Találatok a következő kifejezésre: Hol tudnám V. C. Andrews: (1 db)

Hol tudnám megrendelni V. C. Andrews: Virágszirmok a szélben, Ha szúr a tövis, A tegnap magvai, Árnyak kertje című könyveit?

Legjobb válasz: Szia! Belinkelem azt az oldalt,amit találtam,és ahol sztem megrendelheted,olcsóbban,mint a könyvesboltokban! http://www.antikvarium.hu/ant/start.php?fsurl=http%3A%2F%2Fw.. Amúgy én is imádom V.C.Andrews könyveit,sztem nagyon jók,kár,hogy sokak számára ismeretlen...Lehet,hogy én is megrendelem mmajd õket!:)

Szia! Belinkelem azt az oldalt, amit találtam, és ahol sztem megrendelheted, olcsóbban, mint a könyvesboltokban! http://www.antikvarium.hu/ant/start.php?fsurl=http%3A%2F%2Fw.. Amúgy én is imádom V.C.Andrews könyveit, sztem nagyon jók, kár, hogy sokak számára ismeretlen...Lehet, hogy én is megrendelem mmajd õket!:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítséget!
Kedves Érdeklõdõ! Láttam a problémádat és szeretném orvosolni. Nekem a következõ V.C.Andrews könyvek vannak meg: Virágok a padláson, Virágszirmok a szélben, Ha szúr a tövis, A tegnap magvai, Árnyak kertje. Ha még érdekel a dolog, akkor írj bátran: [email protected].
Szia! Nekem mind meg van. A 3 nagy aukciós piacon hirdetem is õket, ha érdekel. / Vatera, Tesz-vesz, Zsibvásár/. Nézz szét nálam. Üdv! Zsuzsa


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit szóltok hozzá? Történet? Hosszú, de köszönöm annak aki elolvassa!

Egy történetet írnék. Imádok írni, csak sajnos hosszabb dolgokhoz nincs türelmem, kitartásom. Most mégis eltökéltem magam. A fejemben már minden meg van, de nem tudom, meg tudnám-e írni szépen, kidolgozva. És valamiért kétségek gyötörnek, nem-e túl tucat, írtak-e már ilyen vagy ehhez hasonló sztori? Ezért kérném most a Ti véleményeiteket, így az elejéről.
A történet két szálon fog futni. Van egy lány, Sophie, aki szívbeteg és új szív kell neki. Szülei autóbalesetben halnak meg, egy testvére marad, Rachel. Sikerül szívet találniuk. Egy teljesen más városban, teljesen más környéken van egy férfi, Andrew. Felesége rákban meghal, halála után tudja meg a család jelentkezett donornak. Az ő szívét adják Sophie-nak. Egy év múlva Sophie és Andrew találkoznak és egymásba szeretnek. A történet címe "A híd", mivel ez egy híd fontos szerepet fog kapni. Szóval akkor itt az eleje:
1.Új kezdet
Egy réten vagyok. Csodálatos réten. Ragyog a nap. A bársonyos fűben millió virág néz rám, mintha csak integetnének szirmukkal. Alma, barack és szilvafa vesz körül. Minden olyan békés és csöndes. Mos hangokat hallok. Valaki a nevemen szólít. Akaratlanul is elindulok előre. Az anyám hív. Hogy lehet ez? Tizenkét éves koromban halt meg. Még is tudom, hogy ő hív. Egy tóhoz érek. Most már látom. A tó túloldalán, apám, erős karjával öleli édesanyám derekát, aki oly lágy, tiszta hangon hívogat. Belegázolok a tóba. Nem érdekel a ruhám, sem az, hogy elkezd esni az eső. Észre sem veszem, s a víz szintje egyre csak növekszik. Nekem csak egy a fontos. Velük akarok lenni. Újra. Úszok, küzdök a víz ellen, amely egyre lejjebb húz. Már vihar tombol. Szüleim vidám, vonzó arcukat látom célként és az utolsó percig küzdök. Kiabálok, torkom szakadtából üvöltök, de senki sem hall. Végül elnyel a víz.
¬¬*
– Sophie! Sophie! Doktor úr! Ébredezik.
Kinyitom a szemem. Aztán visszacsukom. Nagyon gyengének érzem magam. Körülöttem mintha mindenki túl hangosan beszélne. Sajog a fejem. Újra kinyitom a szemem, de csak foltokat látok. Mikor kitisztulnak körülöttem a dolgok, csalódottan veszem észre, nem a réten, egy szobában vagyok. Egy fehér szobában. Kétségbe esek. Hol vagyok? Hol van anya? Hol van apa? Nem! Ez nem lehet! Vissza akarok menni hozzájuk! Könnyek gyűlnek a szemembe. Elkezdek sírni. Miért vagyok itt? Nem tudok megszólalni. Látom Rachelt, ijedten néz, miközben egy fehérköpenyes férfihez beszél. Kezdek megnyugodni. Most már emlékszem. Korházban vagyok. A férfira nézek. Õ valószínűleg az orvos. Ötven év körüli, kedves arcú. Furcsa, de látványától teljesen megnyugszom.
–Sophie, hall engem?
Csak bólintok.
– Ön most a St. Matthew korházban van. Szívbeteg. Azonnali donorra volt szüksége. Új szívet kapott. Műtét közben problémák adódtak, klinikailag két percig halott volt. Szerencsére sikerült stabilizálnunk az állapotát, így a műtét sikeres volt.
Igen. Most már minden tiszta. Az orvos beszélt még pár sort a nővéremmel, majd kiment a teremből.
–Ó Sophie! Annyira örül… – csuklott el a hangja. –Meglátod, minden rendben lesz!
Szegény Rachel. Anyáék halála óta ő nevel. Még most is, mikor már nem vagyok gyerek. De a betegségem miatt, nem mert magamra hagyni. Sose tudom majd visszaadni azt a sok időt, törődést amit tőle kaptam.

Nagyon köszönöm annak, aki szentelt időt és fáradozott azzal, hogy elolvassa :)
14L

14

Valaki tud linkelni oldalt ahonnan letölthetem Jókai Mór: Aranyember hangoskönyvet?

2

Valaki leírná a Dexter könyveket sorrendben?

Előre is köszönöm!

2

Valaki le írná Szophoklész:Antigoné tartalmát?

Azaz hogy miről szól és ezt hosszan.
Nagyon megköszönném annak aki válaszol elég sürgős és szerintem nem csak nekem segitenétek hanem sokmás bajtársamon :D

1

A mozaik-os 7. o történelem könyvhöz hol találok dolgozati füzetlapot?

0

Mit gondoltok az írásomról?

Zuhanok a sötétségbe. Az emlékek gőzmozdonyai úgy süvítenek el mellettem, mint a tomboló hurrikán: feldúlva mindent. Érzem a vágyat, a szerelmet újra, de érzem a kínt és a rettegés félelmetes és kifürkészhetetlen késztetéseit is. Minden lepereg előttem, a születés felfoghatatlan emóciója, amint a ködös tekintet felfedezi az újdonsült otthonát; az első barát, akivel az óvoda udvarán babázunk, miközben kifecsegtük a legmélyebb titkainkat; az első csók, amit az akkori „életünk szerelmétől” kaptunk; a házasság, az örök elkötelezettség, melyet a legtöbben nem tudtak betartani; az öregedés folyamata, ahol rájöttünk, hogy az életünk hiába való volt; és végül a jól megérdemelt halál, mely felkért minket életünk utolsó táncára. Én is épp ezt csinálom most: lassú keringőt ropok a Végzettel. A ruhám a sötétség, a vékony fátylas valóság, amit az élet pántlikája ölel körük. Csak forgok és forgok, olyan érzéssekkel telve mintha repülnék. A zene egyszerre lágy és vad, afféle, ami maga mozgatja az ember lábait. És ekkor az egész idilli kép szilánkokra törik, melyek élesen belefúródnak az akkor még fel-lemozgó mellkasomba, ettől én is darabjaimra esek szét. A tánc befejeződött.

3

Szophoklész Antigoné?

Lenne 1-2 kérdésem, sürgős lenne!
-Kinek a helyében tudod elképzelni magad?
-Ki legpozitívabb egyéniség? Miért?

2

A Neveletlen Hercegnő naplója 9. mi történik?

Sehol sem tudom letölteni és könyvtárban sincs bent soha....

1

Milyen könyveket ajánlotok?

Elgondolkodtató könyveket keresek leginkább, de jöhetnek klasszikusok, illetve krimik. Ha tudtok, írjatok egy gyors értékelést is mellékelve. Előre is köszönöm!
U.I.: Aki olvasta a Tetovált lány-t vagy a Battle Royale-t, mi a véleménye róla? Milyen korosztálynak való?

9

A "Totally Captivated"-hez hasonló mangát nemtudtok?

nem tudok a Totally Captivated-hez hasonló mangát? Olyat ami végig le van fordítva magyarra. /A Koisuru Boukun-on kívül/

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!