Találatok a következő kifejezésre: Hol tudnám az (1045 db)

Most vettem egy új telefont- alcatel OT-710D és akarom tudni hozzá a biztonsági kódot. Hol tudnám azt megnézni?

nem volt benne a paoírok közt

Legjobb válasz: Próbáld ki a 0000-t nekem ez jött be

Próbáld ki a 0000-t nekem ez jött be

Hol tudnám az aprópénzeimet (5-től 200 forintosokig) beváltani papírpénzre úgy, hogy a lehető legkisebb veszteségem legyen?

Azt tudom hogy egyes bankokban 10%-ot leszednek, 12ezer ft értékben lenne kb aprópénzem, és 1200 ft azért sok lenne.

Legjobb válasz: Boltokban pedig általában megmondják hogy nem kell nekik, holott sokszor alig tudnak visszaadni, csak lusták számolgatni. Nem nagyon tudom, hol lehetne

A kérdező hozzászólása: Boltokban pedig általában megmondják hogy nem kell nekik, holott sokszor alig tudnak visszaadni, csak lusták számolgatni. Nem nagyon tudom, hol lehetne
Rolnizd össze aztán azzal fizess, nem mondhatják azt, hogy nem fogadják el.
A kérdező hozzászólása: De nekem aprót kellene papírpénzre váltani, a fizetést megoldanám vele.
Honnan szedted ezt a banki 10%-t? Névértéken váltják neked, ha olyan bankba mész, ahol van érmeszortírozó akkor még nem is kell neked rolnizni. A Postán is beváltják, de lehet, hogy két turnusban kell menned, minden érmébõl 50-t, 20-t (100), ill. 10-t (200) fogadnak csak el egyszerre díj nélkül, afölött fizetni kell. http://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/gyakori_kerdesek/uzleti_..


Hol tudnám az rtl kettõt online nézni?

Elõre is köszi a válaszokat!:)

Legjobb válasz: január 21. és február 4. között az RTL II csatorna minden MinDig TV nézõ számára kódolatlanul, ingyenesen elérhetõ lesz, utána kerül át a MinDig TV Extra Családi csomagjába.

január 21. és február 4. között az RTL II csatorna minden MinDig TV nézõ számára kódolatlanul, ingyenesen elérhetõ lesz, utána kerül át a MinDig TV Extra Családi csomagjába.

Ha egy étteremben patkány rohangál az ételek között, azt hol tudnám az ÁNTSZ-nek jelezni?

Legjobb válasz: Válaszd ki megye szerint. https://www.antsz.hu/bal_menu/elerhetosegek_email_cimek

Hol tudnám az autóm meredek emelkedőn tesztelni biztonsággal?

Házunk megközelítéséhez egy nagyon meredek, 30%-os (nem írtam rosszul, nem kevertem össze a 30 fokossal) kb. 100 méteres emelkedőn kell felmennem. Ez jeges időben sajnos életveszélyes. Szeretném kiismerni az autóm hasonló szituációban, de biztonságban. Keresek egy helyet, ahol ezt gyakorolhatnám. Olyan földútra, dombra gondolok, ahol nem baj ha visszacsúszom, nincs forgalom és legális (nem környezetvédelmi terület). Nagyon sokat segítenétek ha ajánlanátok jó terepet! (Pest megye, de bárhova elmegyek :))

Legjobb válasz: Ez így tél vége felé nehézkes lesz, de gyere a Bakonyba :) Itt vannak emelkedõk jegesek, szárazak, havasak. Amúgy ha félsz felmenni az emelkedõn mikor jeges, havas akkor menny le a az egyik kerékkel az aszfaltról, ha lehet. Azon könnyeben megtapad az autó ha visszacsúsznál.

Ez így tél vége felé nehézkes lesz, de gyere a Bakonyba :) Itt vannak emelkedõk jegesek, szárazak, havasak. Amúgy ha félsz felmenni az emelkedõn mikor jeges, havas akkor menny le a az egyik kerékkel az aszfaltról, ha lehet. Azon könnyeben megtapad az autó ha visszacsúsznál.
ne 5 km/h-vel menj, hanem minimum 20km/h-vel és akkor nem csúszol vissza! ne rángasd a kormányt, és lendületbõl kell menni, mert ha nyomod hogy menjen akkor csak elkezd pörögni a kerék, ezért kis lendülettel kell menni
Ha meg csúszik az autó akkor se fék se gáz, és még kormányozni is fogod tudni. (ilyen meredeken felfelé elsõ kerekes autóval még motorfékkel is lehet hogy csúszna)
Budán a III. kerület..Nyereg utca.. de javaslom ne próbálgasd.. elõttem leírták...ha szükség lesz rá, menni fog.. Példul itt Budaörsön is lehet látni(hallani) hogy a hegyre felmenõ autók közül ki jár erre elõször.. félúton visszakapcsol, és csodálkozik.gurulhat vissza.. én automatával járok, lent "L" be teszem, és lassan felkúszok..lefelé ugyanúgy...kéziváltóssal is... szóval inkább csak a házatoknál próbáld ki..1 es fokozat, és lassan..persze elõször lehet nagyobb fordulattal a kelleténél, azt ki kell tapasztalni.. lefelé ugyanabban a fokozatban. menni fog, meglátod!

Miért a régi részeit vetítik az Anubisz Házának Relytéjeiből? Hol tudnám az előzőhetit megnézni?

Legjobb válasz: www.jetixclub.tk regisztrálj (ingyenes) majd a sorozatok-összes sorozat-ra menj válaszd ki a Nickelodeont , keresd ki az anubist . És szerintem azért ismétlik mert még nem szinkronizálták le . majd szeptemberbe fogják folytatni

http://www.jetixclub.tk regisztrálj (ingyenes) majd a sorozatok-összes sorozat-ra menj válaszd ki a Nickelodeont , keresd ki az anubist . És szerintem azért ismétlik mert még nem szinkronizálták le . majd szeptemberbe fogják folytatni
A kérdező hozzászólása: Köszi, Szóval azon a honlapon amit írtál, megtudom nézni angolul??
igen amit leadtak már a tv-ben az magyarul van . amit meg nem az angol de nincs hozzá felirat :(

Az érdekel engem, hogy hol tudnám az angol nyelvtudásomat (legfőképpen szóban) gyakorolni?

Mindezt úgy, hogy magántanár, tanfolyam kimarad a képből. Gondolok itt arra, hogy léteznek-e magán- csoportok, egyletek, körök, akik azért járnak össze x alkalmanként egy héten, hónapban, hogy nyelvtudásukat szóban gyakorolják?

Legjobb válasz: Nézz körül a neten. Továbbá nézz angol nyelvû mûsorokat, dvd-t, amit vissza tudsz tekerni, és ismételgesd a színész mondatait, hangsúlyát. Ajánlom még az angolnyelvtanítás.hu oldalt, ott sok mindent megtalálsz az önálló tanuláshoz, persze akkor, ha még nem rendelkezel felsõfokú nyelvtudással.

Nézz körül a neten. Továbbá nézz angol nyelvû mûsorokat, dvd-t, amit vissza tudsz tekerni, és ismételgesd a színész mondatait, hangsúlyát. Ajánlom még az angolnyelvtanítás.hu oldalt, ott sok mindent megtalálsz az önálló tanuláshoz, persze akkor, ha még nem rendelkezel felsõfokú nyelvtudással.
Óra, perc nem is érdekes? :) )))
Inkább az lenne fura, ha késõbb gyártották volna az övet, mint az autót. :)
83 végén már volt g2, szval nem lehetetlen h akkori...a papírra meg nem lehet adni, fõleg magyarországon...
A kérdező hozzászólása: Megnéztem az öveken azt a sárga cimkét, dehát kicsit fura hogy azon 1983.11.02 van a forgalmiba meg 1984 :-)
én elárulok egy titkot neked :P az elsõ biztonsági övek alján van egy narancssárga valami, azon rajta van napra pontosan. Hasonlítsd össze a kettõt, m lehet h huszonx év alatt már cserélték valamelyiket...
A napra pontos gyártási idõt a forgalmiból nem tudod megnézni, az az elsõ magyarországi nyilvántartásba vétel idõpontja. A gyártás pontos idõpontját a vázszám ismeretében a gyár magyarországi vezérképviselete talán ki tudja deríteni, de lehet, hogy nem dolgoznak ingyen. Nekik elméletileg megvan a hozzáférésük a gyári adatbázishoz, így le tudják kérni, hogy melyik nap, milyen színben, kivitelben és motorral készült a jármû. Esetleg lehet próbálkozni olyan márka- vagy típusfórumokon, klubokban, ahol valaki elkezdett ilyen jellegû adatbázist összeállítani, de ilyenrõl nem tudok.
forgalmiban benne van ott, ahol a rendszám, lökettérfogat, teljesítmény, stb van, a lap elsõ felén. a miénk 2006 11 27. így bele van írva.
A kérdező hozzászólása: Esetleg valami értelmes válasz??? pusztán kiváncsi vagyok ennyi!!!
Mielõtt a bontóba kerül, meg akarsz bizonyosodni a pontos koráról?
Na vajon mi ebben a fura szerinted? Magyarázd már meg nekem, hogy mi a fura a 83.11-hó és 84-es forgalmi szerinti gyártási évben!:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!