Találatok a következő kifejezésre: Hol tudnám Bartos Erika: Anna és (1 db)

Hol tudnám megvenni Bartos Erika: Anna és Peti / Kistestvér érkezik c. könyvét?

Az Alexandra kiadó adta ki, Alexandra boltokban nem lehet kapni, interneten kellene el?rendelni, de a honlapjukon ez a könyv nincs a megrendelhet?ek között :(

Legjobb válasz: www.kello.hu Itt megvan, ha jól emlékszem, próbáld meg!

http://www.kello.hu Itt megvan, ha jól emlékszem, próbáld meg!
Nekem nem tetszik az a sorozat.
Alexandra honlapján meg tudod vásárolni, másnap meg is érkezik.Az elsõs kisfiam imádja!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szerintetek Cortez szűz volt még mielőtt összejöttek volna Renátával? És ha Renátát szerette akkor minek jött össze Viktóriával? :oo

6

Van itt olyan aki szereti a Harlequin regényeket?

Romana, Júlia, Bianca stb

0

Fülszöveg részlet alapján meg tudnátok mondani, melyik ez a könyv?

Tudom, béna vagyok, de nem jut eszembe sem a szerző, sem a cím, a könyv fülszövegéből emlékszem néhány dologra.
Ami még segíthet a beazonosításban: a közelmúltban jelent meg, divatos tini disztópia...
Szóval:
Adott egy tagolt társadalom, minden osztály más nyelvet beszél és nem értik (vagy tilos érteniük) egymás nyelvét. A főszereplőnk (úgy emlékszem, lány) egyszer összefut valami rejtélyes sráccal, aki egy vadonatúj, eddig még sosem hallott nyelvet beszél, de nyilván a lány érti. Innen jön a bonyodalom...

2

Hol találok jól rajzoló embereket?

A könyvemhez keressek rajzolókat, hol találok ilyen oldalt, ahol ilyeneket találok?

0

Mit gondoltok a Bábelről vagy a Szent Johanna Gimiről?

Én leírom a véleményemet, és szjg fanok... tudom, ezt nagyon meg fogom bánni, de...
(szjg) Nekem tetszett az alap történet, és az első pár rész nem is volt rossz, de a hatodik, hetedik, nyolcadik (+kilencedik) kötet már valahogy nem volt olyan jó. Ti észrevettétek, hogy minden adandó alkalommal az írónő betett egy idézőjeles szavat, mondatot? Pl.: Újra elfogott az "Imádlak Cortez" érzés! - és először fel sem tűnt, mert még egész jópofa volt, aztán átolvastam, és az egész oldalon, mikor már nem találta volna ismétlésnek, beletett egyet.
Gábor nagypapája: Az mi a fene volt??? Egész este ott ültünk a nővéreimmel, hogy kitaláljuk, miért lett belőle olyan nagy ügy. Bizonyára az írónő kifogyott a drámákból, és uncsi lett az egész, ezért ezzel szenvedett az egész osztály hónapokon át. Oké, meghalt a nagypapája, Gábor szomorú, kicsit megérti mindenki, egy perc néma csend. Még talán az is életszerű volt, hogy kihagyott napokat a suliból. "- Jacques írt, hogy Gábor nagypapája... - Mi van vele? - Meghalt. Befejezés "...És Cortez Blackberry-je is remegni kezdett." OK. És egyből ******1-es lett a nap. De soha nem is látták azt a bizonyos nagypapát, soha nem beszéltek vele (lehet, hogy párszor, de én arra nem emlékszem). De ők is maguk alatt voltak, szomorúak lettek, már nem mintha meg lettek volna hívva a temetésre.
Cortez és Reni: Reni mindent elrontott, Cortez pedig, természetesen, tökéletesen cselekedett, amíg nem voltak együtt. Minden héten megírta, hogy ő nagyon boldog, elönti a melegség, és újra meg újra beleszeret Cortezbe, mikor meglátja. Ez szép meg jó, ha nem nyolcvan-ezredszerre halljuk.
De tovább nem részletezem a könyvet, mert a ti véleményeitekre is kíváncsi vagyok. Mi nem tetszett benne, mi tetszett benne, stb.:)
(Bábel) Azt most olvasom, és a változatosság kedvéért egy lányról szól, van egy bolond legjobb barátnője, és fiú barátjai. Talán kalandosabb mint a szent johanna gimi, de Zsófi személyében ott van Reni. Teljesen. És nem baj, ha egy stílusa van az írónak, csak az a stílus tetsszen a közönségnek. Messze még nem jutottam benne, és nem részletezném, mit gondol róla a nővérem - de szerintem ezt nem fogom kiolvasni.
Na, most nem azért írtam ezt, hogy minden szavamat kiforgassátok, ahogy szoktátok (meg még ezt a mondatot is) csak hogyha nem tetszett akkor ti se féljetek elmondani a véleményeteket. Szóval nem kérek RÁM negatív válaszokat, az meg ha nem tetszett, ha tetszett, leírhatjátok. Előre is köszönöm a válaszokat

8

Aki már kiolvasta A Bábelt melyik a kedvenc része?

8

Milyen történet tetszene nektek, ha megjelenne?

Sok regénybe kezdtem már bele, de igazából még nem jöttem rá, melyiket lenne érdemes folytatnom. Kitaláltam, hogy megírok egyet, ami egy lányról szól, akiéknél erdőtűz üt ki, arra gondol, meghaltak a szülei, mert nem válaszolnak. Ezért ő maga is belefekszik. De mégis felébred, mégpedig az erdő közepén, egy fiú menti meg, aki már gyerekkora óta ott lakik, mégsem vágyik igazi családra. Először hitegeti magát, hogy majd hazamennek a szülei, csak dolgoznak... (ez egy kicsit szomorú rész) a fiú követi, de nem változik a döntés, hajnalban a lány pedig álomba sírja magát, megint az erdőben ébred. El kell fogadnia, hogy már nincs családja és háza, a fiú meg igyekszik megtanítani mindenre, amit tud. A végén azzal zárnám le, hogy egymásba szeretnek (hát ez több, mint egyértelmű:D), csak azon még vacilálok, hogy visszatérjenek a szülei vagy sem?. (erre az ötletemre is várok válaszokat)
Na, de az eredeti kérdésre visszatérve, az még a gondom, hogy nem igazán tudok milyet írni, mert mikor átolvasom őket, akkor rájövök, hogy az egyik olyan, mint az Éhezők Viadala, a másiknak van egy kis SzJG beütése, a harmadik meg olyan... túllovas, amit szerintem senki nem olvasna. Próbálok valami eredetit kitalálni, nekem valahogy mindig is az állat és a természet volt a két kulcsszó...
Ha lenne egy könyv, amit elolvasnátok, de nem ti írnátok meg, akkor az milyen lenne? Miről szólna? Milyen lenne e a témája?
Bármire válaszolhattok, ezeket a válaszokat pedig előre is köszönöm

5

Írok egy novellát ami egy fiatal pszichiáter nőről szól akibe beleszeret az egyik páciense (. ). Két karakter között vacillálok, szerintetek melyik lenne jobb főszereplőnek?

Belső jellemzőket tekintve az A karakter nagyon romantikus,álmodozó típus,határozatlan és konfliktus kerülő.Próbálja mindenkiben a jót látni,emiatt sokszor kihasználják.A B karakter határozott és tárgyilagos.Mindig kiáll az igaza mellett.Nem bízik meg könnyen az emberekben.Távolság tartó,de akit megszeret azzal nagyon kedves,és segítőkész.Külsejüket tekintve itt egy paint-es kép (jobb nem volt a gépen bocsi) :
Szerintetek melyik a jobb főszereplőnek? (Csak magamnak írok hobbi szinten amúgy.)

3

Ajánlanátok az Oljához, Hamis gyönyörhöz hasonló könyveket?

Luxusprostikról keresek könyveket, többet olvastam már. Tudtok ilyeneket mondani nekem, amiket érdemes elolvasni?

3

Olyan könyvet keresek amelynek hasonló története van mint az Azonosság című filmnek vagy Agatha Christie 10 kicsi néger című könyvnek. Tudtok ilyet ajánlani?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!