Találatok a következő kifejezésre: Hol tudnám a terem (3 db)

Hol tudnám letölteni a Terra Nostra című 1999. -es régi sorozatot?

nagyon fontos lenne, És a Marimar sorozatot, és az ilyen szappan opera sorozatokat,Rosalinda, az összes részek érdekelnek.

Legjobb válasz: A Terra Nostra elsõ 55 részét errõl a fórumról tudod leszedni: http://novelas-doramas.crearforo.es/foro/index.php Regisztrálni kell, utána szabad a pálya. És állítólag ide is fel fogják tölteni az egészet: http://forums.cjb.net/novelaanime-forum-160.html

A Terra Nostra elsõ 55 részét errõl a fórumról tudod leszedni: http://novelas-doramas.crearforo.es/foro/index.php Regisztrálni kell, utána szabad a pálya. És állítólag ide is fel fogják tölteni az egészet: http://forums.cjb.net/novelaanime-forum-160.html
A kérdező hozzászólása: kössz szépen,

Hol tudnám beszerezni a terem dekorációhoz szükséges dolgokat?

nem igazán gondolkoztam az esküv?szervez?n,(nem feltétlen anyagi okból)éreztem a családot elég kreatívnak,hogy mi is megoldjuk....,csak épp nem tudom hol tudnám a megfelel? dolgokat beszerezni,pl.:organza,kis kövek az asztalra,lufik.ha valaki tud segítsen.köszönöm

Legjobb válasz: A nagyobb kreatívhobbi boltokban elég jó áron be lehet szerezni ezeket a dolgokat. Sok boldogságot!

A nagyobb kreatívhobbi boltokban elég jó áron be lehet szerezni ezeket a dolgokat. Sok boldogságot!
nagybani virág piacokon. pl szigetszentmikloson hétfön és csütörtökön délután 2-töl van (érdemes kettöre kimenni) ide bárki kimehete csak belépöt kell fizetni (1200 Ft)akinek cége van és azért jár annak olcsobb és kártyát vesz, de te is kimehetsz és napijegyet kérsz. van honlapjuk is http://www.florahungaria.hu/ de elég egyszerü oda menni mert az M0 on szigetszentmiklosi leágazónál lemész és a város felé elindulsz és ott már látni. van pár csak esküvö kellékes is meg csomó kütyüs, kosaras, masnis, vázás, minden és akár a virágot is megveheted. érdemes most kimenni mert az ünnepek(ballagások is) miatt tele vannak. aztán a nyáron mikor pang minden (júli-auguszt) kicsit üresebb. szóval szerintem menj ki most és nézz körül. aztán az esküvö elött menj megint amikor már konkrét elképzelésed lesz. nyugottan kérdezzd meg az árakat mindennek, és írd fel. egy virágos lánya (aki már sok sok barátnak csinált esküvöi diszítést)
Ha még aktuális...mi tavaly ugyanígy magunknak csináltuk az egész dekorációt. Mikor készen lett az étterem tulajdonosa megkérdezte, hogy melyik dekorossal csináltattuk mert az idén ez a legszebb. Szeptemberben esküdtünk tehát már az idény végén. Ezt nekik köszönhetjük: http://www.diszcsomagoloanyag.hu/ Minden de minden van ami az esküvõhöz vagy más rendezvényhez kell.

Ha 3-as metróról a Nagyvárad téren leszállok, honnan fogom tudni hogy hol kell feljönnöm a Orczy parkhoz?

Legjobb válasz: Mivel az aluljáró kb. köralakú, nincs jobbra, balra. Ha jól akarsz tájékozódni, akkor a 24-es villamos Közvágóhíd H felé menõ feljárója baloldalán lévõ feljáró kell neked.

Mivel az aluljáró kb. köralakú, nincs jobbra, balra. Ha jól akarsz tájékozódni, akkor a 24-es villamos Közvágóhíd H felé menõ feljárója baloldalán lévõ feljáró kell neked.
Felmész a metrótól és jobbra, az utolsó felüljárón kisétálsz.
"Mivel az aluljáró kb. köralakú, nincs jobbra, balra." Tévedsz, mert metrókijárat a fix hely, és onnan, 4 irányba mehet: elõre, jobbra, balra és hátra (vagyis vissza). Az aluljáró hiába köralakú, de az emberek, benne nem körbeforognak. Viszont, ha így, jobban tetszik, akkor a kör alakhoz is lehet igazítani: az óra járásával ellentétben mész, 2 óra irányába. Ha így írnám, hiába pontos lenne, de nem így szoktunk tájékozódni.
"az óra járásával ellentétben mész, 2 óra irányába" levõ lépcsõt kell megtalálnod. Na ennyit. A kérdezõt, meg nem kell összezavarni, így az utolsó jobboldali kijáraton kell felmenni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!