Találatok a következő kifejezésre: Hol tudnám az esküvői (4 db)

Hol tudnám megnézni az esküvői torta csodák képeit? Ami a Fem3-on megy műsor! Nagyon szép torták, és kellene pár kép!

Legjobb válasz: Üsd be a keresõbe: dobostorta.mindenkilapja.hu Itt a GYIK-en szokott válaszolni kérdésekre "Doboszoli", azokat a tortákat az õ lánya készíti, ha legalább 100-150 csodát nem látsz, akkor egyet sem. Mire végignéztem, kb. 30 kg-t híztam. Ez igaz, hogy nem konkrétan a kérdésedre feltett válasz, de érdemes ellátogatni oda!

Üsd be a keresõbe: dobostorta.mindenkilapja.hu Itt a GYIK-en szokott válaszolni kérdésekre "Doboszoli", azokat a tortákat az õ lánya készíti, ha legalább 100-150 csodát nem látsz, akkor egyet sem. Mire végignéztem, kb. 30 kg-t híztam. Ez igaz, hogy nem konkrétan a kérdésedre feltett válasz, de érdemes ellátogatni oda!
A kérdező hozzászólása: Örülök!:) Szép az tény, de nem vagyok elájulva!Bocsi!
SIKERÜÜÜÜÜÜLT ! KÖSZIIIIII ! Akkor mostmár nézheted, jelezz vissza, neked tetszik-e?
A kérdező hozzászólása: A képmegosztó.com nagyon egyszerû!Eddig én sem tudtam hogy kell!:) Csak beírod és amit találsz képet az be tallózod és kész is!
Igen, menj csak oda, vannak esküvõi torták is és egyéb csodák is. (Bocsi, de linkelni nem tudok, azt már lehet, hogy soha nem is fogom megtanulni :) )
A kérdező hozzászólása: http://www.kepmegoszto.com/201108171402/4e4bade436693-www_tv.. Valami ilyesmi tortákat nézegetnék!
Semmi gond!

Hogyan tudnám javitani a ritmusérzését a páromnak, mert esküvönk lesz és tud táncolni csak össze vissza mert nem érzi h hol van az ütem?

Legjobb válasz: Szerintem szerezd meg a zenét,amire feltétlenül kell táncolnotok,és gyakoroljatok sokat arra. A gyakorlás után sokkal jobb lesz. Szerintem ne kényszerítsd,hogy az egész estét táncolja végig,ha nem megy neki...csak amit muszáj.

Szerintem szerezd meg a zenét, amire feltétlenül kell táncolnotok, és gyakoroljatok sokat arra. A gyakorlás után sokkal jobb lesz. Szerintem ne kényszerítsd, hogy az egész estét táncolja végig, ha nem megy neki...csak amit muszáj.


Hol tudnám letőlteni az (esküvői) nászindulót?

LimeWire-n nincs... esküv?nk lesz és mi visszük a zenét,a többi kiválasztott szám már megvan, cak a legfontosabb nincs meg :(

Legjobb válasz: Torrent, DC... De lehet kapni Tescóban és egyéb helyeken is, 500 forint a cédé. (Mendelssohn vagy Wagner neve alatt megy, -a Mendelssohn az eredeti-, "wedding march" címszóra keress rá.)

Torrent, DC... De lehet kapni Tescóban és egyéb helyeken is, 500 forint a cédé. (Mendelssohn vagy Wagner neve alatt megy, -a Mendelssohn az eredeti-, "wedding march" címszóra keress rá.)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segitséget! Már meg is van! :)
de lehet kérni házasságkötõ termektõl v ahol zenei aláfestéssel rendezhetõ esküvõ(panzió..önkormányzat...stb.)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!