ft)- s gamepadomat, de ha én 8000ft-t kifizettem a játékért, meg 2400-at a gamepadért, amit ráadásul más játékokhoz is használhatok, téged sem fog agyoncsapni a 10400ft helyett 2400, persze ha speckóbbat akarsz az drágább, de gyakorolni jó :) ezenkívül olyanokkal is tudsz játszani akiknek PS3 vagy Xbox360-ra van meg a játék mert nekem speciel sok bajom volt, hogy hiába fifáztam jól mikor valaki elhívott PS-en fifázni nem tudtam semmit, szal ne bánkódj a FIFA 10 még irányítható billentyûzettel.....
A kérdező hozzászólása: köszönöm :D

Valaki meg tudná nekem mondani hogy hogyan működik az E-napló az iskolákban? Az azonosítóhoz tudom mit kell megadnom de a jelszóhoz nem tudom, regisztrálni kell? Ha igen akkor hol és hogyan?

Legjobb válasz: Ezt az adott iskolában kell megkérdezni, mindenhol más. Nálunk regisztrálni nem kellett, csak felmenni az oldalra, és a kezdeti jelszó a születési dátum volt kötõjelekkel elválasztva.

Ezt az adott iskolában kell megkérdezni, mindenhol más. Nálunk regisztrálni nem kellett, csak felmenni az oldalra, és a kezdeti jelszó a születési dátum volt kötõjelekkel elválasztva.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen :) , akkor majd megkérdezem a suliban is. :)


google a barátod, a tanár megadta mire kell rákeresned.
A kérdező hozzászólása: Nagyon-nagyon köszönöm!! Ez jó lesz! Mégegyszer is nagyon köszönöm!!
Nem tudom, ez mennyire segít. A fejhallgatónak van itt valami mûszaki jellemzõi. De hogy ez neked elég-e... http://www2.produktinfo.conrad.com/datenblaetter/350000-3749..
Hát az a baj, hogy sajnos én sem. Nem tudom, hogyan kellene keresni.
A kérdező hozzászólása: Én egyszerûen nem találom sehol se a neten..Amúgy köszönöm!
Úgy látom, a mûszaki leírás nincs benne. Akkor még tovább keresünk.
Tudom. Azért segítettem. :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm!! Életmentõ volt!
Most látom, hogy a fejhallgató is itt van, a 20. oldaltól kezdõdik. Akkor talán ez elég is lesz.
Akkor ez sajnálatos. Kérj felmentés ebbõl a tárgyból.
A kérdező hozzászólása: Több órán át kerestem Google-n de nem találtam semmit.
Jaj de jó! Örülök neki!

Hol tudnám megnézni hogy mi az pontosan amit a kórházba nekem ill. a kicsinek is kell vinni?

Nem akarok sok mindent azért érdekel.Felsorolásra gondolok,mib?l mennyi stb.

Legjobb válasz: http://www.google.hu/search?q=mama++csomag+k%C3%B3rh%C3%A1z&.. Ez alatt a link alatt találsz rád vonatkozó csomagokat. Arról, hogy a babának mi kell, kell-e egyáltalán a védõnõnél vagy helyben kellene érdeklõdni, mert ez a semmitõl a komplett ruhatárig széles skálán mozoghat.

http://www.google.hu/search?q=mama++csomag+k%C3%B3rh%C3%A1z&.. Ez alatt a link alatt találsz rád vonatkozó csomagokat. Arról, hogy a babának mi kell, kell-e egyáltalán a védõnõnél vagy helyben kellene érdeklõdni, mert ez a semmitõl a komplett ruhatárig széles skálán mozoghat.
szia! Elméletileg (!) a net mellett a védõnõd tanácsait is kikérheted. Össze is állíthattok egy listát, vagy adhat ilyen kis összefoglalót neked. 37 hetes kismami
Én a védõnõmtõl kaptam egy felicitász kiskönyvet, abban levan írva minden a te és a kicsi részérõl, felsorolás színten.

Honnan lehet tudni hogy melyik enzim/fehérje termelésének elindításához vagy termelésének fokozásához mi kell? (Milyen anyag, hol, hogyan, hova? )

Legjobb válasz: Sajnos erre nincsen adatbazis, vagy tankonyv. Eredeti kozlemenyeket kell bogaraszni a Pubmed.com-on. De sajnos a legtobb esetben nem fogsz talalni megfelelo valaszt.

Sajnos erre nincsen adatbazis, vagy tankonyv. Eredeti kozlemenyeket kell bogaraszni a Pubmed.com-on. De sajnos a legtobb esetben nem fogsz talalni megfelelo valaszt.
A kérdező hozzászólása: Ha valaki ilyenekkel foglalkozik akkor át kell bogarásznia rengeteg ilyen cikket vagy kitalálnia magától neki is?
[link]
A kérdező hozzászólása: Mibõl látni hogy ez tuti kezeli a upc kártyát? RSS olvasó funkciók az mi?
Onnan hogy mondom.
Már csak azt az egyet nem értem, mi köze ennek a MinDig TV-hez? Valami orbitális keverc van itt...
Mit nem értesz benne? Egy beltérivel tudja nézni a földi adókat és az upct is. Igaz sok értelme nincs a földiknek, ha van upc, de ha valakinek ez kell akkor mit lehet tenni.
Ja, ha ez a beltéri tudja a DVBT-t is meg a DVBS-et is, akkor értem. Csak ez nekem új volt.
A kérdező hozzászólása: Nekem azért kell hogy tudjam vinni ide oda. Pl a nyaralóba.

Ennél a 7 komfortzónás matracnál honnan lehet tudni hogy hol kell lenni a fejnek, melyik az "eleje"?

Nincs ráírva. Ilyen: <http://www.jobbanjar.hu/lakberendezes-akciok/butor-t56818/

Legjobb válasz: Ez egy fajtája a matracok közül, nincs megjelölve melyik végénél kell lennie a fejnek.

Ez egy fajtája a matracok közül, nincs megjelölve melyik végénél kell lennie a fejnek.
Nincs jelentõsége hogyan fekszel rá.
A kérdező hozzászólása: De biztos van mivel az a lényege hogy pl a vállnak más puhaság kell mint a seggnek vagy mint a lábnak. 7 keménységi zóna hosszában, kell hogy legyen jelentõssége!
Nincs jelentõsége szerintem csak reklám, mert a jysk nem valami jó minõségû, ki kellett találjanak valamit.
Ahogy gondolod kérdezõ. Menj be egy matracos boltba és nézd meg a kiállított matracok rétegzõdését és gyõzõdj meg magad, milyen az a matrac valójában.
A rövidebb oldal felé legyen a fejed.

Ha 3-as metróról a Nagyvárad téren leszállok, honnan fogom tudni hogy hol kell feljönnöm a Orczy parkhoz?

Legjobb válasz: Mivel az aluljáró kb. köralakú, nincs jobbra, balra. Ha jól akarsz tájékozódni, akkor a 24-es villamos Közvágóhíd H felé menõ feljárója baloldalán lévõ feljáró kell neked.

Mivel az aluljáró kb. köralakú, nincs jobbra, balra. Ha jól akarsz tájékozódni, akkor a 24-es villamos Közvágóhíd H felé menõ feljárója baloldalán lévõ feljáró kell neked.
Felmész a metrótól és jobbra, az utolsó felüljárón kisétálsz.
"Mivel az aluljáró kb. köralakú, nincs jobbra, balra." Tévedsz, mert metrókijárat a fix hely, és onnan, 4 irányba mehet: elõre, jobbra, balra és hátra (vagyis vissza). Az aluljáró hiába köralakú, de az emberek, benne nem körbeforognak. Viszont, ha így, jobban tetszik, akkor a kör alakhoz is lehet igazítani: az óra járásával ellentétben mész, 2 óra irányába. Ha így írnám, hiába pontos lenne, de nem így szoktunk tájékozódni.
"az óra járásával ellentétben mész, 2 óra irányába" levõ lépcsõt kell megtalálnod. Na ennyit. A kérdezõt, meg nem kell összezavarni, így az utolsó jobboldali kijáraton kell felmenni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!