Találatok a következő kifejezésre: Hol tudnám a (3132 db)

Hol tudnám a neten megnézni, hogy hol milyen mély a Balaton? Hol lenne alkalmas kisgyermekeimnek? Balatonmáriafürdőn hány cm- nél kezdődik?

Legjobb válasz: Gyakorlatilag az egész déli parton bokáig ér. Zamárdi, Szárszó, Földvár, bármelyik ideális kisgyerekeknek.

Gyakorlatilag az egész déli parton bokáig ér. Zamárdi, Szárszó, Földvár, bármelyik ideális kisgyerekeknek.
Ha adhatok tippet, akkor ez a kisgyermekeknek abszolút ideális hely, a mieinknek nagyon bejött. Biztos sok jó hely van még ezen kívûl, de amiért nekünk ez nagyon tetszik: -Kicsi, családias -Nincs tömegnyomor -Ingyenes -Homokos tengerpart jellegü (nem kell egész nap a lépcsõn állni, valamint nincs szikla a part szélén) -Van öltözõ és zuhanyzó -A környezõ utcákban sok olcsó kiadó ház van -Nagyon lassan mélyül (valakiknek ez biztos hátrány) http://www.balatontipp.hu/index.php?p=strandok&id=265

Van PS3-mam és 2 játék miatt szeretnék egy PS2-õt venni. Szerintetek megéri? Ha igen hol tudnám a 2 játékot beszerezni?

2 játék :

Legjobb válasz: PS2-höz már potom pénzért lehet jutni (10 alatt). A játékok legális beszerzése már sokkal problémásabb, nem nagyon foglalkozik vele senki. Használtan talán megoldható, de az idõ is megeszi már lassan az adathordozókat. SoftMod kártyával és netrõl letöltött ISO-val valószínûleg fogsz tudni játszani velük.

PS2-höz már potom pénzért lehet jutni (10 alatt). A játékok legális beszerzése már sokkal problémásabb, nem nagyon foglalkozik vele senki. Használtan talán megoldható, de az idõ is megeszi már lassan az adathordozókat. SoftMod kártyával és netrõl letöltött ISO-val valószínûleg fogsz tudni játszani velük.

Hol tudnám a gyűrűmben lévő követ kicseréltetni?

Váltsa a színét a k?.Mikor megvette a v?legényem és megkérte vele a kezem,akkor még átlátszó,fehér k? volt.De mióta hordom,általában rózsaszín.Gy?lölöm ezt a színt.Budapesten hol tennének bele másikat?Nagy a k?,kb 10 mm x 7 mm.

Legjobb válasz: Én akkor sem tudnám kicserélni ha utálnám azt a színt.Mivel ezt így kaptam egy olyantól akit szeretek nem akarok változtatni rajta.Mert akkor már nem lenne ugyan az. Egyébként az Apacs ezüstben kéne megkérdezned ha úgy gondolod h kicserélnéd.Hát ha ott tudnak tenni érted valamit.Ha õk nem is tudják megcsinálni lehet hogy tudnak helyet.

Én akkor sem tudnám kicserélni ha utálnám azt a színt.Mivel ezt így kaptam egy olyantól akit szeretek nem akarok változtatni rajta.Mert akkor már nem lenne ugyan az. Egyébként az Apacs ezüstben kéne megkérdezned ha úgy gondolod h kicserélnéd.Hát ha ott tudnak tenni érted valamit.Ha õk nem is tudják megcsinálni lehet hogy tudnak helyet.


Kaptam egy Electrolux EW952s tipusu mosogépet! Oldaltőltős és nincs használati utasitása! Vagy esetleg ha tudná valaki hogy hol tudnám a gépen lévő jeleket ősszehasonlitani?

Legjobb válasz: www.electrolux.hu vagy google-ba beírod a típusát, nevét, stb és kiad egy csomó oldalt. (pl.: Electrolux EW952s használati útmutató letöltés)

http://www.electrolux.hu vagy google-ba beírod a típusát, nevét, stb és kiad egy csomó oldalt. (pl.: Electrolux EW952s használati útmutató letöltés)

Hol tudnám a DC oldaltáskámat eladni? Webes oldalnak nem tudnám eladni, ha jó állapotú?

Valami olyan oldal kellene, ahol nem ilyen miniben jelennek meg a táskák képei.

Legjobb válasz: vatera, teszvesz. a képeket is tudják nagyítani, ha rákattintanak, ill. a leíráshoz be tudod szúrni normális méretben.

vatera, teszvesz. a képeket is tudják nagyítani, ha rákattintanak, ill. a leíráshoz be tudod szúrni normális méretben.

Hol tudnám a neten vidámparki vagy bucsús hinták műszaki rajzát vagy működési elvét megtalálni?

Niagara, Hally-gally, Ufo stb. Leginkább ezek a '90-es évekbeli népszer? retrosak érdekelnének

Legjobb válasz: Kétlem, hogy fent van, ez már nem az a korszak ahol a gyártók szeretnék, ha tudnád, hogy a termékük mitõl, és hogyan mûködik.

Kétlem, hogy fent van, ez már nem az a korszak ahol a gyártók szeretnék, ha tudnád, hogy a termékük mitõl, és hogyan mûködik.

Hol tudnám a cserepes és dézsás dísznövényeimet eladásra kínálni?

Olyan konkrét megoldások érdekelnének, ahol ténylegesen is megjelenhetek a (sok) növényemmel, mert a különböző hirdetési oldalak, aukciós oldalak tömve vannak mindenféle hirdetéssel. Ha esetleg tudtok olyan vásárokat, piacokat, bármit, ahol szoktatok látni cserepes növényeket kínáló kereskedőket, magánszemélyeket... örülnék, ha megírnátok. Bármilyen javaslatot köszönettel veszek.

Legjobb válasz: Nézz körül, hogy a környékeden hol vannak nagyobb piacok. Ha van a körzetetekben valamilyen hirdetõs újság, ott is feladhatod hirdetésed. Megérné elszállítani a növényeket más piacra?

Nézz körül, hogy a környékeden hol vannak nagyobb piacok. Ha van a körzetetekben valamilyen hirdetõs újság, ott is feladhatod hirdetésed. Megérné elszállítani a növényeket más piacra?
A kérdező hozzászólása: Nagyon sok van. Mind saját termesztés és eleve azért szaporítottam õket, hogy egy részüktõl megváljak. (Õstermelõ igazolvánnyal hivatalosan számlásan is értékesíthetem.) Amúgy nem tudom mennyire érné meg a szállítgatása, de biztosan többet el tudnék új helyeken adni, mintha csak a saját településünkön hirdetem. Na meg annak se nagyon örülnék, ha idegenek járkálnának folyamatosan az udvarunkba. :) Még soha nem piacoztam, vásárokra is csak vásárlóként és nézelõdõként szoktam menni. Amolyan hobbi is nekem ez a dísznövény termesztés. Arra is gondoltam, hogy talán forgalmas fõutak melletti parkolókba kellene kiállnom velük, mint ahogyan mások a gyümölcsökkel és zöldségekkel teszik, de még utána kell nézzek, hogy ehhez milyen egyéb engedélyek kellenek. Gondolom az õstermelõi igazolvány önmagában nem elégséges.
télálló banán, papagájvirág van?
A kérdező hozzászólása: Leanderek és egyéb mediterrán dísznövények. Elsõsorban a leanderektõl szeretnék majd megválni.
Én a helyedben kimennék a helyi piacra és tennék egy próbát.
Írtam Neked privátban, mert érdekel egy s más:) , de gondoltam kiírom az ide vonatkozó részt nyilvánosan, hátha Valakinek épp segít a jövõben. Tehát az õstermelõi ugyebár feljogosít arra, hogy értékesíts, tehát adott területen lévõ áruláshoz más engedély nem kell, csak a tulajé (legyen az akár az önkormányzat, vagy a piactulaj), akinek meg kell fizetni a helypénzt és ennyi. Sok sikert!:)

Hol tudnám a játék motorokrol és hasonlókról bővíteni tudásom?

Ilyen Frostbite meg ilyenek..

Legjobb válasz: Source motor. Van hozzá SDK is. Amúgy tanulj C++-t.

Source motor. Van hozzá SDK is. Amúgy tanulj C++-t.

Hol tudnám a németet gyakorolni?

esetleg valaki tud velem gyakorolni?

Legjobb válasz: nein

nein
Interpals, jó kis oldal
Ha gondolod, én segítek.
támadj be a Budai várban 10-es pakk német turistákat.
én nagy "németes" vagyok.
Franciához lenne kedved? :$
A kérdező hozzászólása: hát gyakorolhatod rajtam :)
Japánban
Balatonnál. Ott sok a német

Hol tudnám a saját készítésű szoftvereimet értékesíteni?

A kérdés adott. Mit ajánlotok? Nincs valami erre a célra készült weblap?

Legjobb válasz: Milyen program? Andorid? iPhone? Pc? Célszerû saját weboldalt csinálni hozzá.

Milyen program? Andorid? iPhone? Pc? Célszerû saját weboldalt csinálni hozzá.
A kérdező hozzászólása: PC-re vannak programjaim, akár rendelésre is csinálnék. Legtöbb tanulást segítõ program középiskolásoknak. Tudom, hogy ilyen körben kellene reklámozni, de hol? Saját weblappal az a baj, hogy nagyon kevés termékem lenne.
weblap kell és nem webshop, és arra mehet 1-2 termék is. talán iskolákat kellene megkeresni hátha vevõ lenne valamelyik az ötletedre.
A kérdező hozzászólása: De iskoláknak hogy írjak? Pl.: Jó napot! Lenne egy programom ami hasznos lehet a diákoknak. Ha érdekli Önöket jelezzenek vissza. Már pár sulinál próbáltam, de vissza sem jeleztek.
Nagyban függ attól, hogy milyen piacra szánod. Ha csak a magyarra, abból nem leszel milliomos. Szóval jobb olyan programokat írni, amit a világon bárhol megvehetnek. De akkor olyan helyekre is kell feltenni. Vannak ilyen webhelyek, ahol kifejezetten ilyen szoftvereket lehet letölteni, értékesíteni. Pl. cnet.com (régebben download.com). Persze be kell építeni valamiféle védelmet, hogy ingyen ne lehessen használni. Ezt ugyan hamar feltörik, és terjedni kezd a feltört verzió is, de ha elég sok embernek kell, akkor abból sok lesz, aki tényleg fizet érte. És érdemes foglalkozni a mobil piaccal is, mert egyre bõvül. Alkalmazások okostelefonra, tabletre, androidra. Ezeket meg a play.google.com-on lehet értékesíteni.
A kérdező hozzászólása: A cnet.com-on a programért fizetnek vagy a reklámért amit a program miatt néztek meg? Hogyan kapom meg a pénzt? Én határozom meg az árat?
A kérdező hozzászólása: Esetleg valaki érti a PayPal rendszert? Én addig jutottam, hogy valami bankos dolog. Hogyan lehet utalni egy magyar bankszámlára és egyéb tranzakciókat már nem értem. Tehát adódik a kérdés. Az egyik az elõzõ, a másik pedig, hogy a PayPal rendszeren keresztül folyhat-e a rendszer.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!